Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Zakaz nieautoryzowanych wywiadów, Goldberg wkurzony, Co z RV

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   24
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

* Goldberg (była gwiazda WCW) nie był zbyt ucieszony gdy dowiedział się od Brocka Lesnar'a, że TNA użyło znów jego imienia. Nie jest to wielka sprawa dla niego ale wkurza go że ktoś używa jego nazwiska bez jego wiedzy ani żadnych profitów dla niego.

Goldberg podkreślił też, że czasy w których walczył na ringu prawd...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/index.php?strona=viewnews&id=1086

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

• Odpowiedzi 15
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SixKiller

5

• evertonian

3

• the sandman

2

• hcrusher

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Nie ma sie co podniecac RVD. Ostatnio byl bardzo cienki, zeby nie powiedziec bardzo cienki. Podobnie zreszta jego kumpel Sabu. Ten byl chyba jeszcze gorszy. Goscie sie wyraznie nie przykladaja. Zatem z czym do ludzi?

Nie ma sie co podniecac RVD. Ostatnio byl bardzo cienki

Ja nie zauważyłem że by RVD był cienki ale to twoja sugestia . Ja natomiast zauważyłem że WWE nie daje RVD pokazać na co go tak naprawdę stać , a w TNA ?? Tam będzie RVD świetnie pasował !! Ja uważam że RVD był najlepszy w ECW ( ale w WWE też był dobry ) a na pewno TNA jest bardziej przybliżone do ECW niż WWE . Więc na pewno będzie lepiej dla niego jak i dla TNA kiedy przejdzie do nich

S-C-A-R-F-A-C-E

64787592946bd5e84039a4.gif

• Reputacja:   1

Mnie ciekawi czy w TNA znajdzie się miejsce obok siebie dla RVD i Kurta. Wiadomo, że przynajmniej od czasów ECW się nie lubią, czemu Kurt dawał wyraz nie raz, nie dwa.
"This liver gave me an excellent additional 8 year run" - Superstar Billy Graham

156748212945e09151e9b78.jpg

• Urządzenie:  Android

hcrusher, a Tobie chciałoby się przykładać do walk w trzecim brandzie WWE, w którym dalej jesteś traktowany jak śmieć? Uważam, że obu dalej stać na robienie dobrych walk. A "z czym do ludzi?" powinieneś zapytać Vince'a po otworzeniu ECW.

1005187806541accfacb3d6.jpg

Nowy gimick Rona to żenada;/.Do tej helowskiej grupy powinien dołączyć jeszcze Sabin.

197822366047647ea8324db.jpg

Moze i jest traktowany jak smiec, ale kontrakt go na razie obowiazuje. Dlatego powinien podchodzic profesjonalnie do swoich obowiazkow. A jesli chce odejsc, to niewiele mu zostalo do konca umowy.

Poza tym czy gosc byl traktowany jak smiec? Jeszcze latem byl champem WWE. To zle traktowanie? Natomiast zgadzam sie ze ECW to gniot.

Dlatego powinien podchodzic profesjonalnie do swoich obowiazkow

Daj przykład co RVD nie traktował profesjonalnie . I jest on traktowany jak śmieć , kiedyś był szanowany a teraz ? Siedzi w tym trzecim brandzie WWE w którym moim zdaniem powinien być czołową rolą a zamiast to musimy oglądać Hardcore Holly albo jakiś new breed . Niech sobie wsadzą w dupę te ECW a RVD śmiga do TNA .

S-C-A-R-F-A-C-E

64787592946bd5e84039a4.gif

Jeszcze latem byl champem WWE. To zle traktowanie? Natomiast zgadzam sie ze ECW to gniot.

Twoim zdaniem ktoś, kto jest mistrzem, bo tego wymagały okoliczności, a więc tak jakby z przypadku, jest dobrze traktowany? RVD dostał pas, bo WWE szykowało reaktywację ECW. Gdyby przegrał na ONS II, to WWE odstraszyłoby sporą grupę potencjalnych widzów. Poza tym danie pasa RVD było dobrym środkiem do zachęcenia marków WWE do oglądania ECW, bo go dobrze znają i traktują jak swojego.

Od Unforgiven '02 (poprzednio walczył o niego na No Mercy '01, czyli prawie rok wcześniej) do ONS II (2006) RVD nie miał dostał title shota o World Heavyweight Title na PPV. Więc czy WWE dobrze go potraktowało? Moim zdaniem nie. To było zło konieczne mające na celu zachęcenie ludzi do oglądania ECW.

Nie można czytać rzeczywistości z faktów bez kontekstów. Fakt jest taki, że RVD był mistrzem WWE. Wszystko wygląda pięknie, ale brzydnie kiedy się zwróci uwagę na wyżej opisany kontekst.

zgadzam sie z tym ze RVD obowiazuje kontrakt i jako profesjonalista powinien zachowyac sie jak np Kane. nie ma gadki, ze "traktuja mnie jak smiecia", bo mozna powiedziec sam ukrecil na siebie bata. byl mistrzem WWE i "ECW" to postanowil sie wraz z Sabu zjarac i prowadzic auto. normalnie jakbym czytal o polskich ligowcach :) poza tym po poworcie dostal duzy push, wygral money in the bank ladder match, co by nie mowic byl mistrzem WWE, wygryal z Cena, Edgem....

Christian byl traktowany jak odrzut, Benjamin dostaje po dupie, a jednak daja z siebie maksa.

129287286446c8a666924a3.jpg

Owe zajaranie tylko przyspieszyło odebranie mu pasa WWE, który i tak miał szybko stracić. W końcu ile RAW mogło być bez najważniejszego pasa, albo ile RVD mógł występować ma RAW i ECW? Więc twierdzenie, że RVD sam zgasił swój push, to jakieś marzycielskie podejście, które zakłada, że gdyby nie zajarał, to byłby mistrzem do końca świata i o jeden dzień dłużej. Miał trzymać pas ECW do końca roku. Więc jeśli coś stracił, to tylko to mało ważne trofeum. Jego push był potrzebny nowemu ECW. Nowe ECW jako tako zostało przyjęte, RVD mógł odejść.

I nie ma co porównywać Kane'a z RVD. Kane to dziecko WWE, a RVD wychował się w nieco innej rzeczywistości. I chociaż postępuje nieprofesjonalnie, to w pełni go popieram i żałuję, że wszyscy w ECW się tak nie zachowują :D. Im szybciej ten pokraczny płód chorej wyobraźni McMahona zniknie, tym lepiej.

ot: po co ogladasz ECW ? mozesz popierac RVD, nikt Ci tego nie broni, ale nie pisz ze dobrze robi, ale ze to wszystko wina vince'a. fakt faktem ze wwe/mcmahon robia wiele glupot, ale to nie znaczy ze wszystko robia zle i do wszystkiego trzeba sie przypierdalac. oczywiscie pas by stracil (bo tylko cena moze miec go dozywotnio :)), ale nie jest powiedziane ze bylby tak szmacony jak obecnie. Ty jako fan RVD, zamiast cieszyc sie ze mial pas to wieczne narzekanie. cena ma pas - zle, rvd ma pas - zle, mysterio ma pas - zle bo nie jest heavyweight, batista ma pas - zle, bo ma go tylko za gabaryty, kurt angle ma pas - zle, papierowy mistrz, JBL ma pas - zle, jest cienki (nie mowcie mi ze kiedy zdobyl pas panowala radosc na forum....doceniliscie go jak pasa zdobyl cena). innymi slowy wieczne pierdolenie. i nie zaprzeczaj ze tak nie jest.

Z innej beczki tego newsa: nie wiem skad pretensje goldberg'a i lesnar'a...tna moze uzywac ich nazwisk do woli, poniewaz sa to osoby publiczne. poki TNA nie zarabia na tym kasy moga im skoczyc.

ot: po co ogladasz ECW ?

Oglądam, bo jest. Przecież nie napiszę, że dla niezapomnianych wrażeń ;). Poza tym programy ECW trwają krótko, podobnie jak iMPACTy, więc nie tracę przy nich dużo czasu.

mozesz popierac RVD, nikt Ci tego nie broni, ale nie pisz ze dobrze robi, ale ze to wszystko wina vince'a. fakt faktem ze wwe/mcmahon robia wiele glupot, ale to nie znaczy ze wszystko robia zle i do wszystkiego trzeba sie przypierdalac. oczywiscie pas by stracil (bo tylko cena moze miec go dozywotnio :) ), ale nie jest powiedziane ze bylby tak szmacony jak obecnie.

A gdzież ja napisałem, iż dobrze czyni? Jedynie wyraziłem poparcie dla małego sabotażu. Natomiast nie wiem po co przywołałeś WWE i Vince'a. O ile dobrze widzę, to nie skrytykowałem ani jednego, ani drugiego. Ale jeżeli chcesz, to mogę, bo akurat wszystko, co dzieje się w ECW (wszak o tym mówimy, od WWE w sensie RAW, SmackDown!, PPVs w tej dyskusji trzymam się z daleka), a są to tylko złe rzeczy, to wina WWE. O wszystko nie śmiałbym się dowalać (swoją drogą mógłbyś zwrócić większą uwagę na kulturę języka), bo mimo wszystko w WWE wydarzyło się wiele fajnych rzeczy. Natomiast RVD po jaraniu, czy bez jarania byłby tym, kim jest.

Ty jako fan RVD, zamiast cieszyc sie ze mial pas to wieczne narzekanie. cena ma pas - zle, rvd ma pas - zle, mysterio ma pas - zle bo nie jest heavyweight, batista ma pas - zle, bo ma go tylko za gabaryty, kurt angle ma pas - zle, papierowy mistrz, JBL ma pas - zle, jest cienki (nie mowcie mi ze kiedy zdobyl pas panowala radosc na forum....doceniliscie go jak pasa zdobyl cena). innymi slowy wieczne pierdolenie. i nie zaprzeczaj ze tak nie jest.

Nie jestem fanem RVD, a tylko zwolennikiem traktowania go, podobnie jak wielu innych wrestlerów, ktorych nie jestem fanem, jak człowieka, a nie śmiecia. Pozostałą część Twojej wypowiedzi trudno mi skomentować, bo nie wiem czy piszesz do mnie, czy do jakiegoś ogółu ("nie mówcie"). Jeżeli o mnie chodzi, to cieszyłem się z sukcesu RVD, a Angle mi nie przeszkadzał (więc jeżeli to było do mnie, to minąłeś się z faktami na kilometr). Ceny, Reya i Batisty jako mistrzów nie tolerowałem i nie toleruję (w przypadku pierwszego i ostatniego). A JBL-a jak wielu doceniłem dopiero kiedy nadeszła era Ceny. No i co z tego? Mam się biczować z tego powodu, że po jako takim JBL-u przyszedł ktoś jeszcze gorszy, przez co doceniłem tego pierwszego ;)? Wszystkim nigdy nie dogodzisz, chyba nie myślisz, że będzie kiedyś mistrz, który każdemu jednemu userowi będzie się podobał i nikt nie będzie marudził.

który każdemu jednemu userowi będzie się podobał i nikt nie będzie marudził.

że tak tylko wtrące, z pewnością nie każdemu, ale sporej większości jako mistrz dogodziłby zapewne Kane dla przykładu, bo poparcie dla tego wrestlera ze strony forumowiczów jest dziwnie spore :P

Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg

zmierzam do tego, ze po prostu na forum (jesli chodzi o wwe) jest duzy trend do marudzenia. wlasciwie wszystko tam jest zle. pytanie o ECW zadalem z ciekawosci - dla mnie to gowno jakich malo, dlatego tego nie ogladam. skoro Ty caly czas krytykujesz ECW (inna sprawa ze na to zasluguje, ale nie o to chodzi), to po co sie tym katujesz ? to tak jakby zwolennik ciezkiego rocka zakupil sobie nowa plytke Peji tylko po to zeby nakrecac sie jakie to nie jest beznadziejne.

Natomiast nie wiem po co przywołałeś WWE i Vince'a.

moze dlatego, ze to prawdpobodobnie (nie jestem pewien) oni stoja ze RVD zdobyl tytul no i za jego aktualna pozycja...generalnie chyba sie nie pomyle jest powiem ze stoja za wszystkim co sie dzieje na raw, smackach, ecw i ppv.

Natomiast RVD po jaraniu, czy bez jarania byłby tym, kim jest.

widze ze lubisz uprzedzac fakty. moze zostan wrozka ? :lol:

swoją drogą mógłbyś zwrócić większą uwagę na kulturę języka)

a wiesz, ze jakos mi sie nie chce ? :)