Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

Zakaz nieautoryzowanych wywiadów, Goldberg wkurzony, Co z RV

Przemk0

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   15
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

* Goldberg (była gwiazda WCW) nie był zbyt ucieszony gdy dowiedział się od Brocka Lesnar'a, że TNA użyło znów jego imienia. Nie jest to wielka sprawa dla niego ale wkurza go że ktoś używa jego nazwiska bez jego wiedzy ani żadnych profitów dla niego.

Goldberg podkreślił też, że czasy w których walczył na ringu prawd...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/index.php?strona=viewnews&id=1086
https://forum.wrestling.pl/topic/5714-zakaz-nieautoryzowanych-wywiad%C3%B3w-goldberg-wkurzony-co-z-rv/

• Odpowiedzi 15
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

• Reputacja:   0

Nie ma sie co podniecac RVD. Ostatnio byl bardzo cienki, zeby nie powiedziec bardzo cienki. Podobnie zreszta jego kumpel Sabu. Ten byl chyba jeszcze gorszy. Goscie sie wyraznie nie przykladaja. Zatem z czym do ludzi?

Nie ma sie co podniecac RVD. Ostatnio byl bardzo cienki

Ja nie zauważyłem że by RVD był cienki ale to twoja sugestia . Ja natomiast zauważyłem że WWE nie daje RVD pokazać na co go tak naprawdę stać , a w TNA ?? Tam będzie RVD świetnie pasował !! Ja uważam że RVD był najlepszy w ECW ( ale w WWE też był dobry ) a na pewno TNA jest bardziej przybliżone do ECW niż WWE . Więc na pewno będzie lepiej dla niego jak i dla TNA kiedy przejdzie do nich

• Reputacja:   1

Mnie ciekawi czy w TNA znajdzie się miejsce obok siebie dla RVD i Kurta. Wiadomo, że przynajmniej od czasów ECW się nie lubią, czemu Kurt dawał wyraz nie raz, nie dwa.

hcrusher, a Tobie chciałoby się przykładać do walk w trzecim brandzie WWE, w którym dalej jesteś traktowany jak śmieć? Uważam, że obu dalej stać na robienie dobrych walk. A "z czym do ludzi?" powinieneś zapytać Vince'a po otworzeniu ECW.

Nowy gimick Rona to żenada;/.Do tej helowskiej grupy powinien dołączyć jeszcze Sabin.

Moze i jest traktowany jak smiec, ale kontrakt go na razie obowiazuje. Dlatego powinien podchodzic profesjonalnie do swoich obowiazkow. A jesli chce odejsc, to niewiele mu zostalo do konca umowy.

Poza tym czy gosc byl traktowany jak smiec? Jeszcze latem byl champem WWE. To zle traktowanie? Natomiast zgadzam sie ze ECW to gniot.

Dlatego powinien podchodzic profesjonalnie do swoich obowiazkow

Daj przykład co RVD nie traktował profesjonalnie . I jest on traktowany jak śmieć , kiedyś był szanowany a teraz ? Siedzi w tym trzecim brandzie WWE w którym moim zdaniem powinien być czołową rolą a zamiast to musimy oglądać Hardcore Holly albo jakiś new breed . Niech sobie wsadzą w dupę te ECW a RVD śmiga do TNA .

Jeszcze latem byl champem WWE. To zle traktowanie? Natomiast zgadzam sie ze ECW to gniot.

Twoim zdaniem ktoś, kto jest mistrzem, bo tego wymagały okoliczności, a więc tak jakby z przypadku, jest dobrze traktowany? RVD dostał pas, bo WWE szykowało reaktywację ECW. Gdyby przegrał na ONS II, to WWE odstraszyłoby sporą grupę potencjalnych widzów. Poza tym danie pasa RVD było dobrym środkiem do zachęcenia marków WWE do oglądania ECW, bo go dobrze znają i traktują jak swojego.

Od Unforgiven '02 (poprzednio walczył o niego na No Mercy '01, czyli prawie rok wcześniej) do ONS II (2006) RVD nie miał dostał title shota o World Heavyweight Title na PPV. Więc czy WWE dobrze go potraktowało? Moim zdaniem nie. To było zło konieczne mające na celu zachęcenie ludzi do oglądania ECW.

Nie można czytać rzeczywistości z faktów bez kontekstów. Fakt jest taki, że RVD był mistrzem WWE. Wszystko wygląda pięknie, ale brzydnie kiedy się zwróci uwagę na wyżej opisany kontekst.

zgadzam sie z tym ze RVD obowiazuje kontrakt i jako profesjonalista powinien zachowyac sie jak np Kane. nie ma gadki, ze "traktuja mnie jak smiecia", bo mozna powiedziec sam ukrecil na siebie bata. byl mistrzem WWE i "ECW" to postanowil sie wraz z Sabu zjarac i prowadzic auto. normalnie jakbym czytal o polskich ligowcach :) poza tym po poworcie dostal duzy push, wygral money in the bank ladder match, co by nie mowic byl mistrzem WWE, wygryal z Cena, Edgem....

Christian byl traktowany jak odrzut, Benjamin dostaje po dupie, a jednak daja z siebie maksa.

Owe zajaranie tylko przyspieszyło odebranie mu pasa WWE, który i tak miał szybko stracić. W końcu ile RAW mogło być bez najważniejszego pasa, albo ile RVD mógł występować ma RAW i ECW? Więc twierdzenie, że RVD sam zgasił swój push, to jakieś marzycielskie podejście, które zakłada, że gdyby nie zajarał, to byłby mistrzem do końca świata i o jeden dzień dłużej. Miał trzymać pas ECW do końca roku. Więc jeśli coś stracił, to tylko to mało ważne trofeum. Jego push był potrzebny nowemu ECW. Nowe ECW jako tako zostało przyjęte, RVD mógł odejść.

I nie ma co porównywać Kane'a z RVD. Kane to dziecko WWE, a RVD wychował się w nieco innej rzeczywistości. I chociaż postępuje nieprofesjonalnie, to w pełni go popieram i żałuję, że wszyscy w ECW się tak nie zachowują :D. Im szybciej ten pokraczny płód chorej wyobraźni McMahona zniknie, tym lepiej.

ot: po co ogladasz ECW ? mozesz popierac RVD, nikt Ci tego nie broni, ale nie pisz ze dobrze robi, ale ze to wszystko wina vince'a. fakt faktem ze wwe/mcmahon robia wiele glupot, ale to nie znaczy ze wszystko robia zle i do wszystkiego trzeba sie przypierdalac. oczywiscie pas by stracil (bo tylko cena moze miec go dozywotnio :)), ale nie jest powiedziane ze bylby tak szmacony jak obecnie. Ty jako fan RVD, zamiast cieszyc sie ze mial pas to wieczne narzekanie. cena ma pas - zle, rvd ma pas - zle, mysterio ma pas - zle bo nie jest heavyweight, batista ma pas - zle, bo ma go tylko za gabaryty, kurt angle ma pas - zle, papierowy mistrz, JBL ma pas - zle, jest cienki (nie mowcie mi ze kiedy zdobyl pas panowala radosc na forum....doceniliscie go jak pasa zdobyl cena). innymi slowy wieczne pierdolenie. i nie zaprzeczaj ze tak nie jest.

Z innej beczki tego newsa: nie wiem skad pretensje goldberg'a i lesnar'a...tna moze uzywac ich nazwisk do woli, poniewaz sa to osoby publiczne. poki TNA nie zarabia na tym kasy moga im skoczyc.

ot: po co ogladasz ECW ?

Oglądam, bo jest. Przecież nie napiszę, że dla niezapomnianych wrażeń ;). Poza tym programy ECW trwają krótko, podobnie jak iMPACTy, więc nie tracę przy nich dużo czasu.

mozesz popierac RVD, nikt Ci tego nie broni, ale nie pisz ze dobrze robi, ale ze to wszystko wina vince'a. fakt faktem ze wwe/mcmahon robia wiele glupot, ale to nie znaczy ze wszystko robia zle i do wszystkiego trzeba sie przypierdalac. oczywiscie pas by stracil (bo tylko cena moze miec go dozywotnio :) ), ale nie jest powiedziane ze bylby tak szmacony jak obecnie.

A gdzież ja napisałem, iż dobrze czyni? Jedynie wyraziłem poparcie dla małego sabotażu. Natomiast nie wiem po co przywołałeś WWE i Vince'a. O ile dobrze widzę, to nie skrytykowałem ani jednego, ani drugiego. Ale jeżeli chcesz, to mogę, bo akurat wszystko, co dzieje się w ECW (wszak o tym mówimy, od WWE w sensie RAW, SmackDown!, PPVs w tej dyskusji trzymam się z daleka), a są to tylko złe rzeczy, to wina WWE. O wszystko nie śmiałbym się dowalać (swoją drogą mógłbyś zwrócić większą uwagę na kulturę języka), bo mimo wszystko w WWE wydarzyło się wiele fajnych rzeczy. Natomiast RVD po jaraniu, czy bez jarania byłby tym, kim jest.

Ty jako fan RVD, zamiast cieszyc sie ze mial pas to wieczne narzekanie. cena ma pas - zle, rvd ma pas - zle, mysterio ma pas - zle bo nie jest heavyweight, batista ma pas - zle, bo ma go tylko za gabaryty, kurt angle ma pas - zle, papierowy mistrz, JBL ma pas - zle, jest cienki (nie mowcie mi ze kiedy zdobyl pas panowala radosc na forum....doceniliscie go jak pasa zdobyl cena). innymi slowy wieczne pierdolenie. i nie zaprzeczaj ze tak nie jest.

Nie jestem fanem RVD, a tylko zwolennikiem traktowania go, podobnie jak wielu innych wrestlerów, ktorych nie jestem fanem, jak człowieka, a nie śmiecia. Pozostałą część Twojej wypowiedzi trudno mi skomentować, bo nie wiem czy piszesz do mnie, czy do jakiegoś ogółu ("nie mówcie"). Jeżeli o mnie chodzi, to cieszyłem się z sukcesu RVD, a Angle mi nie przeszkadzał (więc jeżeli to było do mnie, to minąłeś się z faktami na kilometr). Ceny, Reya i Batisty jako mistrzów nie tolerowałem i nie toleruję (w przypadku pierwszego i ostatniego). A JBL-a jak wielu doceniłem dopiero kiedy nadeszła era Ceny. No i co z tego? Mam się biczować z tego powodu, że po jako takim JBL-u przyszedł ktoś jeszcze gorszy, przez co doceniłem tego pierwszego ;)? Wszystkim nigdy nie dogodzisz, chyba nie myślisz, że będzie kiedyś mistrz, który każdemu jednemu userowi będzie się podobał i nikt nie będzie marudził.

który każdemu jednemu userowi będzie się podobał i nikt nie będzie marudził.

że tak tylko wtrące, z pewnością nie każdemu, ale sporej większości jako mistrz dogodziłby zapewne Kane dla przykładu, bo poparcie dla tego wrestlera ze strony forumowiczów jest dziwnie spore :P

zmierzam do tego, ze po prostu na forum (jesli chodzi o wwe) jest duzy trend do marudzenia. wlasciwie wszystko tam jest zle. pytanie o ECW zadalem z ciekawosci - dla mnie to gowno jakich malo, dlatego tego nie ogladam. skoro Ty caly czas krytykujesz ECW (inna sprawa ze na to zasluguje, ale nie o to chodzi), to po co sie tym katujesz ? to tak jakby zwolennik ciezkiego rocka zakupil sobie nowa plytke Peji tylko po to zeby nakrecac sie jakie to nie jest beznadziejne.

Natomiast nie wiem po co przywołałeś WWE i Vince'a.

moze dlatego, ze to prawdpobodobnie (nie jestem pewien) oni stoja ze RVD zdobyl tytul no i za jego aktualna pozycja...generalnie chyba sie nie pomyle jest powiem ze stoja za wszystkim co sie dzieje na raw, smackach, ecw i ppv.

Natomiast RVD po jaraniu, czy bez jarania byłby tym, kim jest.

widze ze lubisz uprzedzac fakty. moze zostan wrozka ? :lol:

swoją drogą mógłbyś zwrócić większą uwagę na kulturę języka)

a wiesz, ze jakos mi sie nie chce ? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Najnowsze posty

• Grins
      Dziwne to bo na ostatniej gali pokazali Otisa bez gaci? Ja ogólnie ma dość gołych lasek w sieci jest aż ponad to tik tok, twitter czy instagram, gwiazdki wrestlingu również świecą swoimi dupskami gdzie się tylko da, Nikkita Nylons to się dziwie że jeszcze żadnego bana nie wyłapała za świecenie swoją dupą na instagramie  (klepałby) ogólnie wrestling to wrestling, nie jest od tego aby gołe baby oglądać, mam nadzieje że po prostu wrócą brutalniejsze akcje, pierwsze przesłanki już był na Bad Blood i tego właśnie oczekuje, nic poza tym  nie wiem czemu era Attitude właśnie kojarzy się z gołymi babami, nie było tam tak wielkie seksualności jak na przykład w Erze Ruthless Aggression gdzie dostaliśmy sprośny segment z Edge'm i Lita która do tej pory pluje sobie w gębę że zgodziła się na ten segment, czy inne akcje tego typu gdzie laski były prawie bez niczego na wizji  Jakieś zmiany będę, ostrzejszy język pewnie i trochę więcej brutalności ogólnie też nie ma co przesadzać, poza tym i tak ostry język jest już dostępny od dłuższego czasu słyszymy od zawodników " bitch " ostatnio we War Gamesie Jey powiedział " oh shit " więc ten język i tak jest bardziej ostrzejszy niż na przykład kilka lat temu gdzie trzeba było pikować wszystko za każdym razem XD
    • KyRenLo
    • PpW
      ROZKŁAD JAZDY NA DZISIAJSZE HARDCORE FRIDAY BARSZCZ Z KRZESŁAMI 🎅🔥 2Koła czekają na was już od 19, a show tradycyjnie rozpoczynamy o 20 (plus świąteczna obsuwa, wiadomo) 🍻 DO ZOBACZENIA 🫡 Przeczytaj na fanpage.
    • RomanRZYMEK
      Oczywiście że Punk również zachował się słabo i nieprofesjonalnie, ale na backstage’u. Odróżnijmy te 2 kwestie, bo to jest podstawa by dalej prowadzić dyskusję. Punk jako Phill za kulisami - tu ciężko mi go nazywać profesjonalistą bo nie wiem co się działo za kulisami. CM PUNK jako postać, wrestler, storyteller to profesjonalista pełną gębą. W moim poście nigdzie nie napisałem, że Punk był w tym święty. Zarówno Punk jak i AEW, a raczej Tony mają swoje za uszami, tylko że z reguły jest tak, że ludzie staną zawsze po którejś ze stron i tutaj „znowu” Punk prześlizgnie się i raczej nie będzie miał z tego żadnych konsekwencji, bo to nie Punk, a AEW wyszło z ideą NDA w stronę Nemetha. Zresztą i tak najbardziej zagorzali fani AEW dalej będą myśleć, że wszystkiemu winny jest Punk. A skoro mowa o nieprofesjonalizmie, to zobacz sobie jak nieprofesjonalizm może być katalizatorem do całego gowna i zamieszania.    Świetny segment, który uruchomił efekt domina. Page, który w porównaniu do Punka na polu osiągnięć, doświadczeń czy po prostu znajomości biznesu mógłby Philowi buty czyścić, wychodzi do telewizji krajowej i gra w swoje karty. Daje shootowe promo które nie było uwzględnione w zarysie skryptu (tak, Tony tak bardzo wierzył w swoje „gwiazdy”, że dał im wolna rękę , jeśli chodzi o speeche. Niestety na przykładzie Page, czy kilku innych speechów dochodzimy do wniosku, że jednak lepiej gdyby ten skrypt był, bo nie każdy jest tak świadomy i doświadczony, by wykorzystać ten przywilej na poczet pracy dla firmy czytaj dla AEW). To dopiero jest nieprofesjonalizm pełną gębą. Hardkorowce AEW plują na Punka, ale zapominają, że odstawiając charakter Phila na bok, Punk był w chuj wartością dodatnia w AEW. Czy to pod kontem postaci -dalej uważam że był największą gwiazdą jaka była w AEW, czy to pod kontem po prostu znajomości biznesu - Punk wie jak zaciekawić widza i w tym wszystkim już pomijając kwestie backstage’owe patrząc pod kontem czysto postaci jest to profesjonalista pełną gębą który generuje swoja postacią przychody. A to powinno być dla AEW w tej chwili najważniejsze. 
    • MattDevitto
      Nie stoję po żadnej ze stron (ba, obie strony mam gdzieś), ale w całej tej sytuacji każdy wypadł słabo - w tym też Punk. AEW i Khan dużo na tym wszystkim stracili, ale pamiętajmy, że Punk ponownie pokazał swoje gorsze oblicze. Odnalazł się w WWE, ale to nie zmienia faktu, że dalej mimo upływu lat nie wie co to profesjonalizm i ,,dał ciała'' podczas swojej przygody w AEW, gdzie przecież mocno na niego liczono. W tej historii obie strony mają swoje za uszami.
  • Dodaj nową pozycję...