Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Candice Michelle, Hogan o WWE i TNA, RVD o marihuanie

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

:arrow:Wuj Reya Mysterio – Rey Mysterio Sr. przeszedł operację pleców w ostatni weekend po tym, jak doznał urazu podczas upadku przebywając u siebie w domu. Lekarze twierdzą, że sytuacja pacjenta jest stabilna i że operacja przeszła pomyślnie.

hulkhogan565.jpg

:arrow:WWE Hall of Famer Hulk Hogan udzielił ostatnio wywiadu dla The Southtown Star, w którym poruszone były liczne tematy, lecz najbardziej interesujące komentarze były przez niego udzielone gdy poruszono temat WWE i TNA:

Oglądam obie federacje. TNA jest jak mały silniczek. Wszyscy myśleli, że się nie wybije, a tymczasem federacja ta działa już przez 7 lat. Co tydzień osiągają szczyt. (…) [o WWE:] Vince wydaje się być “stały”. Reprezentuje perfekcję w standardzie. Uwielbiam oglądać jego show, bo nigdy nie wiadomo co nowego ten człowiek wymyśli.

Jeśli by spojrzeć na historię, wszyscy mówią: “Historia zawsze się powtarza”. Ja widzę, jak historia się powtarza: TNA staje się coraz mocniejsze. Widzę, że federacja McMahona działa bez zarzutu, za wyjątkiem kilku kosmetycznych usterek.

Hogan kontynuował: TNA brakuje jednego szczegółu, jednego nazwiska, które wyrównałoby szanse w starciu z WWE. Gdyby nie to, nie ważne by było kto jak i kiedy zaczynał – szanse by się wyrównały.

:arrow:Na TNAWrestlingNews.com napisano, że informacje o tym iż Hulk Hogan ma zadebiutować w TNA są dalekie od prawdy. Hogan żąda ogromnej sumy ‘na start’ a TNA nie zamierza wydać tylu pieniędzy. Ponadto pomiędzy Hoganem a TNA nie było prowadzonych rozmów przez ostatnie tygodnie, a nawet miesiące.

Tak podobno wyglądają typowe próby powrotu Hulka Hogana w światła kamer. Hall of Famer robi tak co roku, również przed WrestleManią.

:arrow:Wczoraj wygasł kontrakt Tony’ego Atlasa z WWE. Żadne szczegóły co do podpisania nowego nie są znane.

rvdo.jpg

:arrow:Rob Van Dam pojawił się dzisiaj w telewizji MSNBC aby porozmawiać o prawdopodobnej legalizacji marihuany w Kalifornii. RVD uważa, że zalegalizowanie marihuany sprawiłoby, że nie byłaby ona kontrolowana przez gangi i dilerów, a co za tym idzie – przestępczość by zmalała.

MSNBC odnotowało, że RVD został ‘złapany’ na zażywaniu marihuany w czasie, gdy pracował w WWE.

:arrow:Ric Flair dostał dwanaście (!) szwów na swoją dłoń po bijatyce z Randym Ortonem w podziemnym parkingu, na jednym z epizodów Raw kilka tygodni temu.

candicemichellepicture1.jpg

:arrow:PWTorch Newsletter donosi, że Candice Michelle żąda 5000$ od występu, odkąd została zwolniona z WWE. Jej przyjaciele twierdzą, że jej sytuacja materialna ma się dobrze: zarabia na reklamach w GoDaddy.com i innych występach nie związanych z wrestlingiem. Dodatkowo jej mąż zarabia sporo będąc kręgarzem.

Sama diva twierdzi, że nigdy nie potrzebowała uprawiać wrestlingu, aczkolwiek to lubiła. Nie zamierza wrócić do wrestlingu, lecz spędzić więcej czasu z rodziną – zwłaszcza teraz, gdy została zwolniona.

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• nekrofita

1

• Anonymus

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Hogan w TNA bylo by ciekawie gdyby byl w roli commisionera na pewno pomoglo bo to w jakis sposob federacji . Jednakze nie sadze aby sie to udalo narazie rzeczywiste zarobki TNA nie sa wstanie zaspokoic emerytowanej legendy.

w sprawie legelizacji totalnie popieram RVD

jesli sie kontroluje obieg marihuany tak jak w Holandii rzeczywiscie spada przestemczosc , marihuana nie bedzie trafia do nastolatkow , no i ludzie beda bardziej wyluzowani tak :D:D

Co do sprawy Ric'a mysle ze gosc powinien dac sobie juz spokoj i skupil sie na rzeczach takich jak rodzina , ogrodek itd.

wiem ze na 100% nie moze wytwymac bez wrestling bo to jest jak zawodnikow nalogiem szczegolnie gdy walcza przez tak dlugi czas i sa tak kochani przez publike.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Bastian
      Konkretny opener na początek NXT. Szkoda tylko, że nie było żadnej stawki, a w ringu mieliśmy gości ze Smackdown w postaci Fraxiom, świeżaka Moreno i Dara, o którym wielu już zapomniało   Great American Bash za kilkanaście dni. Bookerzy postawili na najmocniejsze na ten momenty karty. Tony d'Angelo kontra Naraku u panów i Lola Vice - Kendal Grey u pań. Świeżaki, czyli Rook i Hendrix pójdą na siebie, a co do Kelani Jordan ciekawi mnie, czy prędzej zdobędzie jeszcze jakiś tytuł w NXT czy może
    • Przemk0
      Ja już swój RP ukończyłem. Nie chciałem też dopisywać za dużo tylko po prostu wykonałem swój plan na IV rozdziały, aby to było uczciwe wobec tych co napisali na czas.
    • Bastian
      Oba Femi mówiąc, że wygra King of the Ring, nawiązując przy tym do tekstu Paula Heymana o spoilerze, spoileruje wręcz interwencję Brocka Lesnara w swojej walce, prawdopodobnie na Night of Champions. "Bestia" pozbawi "Rulera" korony i rewanż na SummerSlam gotowy. WWE, tak bardzo cierpiące na brak ikon pokroju Rocka, Austina czy Ceny, ciągle stawiające na Reignsa, Punka czy Rhodesa, mając gotowy materiał na mistrza, zaserwuje mu na drugiej najważniejszej gali roku trzecią walkę z part timerem. 
    • Grins
      AEW to nawet w plakatach niszczy WWE, chociaż w ostatnim czasie WWE przykłada się do swoich opraw graficznych to i tak AEW nad nimi góruję pod tym względem. 
    • CzaQ
      Jak Ty mnie znasz  Musiałem wygoglować, ale było warto
  • Dodaj nową pozycję...