Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rywale ECW Orginals?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jak myślicie kto będzie następny? Balls Mahoney waczył już z Umagą i Con Vonem, RVD z "Burkiem", Dreamer z Thornem a kto bedzie przeciwnikiem Sabu i Sandymana?
  • Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Sandman musi najpierw walczyć z alkoholizmem :D . Mnie to kompletnie wkurza jak te młodziki z ,,ECW'' wygrywają z prawdziwymi gwiazdami ECW ( ECW orginals ) . Fuck new breed ECW !! A kto będzie przeciwnikiem Sabu i Sandman to kompletnie nie wiem
S-C-A-R-F-A-C-E

64787592946bd5e84039a4.gif

Opublikowano
Pewnie Matt Striker, a dla Sandmana najlepiej pasowałby Stone Cold :P :)
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
. Mnie to kompletnie wkurza jak te młodziki z ,,ECW'' wygrywają z prawdziwymi gwiazdami ECW ( ECW orginals ) . Fuck new breed ECW !! A kto będzie przeciwnikiem Sabu i Sandman to kompletnie nie wiem

Podzielam twoje zdanie to ECW Orginals powino wygrywać z młodzikami, ale mam nadzieję że ich feud sie skonczy wygraną ECW Orginals

Opublikowano
  • Autor
Odpowiedź już znamy ale niestety feud ten nie wyszedł narazie poza ramy ECW tak jak sie spodziewałem. Już myślałem że jak Mahoney trafił na Umage to np. Dreamer dostanie Grejta Khaliego, RVD zmierzy sie np. z kimś z Rated-RKO a na Sabu i Sadymana nie miałem żadnego pomysłu (chyba że Finlay dla Sandymana albo inny Boogy). Miejmy nadzieje że wróci Heyman i ten feudzik będzie miał szerszy zakres z ładnym zakończeniem na ECW One Night Stand.