Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji. Zaloguj się Rejestracja
  1. IIL
    IIL opublikował(a) temat w Ogłoszenia
    Od dawna nie podobało mi się to, że najważniejsze treści na forum upchane były w max dwóch działach: Dyskusje i Wydarzenia. W dyskusjach tematy zbiorcze dla tygodniówek itd zlewały się ze sobą i ciężko tam było cokolwiek znaleźć. Stali bywalcy się do tego już zapewne przyzwyczaili, ale patrząc z boku wyglądało to mało atrakcyjnie i panował tam spory nieporządek. Nowy podział: Dyskusje - miejsce na ogólne tematy. World Wrestling Entertainment - megatematy weekly shows + PLE z Wydarzeń i cały kontent o WWE. All Elite Wrestling - jak wyżej. Independent Zone - tutaj miałem sporą zagwozdkę jak to zorganizować. TNA i ROH może średnio pasują jako subfora pod "sceną niezależną", ale trzeba było je jakoś odizolować (mają dużo archiwalnej treści, więc warto było to uporządkować). Japonię chciałem wyciągnąć do osobnego, ale na razie zostaje połączona z działem. Dział Wydarzenia został usunięty. To gruba zmiana i sam od wielu lat też przywykłem do wcześniejszego stanu rzeczy, ale myślę, że warto popróbować nowych rozwiązań. Jestem otwarty na sugestie, itd. Wszystko można w każdej chwili przeorganizować.
  2. IIL
    Chciałem poruszyć temat, który od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie – wady i zalety dzisiejszego pro wrestlingu w porównaniu do tego, co było 15-25 lat temu. Wiele rzeczy poszło zdecydowanie do przodu, ale sporo też straciliśmy po drodze... Na dobry początek: Zaleta: Lepszy dostęp – nie musimy już polować na VHS-y, nagrywać z satelity czy ściągać wolnym łączem z torrentów. Streamy, Netflix, MyAEW, tony materiałów na YouTube itd sprawiają, że praktycznie wszystko jest na wyciągnięcie ręki. Wada: Mniej kayfabe – prawie wszyscy są "przyjaciółmi" za kulisami, wszystko wycieka do internetu, a wrestlerzy sami psują gimmicki na social mediach. Chyba tylko MJF trzyma fason cały czas. Zapraszam do podzielenia się swoimi przemyśleniami
  3. KyRenLo
    KyRenLo odpowiedział(a) na Majesty temat w World Wrestling Entertainment
    Prawda. Turniej w zasadzie został ośmieszony, bo wygrywający Oba i tak wolał walczyć z Lesnarem, niż skorzystać ze swojej szansy, mimo że ją wywalczył. Głupkowate. Skoro od początku rzeczywiście planowano walkę Seth vs. Roman to mogli dać wygrać Rollinsowi turniej, a Femiemu mógł wtedy w wygranej przeszkodzić Lesnar i walka Femi vs. Lesnar 3 i tak byłaby grana. Szkoda, że już po balu, bo tak naprawdę obie przedstawione przez Ciebie wersje są lepsze od tego, co ostatecznie wybrano. Zobaczymy. WWE trochę samo się teraz zakiwało w tym momencie. SummerSlam, czyli najważniejsza gala lata dla WWE. Idealny moment, żeby Femi zawalczył o złoto. Jeżeli tak bardzo chcieli utrzymać Romana przy pasie, to można było przecież to rozegrać jakoś inaczej, chociażby tak, jak zasugerowałeś wyżej. Femi to taki gotowy produkt, że naprawdę chcę wierzyć, że jedynym powodem, dla którego poświęcono właśnie teraz tę szansę i odłożono ją na bok to WrestleMania moment, gdzie dopiero tam dostaniemy stracie Roman vs. Oba z wygraną tego drugiego. Sporo jednak tego czasu zostało i jest to ryzykowny krok. Jeszcze wiele może się zmienić. Tak czy inaczej, na dziś nie podoba mi się to, co wymyśliło WWE. Czas pokaże, czy wyjdą z tej sytuacji z twarzą w najbliższych miesiącach.
  4. KyRenLo
    KyRenLo odpowiedział(a) na Bonkol temat w Ogólna Dyskusja
    Jasna sprawa.
Nowe style na forum

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

No Way Out 2007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

a mnie to rozbawilo ;) wole taka blazenade niz ogladanie boogeymana solo :?

ps. kennedy vs lashley ecw championship ? Bozeeeeee...

129287286446c8a666924a3.jpg

• Odpowiedzi 62
  • Wyświetleń 22,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Ogólnie mi się to nie podoba, tylko 5 zapowiedzianych walk, bo nie licze zmagań div. Po ostatnim SD wydaje mi się, że odbędzie się jakiś pojedynek Cruiserów tak jak na Royal Rumble 2006, ale gdzie w karcie jest US Champion Chris Benoit ? Gdzie jest MVP ? Nie wspominając już o zawodnikach typu Matt Hardy czy Joey Mercury.

15974308365193fac7b7921.jpg

Opublikowano

Bonkol, Jest zapoweidziany jeszcze

7 Man WWE Cruiserweight Championship

Gregory Helms vs. Scotty 2 Hotty vs. Daivari vs.

Shannon Moore vs. Jamie Noble vs. Funaki vs.

Jimmy Wang Yang

A na Benoit po prostu nie mają chyba pomysłu...

Matt Hardy i Mercury wystąpia w Tag Team Match'u, wiec wg mnie to lepsze rozwiązanie niż One on One Match.

Opublikowano
onkol, Jest zapoweidziany jeszcze

7 Man WWE Cruiserweight Championship

Gregory Helms vs. Scotty 2 Hotty vs. Daivari vs.

Jimmy Wang Yang

Na SD nic o tym nie mówili, na wwe.com też nic nie pisze, więc to nie jest pewne, a jeżeli się odbędzie takie coś to znaczy, że WWE dało dupy.

Matt Hardy i Mercury wystąpia w Tag Team Match'u, wiec wg mnie to lepsze rozwiązanie niż One on One Match.

W jakim tag match'u ?

15974308365193fac7b7921.jpg

Opublikowano
a mnie to rozbawilo ;) wole taka blazenade niz ogladanie boogeymana solo :?

Eee tam, wole 100 razy drgawki Boogeymana, niż to samo w wykonaniu małego murzynka.

A dwóch karzełków spiętych w uscisku, tarzających się po ringu, o to już nie na moją głowę ;P

PS.

Taaak

Lashley vs Kennedy - jasne, jasne...

Ale Kennedy udowodnił już, że potrafi pociągnąć pojedynek. A jak dla mnie Lashley jest ciut bardziej utalentowany od Batisty.

Może z tej walki jeszcze coś będzie.

Opublikowano
  • Autor

nie chodzi mi o poziom lashley-kennedy. chodzi mi o sens tej walki. udupia Kentona ? po co duzy push ? zostanie mistrzem ECW ? jeszcze glupsze. dq, remis, count-out - znowu ?

podbijam pytanie o tag match z udzialem mercury'ego.

Opublikowano
Nie wiem, ale wydaje mi sie ze jest tag team match: London & Kendrick vs Hardyz vs MNM vs Taylor i Regal
Opublikowano
Ten mecz miał być, ale zamiast tego na miejsce rywali Chuliganów o pas mistrzowski wskoczyły łobuzy co podkradają kujonom z college'u kanapki, urządzają wieczorne zawody "Kto Szybciej Wyskoczy Z Samochodu Przed Przepaścią" i są wyznawcami stylu "fura, skóra i... wrotki" (komór wtedy jeszcze nie było;)
"This liver gave me an excellent additional 8 year run" - Superstar Billy Graham

156748212945e09151e9b78.jpg

Opublikowano
Moim zdaniem karta gali zapowiada sie dość średnio, nalezy ją traktować wyłącznie w kategorii "rozgrzewki" przed WM 23. Żadnych zaskakujących roztrzygnięć nie przewiduje.
Opublikowano

Mamy pewne zmiany w karcie:

Chris Benoit & The Hardys vs. MNM & MVP

Cruiserweight Open: Gregory Helms vs. Scotty 2 Hotty vs. Daivari vs.

Jimmy Wang Yang vs. Chavo Guerrero

Naprawdę słabym jest ten kto uzna że jest pokonany.
Opublikowano
  • Autor

czyli wyglada na to ze jesli nie bedzie money in the bank ladder matchu to na WM'ce spotkaja sie MVP i Benoit o US Title.

powrot chavo do dywizji cruiserow jest moim zdaniem nie na miejscu.

Opublikowano
No to zrobil sie niezly chaos dotyczący walk na jutrzejszym PPV. Nawet na WWE.com nie ma ostatecznej karty. Miał byc ladder match, potem bez drabiny ale 4 tag team'y, teraz robia 6 men match, im blizej NWO tym gorzej, a zapowiadalo sie niezle
Opublikowano
Jeżeli chodzi o dodatek w postaci "cruiserweight open", to ja bym tak nie narzekał. Jedna z niewielu walk, która może nam przynieść wrestling na najwyższym poziomie (w odmianie high-flyingu oczywiście). Mniejsza z tym, że poza nielicznymi chrząknięciami markowa publiczność WWE będzie niemal niesłyszalna ;) . 3v3 niby taki z dupy wyjęty na ostatnią chwilę, ale to także powinna być przyzwoita walka. Pozostałe pojedynki wydaje mi się, że przynajmniej nie są gorsze niż większosć gniotów z AAO. Ja jestem nastawiony pozytywnie na NWO :) .
Opublikowano

W moich oczach gala wyszla solidnie, jednak bez jakiego szczegolnie wyrozniajacego sie meczu.

Opener calkiem niezly, na (tylko) dobrym poziomie,

Walka cruiserów bardziej mi sie podobala chociaz eliminacja poczatkowych zawodnikow troche naciagana (np Funaki). Ja dałbym pas Wang'owi. Ale walka dla mnie na duzy plus.

London i Kendrick srubują rekord jakim jest posiadanie przez nich pasów mistrzowskich. Dla mnie moga trzymac je jeszcze dlugo, choc zapewne wkrotce je stracą. Walka troche krotka i jak na ich mozliwosci to mogla byc duzo lepsza.

Finlay vs Boogeyman troche rozrywki, bez sensu wygladalo jak Bastard i Finaly biją malego Boogeymana, a duzy stoi i patrzy na to za ringiem z wielkim spokojem

Diva contest - dla mnie to nieporozumienie, do tego expose po raz 50

Kane vs Booker - jak dla mnie to przecietny pojedynek, wreszcie zwycięstwo Kane'a

ME - myslalem ze na ringu w koncowej fazie walki wynikną nieporozumienia miedzy partnerami(zwlaszcza Shawn'em i Ceną), a okazalo sie ze Batista potrzebowal tej walki zeby zrewanzowac sie Taker'owi na chokeslam. Walka niczym mnie nie zachwycila ale trzymala w miare dobry poziom tej gali.

w skali szkolnej moja ocena to 3/6

Opublikowano

no i po no way out

były na tej gali walki bezbarwne jak teag team champion i Lashley vs Kennedy (szczególnie jej wynik)

były walki średnie jak Kane -Booker

były walki dobre jak walki o pas w wadze lekkej

no i były tez walki bardzo dobre-pierwsza i ostatnia walka(wrażenia po reakcjach na Cene bezcenne :wink: )

dobre PPV

143856455842dea931bbff6.jpg