Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

No Way Out 2007

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

jak dla mnie to wlasnie po to robiona jest walka, zeby to MNM zobyli pasy i na Wrestlemanii walczyli juz jako mistrzowie.

Ja nie rozpaczam z powodu ze to wlasnie London i Kendrick sa mistrzami, nawet by mogli potrzymac pasy jeszcze chociaz przestaja byc wiarygodni bo ostatnio na SD! sa w cieniu Deuce i Domino.

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• evertonian

10

• AX

9

• Zousz

6

• Bonkol

4

Top użytkownicy w tym temacie

Co do Deuce i Domino to wydaje mi sie ze sa oni tylko po to aby mistrzowie mieli z kim walczyc na SD. Tak samo było z Pitbulls i wydaje mi sie że Duece i Domino czeka ten sam los co ich.

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

No i po Ladder Matchu:

The WWE website is reporting that Deuce & Domino have secured a match for the WWE Tag Team Championship at No Way Out. As a result, the Ladder Match pitting London & Kendrick vs. MNM vs. The Hardys vs. William Regal & Dave Taylor has been removed from the No Way Out pay-per-view. So, Deuce & Domino will be facing London & Kendrick for the WWE Tag Team Championship at No Way Out.

15974308365193fac7b7921.jpg

No i dobrze!

Po co kolejny Ladder Match, to jeno cyrkowe sztuczki :P

Deuce i Domino to prawdziwe chłopy na schwał!

OŁŁŁŁŁŁŁŁŁ!!!!!!!

A tak na poważnie, to nie wiem co Bookerzy mają w głowie. Żeby za jednym zamachem pozbawić NWO kolorytu...

Może Dziadzio Vince pamięta i kocha lata 50-siąte, to wcale nie znaczy, że musi wszystkich na siłe uszczęśliwiać.

Obawiam się dużego pushu na dla dużego pana Deuce i dużego pana Domino.

Wszyscy narzekali na Ladder Match, a WWE dało zamiast niego coś jeszcze gorszego. Edytowane przez maly619

jeszcze gorszego niz ladder match ? nieeee, na nic gorszego sie wpasc nie dalo :D

ladder match odbedzie sie zapewne na WM'ce.

129287286446c8a666924a3.jpg

to juz z Vincem jest tak zle, ze nie tylko potrafi zmianiec co chwile wyniki meczow ale juz je sama tez? :D

prosze, gdzie teraz ci, co tak narzekali na ta walke?

Na moje WWE mogloby zrezygnowac z kilku pomiejszych PPV (np. NWO itp.) Nikomu nie sa do szczescia potrzebne. Lepiej sie skupic na poziomie glownych gal w roku. NWO przed WM nie ma zadnej racji bytu. Te same walki moznaby spokojnie zrobic na jakims specjalnym 3-godzinnym wydaniu Smackdown!.

Co do panow wygladajacych jak John Travolta, to uwazam, ze wcale nie sa az tacy beznadziejni. Moze sie jeszcze wyrobia i bedzie calkiem niezly duet. Ladder Match pewnie bedzie na WM, wiec zrezygnowano z podwajania tego samego pomyslu. I dobrze. Aczkolwiek jedyna szansa dla NWO sa jakies niespodziewane zwroty akcji, ktore mozna wstawic na ta gale. Jakis heel turn Batisty albo HBK nie bylby zly!

Fakt, ze WWE nie ma w tej chwili tylu wybitnych osobowsci co pare lat temu (a w zwiazku z tym nie jest az tak emocjonujace) nie oznacza, ze ich produkt jest totalnym g**nem.

Poza tym wydaje mi sie, ze McMahon mimo wszystko dostrzega nastroje panujace wsrod publicznosci i w koncu sie poprawi (vide ostatnie segmenty, kiedy wyraznie odnosi sie do wspomnianych juz "We want wrestling" i pozniejsze jego wypowiedzi, ze to on decyduje czego chca ludzie).

Co do samego NWO, to moga jeszcze dolozyc meczyk Mercury'ego z Mattem. A z tych dwoch kolesi cos sie da wycisnac.

W kazdym badz razie ja czekam na WM, a samego NWO mogloby dla mnie nie byc. Zreszta nie narzekajcie, bo za ogladanie tych gal wiekszosc z was nie placi ani grosza;) A dla fana w USA wylozenie 20 czy 30 baksow nei stanowi duzego wydatku.

Na moje WWE mogloby zrezygnowac z kilku pomiejszych PPV (np. NWO itp.) Nikomu nie sa do szczescia potrzebne.

jednemu panu jest :D

Vince wiecej kasy wyciaga jesli organizuje 2 gale z mniejsza liczba wykupien, niz 1 z duza. u niego wszystko rozbija sie o kase, takze jedynie to kryterium moze wplywac na poszczegolne decyzje. chociaz usuniecie ladder matchu jest troche dziwne, bo negatywne niespodzianki nie sa fajne :) albo mercury jednak spekal ;)

129287286446c8a666924a3.jpg

nieoficjalnie mowi sie o tym, ze Vince nie chce laczyc Hardych, Mercury'ego i Nitro w teamy.. Woli, zeby wystepowali jako single wrestlers..

Na moje WWE mogloby zrezygnowac z kilku pomiejszych PPV (np. NWO itp.) Nikomu nie sa do szczescia potrzebne.

jednemu panu jest :D

Vince wiecej kasy wyciaga jesli organizuje 2 gale z mniejsza liczba wykupien, niz 1 z duza. u niego wszystko rozbija sie o kase, takze jedynie to kryterium moze wplywac na poszczegolne decyzje. chociaz usuniecie ladder matchu jest troche dziwne, bo negatywne niespodzianki nie sa fajne :) albo mercury jednak spekal ;)

Moze faktycznie tak jest. Nie znam dokladnej liczby wykupien PPV, ani trendow w ostatbich latach, ale mozna spokojnie zalozyc, ze sprzedaz spada. Jesli executives w WWE zdaja sobie z tego sprawe to na pewno beda chcieli temu zaradzic (czyli chcac nie chcac zbadac oczekiwania publicznosci).

Liczba wykupien podrzednych PPVs utrzymuje sie mniej wiecej na podobnym poziomie od ok 2 lat, chyba ze posiadam zle dane :)

Wlasnie przeczytałem, że wydanie na DVD gali ECW Deceber To Dismember okazało się kompletna katastrofą, tylko 90 000 wykupien!!! (3x mniej od np. Cyber Sundey)

widac ze w SD brakuje main eventerow, skoro znowu dali ME z Cena. Dawno nie ogladalem SD i troche nie wiem co tam sie dzieje, ale PPV mozna obejrzec

http://www.lastfm.pl/user/OaklandRaider

n W o 4 4 4 4 life

........new world order

.

512981594483bee67eb9e5.jpg

Little Boogeyman?

To już nie jest zabawne :P

No i prosze, powtórka z niesławnego pojedynku Doinka z Jerrym Lawlerem, bodajże z Survivor Series 1994 (a właśnie, po co się zatrzymywać na jednym karle dla każdego, powinna być cała banda małych Boogeymanów i Bastardów, tak jak wtedy :P)

A zdawało się, że faisko Juniors Division nauczyło coś zarząd WWE...