Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji. Zaloguj się Rejestracja
  1. IIL
    IIL opublikował(a) temat w Ogłoszenia
    Od dawna nie podobało mi się to, że najważniejsze treści na forum upchane były w max dwóch działach: Dyskusje i Wydarzenia. W dyskusjach tematy zbiorcze dla tygodniówek itd zlewały się ze sobą i ciężko tam było cokolwiek znaleźć. Stali bywalcy się do tego już zapewne przyzwyczaili, ale patrząc z boku wyglądało to mało atrakcyjnie i panował tam spory nieporządek. Nowy podział: Dyskusje - miejsce na ogólne tematy. World Wrestling Entertainment - megatematy weekly shows + PLE z Wydarzeń i cały kontent o WWE. All Elite Wrestling - jak wyżej. Independent Zone - tutaj miałem sporą zagwozdkę jak to zorganizować. TNA i ROH może średnio pasują jako subfora pod "sceną niezależną", ale trzeba było je jakoś odizolować (mają dużo archiwalnej treści, więc warto było to uporządkować). Japonię chciałem wyciągnąć do osobnego, ale na razie zostaje połączona z działem. Dział Wydarzenia został usunięty. To gruba zmiana i sam od wielu lat też przywykłem do wcześniejszego stanu rzeczy, ale myślę, że warto popróbować nowych rozwiązań. Jestem otwarty na sugestie, itd. Wszystko można w każdej chwili przeorganizować.
  2. IIL
    Chciałem poruszyć temat, który od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie – wady i zalety dzisiejszego pro wrestlingu w porównaniu do tego, co było 15-25 lat temu. Wiele rzeczy poszło zdecydowanie do przodu, ale sporo też straciliśmy po drodze... Na dobry początek: Zaleta: Lepszy dostęp – nie musimy już polować na VHS-y, nagrywać z satelity czy ściągać wolnym łączem z torrentów. Streamy, Netflix, MyAEW, tony materiałów na YouTube itd sprawiają, że praktycznie wszystko jest na wyciągnięcie ręki. Wada: Mniej kayfabe – prawie wszyscy są "przyjaciółmi" za kulisami, wszystko wycieka do internetu, a wrestlerzy sami psują gimmicki na social mediach. Chyba tylko MJF trzyma fason cały czas. Zapraszam do podzielenia się swoimi przemyśleniami
  3. KyRenLo
    KyRenLo odpowiedział(a) na Majesty temat w World Wrestling Entertainment
    Prawda. Turniej w zasadzie został ośmieszony, bo wygrywający Oba i tak wolał walczyć z Lesnarem, niż skorzystać ze swojej szansy, mimo że ją wywalczył. Głupkowate. Skoro od początku rzeczywiście planowano walkę Seth vs. Roman to mogli dać wygrać Rollinsowi turniej, a Femiemu mógł wtedy w wygranej przeszkodzić Lesnar i walka Femi vs. Lesnar 3 i tak byłaby grana. Szkoda, że już po balu, bo tak naprawdę obie przedstawione przez Ciebie wersje są lepsze od tego, co ostatecznie wybrano. Zobaczymy. WWE trochę samo się teraz zakiwało w tym momencie. SummerSlam, czyli najważniejsza gala lata dla WWE. Idealny moment, żeby Femi zawalczył o złoto. Jeżeli tak bardzo chcieli utrzymać Romana przy pasie, to można było przecież to rozegrać jakoś inaczej, chociażby tak, jak zasugerowałeś wyżej. Femi to taki gotowy produkt, że naprawdę chcę wierzyć, że jedynym powodem, dla którego poświęcono właśnie teraz tę szansę i odłożono ją na bok to WrestleMania moment, gdzie dopiero tam dostaniemy stracie Roman vs. Oba z wygraną tego drugiego. Sporo jednak tego czasu zostało i jest to ryzykowny krok. Jeszcze wiele może się zmienić. Tak czy inaczej, na dziś nie podoba mi się to, co wymyśliło WWE. Czas pokaże, czy wyjdą z tej sytuacji z twarzą w najbliższych miesiącach.
  4. KyRenLo
    KyRenLo odpowiedział(a) na Bonkol temat w Ogólna Dyskusja
    Jasna sprawa.
Nowe style na forum

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WrestleMania 23 - Oficjalna Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
przeciez napisales ze promocja jest malo wazna

Nie czytasz ze zrozumieniem. Ale zrobię Ci ta przyjemnośc i powtórzę jeszcze raz. W PRZYPADKU HBK'a wielka promocja potrzebna nie jest.

Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg

• Odpowiedzi 333
  • Wyświetleń 106,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
przeciez napisales ze promocja jest malo wazna

Nie czytasz ze zrozumieniem. Ale zrobię Ci ta przyjemnośc i powtórzę jeszcze raz. W PRZYPADKU HBK'a wielka promocja potrzebna nie jest.

"Dla mnie bez sensu są takie kalkulacje, że tego pokonał, tamtego pokonał, ten jako jedyny był dobrze wypromowany a tamten miał jakąś szansę z nim wygrać. Wrestling polega na tym, że można w nim zrobić wszystko. (...) Chodzi właśnie o to, żeby zaskoczyć nas, fanów wrestlingu"

ale moze faktycznie moj analfabetyzm "ftórny" :D dal znac o sobie.

129287286446c8a666924a3.jpg

Opublikowano
  • Autor
Człowieku, nie mam na Ciebie słów. Twój wielki problem polega na tym, że wyciągasz z całego postu fragment, który następnie przerabiasz na swój dziwaczny tok myślenia, żeby na końcu wcisnąć człowiekowi, że napisał coś, o czym w rzeczywistości nawet nie pomyślał. Z całym szacunkiem do Six'a, ale mój czas jest zbyt cenny, żeby się z Tobą kłócić, a jeśli chcesz mnie sprowokować, to życzę powodzenia :) Już dawno zauważyłem, że jesteś na tym forum tylko po to, żeby brzydko mówiąc przypierdalać się do innych. Jak masz kompleksy, to wylecz je na stadionie Evertonu :) Z mojej strony koniec offtopa, to jest dyskusja o WM, a nie o Twoich błędach w rozumieniu postów innych użytkowników.
Do It Like A BOSS !

Opublikowano

WM 23, nie spodziewam się niczego wielkiego a to dlatego że w tej chwili w WWE nie ma takich postaci jak dawniej.

Co tu dużo mówić będe kibicował HBK i Takerowi żeby pokonali swoich rywali i mieli tytuły mistrzów. Wiec skoro będe kibicował 40 letnim dziadką to chyba niezbyt to dobrze to świadczy o WWE.

Co do walk. Chyba najfajniejsza będzie Edge Vs Orton bo obaj mogą cos pokazać w ringu. Walki o tytuły mogą byc słabe bo co może pokazać Cena lub Batista. Cena na Raw to Terminator a Batisty walki na SD z Kenedym wyglądaja tak samo , przebiegają tak samo i konczą się tak samo. Więc co może Undertaker wyciągnąć z takiego gościa.

czy Eugen mógłby przejsc hell turn
Opublikowano
Tak samo wydawalo sie ze gniotem na Wrestlemanii bedzie walka Taker vs Henry, a walka jak na takiego wrestlera wyszla calkekim dobrze, Taker potrafil wycinac wiecej niz zwykle z Mark'a. Licze ze w przypadku Batisty bedzie tak samo.
Opublikowano
  • Autor
Wiec skoro będe kibicował 40 letnim dziadką to chyba niezbyt to dobrze to świadczy o WWE.

wiek nie gra roli, jeśli wrestler wciąż potrafi zrobić naprawdę dobre walki i ciągle ma świetny kontakt z publicznością, która bez problemów kupuje danego wrestlera jako champa. Chociaż faktem jest, że WWE ma ostatnio problemy z promocją młodych wrestlerów, którzy mogą stać się przyszłością federacji. Widocznie w ostatnich latach za mocno skupili się na ogromnej promocji pana, który będzie na WM bronił WWE Title.

Do It Like A BOSS !

Opublikowano
Na Wrestlemanii dojdzie do walki hair vs hair, w której zmierzą się wrestlerzy wybrani przez Donalda Trumpa i McMahona. Jezeli wygra wrestler reprezentujący Trumpa, McMahon ścina włosy i odwrotnie.

powiedzcie ze jestem glupi, ale jak na WM Vince'a ogola na lyso to bedzie to gala jak najbardziej udana :D c'mon Donald !

ps. fajny main event na ostatnim raw - niezly mlyn. szkoda ze nie wygrali heel'e co podbudowaloby napiecie i pozwoliloby uwierzyc w to co mowil edge ze (jeszcze do WM wszystko sie moze zdarzyc)

Opublikowano
Nie jestes glupi, ja tez lubie jak ponizaja McMahona :D Nie zmienia tego faktu to, ze jest ponizany na wlasna prosbe i wynika to z jego wlasnego pomyslu :P
WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

3247778034e83b336a7b43.jpg

Opublikowano

Może trochę zaLOLuję :P tym pytaniem ale jest oficjalnie potwierdzona gdzieś walka Orton-Edge?? Ja się z tym nie spotkałem a nie dałbym sobie głowy uciąć choć mam przeczucia ze jeden z tych dwojga(albo obaj) dojdą jeszcze do ME WM. Gdyż jak dla mnie Team Rated RKO powinien jeszcze trochę potrwać bo spisują się świetnie[a bardzo możliwe ze Feud(nie jestem pewien czy nie wkradł się błąd w literówce:P) D-x / Rated RKO będzie kontynuowany jak tylko Hunter powróci] taka moja wizja :D

Co do Dead Mana i Batisty to stawiał bym na wygrana Undertakera bo jak to ostatnimi laty było wygrany z RR wygrywał to co chciał na WM, dodatkowo Winning streak Takera - choć jest też opcja inna która "pasowała by" wszystkim czyli DQ i wygrana Takera (streak zachowany a pas u Batisty) - tylko czy takie rozwiązanie pasuje do rangi WM? :???:

Cena - HBK - rękami, nogami, włosami trzymam kciuki za HBK`a bo mam dość Ceny i tej jego niezniszczalności(zdaje sobie sprawę ze biją na nim fortunę ale bez przesady ile można to samo wałkować - oby nie do wyczerpania zapasów:P)

Naprawdę słabym jest ten kto uzna że jest pokonany.
Opublikowano

Chciałbym dorzucić swoje wizje apropo zbliżającej sie Wrestlemanii. Na razie wiem tylko o pojedynkach o WWE Champ i WHC, ( moze innie wiedzą więcej ). Pytanie kto w innych walkach?

Otóż ja to widze tak: Mamy jeszcze grubo ponad miesiac i jeden PPV przed sobą. Co powinien zrobić Vince?

Po pierwsze zakończyć team Rated RKO i dać możliwość Face Turnu Ortonowi. Bo jako Hell nie jest Randy już taki dobry jak kiedyś.. może sie przejadł. A ja widziałbym go niedlugo w roli face'a. No ale nie jest to konieczne, jeśli bookerzy dadza mu ciekawy feud np z Cena o ile ten utrzyma pas po WM.

Wracając do WrestleManii to chętnie bym zobaczył pojedynek dwoch najwiekszych son of a bitch-ów w RAWie czyli Ortona i Edga.

Pojedynek Batisty i Takera udekorowałbym klatką :twisted:

Hell in a cell jak najbardziej porzadany i triumf DeadMana :)

Hardyz -MNM w ladder matchu o jakis pas tag teamow.

Intercontinental Champion Fatal or way - Masters, Carlito, Shelton, Kenny Dykstra. (oczywiscie Jeff musiałby to tego czasu stracic pas)

Kane- Booker, ten feud mam nadzieje ze bedzie kontynuowany do WM.

Submission Match; Benoit - Kennedy o pas US.

i to co jest zapowiedziane czyli pojedynek chlopcow Vince'a i Trumpa. Tu mam cicha nadzieje na jakis come back np Austina i The rocka. No bo chyba Vince nie wystawi do tej walki Mastersa :/

Aha i ECW champion tu zobaczył bym walke o jakis specjalnie extremalnych regułach. Moze byc tlc match ale nie 1on1

67134412743b58c0dae5a9.jpg

Opublikowano
Aha i ECW champion tu zobaczył bym walke o jakis specjalnie extremalnych regułach

Możesz pomarzyć :D

S-C-A-R-F-A-C-E

64787592946bd5e84039a4.gif

Opublikowano
Aha i ECW champion tu zobaczył bym walke o jakis specjalnie extremalnych regułach. Moze byc tlc match ale nie 1on1
najpredzej jakas regula moglby byc szybki Squash :P ... w Goldbergowskim stylu ..

"Plaga dysleksji wśród mlodzieży, jest tylko, uprawomocnioną lekarskim stemplem, plagą lenistwa umysłowego"

"Kwestię wolności w internecie można włożyć Ad ACTA" - 25 January 2012

Now Heaven Has Some LATINO HEAT

1326192738437791faa06bf.gif

Opublikowano
Orton jest zajebisty jako heel! jako face tez byl bardzo dobry jednak nie specjalnie zostal kupiony przez (zwlaszcza meska czesc :P) publicznosc.

Opublikowano

EE Randy jako face to jakies nieporozumienie on jest wrecz stworzony by byc hellem( nie wiem czy dobrze to napisałem :P )ta jego mimika te wywyższanie,cwaniactwo eh jako fece był taki nijaki:)

Edge tez jest swietnym hellem ale i facem był cłąkiem niezłym i jak juz na siłem to bardziej bym wybrał mniejsze zło a wiec face turn Edga ale i tak wole bad boy vs bad boy :)

458954520447d6ce7641a4.jpg

Opublikowano

Witam Wszystkich na ty całkiem ciekawym forum

Widzę, że zdania dotyczące 2 ME na WM są bardzo jednostronne. Dołącze się i podpiszę pod wygraną HBK, ale co do Takera to już raczej nie. Mimo iż wszystko wskazuje na to, że wygra WM ja jednak mam wrażenie. . . że może i wygra, ale Tytuł zostanie przy B. No po ostatnim RAW ciekawy jestem kto się pojawi jako wybraniec milionerowców i jakie są szanse, że będzie to ktoś z obecnych w WWECW ? Mam osobiście nadzieje, że nie będzie tam ani Khaliego ani Hogana bo to będzie krótki fajt. Co do Ortona i Edga to faktycznie chyba była by to jedna z ciekawszych walk na WM, bo Orton od czasu TagTemowania faktycznie nic nie pokazał i czas by było to skończyć 1 and 4 all.

kiełbasa smakuje najlepiej kiedy przysmażysz ją laserem