Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WrestleMania 23 - Oficjalna Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

jako że to moja pierwsza wrestlemania w zyciu to spodziewałem się wiele,no i na tym się skończyło

poziom zwykłego ppv ,publiczność piknikowa, znowu wygrana Cenatora,usypiająca walki Kane Ecw i Women

plus za Money in the Bank

czas chyba odpocząć od WWE :???:

143856455842dea931bbff6.jpg

• Odpowiedzi 333
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• evertonian

30

• AX

26

• Scythe

22

• the sandman

20

Top użytkownicy w tym temacie

To i ja sie wypowiem

MITB - bylem pewien ze bedzie to show stealer ,a wyszlo gorzej niz beznadziejnie moim zdaniem. Po prostu tragedia ,1 dobry spot na cala walke ,a tak nuda , 2-3 w ringu i switch , dobrze ze kennedy zgarnal win :) ocena 1/10

Kane vs Mega Suty aka GinekomastiaMan - no comment 0/10

MVP vs Benoit - Chris robil co mogl by z MVP wyciagnac ile sie da , wynik dobry nic wiecej 1/10

Batista vs Taker - wedlug mnie i dziwi mnie to bardzo , najlepsza walka na gali , Batista w koncu zrobil dobra walke , widac ze sie chlopak postarali w trakcie walki sie ani razu nie nudzilem 6/10

ECW - przewinalem

Billioners - nuda 1/10

Cena vs HBK - oj slabo slabo , chociaz lepiej sie jasiu pokazal niz rok temu ,ale i tak porazka ME takiej gali i cos takiego , :( 3/10

Ogolnie gala mnie zawiodla po calosci , IMO najgorsza WM jaka widzialem , a publika spala przez 90% gali , normalnie nie moge zrozumiec jak mozna zjebac najwieksza gale w roku ,ale widac mozna... 1/10 dla calej gali

Sprowadzanie dowolnych rzeczy WWE i TNA na zamowienie forumowiczow !!!

REY024 Allegro, aktualna oferta:

http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=24560233

No to i ja się wypowiem:

MITB - Czemu opener? Plus za wygrana Kennedy'ego. Nic poza tym. Powiedzcie kiedy w koncu Finley dostanie push?? :D

Kane - Khali - Na miejscu Kane odszedłbym i nie rozmieniał więcej tej legendy na drobne. Walka dno...

Benoit - MVP - Jakos mnie Chris nie przekonał w tej walce. To nie to samo co w WCW

Batista - Taker - Taker z pasem, i dla tego momentu warto było oglądnac galę. Batista wyszedł nawet, nawet jak na niego :D

ECW - NEW - Podobało mi się tylko to że wygrali Orginalsi, którym kibicowałem.

Umaga - Lashley - :???: :???: :???: wystarczy

Cena - HBK - Typowałem wygraną Jaska i się zawiodłem bo nie chciałem tego. Myslałem ze koles postara sie i Shawn cos z niego wyciagnie, a tu nic... Dno

Ogolnie gala mogłaby sie nie odbyc, a walke kobitek pominalem bo szkoda czasu na ogladanie.

Still WCW rulez :D i wlasnie dlatego dawno przestałem ogladac WWE

53541565549537ccb6a05f.jpg

MVP vs Benoit - Chris robil co mogl by z MVP wyciagnac ile sie da , wynik dobry nic wiecej 1/10

nie no, bez przesady, MVP nie wypadł źle. Jesli ta walka miałaby miejsce na jakimś Backlash, No Mercy itd., to z pewnością ocena byłaby lepsza. MVP też coś tam zaprezentował. Sęk w tym, że walka była mocno średnia jak na wymogi najważniejszej gali w roku.

Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

No cóż, największym grzechem tego PPV jest chyba to, że było WrestleManią ;). Gdyby to było cokolwiek innego, to nie byłoby takiego poruszenia. Chociaż czytając Wasze wypowiedzi naprawdę zaczynam się zastanawiać czego oczekiwaliście :P. Znaliście kartę? Znaliście! Więc o co chodzi :P? To była chyba najsłabsza WrestleMania w historii, ale jako PPV wypadło po prostu normalnie.

1005187806541accfacb3d6.jpg

Coś czuje klimat WWE Sucks!! TNA Rules!!

Mi się tam ta WM23 podobała. Ja rozumiem że można oczekiwać więcej ale ja się w czasie oglądania nie nudziłem.

czy Eugen mógłby przejsc hell turn

Oh my... Oh my!

MitB przyzwoity, ale za dużo przestojów jak na ośmiu chłopa. Wspinanie się po drabinach jak już ktoś słusznie zauważył strasznie wolno szło, co mnie przynajmniej nudziło. Przynajmniej wynik dobry, chociaż do końca spodziewałem się interwencji Ortona i jego zwycięstwa. Zapowiada nam się ciekawy rok na Smackdown, Undertaker i Kennedy mistrzami (jeżeli ten drugi nie przejdzie na Raw ofkors).

Kane v Khali - no...

Benoit - MVP - nie nudziłem się na tej walce, obaj panowie zaprezentowali niezły poziom, spokojnie mogę uznać takie walki w przyszłości na PPVs.

Batista v Undertaker - jak dla mnie najlepsza walka tej Wrestlemanii. Jak już wielu z was wspominało, Batista się postarał, Taker na swoim poziomie, wynik cieszy bardziej niż cała WMka razem wzięta.

ECW - niezła, ale krótka. Nie oglądam ECW, więc się więcej nie wypowiem.

Umaga v Lashley - marna walka i nie najlepsze show, poza stunnerami i samym strzyżeniem nic specjalnego.

Divy - no...

Main Event - 4. walka WM 23, wynik taki jaki był, nie będę rozpaczać. Od początku spodziewałem się zwycięstwa Ceny, a w trakcie walki z każdą akcją coraz bardziej się do tego przekonywałem. Niestety nie mam już pojęcia kto mógłby odebrać mu pas. Kurwa... Khali? Hogan? Może Vince? Albo najlepiej Simon Dean. Mimo wszystko nie zamierzam przestać oglądać WWE, choć w wielu kwestiach tej federacji nie trawię. Nie ma co się przejmować tymi gniotami, tylko iść do przodu. Przynajmniej będę się cieszył przy okazji kolejnych walk Ceny i buczenia na niego. Wciąż pozostaje nadzieja na pomyślny rewanż na Backlash, choć u mnie ta nadzieja wynosi dziesiętne części procenta, ale wiecie... nadzieja nigdy nie umiera... czy coś... Wrestlemania słaba. Nie miałem okazji oglądnąc ich zbyt wielu, bo w sumie tylko 4, ale ta była nieporównywalnie słabsza niż poprzednie trzy.

Dammit, kto w końcu mógłby odebrać mu pas...? Znacie kogoś? Tylko proszę o realne sugestie :) .

• Urządzenie:  Windows

Great Khali na WWE Champa !!!!! :shock: :cry: moze na nxt WM on skopie tylek Ceny ?
Scorpion Death Lock

No właśnie Cena i ten jego tytuł. Mi się wydaje że to buczenie da do myślenia wszystkim w WWE. Nawet na konferencji przed WM i potem na Hall of fame dostało się Cenie i to mocno.

No ale co zrobić. Może za jakiś rok, dwa lata ktoś inny będzie rozdawał karty bo w tej chwili zmiana pokoleniowa nie wychodzi w WWE zby dobrze. Stare gwiazdy powinny już pomału odchodzić a my powinniśmy kibicować komuś nowemu. Ja chętnie oglądłem WM tylko dlatego że w najważniejsych walkach wystąpili HBK i Undertaker. Jak tak dalej pójdzie to oni odejdą z WWE w wieku 60 lat.

Jednym zdaniem można by to podsumować tak że takie WCW z 98 roku to by to dzisiejsze WWE rozbiło w puch.

czy Eugen mógłby przejsc hell turn

• Reputacja:   1

Jeśli zrobią feud Kennedy vs. Cena może być ciekawie - face Cena będzie zbierał gwizdy i boo'sy a heel Kennedy będzie dostawał pop. Może wtedy WWE zrobi switcha.
"This liver gave me an excellent additional 8 year run" - Superstar Billy Graham

156748212945e09151e9b78.jpg

a ja mowie ze Kennedy wrezmie Takera ew. pas WHT. Ile razy mowilismy o tym ze Jasiek bedzie heel'em ?

http://www.lastfm.pl/user/OaklandRaider

n W o 4 4 4 4 life

........new world order

.

512981594483bee67eb9e5.jpg

Wreszcie udalo mi sie obejrzec WM23 to wyraze swoja opinie na temat gali:) nie mialem wielkich oczekiwan i gala wypadla mniej wiecej tak jak sobie to wyobrazalem.

MITB- to byla jedyna walka co do ktorej mialem jakies nadzieje, szkoda ze wypadla jak wypadla, zdaje sie w ringu 8 chlopa a akcji tyle co na 2. bez sensu zabookowana, kazdy byl w ringu moze po 3 minuty, jak edge rozdal wszystkich serie spearow to kilku zawodnikow nie bylo w ringu przez kolejne 5-6 min;p ilez mozna lezec poza ringiem? powinno wygladac tak : wchodzi 2-3 ludzi bump i kolejni .

jedyne plusy bump jeffa na edge'a:) i zwyciestwo kennyedego. aha no i chyba najwieksza liczba komentatorow w historii, 6 kazdy wypowiedzial po 3 zdania ;P nieeezle

Kane-Khali - wyniku sie takiego spodziewalem szkoda ze takie zakonczenie, monster Kane spinowany noga :( co najmniej smiesznie wygladalo jak khali reagowal po clotheslinach kane - jakby sie chcial przewrocic a nie mogl;p

MVP-Benoit - mi walka sie nawet podobala, zwlaszcza jak MVP bronil sie przed submissionami Chrisa, przypomnialy mi sie walki z Kurtem:)

Batista-Undertaker - wiele sie nie spodziewalem i milo mnie walka zaskoczyla, wg mnie najlepsza na gali , po powerbombie bylem pewien ze Batista wygra.

ECW- znowu 8 chlopa w ringu a walka trwa 6 minut:) Wrestlemania:)

Main Event- tak wogole nie rozumiem decyzji ze Taker-Batista nie byla ostatnia no ale trudno. Tu spodziewalem sie zwyciestwa HBK bo ile juz ten John trzyma pas, to juz dwa lata z malymi przerywnikami. Walka za dluga pol godziny to za dlugo jak na Johna choc nie powiem staral sie , ale chciec nie znaczy moc:)

80tys ludzi tzn tych piknikow, ja wiem ze moze i gala byla taka sobie ze chcialo sie im ziewac ale gdyby tak Cena wygwizdalo 80tys ludzi to by byloo niezle:)

Druga sprawa denerwowalo mnie ciagle gadanie JBL-a czym to wrestlemania nie jest, uhuu ze czeka sie cale zycie na to, kurwa co drugie jego zdanie dotyczylo tego ze kazde dziecko chce wystapic na WM , moze i chce ale po uja tyle gadac o tym. JBL na ring!

tyle ocena 3.

"Przyjaźń jest wszystkim. Przyjaźń to coś wiecej niż talent. Więcej niż władza. Prawie równa się rodzinie. Nigdy o tym nie zapominaj."

Dobra, postanowilem - nie bede ogladal RAW dopoku Cena nie straci pasa. No przeciez to jest juz przesada, przez ostatnie 24 miesiace jasiu trzymal ten pas gdzies okolo 22! Przez ten czas podkladali mu sie Christian, Jericho, Angle, HHH, Edge, Umaga i teraz jeszcze HBK. Najgorsze jest to, ze nie wiadomo kompletnie z kim moglby ten pas stracic. Pewnie trzeba czekac dopiero na powrot Triple H, jednak mam dziwne wrazenie, ze najpierw przygotuja mu program z Shawnem (ktory to juz raz?). Ogolnie czeka nas z pewnoscia jeszcze conajmniej pol roku panowania Cenatora. Juz teraz na Smacku chyba bedzie ciekawiej (Taker mistrzem, Batista moze heelem, Kennedy z walizka). Sama WM nie wypadla jakos najgorzej ale walka wieczoru wszystko zepsula (oczywiscie mowa tylko o jej wyniku, ktory jednak mimo wszystko nie byl az tak wnerwiajacy jak rok temu...). CENA SUCK!!!!

Wg mnie pas Cenie mogą odebrac tylko Kennedy albo Orton, bo nikogo innego teraz nie ma. Ostatnio na RAW Randy mowil do HBK'a o szansie na zdobycie WWE Title, wiec może na Backlash bedzie Triple Threat Match? Albo Fatal 4 Way z Edge'm?

Moze to nie jest dobry pomysł, ale ja dałbym push dla Chrisa Masters'a choc walki z nim nie sa zbyt ciekawe, to jednak kpiłbym go jako mistrza.

Ciekawe z kim będzie feudował Umaga o swój IC Title, bo w midcardzie chyba nie ma godnego sobie przeciwnika...

Mi się gala nawet podobała. Może nie było to coś idealnego ,ale z pewnością do obejrzenia.

Money in the Bank Ladder match - Bardzo dobra walka. Obstawiałem zwycięztwo Kennedy'ego i nie zawiodłem się. Bump Hardy'ego na Edge'a super. Niezły być również Hornswoggle ,który spadł z dużej wysokości. Ogólnie walka mogła by jeszcze potrwać kilka minut więcej ,ale ogólnie jestem zadowolony.

Kane- The great Khali - Kurde myślałem ,że dadzą wygrać Kane'owi ,ale jednak zawiodłem się. Walka nie powinna mieć miejsca na gali tv a co dopiero na WrestleManii.

Chris Benoit- MVP - Walka całkiem , całkiem. Cieszy mnie ,że akurat na tej gali wygrał Benoit chociaż myślę ,że już niedługo powinien stracić pas.

Batista- The Undertaker - Batista nawet się postarał. Niezły Running powerslam na stół komentatorski. Undertaker jak zwykle trzymał poziom. Bałem się tej walki :D a dokładnie tego ,że Batista zniszczy winning streak Takera. No ,ale wyniki bardzo mi pasuje a sama walka była conajmniej dobra.

The ECW Originals- New Breed - nic ciekawego. Walka powinna odbyć się na gali telewizyjnej a nie na najważniejszej gali w roku. No chyba ,że by trochę wydłużyli i dodali jakąś stypulacje.

Battle of the Billionaires - Spodziewałem się czegoś lepszego. Miło znów zobaczyć Shane'a. Tylko czekałem kiedy Umaga zaatakuje Stone'a Cold'a. Nic tak naprawdę w tej walce się ciekawego nie działo. Trump słabo przyjął Stunnera.

Melina- Ashley - Nudy

John Cena- Shawn Michaels - Spodziewałem się zwycięstwa Cena. Nie jestem jego antyfanem ale nudne staje sie to ,że ciągle wygrywa. Może na Backlash ktoś odbierze mu tytuł ? Zobaczymy. Pierwsza część walki mocno średnia by nie powiedzieć słaba , ale potem zaczęło się rozkręcać. Końcówka naprawdę dobra. Smuci jednak trochę wynik.

Przed ME na ring wbiegł jakiś fan.. Szkoda ,że nie pokazali jak go ochrona wynosi :P

Ogólnie WM 23 całkiem dobra szczególnie z MItB. W skali szkolej ocenił bym na 4.

Hail Sabin.