Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji. Zaloguj się Rejestracja
  1. vieiraa55
    vieiraa55 odpowiedział(a) na MattDevitto temat w Sondy
    Bruv, czekam na Omega vs Ospreay
  2. vieiraa55
    vieiraa55 odpowiedział(a) na IIL temat w Dyskusje
    Chyba po prostu to że my dorośliśmy i nasza świadomość jak ta branża działa i brakuje tej dziecinnej niewinności kiedy zaczęliśmy się tym interesować
  3. Attitude
    Attitude opublikował(a) temat w Rezultaty
    Nazwa gali:AEW Dynamite #354 Data:15.07.2026 Typ:TV-Show Lokalizacja:Boston, Massachusetts, USA Arena:MGM Music Hall At Fenway Format:Live Platforma:TBS Komentarz:Excalibur, Taz, Tony Schiavone & Don Callis Karta: Wyniki: Spoiler Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze Ring of Honor - dyskusja ogólna
  4. IIL
    IIL opublikował(a) temat w Ogłoszenia
    Od dawna nie podobało mi się to, że najważniejsze treści na forum upchane były w max dwóch działach: Dyskusje i Wydarzenia. W dyskusjach tematy zbiorcze dla tygodniówek itd zlewały się ze sobą i ciężko tam było cokolwiek znaleźć. Stali bywalcy się do tego już zapewne przyzwyczaili, ale patrząc z boku wyglądało to mało atrakcyjnie i panował tam spory nieporządek. Nowy podział: Dyskusje - miejsce na ogólne tematy. World Wrestling Entertainment - megatematy weekly shows + PLE z Wydarzeń i cały kontent o WWE. All Elite Wrestling - jak wyżej. Independent Zone - tutaj miałem sporą zagwozdkę jak to zorganizować. TNA i ROH może średnio pasują jako subfora pod "sceną niezależną", ale trzeba było je jakoś odizolować (mają dużo archiwalnej treści, więc warto było to uporządkować). Japonię chciałem wyciągnąć do osobnego, ale na razie zostaje połączona z działem. Dział Wydarzenia został usunięty. To gruba zmiana i sam od wielu lat też przywykłem do wcześniejszego stanu rzeczy, ale myślę, że warto popróbować nowych rozwiązań. Jestem otwarty na sugestie, itd. Wszystko można w każdej chwili przeorganizować.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WrestleMania 23 - Oficjalna Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ponoc w ladder matchu ma brac udzial az 8 uczestnikow!

niestety z tego co czytam foley w ogole nie wystapi na WMce

129287286446c8a666924a3.jpg

• Odpowiedzi 333
  • Wyświetleń 106,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
to już jest przesada...człowiek raz na 100 postów napisze "chuj" i się ktoś doczepi. Dziwne, że zawsze spotyka to mnie. Nie pierwszy raz ktoś doczepia się do mnie za taki pieprzony szczegół, podczas gdy inni co kilka postów sobie kurwują i pierdolą i jest dobrze. Nudzi się komuś? Może za mało obowiązków w życiu codziennym? Szkoda słów...Sorry za offtop.

Tak - przeklinają i za to otrzymują ostrzeżenia. Jakoś inni nie klną a wydzierają się te osoby które to robią. Jak chcesz zaśmiecać forum bluzgami to rób to gdzie indziej!

Koniec offtopa.

"Jesteś niebem obserwującym chmury. A wydarzenia, ludzie, sytuacje, to obłoki, które po nim przepływają. Tylko przepływają. Dlatego nie próbuj ich zatrzymać, bo na pewno odpłyną wcześniej, czy później. Gdy przytrafia Ci się coś pięknego albo bolesnego, powinieneś zrobić krok, odstąpić od siebie i popatrzeć z dystansu. Ludzie, których kochasz, to właśnie takie chmury. Są na Twoim niebie dłużej lub krócej, ale nigdy na zawsze"
Opublikowano
  • Autor
Tak - przeklinają i za to otrzymują ostrzeżenia. Jakoś inni nie klną a wydzierają się te osoby które to robią. Jak chcesz zaśmiecać forum bluzgami to rób to gdzie indziej!

ale przestań już człowiek, bo i tak mam to gdzieś ;) Koniec offtopa :)

Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg

Opublikowano
Właśnie obejrzałem wczorajszego RAW . I mam mieszane uczucia co do nadchodziącej WrestleMani 23 . Z jednej strony ten ladder match może być naprawdę dobry ale Umaga vs

Bobby Lashley

niekoniecznie

S-C-A-R-F-A-C-E

64787592946bd5e84039a4.gif

Opublikowano
  • Autor
Właśnie obejrzałem wczorajszego RAW . I mam mieszane uczucia co do nadchodziącej WrestleMani 23 . Z jednej strony ten ladder match może być naprawdę dobry ale Umaga vs

okej. Ale WM 23 to nie tylko MITB match i pojedynek wrestlerów McMahona i Trumpa ;) Na każdej gali, czy to TNA, czy WWE, znajdzie się często jakiś gniot, który nie przekreśla przecież całej reszty PPV. WrestleMania ma w sobie tą specyficzną magię i klimacik, dzięki któremu czekamy na nią co roku z zapartym tchem (przynajmniej ja, może dlatego, że zawsze byłem fanem WWF i podchodzę do tej federacji dosyć sentymentalnie, nawet, kiedy pieprzą coś, czego teorytycznie nie można było spieprzyć :)).

Do It Like A BOSS !

Opublikowano
Jak to kiedyś Hogan powiedział - ,, WrestleMania jest to taki Superbowl w wrestlingu ''
S-C-A-R-F-A-C-E

Opublikowano
Do konca mialem nadzieje, ze moze to jednak bedzie Foley. No coz, mowi sie trudno. Na szczescie pozostaje jeszcze Guest Referee i mysle, ze tu sie nie zawiedziemy :)
Opublikowano
Mogliby zrobic Piper's Pit, np z Flair'em, bo wolałbym zobaczyc jakies fajne promo Ric'a niz jego walke z Carlito (oby do takowej nie doszlo, a przynajmniej nie na WM). Zawsze byłaby to jakas dodatkowa atrakcja
Opublikowano
niz jego walke z Carlito (oby do takowej nie doszlo, a przynajmniej nie na WM

Tak to by była kicha tak jak na WrestleMania 22 . Carlito jest cool :P ale nie nadaję się na tak wielkie imprezy jak WrestleManie .

S-C-A-R-F-A-C-E

Opublikowano
Jestem ciekaw jak zostanie poprowadzony feud Khali vs. Kane.. Czy to będzie między brandowy, czy może Kane wróci na RAW ? :D

164305289646824b56733d3.gif

Opublikowano

zaczyna mnie przerazac karta wrerstlemani. wyglada na to, ze poza money in the bank ladder match;em cala reszta bedzie po prostu DO DUPY!

nie ma nawet zadnego kontretnego feudu! najlepiej wyglada ten mcmahona z trumpem co nie wystawia dobrego swiadectwa reszcie...

Opublikowano
  • Autor
Carlito jest cool ale nie nadaję się na tak wielkie imprezy jak WrestleManie .

:? Widzisz, AX'owi bardziej chodziło o to, że to Flair nie nadaje się już do pojedynków większego kalibru i jego walka z Carlitem na WM byłaby po prostu marnotrawstwem potencjału CCC. Carlito nie nadaje się na większe imprezy?? No, jeżeli on się nie nadaje, to 70% rosteru WWE się nie nadaje...

Do It Like A BOSS !

Opublikowano
Carlito w tym gimmicku (i to jeszcze jako face!) sie nie nadaje. moze do walki o tytul IC albo laddermatchu, ale o jakims dobrym feudzie nie ma mowy

Opublikowano
  • Autor
moze do walki o tytul IC albo laddermatchu, ale o jakims dobrym feudzie nie ma mowy

no, to znowu błysnąłeś. Feud o IC nie może być dobrym feudem...To może niech WWE zrobi ogólnie 2 walki na WM, o World Heavyweight Title i WWE Title, bo feudy o U.S., IC itd. i tak nie będą "dobre".

Do It Like A BOSS !

Opublikowano

Ciekawa jest jedna rzecz.

IC champem jest Umaga i nie bedzie bronil pasa tylko walczyl z Lashleyem ktory ma HardCore(tzw ECW) Champa i tez nie bedzie walki o ten champ. No chyba ze je straca ale nie sadze. Ogolnie ta walka jak i zenujaca otoczka to wyjdzie na 90% beznadziejnie.

Tag-Team tez jednego nie bedzie bo Cena zmierzy sie z Michelsem, drugi stoi pod znakiem zapytania, albo moze byc porazka.

Walka o HW jak i WWE Champ nie beda zbytnio dobre ze wzgledu na drewniakow Cena i Batista, jedynie co mnie ciekawi to czy spieprza Undertakera czy nie. Walka pań jest bez Mickey i Victorii niestety, wiec pomijam tak samo traktuje Kane vs Khali.

Podsumowujac jak narazie naprawde tylko MIB jest ciekawy i to jedyna walka z tych obecnie z karty ktora chetnie obejrze. Nieciekawie :???: oby niebylo powtorki z beznadziejnej WM21.

Absence of War Does Not Mean Peace

3669750324873c0356f997.gif