Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WrestleMania 23 - Oficjalna Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

przeciez napisales ze promocja jest malo wazna

Nie czytasz ze zrozumieniem. Ale zrobię Ci ta przyjemnośc i powtórzę jeszcze raz. W PRZYPADKU HBK'a wielka promocja potrzebna nie jest.

Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg

• Odpowiedzi 333
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• evertonian

30

• AX

26

• Scythe

22

• the sandman

20

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

przeciez napisales ze promocja jest malo wazna

Nie czytasz ze zrozumieniem. Ale zrobię Ci ta przyjemnośc i powtórzę jeszcze raz. W PRZYPADKU HBK'a wielka promocja potrzebna nie jest.

"Dla mnie bez sensu są takie kalkulacje, że tego pokonał, tamtego pokonał, ten jako jedyny był dobrze wypromowany a tamten miał jakąś szansę z nim wygrać. Wrestling polega na tym, że można w nim zrobić wszystko. (...) Chodzi właśnie o to, żeby zaskoczyć nas, fanów wrestlingu"

ale moze faktycznie moj analfabetyzm "ftórny" :D dal znac o sobie.

129287286446c8a666924a3.jpg

Człowieku, nie mam na Ciebie słów. Twój wielki problem polega na tym, że wyciągasz z całego postu fragment, który następnie przerabiasz na swój dziwaczny tok myślenia, żeby na końcu wcisnąć człowiekowi, że napisał coś, o czym w rzeczywistości nawet nie pomyślał. Z całym szacunkiem do Six'a, ale mój czas jest zbyt cenny, żeby się z Tobą kłócić, a jeśli chcesz mnie sprowokować, to życzę powodzenia :) Już dawno zauważyłem, że jesteś na tym forum tylko po to, żeby brzydko mówiąc przypierdalać się do innych. Jak masz kompleksy, to wylecz je na stadionie Evertonu :) Z mojej strony koniec offtopa, to jest dyskusja o WM, a nie o Twoich błędach w rozumieniu postów innych użytkowników.
Do It Like A BOSS !

WM 23, nie spodziewam się niczego wielkiego a to dlatego że w tej chwili w WWE nie ma takich postaci jak dawniej.

Co tu dużo mówić będe kibicował HBK i Takerowi żeby pokonali swoich rywali i mieli tytuły mistrzów. Wiec skoro będe kibicował 40 letnim dziadką to chyba niezbyt to dobrze to świadczy o WWE.

Co do walk. Chyba najfajniejsza będzie Edge Vs Orton bo obaj mogą cos pokazać w ringu. Walki o tytuły mogą byc słabe bo co może pokazać Cena lub Batista. Cena na Raw to Terminator a Batisty walki na SD z Kenedym wyglądaja tak samo , przebiegają tak samo i konczą się tak samo. Więc co może Undertaker wyciągnąć z takiego gościa.

czy Eugen mógłby przejsc hell turn

Tak samo wydawalo sie ze gniotem na Wrestlemanii bedzie walka Taker vs Henry, a walka jak na takiego wrestlera wyszla calkekim dobrze, Taker potrafil wycinac wiecej niz zwykle z Mark'a. Licze ze w przypadku Batisty bedzie tak samo.

Wiec skoro będe kibicował 40 letnim dziadką to chyba niezbyt to dobrze to świadczy o WWE.

wiek nie gra roli, jeśli wrestler wciąż potrafi zrobić naprawdę dobre walki i ciągle ma świetny kontakt z publicznością, która bez problemów kupuje danego wrestlera jako champa. Chociaż faktem jest, że WWE ma ostatnio problemy z promocją młodych wrestlerów, którzy mogą stać się przyszłością federacji. Widocznie w ostatnich latach za mocno skupili się na ogromnej promocji pana, który będzie na WM bronił WWE Title.

Do It Like A BOSS !

Na Wrestlemanii dojdzie do walki hair vs hair, w której zmierzą się wrestlerzy wybrani przez Donalda Trumpa i McMahona. Jezeli wygra wrestler reprezentujący Trumpa, McMahon ścina włosy i odwrotnie.

powiedzcie ze jestem glupi, ale jak na WM Vince'a ogola na lyso to bedzie to gala jak najbardziej udana :D c'mon Donald !

ps. fajny main event na ostatnim raw - niezly mlyn. szkoda ze nie wygrali heel'e co podbudowaloby napiecie i pozwoliloby uwierzyc w to co mowil edge ze (jeszcze do WM wszystko sie moze zdarzyc)

Nie jestes glupi, ja tez lubie jak ponizaja McMahona :D Nie zmienia tego faktu to, ze jest ponizany na wlasna prosbe i wynika to z jego wlasnego pomyslu :P
WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

3247778034e83b336a7b43.jpg

Może trochę zaLOLuję :P tym pytaniem ale jest oficjalnie potwierdzona gdzieś walka Orton-Edge?? Ja się z tym nie spotkałem a nie dałbym sobie głowy uciąć choć mam przeczucia ze jeden z tych dwojga(albo obaj) dojdą jeszcze do ME WM. Gdyż jak dla mnie Team Rated RKO powinien jeszcze trochę potrwać bo spisują się świetnie[a bardzo możliwe ze Feud(nie jestem pewien czy nie wkradł się błąd w literówce:P) D-x / Rated RKO będzie kontynuowany jak tylko Hunter powróci] taka moja wizja :D

Co do Dead Mana i Batisty to stawiał bym na wygrana Undertakera bo jak to ostatnimi laty było wygrany z RR wygrywał to co chciał na WM, dodatkowo Winning streak Takera - choć jest też opcja inna która "pasowała by" wszystkim czyli DQ i wygrana Takera (streak zachowany a pas u Batisty) - tylko czy takie rozwiązanie pasuje do rangi WM? :???:

Cena - HBK - rękami, nogami, włosami trzymam kciuki za HBK`a bo mam dość Ceny i tej jego niezniszczalności(zdaje sobie sprawę ze biją na nim fortunę ale bez przesady ile można to samo wałkować - oby nie do wyczerpania zapasów:P)

Naprawdę słabym jest ten kto uzna że jest pokonany.

Chciałbym dorzucić swoje wizje apropo zbliżającej sie Wrestlemanii. Na razie wiem tylko o pojedynkach o WWE Champ i WHC, ( moze innie wiedzą więcej ). Pytanie kto w innych walkach?

Otóż ja to widze tak: Mamy jeszcze grubo ponad miesiac i jeden PPV przed sobą. Co powinien zrobić Vince?

Po pierwsze zakończyć team Rated RKO i dać możliwość Face Turnu Ortonowi. Bo jako Hell nie jest Randy już taki dobry jak kiedyś.. może sie przejadł. A ja widziałbym go niedlugo w roli face'a. No ale nie jest to konieczne, jeśli bookerzy dadza mu ciekawy feud np z Cena o ile ten utrzyma pas po WM.

Wracając do WrestleManii to chętnie bym zobaczył pojedynek dwoch najwiekszych son of a bitch-ów w RAWie czyli Ortona i Edga.

Pojedynek Batisty i Takera udekorowałbym klatką :twisted:

Hell in a cell jak najbardziej porzadany i triumf DeadMana :)

Hardyz -MNM w ladder matchu o jakis pas tag teamow.

Intercontinental Champion Fatal or way - Masters, Carlito, Shelton, Kenny Dykstra. (oczywiscie Jeff musiałby to tego czasu stracic pas)

Kane- Booker, ten feud mam nadzieje ze bedzie kontynuowany do WM.

Submission Match; Benoit - Kennedy o pas US.

i to co jest zapowiedziane czyli pojedynek chlopcow Vince'a i Trumpa. Tu mam cicha nadzieje na jakis come back np Austina i The rocka. No bo chyba Vince nie wystawi do tej walki Mastersa :/

Aha i ECW champion tu zobaczył bym walke o jakis specjalnie extremalnych regułach. Moze byc tlc match ale nie 1on1

67134412743b58c0dae5a9.jpg

Aha i ECW champion tu zobaczył bym walke o jakis specjalnie extremalnych regułach

Możesz pomarzyć :D

S-C-A-R-F-A-C-E

64787592946bd5e84039a4.gif

Aha i ECW champion tu zobaczył bym walke o jakis specjalnie extremalnych regułach. Moze byc tlc match ale nie 1on1
najpredzej jakas regula moglby byc szybki Squash :P ... w Goldbergowskim stylu ..

"Plaga dysleksji wśród mlodzieży, jest tylko, uprawomocnioną lekarskim stemplem, plagą lenistwa umysłowego"

"Kwestię wolności w internecie można włożyć Ad ACTA" - 25 January 2012

Now Heaven Has Some LATINO HEAT

1326192738437791faa06bf.gif

Orton jest zajebisty jako heel! jako face tez byl bardzo dobry jednak nie specjalnie zostal kupiony przez (zwlaszcza meska czesc :P) publicznosc.

EE Randy jako face to jakies nieporozumienie on jest wrecz stworzony by byc hellem( nie wiem czy dobrze to napisałem :P )ta jego mimika te wywyższanie,cwaniactwo eh jako fece był taki nijaki:)

Edge tez jest swietnym hellem ale i facem był cłąkiem niezłym i jak juz na siłem to bardziej bym wybrał mniejsze zło a wiec face turn Edga ale i tak wole bad boy vs bad boy :)

458954520447d6ce7641a4.jpg

Witam Wszystkich na ty całkiem ciekawym forum

Widzę, że zdania dotyczące 2 ME na WM są bardzo jednostronne. Dołącze się i podpiszę pod wygraną HBK, ale co do Takera to już raczej nie. Mimo iż wszystko wskazuje na to, że wygra WM ja jednak mam wrażenie. . . że może i wygra, ale Tytuł zostanie przy B. No po ostatnim RAW ciekawy jestem kto się pojawi jako wybraniec milionerowców i jakie są szanse, że będzie to ktoś z obecnych w WWECW ? Mam osobiście nadzieje, że nie będzie tam ani Khaliego ani Hogana bo to będzie krótki fajt. Co do Ortona i Edga to faktycznie chyba była by to jedna z ciekawszych walk na WM, bo Orton od czasu TagTemowania faktycznie nic nie pokazał i czas by było to skończyć 1 and 4 all.

kiełbasa smakuje najlepiej kiedy przysmażysz ją laserem