Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

ROH Wrestling on HDNet 06.06.2009r. - wyniki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Match 1

Tag Team Match

Colt Cabana i Brent Albright pokonali Ernie Osiris'a (w/Prince Nana) i Claudio Castagnoli'ego

Match 2

Bobby Dempsey pokonał Sal Rinauro

Match 3

ROH Championship, Fatal Four Way Match

Jerry Lynn pokonał Austin'a Aries'a, Tyler'a Black'a i Bryan'a Danielson'a
  • Odpowiedzi 1
  • Wyświetleń 138
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pierwszy raz ściągnąłem tygodniówke ROH i jestem mile zaskoczony.Oczywiście wiedziałem iż poziom ROH jest duży,ale main event był wyśmienity jak na cotygodniową galę.Kiedyś już oglądałem walki ROH z udziałem AJ Styles'a czy Bryana Danielsona i widziałem poziom tych walk,jednak nie myślałem,że tak dobrze dalej to wygląda.Walki były szybkie,dużo w nich się działo.Zawodnicy dawali z siebie wszystko. :)Pierwszy mecz tag teamowy był dobry.Ładne akcje z obydwu stron,jednak więcej z nich "padało" z rąk Cabany i Albright'a,którzy wręcz niszczyli Ernie Osiris'a .Natomiast w drugim pojedynku Bobby Dempsey miał już absolutną przewagę nad swoim konkurentem.Kilka chwil i mamy po walce.I nareszcie czas na main event.Wisienka na torcie tej gali.Poziom tej walki momentami był fenomenalny.Wszyscy czterej wrestlerzy walczyli o każdy centymetr ringu.Dawali z siebie wszystko,skoki,widowiskowe akcje oraz ryzykowne kopnięcia czy ciosy to tylko niektóre z słów które mogą określić poziom tej walki.Po genialnym meczu wygrał Lynn i pozostał nadal mistrzem.Po walce wszyscy czterej zawodnicy praktycznie leżeli dalej na ringu,każdy z nich pokazał ile z siebie dali w czasie walki.Ta gala ROH zachęciła mnie do dalszego oglądania tej federacji.Naparwdę warto jej poświęcić troche wolnego czasu. :)