Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Co myślicie o polskiej reprezentacji Polaków??Dla tych którzy jeszcze nei wiedza dostali sie do finału mistrzostw świata :)
[*] 1967-2007 Chris Benoit [*]

15892867604680c292362c8.gif

• Odpowiedzi 19
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Triple H

8

• the sandman

2

• Presley

1

• Spojler

1

Top użytkownicy w tym temacie

Co myślicie o polskiej reprezentacji Polaków??
:) rządzisz. Idzie nam zbyt dobrze w grach z ''piłką'' szkoda tylko,że nie piłką nożną.

No ale teraz polakom tez calkiem niezle idzie w pilce noznej a wiec zobaczymy co bedzie z nimi dalej.Jak myslicie czy polacy pokonaja niemców w niedziele??

Idzie nam zbyt dobrze w grach z ''piłką'' szkoda tylko,że nie piłką nożną.

Ale i to juz sie pomalu zmienia dzieki geniuszowi Leona. :) Jeszcze wiele razy bedziemy mieli okazje sie cieszyc za kadencji Beenhakera.

A co do szczypiornistow - graja swietnie, nie da sie ukryc, ze mamy dobry zespol i swietnie byloby, gdybysmy pokazali Niemcom klase, podobnie, jak dalismy pstryczka w nos Rosjanom, ktorzy tak nas wysmiewali..

Duńczycy tez byli pewni wygranej ale przegrali wczoraj w czwartej dogrywce 36:33

• Reputacja:   22
  • Urządzenie:  Windows

Duńczycy tez byli pewni wygranej ale przegrali wczoraj w czwartej dogrywce 36:33

W drugiej dogrywce. Dogrywka trwa 10min i składa się z dwóch połów po 5min.

Co do szczypiornistów.. to przyznam, że od kilku lat zaniedbałem ten sport i sie nie interesowałem zupełnie. Najbardziej byłem na bierząco z ręczną jak chodziłem sobie oglądać jak grała moja miejscowa Paria Szczecin w Polskiej Lidze.

Co do Niemców to będzie ciężko w finale, szczególnie że to gospodarze a ich liga piłki ręcznej jest jedną z najlepszych na świecie. Zresztą widać to po tym ilu naszych reprezentantów tam gra.

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

Zgadzam sie bedzie ciężko ale polacy juz pokonali Niemców w fazie grupowej i mysle ze moga ta powtórzyc :)

Będziemy mistrzami !! pokonamy szwabów !!
S-C-A-R-F-A-C-E

64787592946bd5e84039a4.gif

no w siatkówce i ręcznej idzie nam całkiem dobrze ale zdaje mi sie ze w finale nie wygramy, może w Pekinie zdobędziemy w tych dyscyplinach jakieś medale, bo w innych konkurencjach będą wygrywać Chinczycy, Rosjanie i USA.....jak zwykle zresztą

No niestety w Nba USA a w Hokeju Usa i Canada sa najlepszi ale dobre i te 2 dyscypliny

No niestety w Nba USA a w Hokeju Usa i Canada sa najlepszi

Chyba dawno żaden z tych zespołów nic nie wygrał, zwłaszcza USA. Co do piłki ręcznej to popieram, nie wygramy z Niemcami, sędziowie nam nie pozwolą :cry:

No ale mi chodzi o to ze w koszykówce znasz moze lepsza lige niz NBA??

A pozatym ja cos czuje ze polacy wygraja :)

• Urządzenie:  Windows

Najpierw była siatkówka, teraz piłka ręczna..... coś sie zaczyna dobrego w sportach drużynowych dziać, teraz tylko koszykówka no i piłka nożna ( z tym ostatnim to bedzie cieżko). Szczerze piłką ręczną sie nie interesuje, ale oczywiście kibicować należy z patriotycznego obowiązku :)

Wcześniej była mania na Małysza potem na siatkówkę teraz na piłke ręczną,a potem może F1 jak Kubica by jeździł w miare dobrze :). A jakbyśmy weszli do ME w pilce nożnej to znów cała Polska siedziała przez telewizorami :).

Ja też się nie znam na piłce ręcznej,ale mam nadzieje,że wygramy z Niemcami. To by było!

Polacy juz kiedys byli mistrzami świata i mam nadzieje ze to powtórza.Tylko zeby nie bylo tak jak ostatnio ze pierwsza 6 dostala biegunki przed meczem z duńczykami

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 51 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 923 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 690 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 351 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 174 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 526 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 856 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• GGGGG9707
      Haha no to fakt, za ciekawie to nie jest ale jak mówisz będą czuć się jak u siebie 😅Ale to zależy od dzielnicy, okolice areny spokojne. Sam roster pewnie gdzieś bliżej centrum miasta będzie miał hotel a tam też raczej jest ok. Ewentualnie sobie zwiedzanie niektórych dzielnic darują (choć Dom miałby dodatek go gimnicku gangstera jakby sobie z takim kałachem na mieście fotkę zrobił )
    • Grins
      Ja to się wgl dziwię że są tacy odważni wbijać do tej Brukseli gdzie ostatnio gangi napierdalają do ludzi z maszynówki  Ja to bym się bał na ich miejscu ale w USA coś takiego jest normą  Może przed zburzeniem Brukseli dostaniemy galę od WWE  
    • Attitude
      Nazwa gali: PTW Wrestlingowe Walentynki Data: 15.02.2025 Federacja: Prime Time Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Koslow, Górnośląskie, Polska Arena: PTW Performance Center Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • GGGGG9707
      Dokładnie tak   I patrząc że i tak wszyscy są w Europie przez te parę tygodni to nie zdziwię się jeśli zawodnicy ze SmackDown też się pojawią (nie jestem zwolennikiem tego i wolę jak rostery są sztywne ale jako że to gale międzynarodowe + sam środek Road to Wrestlemania to nie zdziwiło by mnie to)
    • IIL
      W końcu jakieś konkrety...  Musi być też AJ Styles z mocarnym dopingiem publiczności niczym na Backlash... Wciąż mam nadzieję na CM Punka. Oby nie pojawił się tylko w Amsterdamie...
  • Dodaj nową pozycję...