Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Skargi i zażalenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Witam. Pisze do Pana Szanownego Administratora w pewnej nietypowej sprawie. Otóż zauważyłem na pewnym forum graficznym bardzo dziwną sytuację. Jeden z moderatorów tego forum jakiś czas temu zamieścił tam następujący wpis.

72c5ca0178.jpghttp://fotozrzut.pl/zdjecia/72c5ca0178.jpg

Myślę, iż jest to wypowiedź niegodna kogoś, kto ma dawać przykład innym użytkownikom forum BGZ. Dlatego też prosiłbym o podjęcie jakiś działań mających na celu wyjaśnienie tej sytuacji.

Z poważaniem 3xK

ps - kopia tej wiadomości została wysłana do webmastera więc skasowanie Jej nic nie da.

Dziękuje bardzo. Jako moderator tego forum chciałbym tylko dowiedzieć na jakiej postawie oskarżasz mnie, kimkolwiek jesteś a założę się na 99% że jesteś kimś kto zrobił multikonto z czego wiem za to grozi ban na oby dwa konta. Tak więc proszę powiedz mi jak możesz mnie bezpodstawnie oskarżać? Masz jakieś dowody na to że to ja tak napisałem? Tak więc bezpodstawne oskarżenia uwarunkowane najprawdopodobniej zazdrością proszę zostawić dla siebie. Btw. niedawno - 2009-12-22

Multikonto? Otóż drogi Robercie w pewnym sensie masz rację, jestem czymś na styl multikonta, ale nie o tym mieliśmy rozmawiać. Przechodząc do rzeczy - bardzo chętnie udostępnię adres tego forum administratorowi BillGoldbergZone bym On w porozumieniu z administratorem tamtej strony mogli chociażby porównać adresy ip. Jednakże na pierwszy rzut oka widać że to Twoje konto o czym świadczy nick, imie, miejscowość. Tak jak mówiłem wystarczy porównać ip i sprawa będzie jasna, jeśli okaże się że to nie Ty obiecuje pielgrzymkę w okół Szczecina.

Dziękuje za uwagę 3xK :)

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Pierdolony społeczniak ..

Dzięki wielkie że mnie odwiedzisz w Szczecinie tylko że ja jestem z GZM Silesia>okręg północny>Bytom>Łagiewniki chcesz ulicę? . Szkoda mi że na forum istnieje atmosfera bądź co bądź niczym w czasach ZSSR, kiedy każdy był zdrajcą bądź co bądź narodu (czyt. ludności). Nick imię miejscowość? To o czymś znaczy? Nie rozśmieszaj mnie człowieku naprawdę. Sprawdź sobie na naszejklasie ilu jest Robertów ze Szczecina, pozdrowienia :8 Nie wiem jak możesz istnieć na tym forum, mając szczelność donosić na innych. Osobiście uważam że Twoje zachowanie jest bezpodstawne, bezczelne jak i aroganckie w stosunku nie tyle co do mnie ale do całego forum. Pisząc w moją stronę takie zarzuty powinieneś zachować jakąkolwiek krztę godności, honoru jak i człowieczeństwa, ale Ty nie masz za krzty odpowiedzialności i ukrywasz się pod innym nickiem, sorry bardzo ale ja nie chciałbym w przyszłości współpracować z donosicielami, który boi się ukazać kim jest. Myślę, że moje zdanie podzieli całe forum co do tego, że nie chcieliby współpracować z Twoją osobą jak i Twoim alterego którego nie ujawniłeś.

Drogi Robercie mogę i przyjechać do Bytomia jeśli racji nie mam. Fakt faktem - może i mieszkasz w Bytomiu, nie wiem. Nie jestem tego w stanie określić, ale jestem w stanie określić to że jeszcze przed wysłaniem tego posta w Twym profilu figurowała miejscowość Szczecin. Ale ok, przyjmijmy że się mylę to dlaczego każesz mi szukać Robertów ze Szczecina? Przecież gdybyś był z Bytomia to byś to powiedział a nie interesował się ilu Twoich imienników mieszka w innym(położonym chyba niezbyt blisko - popraw jeśli się mylę, słaby z geografii jestem). Godność, honor i tym podobne duperele - tak jak mówiłem jeśli okaże się że się mylę przeproszę i wybiorę się na pielgrzymkę do Szczecina/Bytomia/czy innego miasta które wpiszesz sobie w lokalizacji. Do tego czasu oczywiście jesteś niewinny i do tego czasu również ja mogę mówić co mi się podoba. IP zostanie sprawdzone i sprawa się wyjaśni.

Pozdrawiam 3xK.

Godność honor to jest to czego niestety nie posiadasz. Niestety czasami tacy ludzie się rodzą. Zacytuje tutaj mojego nauczyciela od sztuki który skierował swoją odpowiedź do kolegi z klasy który twierdził że się nie myli.

Każdy się myli. Nawet Bóg się pomylił. Wystarczy że spojrzysz w lustro a zobaczysz, że się pomylił.

Niestety, jeżeli mam pracować w takim środowisku, z takimi ludźmi jak Ty, takimi którzy nie szanują innych. Btw. według Art. 54. Konstytucji RP podpunktu pierwszego (uważa się na wosie :) ) mam prawo do wolności wyrażania swoich poglądów (czyt. mam prawo do własnego zdania). I jak dla mnie Twoje zaskarżenie w moim kierunku, wykreowane w moją osobę są bezpodstawne. Miej choć krztę honoru i się ujawnij.

• Reputacja:   991
  • Urządzenie:  Windows

Miałem tu już nic nigdy nie napisać, ale...

chciałbym tylko zaznaczyć, że my - wiadomo o co chodzi - nie mamy z tym nic wspólnego.

Konfidentów trzeba tępić.

• Reputacja:   1

IIL masz swieta racje. A swoja droga tamta data nakrywa sie czasowo z jagorszymi dniami BGZ wiec kazdemu mogly puscic nerwy. po drugie czy jest tylko jeden NOras na swiecie????? A po 3 sam sie przyznales ze masz multikonto wiec dowidzenia!!!!

MichelleMcCool01.gif

• Reputacja:   1

Witam. Pisze do Pana Szanownego Administratora w pewnej nietypowej sprawie. Otóż zauważyłem na pewnym forum graficznym bardzo dziwną sytuację. Jeden z moderatorów tego forum jakiś czas temu zamieścił tam następujący wpis.

72c5ca0178.jpghttp://fotozrzut.pl/zdjecia/72c5ca0178.jpg

Myślę, iż jest to wypowiedź niegodna kogoś, kto ma dawać przykład innym użytkownikom forum BGZ. Dlatego też prosiłbym o podjęcie jakiś działań mających na celu wyjaśnienie tej sytuacji.

Z poważaniem 3xK

ps - kopia tej wiadomości została wysłana do webmastera więc skasowanie Jej nic nie da.

Pierwszy post i od razu sprzedaje! :censored: Pewnie policjant albo marzy o tym by być! :censored:

Mój avatar odnosi się co do tej sytuacji w 100%!!! :twisted:

PS: Od razu przypomniały mi się "PSY" :D

"-Olo czujesz?

-Tak.

-Ale to nie gówno, to padlina.

-Jak taki zaczyna od kapowania, to na czym skończy?

-Na po wiązkach."

• Lubię to 1

BGZ jest moją drugą rodziną!!! 

• Reputacja:   6

Koleś przypomina tekstami Johnny'ego A? Jasiu to ty? :D

16476371734edf391100c30.jpg

• Reputacja:   4
  • Styl:  BGZ

Rozumiem, że to miała być nieudolna próba skłócenia ekipy bgz wresting, cóż nawet nie wypada mi tego komentować... :roll:

94370642845de365932a94.jpg

Chłopak jest "Życzliwy" a wy się nie poznaliście. =))

Brawo za postawę obywatelską :applause:

/// "Did you see the stylish kids in the riot?..." ///

-„Why not WWE?”

-„I’m a wrestler not a clown”.

Ostatnio mam problemy z uprawnieniami np. wchodząc w regulamin wyświetla mi się:

Informacja

Nie masz wystarczających uprawnień, aby przeglądać ten dział.

Są też różne inne mankamenty jak nie działające BBcodes w działach w których innym działają bbcode.

• Reputacja:   4
  • Styl:  BGZ

Temat dla userów, którzy czują się pokrzywdzeni zarówno działaniami innych użytkowników jak i moderatorów czy adminów.

Tutaj również można się spróbować odwołać od otrzymanego ostrzeżenia.

Możecie tutaj wylać swoje żale co wcale nie oznacza, że ktoś weźmie je pod uwagę.

W każdym razie - próbujcie. :D

To nie jest odpowiednie miejsce na zgłaszanie usterek technicznych.

94370642845de365932a94.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Ren Narita i Oleg Boltin zapewnili sobie awans do kolejnej rundy New Japan Cup 2026. Druga noc turnieju odbyła się w Korakuen Hall w czwartek. Narita pokonał Taichi, a Oleg rozprawił się z El Phantasmo. W drugiej rundzie czekają ich starcia: Narita vs. Satoshi Kojima oraz Oleg vs. HENARE, zaplanowane na 12 marca. Kojima i HENARE to jedni z tych, którzy otrzymali bye w pierwszej rundzie. 55-letni Kojima wszedł do turnieju w ostatniej chwili jako zastępstwo za kontuzjowanego Tomohiro Ishii.
    • KyRenLo
      Walka Pań. Thekla vs. Kris: Karta na teraz w obrazku:
    • KyRenLo
      Danhausen ma pojawić się na najbliższym Smackdown. Ciekawe, czy wzorem czerwonej tygodniówki nie rzuci, aby przypadkiem klątwy na Drew. Zobaczymy:  
    • KyRenLo
      Gabe Kidd/David Finlay/Clark Connors podpisani oficjalnie w AEW: Tutaj można dodać, że Panem w środku było również zainteresowane WWE: Były zawodnik AEW Danhausen dołączył do WWE:
    • MattDevitto
      Niestety, ale dla Japończyków wygląda to coraz gorzej. I ja wiem, że współpraca z AEW, że jest jeszcze CMLL, ale sam roster New Japan z roku na rok przyjmuje obraz nędzy. Jak się tak zastanowić to oprócz zawodników z Japonii jedynym łakomym kąskiem dla federacji zagranicznych pozostał ZSJ...Jego odejście byłoby dla mnie podobnym ciosem jak strata AJ Stylesa przez TNA ponad dekadę temu. Niby wszystko idzie dalej, ale masz przylepioną łatkę drugiej ligi. Co gorsza - słabnący roster to tylko jeden
  • Dodaj nową pozycję...