Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Skargi i zażalenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   4
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Owszem tematy w dyskusjach moze zakladac tylko elita. Szczegoly w topicu dostep do calego forum w dziale dla nowicjuszy.

94370642845de365932a94.jpg

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Mam pytanko takie. Gdyż nie mogę składać życzeń w owych tematach. Jestem Active Userem i nie wiem co jest. Dzięki za odpowiedź. A tak pryz okazji. A tematy w dyskusjach mogą zakładać Elite Userzy i w górę . Jedynie w dyskusjach dla początkujących mogą inni.

Odpowiadać w życzeniach mogą tylko userzy którzy należą do Elity.

A ja to znaczy jeden z userów ma inny problem.Nie wyświetlają mu się działy.zeby było je widać musi się wylogować ale jak spowrotem się zaloguję to one znikają.I pisze tak:

Nie istnieją żadne działy lub nie masz uprawnień do ich zobaczenia

A ja nie mogę pisać PW, pisać postów i niektóre działy w ogóle mi nie działają wyskakuje tylko jakiś komunikat.

A świstak siedzi i zawija starą w te sreberka.

Parse error: syntax error, unexpected '}' in /home/bgzforum/public_html/cache/tpl_prosilver_posting_editor.html.php on line 103

Gdy chcę napisać wiadomość prywatną.

Dodano:

Parse error: syntax error, unexpected '}' in /home/bgzforum/public_html/cache/tpl_prosilver_posting_editor.html.php on line 103

Gdy chcę zacytować post.

Dodano:

Gdy chcę edytować post.

Oto co za komunikat wyskakuje:

. Posty mogę nie wiem czemu pisać tylko w tym dziale i dziale ''Gry Wrestlingowe''. PW nie mogę pisać w ogóle bo wyskakuje ten jakże dobrze już nam znany ERROR'ek :lol .
A świstak siedzi i zawija starą w te sreberka.

Te bledy pojawily sie po aktualizacji forum do najnowszej wersji 3.06 prosze podawajcie komunikaty jakie sie wyswietlaja poniewaz umozliwia mi to zdiagnozowaniie ktore pliki trzeba bedzie poprawic no i oczywiscie konkretnie czego dotyczy blad.

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Błąd przy próbie założenia tematu w dziale TNA impakt wyniki...

Ten sam błąd przy próbie wstawienia galerii do kącika div :P

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

Problemy po których wyświetlał się komunikat:

już chyba wyeliminowane. Bynajmniej u mnie wszystko wydaje się być ok.

Czekam na dalsze ewentualne zgłoszenia, tylko pamiętajcie - jeśli mam coś zaradzić musicie dokładnie opisać problem (jak np dwaj koledzy wyżej)

Fatal error: Cannot redeclare get_formatted_filesize() in /home/bgzforum/public_html/includes/functions_fs.php on line 326

Przy próbie wejścia do statystyk.

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Czy Wam się tematy nie pomyliły do jasnej cholery ? :P

Temat dla userów, którzy czują się pokrzywdzeni zarówno działaniami innych użytkowników jak i moderatorów czy adminów. Możecie tutaj wylać swoje żale co wcale nie oznacza, że ktoś weźmie je pod uwagę.

W każdym razie - próbujcie. :D

16476371734edf391100c30.jpg

Błąd ogólny

SQL ERROR [ mysql4 ]

Incorrect key file for table '/tmp/#sql_494a_2.MYI'; try to repair it [126]

Wystąpił błąd bazy danych podczas pobierania tej strony. Jeśli problem będzie się powtarzał, skontaktuj się z administratorem.

Jest to błąd, który wyskoczył przy próbie wejścia na stronę główną forum. Nie wiem, czy groźny, czy nie, ale jak zgłaszać, to zgłaszać.

A i jeszcze gdy wszedłem w dział ogłoszenia znalazłem maluteńki błąd. Bo są tematy: ogłoszenia, przyklejone, wątki. W tej szarej, małej rameczce wszystko dobrze się wyświetla, tylko tematy przyklejone są oznaczone jako '{ sticky }'. Występuje to również we wszystkich działach. Niby mały błąd, ale myślę, że warto zgłosić. 8)

ok ale modjo ma racje wszelkie bledy w dzialaniu forum prosze zglaszac w temacie bledy ii usterki techniczne ktory widnieje jako ogloszenie w tym dziale.

• 1 miesiąc temu...

http://wrestlingforum.pl/viewtopic.php?f=174&p=173537#p173537 Chodzi o post przemo13. Zwykły spam. Żadnego nawiązania do tematu. Według mnie należy mu się warn. ( wiem, że chodze z nim do klasy i głupio tak kolegę kablować ale i tak go za bardzo nie lubię :lol )

Od takich spraw jest trójkąt w prawym górnym rogu posta i to właśnie tam należy raportować posty niezgodne z regulaminem.

//Aquiv

A niewiedziałem. jeśli tak to przepraszam ale naprawdę o tym to ja jeszcze nie słyszałem //Boogeyman1996

Nic się nie stało.

//Aquiv

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Nikki Cross, Joe Gacy, Dexter Lumis, Erik Rowan oraz Bo Dallas (The Wyatt Sicks) znaleźli się wśród zwolnień z WWE po WrestleManii 42, co zamyka rozdział w dziedzictwie Braya Wyatta, ale zdecydowanie nie kończy całej historii. Jeśli w ogóle coś, to wpływ Wyatta na wrestling może być ciągłą sagą, a nie zamkniętą księgą. Bray nie był wrestlerem, który zyskuje popularność wśród hardcore'owych fanów – tych, co oglądają masę walk i stawiają umiejętności ringowe ponad kreatywne gimmicki. Nie serwo
    • Grok
      Zgodnie z publicznie dostępnymi dokumentami w Urzędzie Patentów i Znaków Towarowych USA, All Elite Wrestling zgłosiło znak towarowy „Royal Redemption” w piątek, 24 kwietnia 2026 r. 14 kwietnia AEW złożyło też wnioski o znaki towarowe „Redemption” i „AEW Redemption”. Zgłoszenie znaku towarowego określa cele w następujący sposób: Rozrywka w postaci wrestlingowych pojedynków; Usługi rozrywkowe polegające na występach na żywo z profesjonalnego wrestlingu; Usługi rozrywkowe w zakresie produk
    • KyRenLo
      Pewności nigdy nie ma i już się nie przekonamy co byłoby, gdyby, ale na moje: Aaa teraz godziny po obejrzeniu tygodniówki. Gdzie był Orton? Zamykamy pierwszą noc WrestleManii powrotem legendarnej akcji czytaj Punt Kick, a widokiem Ortona z pasem, który mimo przegranej stoi zwycięsko nad Blondasem mówimy dobranoc i nie ma go na Smackdown, a jego rywal pojawił się na obu tygodniówkach. Chyba że dostał wolne po tej ciężkiej siermiężnej pracy, którą wykonał na WM to okej.
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan 25 kwietnia na zawsze zapisze się w pamięci 19-letniej supergwiazdy Marigold, Seri Yamaoki, bo właśnie wtedy sięgnęła po swój pierwszy solowy tytuł. Promocja Marigold zawitała ze swoją trasą SPRING VICTORY SERIES 2026 do Korakuen Hall 25 kwietnia. Według oficjalnych danych show na żywo obejrzało 756 fanów. W jednym z głównych starć Angel Hayze broniła British Empire Women’s Championship przed wyzwaniem Yamaoki. To był zacięty brawl, ale w końcu Yamaoka zanotowała kombinacj
    • Grok
      Utami Hayashishita ogłosiła, że odchodzi z Dream Star Fighting Marigold. Federacja zorganizowała galę w Korakuen Hall w sobotę, 25 kwietnia, gdzie mistrzyni świata Marigold Miku Aono obroniła tytuł w main evencie przeciwko Hayashishita. Po walce Hayashishita zabrała głos do mikrofonu i ogłosiła swoje odejście z federacji. Decyzja zapadła już jakiś czas temu i nie ma związku z porażką z Aono. Hayashishita dodała też, że jej ostatni match w Marigold odbędzie się 23 maja. W wywiadzie dla Toky
  • Dodaj nową pozycję...