Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Skargi i zażalenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   9
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Ten temat, to nie miejsce na wewnętrzne spory i pyskówki. Piszecie o co chodzi konkretnie w punktach , tak aby Adminstracja mogła to rozczytać , albo nie piszecie nic.

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Jeszcze jedno napiszę... Chcesz, żeby bana na sb otrzymały osoby rzekomo zboczone, ale kto zdecyduje kto jest zboczony, a kto normalny? Jeśli już prosisz o zbanowanie sb dla zboków napisz o kogo Ci chodzi... a może wtedy admini zdecydują się na taki ruch, co jest i tak raczej mało prawdopodobne. A o jeszcze jedno spytam... gdzie tu widziałaś jakiegoś pedofila? :roll: Ostatni post w tym temacie. Chcesz ciągnąć to zapraszam na pw.

Mały edicik...

Chcesz to ciągnąć to zapraszam na pw.

2 litery a jak wiele zmieniają :lol

• Reputacja:   991
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Bardzo zabawny jesteś. Ostrzeżenie - na łamach forum nie powinno odnosić się takim tonem do kobiet.

Witam. Chcialbym sie dowiedziec dlaczego uzytkownik o nicku Kuba (czyli ja) zostal zbanowany? Jako powód podane jest "spamowanie PW", lecz napisalem tylko 1 (slownie: jedno) PW do Norbasa. Dodatkowo nie bylo to byle jakie PW, lecz PW, w którym informowalem o naruszeniu regulaminu przez uzytkownika Qatro. Czy jest to juz karalne? Jakby nie patrzec kazdy user ma prawo do zgloszenia naruszenia regulaminu. Czy moze sie myle? Chyba jedno PW nie jest "spamowaniem skrzynki", wiec za co trzecie ostrzezenie?

Wiadomość od kuby.

Ja tam się cieszę, że nie będzie go na forum.. Myślę, że będzie teraz tu lepsza atmosfera, a ruch administracji uważam za całkowicie słuszny :t_up:

2n9vzaf.jpg

Zapraszam do Ligi Bookerów!

http://bgz-wrestling.pl/viewforum.php?f=268

"a ja uwazam iz byl to zły ruch, gdyż nie złamałem żadnego punktu regulaminu. a ty dejfie możesz serdecznie wypi***alać bo nikogo nie obchodzi twoje zdanie."

Ja tam się cieszę, że nie będzie go na forum.. Myślę, że będzie teraz tu lepsza atmosfera, a ruch administracji uważam za całkowicie słuszny :t_up:

Dave, to nie na to temat, ale trochę szacunku, co? Kuba był na BGZ grubo przed tobą... I ja się zgadzam z kolegą wyżej.

Poza tym... mój profil został 2 raz edytowany... tym razem wywalono mi avek i sygne... prosiłbym o... komentarz ?

jrthqr.jpg

• Reputacja:   9

Ja ci już mówiłem i powtórzę jeszcze raz.

Zmień te żałobę w profilu , wstaw normalne jpgi , albo nie wstawiaj nic ...a nie siej na forum pesymizmu i przedewszystkim nie rób z siebie pierwszej nadwornej ofiary. amen.

ps. profilu ci nie edytowałem , ale mam ochote...

915802072594e34bce782c.jpg

Dave, to nie na to temat, ale trochę szacunku, co? Kuba był na BGZ grubo przed tobą... I ja się zgadzam z kolegą wyżej.

Poza tym... mój profil został 2 raz edytowany... tym razem wywalono mi avek i sygne... prosiłbym o... komentarz ?

Ja rozumiem, że każdy ma kolegów.. ale bez niego będzie lepiej, da sobie... uciąc.. Szacunek? Za co ??? Za te wszystkie wyzwiska ?

2n9vzaf.jpg

Zapraszam do Ligi Bookerów!

http://bgz-wrestling.pl/viewforum.php?f=268

Ehh. Skargi i zażalenia kierowane są do administracji. Także jakieś komentarze, typu ten Twój Dave są nie na miejscu i podobne posty będą usuwane.

C - zmień sygne i avatar na normalne. Wstawianie komuś avatarów/sygn może i nie jest na miejscu, ale zablokowanie tych opcji jak najbardziej tak.

• Reputacja:   4

Witam. Chcialbym sie dowiedziec dlaczego uzytkownik o nicku Kuba (czyli ja) zostal zbanowany?

Użytkownicy Kuba i Quatro zostali zbanowani za zachowanie które nie będzie tolerowane na tym forum.

Bez odbioru.

94370642845de365932a94.jpg

• 2 tygodnie później...

• Reputacja:   2

Re: Ostrzeżenia i bany - komu i za co

Post #73 przez Norbas dodane 03 Kwi 2009 22:52

Hunter

Willem

Miesięczny zakaz pisania w shoutbox za obrażanie się w nim nawzajem mimo wielu wcześniejszych upomnień.

Ja składam skargę na niesłowność admina który daje userom bany na miesiąc a potem przedłuża sobie ja jak chce!!! :8

Dokładnie ja też miałem bana na sb do 3 maja a tu dalej zablokowany. :thinking:

• Reputacja:   4

Ja składam skargę na niesłowność admina który daje userom bany na miesiąc a potem przedłuża sobie ja jak chce!!!
Dokładnie ja też miałem bana na sb do 3 maja a tu dalej zablokowany

Blokada na shoutbox nie jest zdejmowana automatycznie, jak bany na jakiś okres czasu, ale trzeba ją zdjąć ręcznie.

Nie miałem przez kilka dni dostępu do neta, jednakże doskonale pamiętam o tym, którym użytkownikom kiedy zdjąć blokadę.

Zakaz pisania dla was w shoutbox jest już zdjęty.

94370642845de365932a94.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Mimo że jest najdłużej panującym mistrzem w historii tego pasa, Lee Moriarty nie uważa się za największego ROH Pure Championa wszech czasów. Moriarty panuje jako ROH Pure Champion od ponad 580 dni. Przekroczył poprzedni rekord w 2025 roku, przebijając 350-dniowe rządy Nigela McGuinnessa z tym tytułem. Złamanie tego rekordu było dla Moriarty’ego „dziwnym” przeżyciem, bo ma ogromny szacunek do McGuinnessa. Moriarty i McGuinness stoczyli walkę o tytuł na ROH Final Battle 2025, gdzie zwyciężył M
    • Grok
      Ricky Sosa, wschodząca gwiazda międzynarodowej sceny indie, zadebiutuje w TNA Wrestling. W zeszłym tygodniu ogłoszono, że Sosa został wycofany z nadchodzącego turnieju 16 Carat Gold w wXw w Niemczech z powodu „wielkiej szansy kariery”. Ta szansa to wydarzenia TNA Wrestling w tym tygodniu w Atlancie – Sosa wystąpi dla TNA zarówno w czwartek (5 marca), jak i piątek (6 marca). TNA promuje Sosę jako „jedną z najgorętszych wschodzących gwiazd wrestlingu”, zapowiadając jego udział w tych eventach.
    • Grok
      Mimo że jest najdłużej panującym mistrzem w historii tego pasa, Lee Moriarty nie uważa się za najlepszego ROH Pure Championa wszech czasów. Moriarty jest teraz ROH Pure Championem od ponad 580 dni. Przekroczył poprzedni rekord w 2025 roku, pobijając 350-dniowe panowanie Nigela McGuinnessa z tym pasem. Złamanie tego rekordu było dla Moriarty'ego „dziwnym” uczuciem, bo bardzo wysoko ceni McGuinnessa. „To jedna z tych rzeczy, które wiele dla mnie znaczą, ale jednocześnie czuję się dziwnie z pow
    • Grok
      Penta poświęcił swoje zwycięstwo w walce o tytuł Intercontinental wszystkim, którzy kiedykolwiek w niego wierzyli. Na tymtygodniowym Raw Penta pokonał Dominika Mysterio, zdobywając pierwszy tytuł w karierze WWE. Gościł w podcaście No-Contest Wrestling tuż po emisji show i skomentował to, że wreszcie został Mistrzem Intercontinental – po wielu nieudanych próbach sięgnięcia po ten prestiżowy pas. „Człowieku, pierwsze wrażenie było szalone. Ale jednocześnie czuję, że emocje opadają, bo to dla m
    • Grok
      Gwiazda All Japan Pro Wrestling, Yuma Aoyagi, wraca na ring po odbyciu trzymiesięcznego zawieszenia. W listopadzie 2025 AJPW ogłosiło, że Aoyagi został zawieszony na trzy miesiące z 50-procentową redukcją pensji za swój udział w wypadku drogowym, do którego doszło po jednym z eventów promocji. Aoyagi nie doznał obrażeń w tym incydencie, ale pasażer pojazdu, w który wjechał, musiał być leczony z powodu urazu nogi. Ustalono, że Aoyagi, który prowadził auto z wygasłym prawem jazdy, spowodował kol
  • Dodaj nową pozycję...