Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Skargi i zażalenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Witam. Chciałbym się dowiedzieć dlaczego ja Jackass został zbanowany na ip i za co?

sygnahhhib5.png

Uwaga Ten Użytkownik ma Dyslekje więc nie psuć mu Reputacji

przeczytaj swój post tutaj:

viewtopic.php?f=72&t=20952

a wtedy dowiesz się... :roll:

Drogi Jackass'ie zacytuje IOOT'a

Drogi użytkowniku Jackass , z niepowetowaną przykrością swierdzam , że miarka została przebrana. Twoje posty mimo wielu upomnień nadal wołały o pomstę ... Dla potomnych i wielu innych. Ja naprawde nie waliłem warn'ów na ślepo. Upomniałem go , raz ....potem dałem mu jedno ostrzeżenie. Pisałem mu potem , żeby patrzył co pisze. Niestety - post jaki znalazłem pod galą we Włocławku uświadomił mnie , że to na marne. Oficjalnie user został ZBANOWANY !! powód ? Zaniżanie poziomu intelektualnego forum i lekceważenie uwag Administracji.

Przeczytaj to,a nie pytasz się za co masz bana

po 1 dostałem 1 wiadomość od usera \\\"pablo modjo\\\" po 2 nie dostawałem innych wiadomości po 3 odpisywałem na posty a nie spamowałem :censored::censored::censored::censored::censored::censored::censored::censored::censored::censored::censored::censored::censored::censored::censored::censored::censored::censored::censored::censored::censored::censored::censored::censored::censored::censored:%D%Apisałem z kolesia Nica%D%A

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Gościu, wypad z baru! Wszystkie Twoje posty jak i nowe mutlikonta będą kasowane. Znajdź sobie nowe forum.

16476371734edf391100c30.jpg

Przepraszam, że się wtrącam, ale moje IP, zostało zablokowane i nie mogę się logować z własnego komputera na to forum. Być może jest to spowodowane przez to, że użytkownik I`m King Of Kings i Jackass to jedna osoba i mieszkamy razem w jednej klatce i może mamy to samo IP albo, że zakładał jedno konto u mnie. Czy jest jakaś możliwość by moje IP zostało odblokowane ? Proszę o szybką odpowiedź .

Pozdrawiam .

The Heartbreak Kid

p-mo: odbanowany,

• 4 miesiące temu...

Eeee... Panowie do ciężkiej cholery za co ten warn? :shock: Kłótnia? Że co? No chyba kogoś tu porządnie pogrzało, jak nie dość, że coś takiego nazywa kłótnią i jeszcze daje za to warna. Zaśmiecanie sb? To tutaj nie powinno być osoby, która pisze cokolwiek w sb i jest bez warna? No nie róbmy sobie jaj... Proszę o zdjęcie warna zarówno mi jak i Cummenowi.

Z poważaniem Jakub. :roll:

• 2 tygodnie później...

Ja czuję się pokrzywdzony ponieważ od pewnego czasu jestem na forum nazywany nie moim nick'iem lecz jako: Montel czy Patro. Bardzo mi się to nie podoba ponieważ nie posiadam ani jednego konta więcej niż to jako ''Budyll'' i nie zamieżam posiadać. Wieć chciałbym aby ta sprawa została rozwiązana jak najszybciej się da, bardzo mi na tym zależy. Dlaczego nikt mi nie pomógł? Z resztą to bez znaczenia to forum jest fajne lubię je ale ale np. DonCarlos jako Global Mod nie powinien się ze mnie naśmiewać tylko mi pomóc, a jest całkiem na odwrót. Jest tu ktokolwiek kto może mi pomóc?

Dodano:

Ja mam prawo podejrzewać iż ktoś włamał m się na konto. Popierwsze oto co ten ''Ktoś'' napisał w dziale ''Biografie'' :

Shrekomir zdanie pisze się z wielkiej litery i nie rób tylu błędów. Zamisat ''moze'' napisałeś ''mże'' jeszcze z małej litery a to początek zdania. Ciekwawe co to za słowo? Diecko jeżeli zapytać można co to takiego? Mystical powiino być ''Imiona Ringowe'' nie ''Imienia Ringowe''.
.

Wszystko to jest pod tym adresem : viewtopic.php?f=11&p=158537#p158537 na samym dole jest powyższy tekst. Hasło już zmieniłem lecz nie może tak być aby ktoś tak bezczelnie i bezkarnie ''buszował'' po moim koncie. Dlatego więc proszę o podjęcie odpowiednich środków w tej sprawie.

A świstak siedzi i zawija starą w te sreberka.

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Po pierwsze to było 2 miesiące temu - może zapomniałeś że to pisałeś?

Po drugie sprawdziłem IP - z tej samej bramki napisałeś więcej postów...

Po trzecie(noł ofens) - myślisz że Twoje konto to jakiś smakowity kąsek dla hakerów ? :lol

Carlos nawet jeżeli było to 2 miesiące temu to nic nie zmienia, ponieważ nigdy nie pisałem nic w dziale ''Biografie''.

A świstak siedzi i zawija starą w te sreberka.

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Osobiście Cię zbanuję jeśli nie przestaniesz z siebie robić ofiary i wielkiego męczennika.

Jasne? EOT!

16476371734edf391100c30.jpg

A więc zacznę od tego, że nie mogę robić tematów w niektórych miejscach (wszyscy inni mogą :( ).

Zaczęło się od tego, że gdy dostałem Active Usera, nagle straciłem możliwość wchodzenia do fotek, urodzin itp. itd.

Teraz, np. nie mogę założyć tematu w "WSF Kontrakty" - wszyscy inni mogą, czy "Biografie" - też mogą wszyscy.

Co jest tego przyczyną?

Drugą sprawą jest to, że ostatnio dostałem moderatora na "Kącik Booker'a", oraz "Typowania WWE". Wcześniej, gdy miałem taką rangę na "Ligę Bookerów" mogłem zamykać, otwierać, przyklejać i robić inne warianty z tematami. W LB mogę robić to dalej, ale w wyżej wymienionych subforach nie mam takiej możliwości. Co robić?

2nqz7s6.jpg

• 4 tygodnie później...

Ja mam podobny problem co kolega wyzej-dostalem Active Ussera ale chcialerm zalozyc temat w Dyskusje WWE a tu lipa-nie mam znaczka New Topic-tak jak w Dyskusje Ogolne, Inne Dyskusje...chyba ze Active User nie moze pisac w tamtych dzialach...

Dzieki za odpowiedz i naprawienie bledu (jesli oczywiscie jakikolwiek istnieje)

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

• Reputacja:   2
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Podpinam się pod prośbę kolegi co pisał wyżej. Też dostałem ostatnio Active Usera, ale mam taki sam problem. W profilu nie mogę zmienić z pozycji Użytkownik zarejestrowany.

Dziękuje bardzo

Edytowane przez Gość

O ile się nie mylę tematy w "Dyskusjach..." może zakładać tylko Elita.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Karta WrestleManii 42 może pobić rekord pod względem liczby meczów z dywizji kobiet – więcej niż jakakolwiek inna WrestleMania w historii. WrestleVotes raportuje, że w WWE creative rozważany jest pomysł z co najmniej sześcioma meczami kobiet rozłożonymi na dwie noce WrestleManii. Z nich pięć jest już dość solidnie zaplanowanych. Poprzedni rekord liczby kobiecych meczów na WrestleManii należy do edycji z czasów pandemii COVID – WrestleManii 36 z 2020 roku. Na WrestleManię oficjalnie ogłoszono j
    • Grok
      Mustafa Ali początkowo nie był na karcie gali WWE Night of Champions 2023 — ale wysoki rangą saudyjski urzędnik rządowy ostatecznie załatwił mu spot na tym wydarzeniu. W podcaście na żywo Insight with Chris Van Vliet Ali opowiedział, jak doszło do jego walki z Guntherem na majowej gali w 2023 roku. Ali poleciał do Arabii Saudyjskiej na obowiązki medialne przed PPV i gadał z gościem, o którym nie miał pojęcia, że to wysoki rangą saudyjski urzędnik. Ten facet potem poprosił Vince'a McMahona, żeb
    • Kaczy316
      Sporo, całkiem sporo, szczególnie patrząc, że ostatnie 3 WM'ki miały 13 walk(nie licząc tych, które powstały w trakcie trwania WM typu Snoop Dogg/Pat McAfee vs Miz, cash in Priesta, Orton vs Hendry) więc jest to większa liczba i można się cieszyć jak będzie to sensownie zrobione.   To samo co w poprzedniej sytuacji, można się cieszyć jak będzie to sensownie zrobione i dobrze.
    • KyRenLo
      Kolejny dzień i kolejne ploteczki dotyczące WrestleManii: Pojedynki Pań:  Ja tam popieram w pełni.
    • MattDevitto
      Akurat dla Finlaya czas w NXT byłby czasem straconym - to gotowy produkt tu i teraz. Może nie w ME, ale na pewno w każdym rosterze będzie wartością dodaną. Szkoda, że New Japan traci kolejną ważną postać swojego rosteru.
  • Dodaj nową pozycję...