Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Skargi i zażalenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

war_protest_102809.jpg

Temat dla userów, którzy czują się pokrzywdzeni zarówno działaniami innych użytkowników jak i moderatorów czy adminów.

Tutaj również można się spróbować odwołać od otrzymanego ostrzeżenia.

Możecie tutaj wylać swoje żale co wcale nie oznacza, że ktoś weźmie je pod uwagę.

W każdym razie - próbujcie. :D

16476371734edf391100c30.jpg

• 3 tygodnie później...

• Reputacja:   2
  • Styl:  Klasyczny

Noras odbanuj mi sb bo ci krzywdę zrobię :waving:

• Reputacja:   0

Nie to żebym był złośliwy czy jakiś inny pedał, ale trzeba mi odbanować SB :!: I cały czas sie zastanawiam dlaczego Norbas ma czerwony kolor jako jedyny :( .

• Reputacja:   10
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

O Odbanowaniu SB decyzje podujmuje Norbas - i zapewne podejmie ją jak uzna to za stosowne.

Po drugie , Norbas - jest założycielem forum , i głównym Administratorem - więc ma czerwony kolor. Anything else ?

915802072594e34bce782c.jpg

Nie to żebym był złośliwy czy jakiś inny pedał, ale trzeba mi odbanować SB

Pffff, nic nie trzeba. Uwierz. Szczególnie jak wyskakujesz z takim tonem.

I cały czas sie zastanawiam dlaczego Norbas ma czerwony kolor jako jedyny :( .

Faktycznie pasuje do tematu :t_down:

• 2 tygodnie później...

Modjo, lub Norbas :5 Mam taką malutką sprawę. Nie do nic do tego, że dostałem bana na sb - dynda mi to. "Obraziłem Admina" - no niech będzie, nie chce tego tematu ruszać już.

Sprawa jest inna, mianowicie - nadużywanie władzy admina. Administrator IIL w ramach "kary" powinien mi dać bana na sb - co uczynił, lub po prostu warna. Jednak, nasz admin pomyślał, że będzie śmieszny i wrzucił mi ten oto avatar:

jgiasn.jpg

Jakoś mnie to nie bawi... nie wiem, jak innych. Wydaje mi się, że zmienianie profilów userom wykracza poza jego obowiązki... innymi słowy - czy nie można tego nazwać nadużywaniem władzy? Myślę, że profile userów to ich prywatna sprawa... Jednak IIL chyba myśli inaczej... prosiłbym o "wyjaśnienie tej sprawy". Innymi słowy - czy administratorzy mogą tak po prostu wbić userom na profil i robić z niego śmietnisko?

Dziękuje za rozpatrzenie mojej sprawy i czekam na szybką odpowiedź :)

jrthqr.jpg

Robisz z igły widły. :twisted:

Myślę, że profile userów to ich prywatna sprawa...

To po co jeździc po kimś, że ktoś ma łachową grafę ? Przecież to prywatna sprawa...

a po 2. to zauważyłem -a całym szacunkiem- , że admini strasznie się rządzą.. rozumiem, że mają dbac o stronę/forum, ale bez przesady.. Adminowi nikt nie może nic powiedziec, bo 'decyzja admina jest nieodwracalna i nie podlega reklamacji'. Trochę to chore..

2n9vzaf.jpg

Zapraszam do Ligi Bookerów!

http://bgz-wrestling.pl/viewforum.php?f=268

• Reputacja:   1 073
  • Status:  Online
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

a po 2. to zauważyłem -a całym szacunkiem- , że admini strasznie się rządzą.. rozumiem, że mają dbac o stronę/forum, ale bez przesady.. Adminowi nikt nie może nic powiedziec, bo 'decyzja admina jest nieodwracalna i nie podlega reklamacji'. Trochę to chore..

Rozumiem, że poniekąd, odnosi się to do mnie. Trochę mnie to dziwi, bo nigdy przecież nie "rządziłem" się i nie przedstawiałem relacji na forum z innymi użytkownikami na zasadzie admin > user. Generalnie wszyscy uważali mnie za najbardziej pobłażliwego admina. Bo czy tak nie było ? staram się i wiem dobrze, że nie można ludzi tępić. Sytuacja z CC, to osobny temat, jednak widzę, że szarpie ostro moją reputację. Cóż, jeden banuje średnio dwóch w miesiącu i wszyscy stawiają nawet piwa, a drugi raz coś zrobi i od razu wszyscy wyskakują z żalem. :t_down:

W sumie też mnie to dziwi, bo IIL jest najłagodniejszym adminem i całe to spięcie uważam za śmieszne. W ogóle szkoda gadać, chyba się komuś nudzi, a dokładnie Tobie >C<. Od dawna wyraźnie szukasz zaczepki. I po co Ci to? Wyluzuj.

Yeeep, witaj w prawdziwym świecie ;)

Admin nie jest od tego by go wielbić. Każdy kto gdziekolwiek był adminem wie jakie to niewdzięczne zadanie.

Akurat nie miałem na myśli Ciebie i nie chcę mowic kogo. Sam powinien wiedziec, że robi coś źle..

Modjo, niektórzy admini są normalniejsi niż np. taki jeden.. :P

2n9vzaf.jpg

Zapraszam do Ligi Bookerów!

http://bgz-wrestling.pl/viewforum.php?f=268

• Reputacja:   1 073
  • Status:  Online
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Jeżeli już piszesz w temacie dotyczącym zażaleń, to napisz konkretnie o co chodzi.

p-mo: no właśnie, i tak wiadomo, że chodzi o texas rangera hehe :twisted: ZŁOOO! :twisted:

Mogę się wyżalić? Dziękuję.

Moja skarga jest dość nietypowa. Chciałabym by shoutbox był "zamknięty" dla zboków, pedofilów. Bo porozmawiać z ludźmi nie można (Nie będę pisała kto jest taki owaki :D bo może ktoś zostać urażony).

:** <33 =]

52365658.png

beznazwyz.png

Chciałabym by shoutbox był "zamknięty" dla zboków, pedofilów.

18 Kwi 2009 16:00 | Maria:

dave wkładasz?

Naprawdę tego chcesz? :lol

A poza tym:

Jeżeli już piszesz w temacie dotyczącym zażaleń, to napisz konkretnie o co chodzi.

dave wkładasz? < chodziło mi o to żeby on włożył zdjęcie do Fotek.

Napisałam też o co konkretnie chodzi, przypatrz się albo załóż okulary.

:** <33 =]

52365658.png

beznazwyz.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Chodzi o to co trzeba zrobić by zdobyć poderwać Cece.
    • -Raven-
      Jakaś podpowiedź?
    • Grishan
      Trochę trzeba było na ten tekst poczekać, ale mam wrażenie, że było warto. Jest po prostu fajny. Hania też jest fajna. "Dziadzio Szakal" też jak najbardziej daje radę. Zastanawiałem się, jak podejdziesz do tego tematu i nie rozczarowałem się: to wszystko po prostu ma ręce i nogi. Ciekawy projekt, bez dwóch zdań. I udany erp.  
    • Bastian
      Konkretny opener na początek NXT. Szkoda tylko, że nie było żadnej stawki, a w ringu mieliśmy gości ze Smackdown w postaci Fraxiom, świeżaka Moreno i Dara, o którym wielu już zapomniało   Great American Bash za kilkanaście dni. Bookerzy postawili na najmocniejsze na ten momenty karty. Tony d'Angelo kontra Naraku u panów i Lola Vice - Kendal Grey u pań. Świeżaki, czyli Rook i Hendrix pójdą na siebie, a co do Kelani Jordan ciekawi mnie, czy prędzej zdobędzie jeszcze jakiś tytuł w NXT czy może
    • Przemk0
      Ja już swój RP ukończyłem. Nie chciałem też dopisywać za dużo tylko po prostu wykonałem swój plan na IV rozdziały, aby to było uczciwe wobec tych co napisali na czas.
  • Dodaj nową pozycję...