Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Skargi i zażalenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

war_protest_102809.jpg

Temat dla userów, którzy czują się pokrzywdzeni zarówno działaniami innych użytkowników jak i moderatorów czy adminów.

Tutaj również można się spróbować odwołać od otrzymanego ostrzeżenia.

Możecie tutaj wylać swoje żale co wcale nie oznacza, że ktoś weźmie je pod uwagę.

W każdym razie - próbujcie. :D

16476371734edf391100c30.jpg

• 3 tygodnie później...

• Reputacja:   2
  • Styl:  Klasyczny

Noras odbanuj mi sb bo ci krzywdę zrobię :waving:

• Reputacja:   0

Nie to żebym był złośliwy czy jakiś inny pedał, ale trzeba mi odbanować SB :!: I cały czas sie zastanawiam dlaczego Norbas ma czerwony kolor jako jedyny :( .

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

O Odbanowaniu SB decyzje podujmuje Norbas - i zapewne podejmie ją jak uzna to za stosowne.

Po drugie , Norbas - jest założycielem forum , i głównym Administratorem - więc ma czerwony kolor. Anything else ?

915802072594e34bce782c.jpg

Nie to żebym był złośliwy czy jakiś inny pedał, ale trzeba mi odbanować SB

Pffff, nic nie trzeba. Uwierz. Szczególnie jak wyskakujesz z takim tonem.

I cały czas sie zastanawiam dlaczego Norbas ma czerwony kolor jako jedyny :( .

Faktycznie pasuje do tematu :t_down:

• 2 tygodnie później...

Modjo, lub Norbas :5 Mam taką malutką sprawę. Nie do nic do tego, że dostałem bana na sb - dynda mi to. "Obraziłem Admina" - no niech będzie, nie chce tego tematu ruszać już.

Sprawa jest inna, mianowicie - nadużywanie władzy admina. Administrator IIL w ramach "kary" powinien mi dać bana na sb - co uczynił, lub po prostu warna. Jednak, nasz admin pomyślał, że będzie śmieszny i wrzucił mi ten oto avatar:

jgiasn.jpg

Jakoś mnie to nie bawi... nie wiem, jak innych. Wydaje mi się, że zmienianie profilów userom wykracza poza jego obowiązki... innymi słowy - czy nie można tego nazwać nadużywaniem władzy? Myślę, że profile userów to ich prywatna sprawa... Jednak IIL chyba myśli inaczej... prosiłbym o "wyjaśnienie tej sprawy". Innymi słowy - czy administratorzy mogą tak po prostu wbić userom na profil i robić z niego śmietnisko?

Dziękuje za rozpatrzenie mojej sprawy i czekam na szybką odpowiedź :)

jrthqr.jpg

Robisz z igły widły. :twisted:

Myślę, że profile userów to ich prywatna sprawa...

To po co jeździc po kimś, że ktoś ma łachową grafę ? Przecież to prywatna sprawa...

a po 2. to zauważyłem -a całym szacunkiem- , że admini strasznie się rządzą.. rozumiem, że mają dbac o stronę/forum, ale bez przesady.. Adminowi nikt nie może nic powiedziec, bo 'decyzja admina jest nieodwracalna i nie podlega reklamacji'. Trochę to chore..

2n9vzaf.jpg

Zapraszam do Ligi Bookerów!

http://bgz-wrestling.pl/viewforum.php?f=268

• Reputacja:   991
  • Urządzenie:  Android

a po 2. to zauważyłem -a całym szacunkiem- , że admini strasznie się rządzą.. rozumiem, że mają dbac o stronę/forum, ale bez przesady.. Adminowi nikt nie może nic powiedziec, bo 'decyzja admina jest nieodwracalna i nie podlega reklamacji'. Trochę to chore..

Rozumiem, że poniekąd, odnosi się to do mnie. Trochę mnie to dziwi, bo nigdy przecież nie "rządziłem" się i nie przedstawiałem relacji na forum z innymi użytkownikami na zasadzie admin > user. Generalnie wszyscy uważali mnie za najbardziej pobłażliwego admina. Bo czy tak nie było ? staram się i wiem dobrze, że nie można ludzi tępić. Sytuacja z CC, to osobny temat, jednak widzę, że szarpie ostro moją reputację. Cóż, jeden banuje średnio dwóch w miesiącu i wszyscy stawiają nawet piwa, a drugi raz coś zrobi i od razu wszyscy wyskakują z żalem. :t_down:

W sumie też mnie to dziwi, bo IIL jest najłagodniejszym adminem i całe to spięcie uważam za śmieszne. W ogóle szkoda gadać, chyba się komuś nudzi, a dokładnie Tobie >C<. Od dawna wyraźnie szukasz zaczepki. I po co Ci to? Wyluzuj.

Yeeep, witaj w prawdziwym świecie ;)

Admin nie jest od tego by go wielbić. Każdy kto gdziekolwiek był adminem wie jakie to niewdzięczne zadanie.

Akurat nie miałem na myśli Ciebie i nie chcę mowic kogo. Sam powinien wiedziec, że robi coś źle..

Modjo, niektórzy admini są normalniejsi niż np. taki jeden.. :P

2n9vzaf.jpg

Zapraszam do Ligi Bookerów!

http://bgz-wrestling.pl/viewforum.php?f=268

• Reputacja:   991
  • Urządzenie:  Android

Jeżeli już piszesz w temacie dotyczącym zażaleń, to napisz konkretnie o co chodzi.

p-mo: no właśnie, i tak wiadomo, że chodzi o texas rangera hehe :twisted: ZŁOOO! :twisted:

Mogę się wyżalić? Dziękuję.

Moja skarga jest dość nietypowa. Chciałabym by shoutbox był "zamknięty" dla zboków, pedofilów. Bo porozmawiać z ludźmi nie można (Nie będę pisała kto jest taki owaki :D bo może ktoś zostać urażony).

:** <33 =]

52365658.png

beznazwyz.png

Chciałabym by shoutbox był "zamknięty" dla zboków, pedofilów.

18 Kwi 2009 16:00 | Maria:

dave wkładasz?

Naprawdę tego chcesz? :lol

A poza tym:

Jeżeli już piszesz w temacie dotyczącym zażaleń, to napisz konkretnie o co chodzi.

dave wkładasz? < chodziło mi o to żeby on włożył zdjęcie do Fotek.

Napisałam też o co konkretnie chodzi, przypatrz się albo załóż okulary.

:** <33 =]

52365658.png

beznazwyz.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Karta WrestleManii 42 może pobić rekord pod względem liczby meczów z dywizji kobiet – więcej niż jakakolwiek inna WrestleMania w historii. WrestleVotes raportuje, że w WWE creative rozważany jest pomysł z co najmniej sześcioma meczami kobiet rozłożonymi na dwie noce WrestleManii. Z nich pięć jest już dość solidnie zaplanowanych. Poprzedni rekord liczby kobiecych meczów na WrestleManii należy do edycji z czasów pandemii COVID – WrestleManii 36 z 2020 roku. Na WrestleManię oficjalnie ogłoszono j
    • Grok
      Mustafa Ali początkowo nie był na karcie gali WWE Night of Champions 2023 — ale wysoki rangą saudyjski urzędnik rządowy ostatecznie załatwił mu spot na tym wydarzeniu. W podcaście na żywo Insight with Chris Van Vliet Ali opowiedział, jak doszło do jego walki z Guntherem na majowej gali w 2023 roku. Ali poleciał do Arabii Saudyjskiej na obowiązki medialne przed PPV i gadał z gościem, o którym nie miał pojęcia, że to wysoki rangą saudyjski urzędnik. Ten facet potem poprosił Vince'a McMahona, żeb
    • Kaczy316
      Sporo, całkiem sporo, szczególnie patrząc, że ostatnie 3 WM'ki miały 13 walk(nie licząc tych, które powstały w trakcie trwania WM typu Snoop Dogg/Pat McAfee vs Miz, cash in Priesta, Orton vs Hendry) więc jest to większa liczba i można się cieszyć jak będzie to sensownie zrobione.   To samo co w poprzedniej sytuacji, można się cieszyć jak będzie to sensownie zrobione i dobrze.
    • KyRenLo
      Kolejny dzień i kolejne ploteczki dotyczące WrestleManii: Pojedynki Pań:  Ja tam popieram w pełni.
    • MattDevitto
      Akurat dla Finlaya czas w NXT byłby czasem straconym - to gotowy produkt tu i teraz. Może nie w ME, ale na pewno w każdym rosterze będzie wartością dodaną. Szkoda, że New Japan traci kolejną ważną postać swojego rosteru.
  • Dodaj nową pozycję...