Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

RAW 09/03/2009 wyniki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli mam rozumieć, że jeśli ty byłbyś Ortonem i gdyby ci Vince kazał zrobić RKO na Stefce to odmówiłbyś a w dalszym rozrachunku jeśli od tego by zależała twoja dalsza praca w WWE, także byś szedł w zaparte ? Czasami mi się wydaję, że wiecie co to wrestling ale zachowujecie się jak typowe marki oceniając osobowość danego wrestlera tylko na podstawie tego co robi na tygodniówkach i PPV. Co do postu Daimona to akurat jestem pewien, że to mark z krwi i kości ale ty... =))

Na tym forum pojawiają się coraz to lepsze teksty...lepsze niż rok czy dwa lata temu tylko nie za bardzo wiem czy mam się z tego powodu cieszyć czy płakać :)

Tygodniówka dobra z bardzo dobrą końcówką. Powoli z wielkim bólem przygotowuje się na job Ortona na WM-ce. Niestety ale jeszcze na poprzedniej wierzyłem...Hunter tej Wm nie odpuści po poprzednich galach już nawet pomijając to, że to jubileuszowa Wm :/

JBL IC - ja akurat mam bardzo dobre odczucia co do tego... Ten pas ostatnio był gówno wart i może postać JBL go trochę ożywi bo naprawdę trochę ten tytuł już sobie w WWE siedzi i powinien być także ważnym trofeum o które prowadzone będą w miarę zaplanowane feudy :)

910573292462b42a28a382.gif

• Odpowiedzi 25
  • Wyświetleń 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Miło mi :)

krótka piłka - nie lubie Ortona, jego zachowania, gestów, słów, wszystkiego. Wiem, że to wszystko jest ustawiane, ale jest on dla mnie nieznośny. I mimo że jest ustawione, to jak dla mnie facet jest niezrównoważony psychicznie, a ponadto myśli że kozak bo sobie z tymi swoimi koleżkami zawsze łazi. Takie są moje odczucia co do niego i myślę że ich nie zmienię.

Rozumiem, że jak mark, to od razu gorszy, nie? :|

Opublikowano

Twoim idolem jest Cena tak ? Pamiętasz coś takie go jak Cena latający w raperskich koszulkach i bluzgający na wszystko co się rusza ? Czy nadal byłbyś takim jego idolem ? W końcu grał bardzo podobnie wbrew pozorom do Ortona. Nie uważam, że mark jest gorszy...sam wspominam, że najlepiej mi się ogladało wrestling właśnie za czasów markowania...Chodzi o to, że oceniasz gościa po tym co każą mu robić...To tak jakbyś oceniał aktora po tym czy gra czarnego charaktera czy nieustraszonego wojownika wszytskich apaczów...Zresztą nieważne...nie zrozumiesz :P Poza tym to już mały off top i zaraz tu wparuje uzbrojona po zęby, z tarczami i pałami organizacja o wdzięcznej nazwie Moderatorzy i Admini na czele z cipolem Dzikiem i LK :D

910573292462b42a28a382.gif

Opublikowano
Miło mi :)

krótka piłka - nie lubie Ortona, jego zachowania, gestów, słów, wszystkiego. Wiem, że to wszystko jest ustawiane, ale jest on dla mnie nieznośny. I mimo że jest ustawione, to jak dla mnie facet jest niezrównoważony psychicznie, a ponadto myśli że kozak bo sobie z tymi swoimi koleżkami zawsze łazi. Takie są moje odczucia co do niego i myślę że ich nie zmienię.

Rozumiem, że jak mark, to od razu gorszy, nie? :|

Orton ma taką rolę i jak widać wywiązuje się z niej ZNAKOMICIE. Czego przykładem są opinie marków.

Wiadomo, że każdy kiedyś markował. Lecz to jak z Mikołajem trzeba w końcu przyjąć do wiadomości, że wrestling jest fake :lol

16476371734edf391100c30.jpg

Opublikowano
Czyli mam rozumieć, że jeśli ty byłbyś Ortonem i gdyby ci Vince kazał zrobić RKO na Stefce to odmówiłbyś a w dalszym rozrachunku jeśli od tego by zależała twoja dalsza praca w WWE, także byś szedł w zaparte ? Czasami mi się wydaję, że wiecie co to wrestling ale zachowujecie się jak typowe marki oceniając osobowość danego wrestlera tylko na podstawie tego co robi na tygodniówkach i PPV. Co do postu Daimona to akurat jestem pewien, że to mark z krwi i kości ale ty... =))

Myślę, że tak. Chociaż jak dorosnę, to będę miał inne poglądy. Teraz jest to dla mnie nie do pomyślenia..

2n9vzaf.jpg

Zapraszam do Ligi Bookerów!

http://bgz-wrestling.pl/viewforum.php?f=268

Opublikowano

każdy markował czy nie, ale każdy ma swoich ulubionych zawodników. Orton właśnie jest z tych najmniej lubianych przeze mnie. kropka

Opublikowano

Pamiętaj o tym Dave że na to RKO Stefka sama wyraziła zgodę. Podobnie jak Pani Michaels wyraziła zgodę by Jericho dał Jej w twarz. Na wszelkie akcje typu "Ten zły bije kobietę" poszkodowana musi wyrazić zgodę. Więc nie widzę w tym żadnego problemu tym bardziej że w rzeczywistości każda z poszkodowanych przed ostateczną akcją przygotowuje się do tego by przyjąć ten cios jak najrealistyczniej i jak najbezpieczniej :)

Opublikowano

no dobra, racja, oczywiście :) co nie zmienia faktu, że ja, tak jak i Dave kierujemy sie w zyciu podobnymi zasadami:P no ale dobra, bo sie offtop zrobił :|

Don - wreszcie jakiś sensowny facet na poziomie :]

Opublikowano
Na tym forum pojawiają się coraz to lepsze teksty...lepsze niż rok czy dwa lata temu tylko nie za bardzo wiem czy mam się z tego powodu cieszyć czy płakać

Chwilami myślę, że raczej płakać :roll:

bobek1906 napisał(a):

Czyli mam rozumieć, że jeśli ty byłbyś Ortonem i gdyby ci Vince kazał zrobić RKO na Stefce to odmówiłbyś a w dalszym rozrachunku jeśli od tego by zależała twoja dalsza praca w WWE, także byś szedł w zaparte ? Czasami mi się wydaję, że wiecie co to wrestling ale zachowujecie się jak typowe marki oceniając osobowość danego wrestlera tylko na podstawie tego co robi na tygodniówkach i PPV. Co do postu Daimona to akurat jestem pewien, że to mark z krwi i kości ale ty...

Myślę, że tak. Chociaż jak dorosnę, to będę miał inne poglądy. Teraz jest to dla mnie nie do pomyślenia..

I znowu piszesz jak mark... bo raczej wiesz, że wszystkie ciosy w wrestlingu są zadawane tak, by nie zrobić krzywdy przeciwnikowi, a kontuzje zdarzają się tylko przez przypadki, bądź przez złe wyprowadzenie/przyjęcie ciosu. Wystarczy nieco wytrenowania i bezproblemowo wyprowadza się ciosy nie robiąc krzywdy... a poza tym tak jak napisał DąKartą poszkodowana musiała wyrazić zgodę... w końcu jakby nie zgodziła się, to akcji by nie było, bo przecież córka szefa ma większe przebicie niż bookerzy...

Opublikowano
I znowu piszesz jak mark...

Dlaczego te wasze zwroty typu "piszesz jak mark", lubisz Cene, wyglądają jak zarzuty ? to, że ktoś postrzega wrestling inaczej, nie oznacza, że trzeba mu od razu wrzucać. Bezsensu.

Opublikowano

no właśnie :| to, że ktoś ma inne zdanie czy inny pogląd na jakiś temat to nie oznacza, że jest jakiś 'gorszy' od razu :|