Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

E-Fed Nowej Generacji !! United Wrestling Division

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Zapraszam na najnowszego e-feda na stronie www.unitedwrestlingdivision.fora.pl

Zapewniamy wam zabawe której nie zapewniał żaden e-fed z tych które były w ostatnich miesiącach i powstawały na krótki okres....

United Wrestling Division jest inną federacją..i radze wam przeczytać uważnie regulamin zanim zarejestrujecie się...pownieważ podstawowa zasada to Prawa Autorskie...federacja jest prowadzona profesjonalnie dlatego warto sie przyłączyć do miłej zabawy...

Także ze wględu na to że Luty to czas ferii zimowcyh...dlatego jak ktoś siedzi w domu i sie nudzi bo na dworze mróz....to zapraszamy do United Wrestling Division

30647399048b9a5c265ace.jpg

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pitbulljames

2

• Ganzes

1

• pablo modjo

1

• Lil Abyss

1

Top użytkownicy w tym temacie

Kolejne gówno a nie e-fed.

Take me down to the paradise city

Where the grass is green and the girls are pretty

114037126847768c6792b79.jpg

Randy- Nie wiem............czy tobie te sterydki......maryśka itd nie odjeły już kompletnie rozumu.......to ty byłeś tam nikim bo niby co ty tam do cholery osiągnełeś co ???? albo nie mów nie chcę ciebie bardziej już pogrążać a po 2 nie jestem żadnym cwelem......ale wiesz co może mi powiesz jak to jest jak ciebie cwelą w dupę co ??? bo jak mi mówiły niektóre divy....to brzydko mówić.......to jesteś innej orientacji niż prawdziwi faceci........ to prawda???? albo nie mów .........bo szkoda na takie coś słów....na następnej gali pokaże ci gdzie jest twoje miejsce....gówniarzu!

Wystarczy to przeczytac i juz wiadomo z czym mamy do czynienia :lol: ja nie rozumiem po co w ogole zaczynac takie shity, ani to nowe, ani fajne, ani nawet z e-feudem nie ma nic wspolnego :P

http://www.lastfm.pl/user/OaklandRaider

n W o 4 4 4 4 life

........new world order

.

512981594483bee67eb9e5.jpg

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Kolejne gówno a nie e-fed.

się zgadzam :lol:

16476371734edf391100c30.jpg

Ale nie nauczą się, żeby gówna w necie nie robić :P Od tego mają klopa..

164305289646824b56733d3.gif

?? ja tylko dałem reklame...a więc nie miejcie mi tego za złe...

Ale grać to gram zeby sie z tego pośmiać....no nie gadajcie że nie graliście w czymś takim....

30647399048b9a5c265ace.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Ale grać to gram zeby sie z tego pośmiać....no nie gadajcie że nie graliście w czymś takim....

Tak, tak... grasz po to, żeby się z tego pośmiać... Na pewno wszyscy Ci uwierzyli.

Prosiłem ze sto razy żeby nie reklamować tu b-fedów, ale z tego co widzę, b-fedowcy nie dają za wygraną i co rusz reklamują tu kolejne dziwactwa. Zamykam temat, bo nikt nie będzie chciał rozmawiać o tym czymś nowej generacji, tylko będzie to obrażał, a w najlepszym wypadku szydził. Link będzie widoczny, więc każdy zainteresowany będzie mógł wejść i zapoznać się z tym czymś.

1005187806541accfacb3d6.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• vieiraa55
      W sumie bardzo dobre podsumowanie, AEW radzi sobie bez nich. W tamtym czasie AEW jechało w inną stronę niż jechał PUNK i nie da się ukryć że CM PUNK jest lepiej przystosowany do produktu WWE niż AEW
    • Mr_Hardy
    • Attitude
      Nazwa gali: Stardom Goddesses Of Stardom Tag League 2025 - Dzień 9 Data: 24.11.2025 Federacja: World Wonder Ring Stardom Typ: Event Lokalizacja: Iwaki, Fukushima, Japan Arena: Iwaki City Gymnasium Publiczność: 437 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Kobiecy Pro Wrestling - dyskusje
    • Attitude
      Nazwa gali: Marigold True Victory - Dzień 3 Data: 24.11.2025 Federacja: Dream Star Fighting Marigold Typ: Online Stream Lokalizacja: Kazuno, Akita, Japan Arena: Memorial Sports Center Format: Taped Data emisji: 27.11.2025 Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Kobiecy Pro Wrestling - dyskusje
    • Giero
      Za nami kolejny, ostatni przed Survivor Series 2025 odcinek WWE Monday Night Raw. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych wydarzeń z tego show. Zgodnie z zapowiedziami, Raw otworzył Roman Reigns. Dość szybko przerwał mu… WWE Champion Cody Rhodes. Cody przypomniał, że Roman poprzednim razem wywiązał mu się z danego słowa. Chciał wiedzieć, by ponownie tak będzie. I jaki cel ma Roman w związku z nadchodzącym WarGames. Reigns odpowiedział, iż on i Cody nie lubią się. Nawet zbytnio się nie znają
  • Dodaj nową pozycję...