Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

E-Fed Nowej Generacji !! United Wrestling Division

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Zapraszam na najnowszego e-feda na stronie www.unitedwrestlingdivision.fora.pl

Zapewniamy wam zabawe której nie zapewniał żaden e-fed z tych które były w ostatnich miesiącach i powstawały na krótki okres....

United Wrestling Division jest inną federacją..i radze wam przeczytać uważnie regulamin zanim zarejestrujecie się...pownieważ podstawowa zasada to Prawa Autorskie...federacja jest prowadzona profesjonalnie dlatego warto sie przyłączyć do miłej zabawy...

Także ze wględu na to że Luty to czas ferii zimowcyh...dlatego jak ktoś siedzi w domu i sie nudzi bo na dworze mróz....to zapraszamy do United Wrestling Division

30647399048b9a5c265ace.jpg

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pitbulljames

2

• SixKiller

1

• Ganzes

1

• Lil Abyss

1

Top użytkownicy w tym temacie

Kolejne gówno a nie e-fed.

Take me down to the paradise city

Where the grass is green and the girls are pretty

114037126847768c6792b79.jpg

Randy- Nie wiem............czy tobie te sterydki......maryśka itd nie odjeły już kompletnie rozumu.......to ty byłeś tam nikim bo niby co ty tam do cholery osiągnełeś co ???? albo nie mów nie chcę ciebie bardziej już pogrążać a po 2 nie jestem żadnym cwelem......ale wiesz co może mi powiesz jak to jest jak ciebie cwelą w dupę co ??? bo jak mi mówiły niektóre divy....to brzydko mówić.......to jesteś innej orientacji niż prawdziwi faceci........ to prawda???? albo nie mów .........bo szkoda na takie coś słów....na następnej gali pokaże ci gdzie jest twoje miejsce....gówniarzu!

Wystarczy to przeczytac i juz wiadomo z czym mamy do czynienia :lol: ja nie rozumiem po co w ogole zaczynac takie shity, ani to nowe, ani fajne, ani nawet z e-feudem nie ma nic wspolnego :P

http://www.lastfm.pl/user/OaklandRaider

n W o 4 4 4 4 life

........new world order

.

512981594483bee67eb9e5.jpg

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Kolejne gówno a nie e-fed.

się zgadzam :lol:

16476371734edf391100c30.jpg

Ale nie nauczą się, żeby gówna w necie nie robić :P Od tego mają klopa..

164305289646824b56733d3.gif

?? ja tylko dałem reklame...a więc nie miejcie mi tego za złe...

Ale grać to gram zeby sie z tego pośmiać....no nie gadajcie że nie graliście w czymś takim....

30647399048b9a5c265ace.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Ale grać to gram zeby sie z tego pośmiać....no nie gadajcie że nie graliście w czymś takim....

Tak, tak... grasz po to, żeby się z tego pośmiać... Na pewno wszyscy Ci uwierzyli.

Prosiłem ze sto razy żeby nie reklamować tu b-fedów, ale z tego co widzę, b-fedowcy nie dają za wygraną i co rusz reklamują tu kolejne dziwactwa. Zamykam temat, bo nikt nie będzie chciał rozmawiać o tym czymś nowej generacji, tylko będzie to obrażał, a w najlepszym wypadku szydził. Link będzie widoczny, więc każdy zainteresowany będzie mógł wejść i zapoznać się z tym czymś.

1005187806541accfacb3d6.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Attitude
      Nazwa gali: Marigold New Years Golden Garden 2026 - Dzień 9 Data: 13.02.2026 Federacja: Dream Star Fighting Marigold Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Shinjuku FACE Publiczność: 253 Format: Live Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Kobiecy Pro Wrestling - dyskusje
    • Kaczy316
      Zapowiada się ciekawe SD, bardzo fajne walki, dwie mistrzowskie jeden Triple Threat, który mógłby być nawet w main evencie WM Cody vs Jacob vs Sami, no powiem tak ja jestem pozytywnie nastawiony i chętnie zobaczę co z tego wyjdzie!   Ulala galę zaczynamy od Tiffany Stratton! Tiffy wbija na ring, więc zobaczmy co będzie miała nam do powiedzenia! Mówiła dość krótko, powiedziała o utracie tytułu i dlaczego jest w Elimination Chamber Matchu i że zamierza go wygrać, a wszystko przerywa Nia
    • Grok
      Tessa Blanchard zmierzy się z Jody Threat w nadchodzącym odcinku TNA Impact. 13 lutego na gali TNA No Surrender Threat wyeliminowała Blanchard jako ostatnią w Knockouts Battle Royalu, co dało jej prawo do walki o Knockouts World Championship. Później w segmencie backstage'owym Blanchard i Threat starły się w gorącej konfrontacji, po której ogłoszono ich mecz. Walka odbędzie się podczas nagrań TNA 14 lutego w Nashville w stanie Tennessee. Zostanie wyemitowana w czwartek, 19 lutego 2026.
    • Grok
      Gwiazda muzyki country i laureat Grammy Jelly Roll pojawił się na TNA No Surrender 2026. TNA No Surrender odbyło się 13 lutego 2026 roku w The Pinnacle w Nashville, Tennessee. Kamery podczas gali wychwyciły Grammy-nagradzanego artystę Jelly Roll, który siedział w pierwszym rzędzie i chłonął ringową akcję. Nashvillczyk i zagorzały fan wrestlingu, 41-letni artysta, bacznie śledził wydarzenia na ringu. Lokalna publika oszalała na jego widok – zobacz klip: W zeszłym roku na SummerSlam 202
    • Grok
      Chris Bey dzieli się przemyśleniami na temat powrotu do zdrowia. Zawodnik TNA, który w piątek skończył 30 lat, opublikował w mediach społecznościowych nagranie pokazujące jego postępy w ostatnim roku – wideo, na którym przeskakuje nad skrzynią. Podkreślił, że dokładnie rok temu zamieścił post z pierwszymi krokami bez pomocy po poważnej kontuzji szyi odniesionej w październiku 2024 roku. Mimo że Bey notuje dalsze postępy w rehabilitacji, w grudniowym wywiadzie dla Bryana Alvareza i To
  • Dodaj nową pozycję...