Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Miss N

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mała wykręcona ja

:)
natiom8.jpg
nati2ri9.jpg
nati3lq2.jpg

No i wraz z kuzynkiem

:) Ikonkiem :)
img0170vg6.jpg
missnsiggz4.png

• Odpowiedzi 18
  • Wyświetleń 698
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Opłacało się dać aktywnego użytkownika :D

16476371734edf391100c30.jpg

Opublikowano

no zakochałem się :twisted: myślałem że inaczej wyglądasz :D bez obrazy :D

Opublikowano

Dziąszka jak Dziąszka. Szwarno je :P Ja panimaju , kak ty nasz rocznik jesteś ? :8

P.S Haroszo , że foty pokazałas ;)

P.S. 2 - Te Hoppek , ty takie hair'y masz naturalne , czy farbujesz farbą z provitaminą b5 firmy Shwanzkopf. ?

915802072594e34bce782c.jpg

Opublikowano

Fajne zdjęcia . ładna jesteś :o . Gratuluje odwagi chociaż nie masz się czego wstydzić :t_up: . Tylko tak się zapytam bo post musi mieć minimum 3 zdania :8 to są nowe czy stare zdjęcia ?

f6dfb83c87.png
Opublikowano

hMmmm 10 dla CieBie ...sŁoDzIuTka JeSteś BuuZiaKiiiiii... A nie to fotka.pl :P Więc powiem Ci tylko że będę się musiał kiedyś wybrać do tego całego Gdańska skoro takie fajne dziewczyny się tam kręcą :roll:

Opublikowano

No no no... całkiem ładnie :) znaczy fotki ładne i Ty ładna :) Zdaje się że na forum ten temat będzie jednym z popularniejszych :) w końcu jesteś jedną dziewczyną na forum :)

Opublikowano

Eno...Ładniejsza od Gail(bez obrazy Kim :P ).Lovvvciam cię :lol .Nie no żart , ale jak wszyscy panowie mówię że jesteś ładna laska...Pozwalam ci mówić do mnie gówniarzu ;) . ;) To dla mnie zaszczyt ;) .

website-profiled-pp.jpg

Hay gente que confunde la Lucha Libre con la Ucha Libre.

Steve Winters

Opublikowano

Co do zdjęcia wraz z mua to na pytanie Dzika odpowiadam prosto : to są moje naturalne włosy i naturalny uśmiech oł yeeeah. No widzę Natalio że pokazałaś się...wiedz że ja Cię przed tymi zboczeńcami bronić nie będę : P

Opublikowano

thenextsuperstar

Ty Gówniarzu :D

p-mo: hłe, hłe :lol

Opublikowano
thenextsuperstar

Ty Gówniarzu :D

Wiesz że od teraz pozwolenie , na zwracanie się tak do mnie ma tylko Miss N ;) .

No chyba że Ioot pokażesz mi na n-k swoje super foty...No bo muszę mieć pewność że jesteś ładniejszy od Miss N :lol .

website-profiled-pp.jpg

Hay gente que confunde la Lucha Libre con la Ucha Libre.

Steve Winters

Opublikowano

Masz problem , bo zakończyłem zabawę ze wszystkimi serwisami typu "Pokaż foto , zbieraj komenty i dowartościowuj się przez net" w tym z naszą-starą.pl :)

Opublikowano
Opłacało się dać aktywnego użytkownika :D

Dokładnie ! :applause:

Widzę, że całkiem spora kolejka adoratorów się ustawiła =)) Panowie, panowie .. wszystko pryśnie, gdy Natalia wbije do mojej galerii ! :twisted:

Opublikowano

I zobaczy tę twarz z ktore bije chęć do picia wódki z opakowania po Caprio na klatce schodowej kolegi IIL'a ...

Miłość murowana :D

Opublikowano

Ty oczywiście byłeś temu bardzo niechętny i w ogóle, nasz zlot zakończyłbyś na kebabie =))

p-mo: padłem =))