Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Potrzebny moderator działu wrestle games!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mamy mały wakat na stanowisko moderatora działu WRESTLE GAMES. Kogo szukamy? Osoby, która siedzi w temacie gier wrestlingowych.

Obowiązki:

:arrow: Zakładanie tematów związanych z pojawiającymi się nowymi grami, dodatkami, modami itp. Dbanie o te tematy.

:arrow: Moderowanie działu tj. usuwanie postów łamiących regulamin, spamu itp. Przyklejanie, odklejanie tematów. Ogólnie dbanie o porządek.

Zapraszam chętnych o wpis w tym temacie lub wiadomość na PW.

16476371734edf391100c30.jpg

• Odpowiedzi 20
  • Wyświetleń 969
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja bym chciał się zgłosić na kandydaturę ponieważ bardzo interesuje się grami wrestlingowymi i będę się starać rozwinąć ten dział

f6dfb83c87.png
Opublikowano

No to ja się zgłosze...grami różnymi się interesuje już spory kawałek czasu...dochodzi do tego jeszcze umiejętność robienia postaci do Wrestling MPire i WWF No Mercy, różne dodatki do gier też śledzę na bierząco...

11298115914c6aa0b9db48e.jpg

Opublikowano

Widzę że Jacek ma odpowiednie preferencje do tej roboty, ale też się zgłoszę..Rynek gier wrestlingowych nie jest mi obcy, więc myślę że wszystkie dodatki o ile bym czegoś nie przegapił byłyby dodawane na bierząco :P

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

Opublikowano

Ja też się zgłaszam. Jestem na bieżaco z newsami odnośnie serii SVR. Mam również sporo czasu, przebywam około 2-4 godzin na forum. Zrobił bym min. Kody, CAWsy,Poradniki dla gier z serii SVR 2006-2008.

Opublikowano

To przekracza najśmielsze oczekiwania :)

Cóż panowie, wszyscy moda dostać nie możecie.

Proponuję wziąć się do pracy i pokazać, że jesteście mocni nie tylko w gębie (a raczej w klawiaturze), ale także w czynach ;)

Opublikowano
  • Autor

Dokładnie tak jak mówi LK. Chętnych jest wielu więc musicie pokazać na co Was stać. Osoba/osoby, która najwięcej wniesie do działu wrestle games zostanie moderatorem.

Liczę na Wasze zaangażowanie.

Opublikowano

Mi już roboty wystarcza, więc macie jednego konkurenta mniej :P

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

Opublikowano

Konkurs dalej aktualny ??

Bo chyba Jacek_D dostał ?

pezetvi7.png
  • 11 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

UWAGA! POSZUKUJEMY MODERATORA DZIAŁU WRESTLE GAMES!

Wymagania to znajomość tematu, chęci do pomocy i ofkoz pracowitość :P

Żeby zostać moderatorem/pomocnikiem trzeba najpierw wykazać się w danym dziale. Chętnych proszę o wpis w tym temacie lub PW.

Opublikowano

Ja jestem obeznany, ale tylko w sprawach SmackDown vs Raw. Co do gier wrestlingowych na PC, moja wiedza jest znacznie mniejsza niż co do konsol.

Opublikowano

Myślę, że byłbym dobrym moderatorem, lub choćby pomocnikiem moderatora tego działu. Co nieco wiem o grach wrestlingowych, znam strony, z których można czerpać newsy i ciekawostki na ich temat, i myślę, że dobrze wywiązywałbym się z wyłapywania bezsensownych, nie wnoszących nic, obraźliwych postów.

Opublikowano

Zgłaszam się...

Interesuję się grami Wrestlingowymi juz od daaawna. Robie postacie do Wrestling Mpire, Encore... WWF No MErcy, WWE RAW.

Przerabiałem też inne tekstury np areny, ringi...

Pozdro!

Opublikowano

ja chciałby się zgłosić do konkursu siedzę bardzo głęboko :D jeżeli chodzi o gry na konsole