Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Konkursy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co byście powiedzieli na konkursy na forum :?: Jestem tu dość krótko, lecz nie zauważyłem, żeby kiedykolwiek jakiś tu się odbył, nie licząc jakiegoś tam konkursu na logo forum i portalu, w którym jak widzę wzięły 2 osoby :lol , a przecież forum ma już swoje lata ;) Wpadłem na ten pomysł, ponieważ zauważyłem, że większość forów czy stron internetowych organizuje takie konkursy, mógłbym tu napisać kilka, ale nie będę spamował ;) Liczę na to, żeby były również jakieś nagrody, bo co to za konkurs bez nagród :?:, choćby jakieś drobne upominki :)

Proszę o przemyślenie mojej propozycji

undertaker14yp9.jpg
  • Odpowiedzi 19
  • Wyświetleń 698
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Sam w sobie pomysł nie jest zły. IILu nie krytykuj od razu inicjatywy ...lepiej idź poszukać jakiegoś sławka , żeby sie regnął na bgz =))

Z tym , że problemem jest niestety mała ilość mozliwości ... no bo co tu zrobić ?

1. Konkurs Graficzny ? - Było , aktualnie nie sprawziłoby sie to.

2. Konkurs ; Quiz ? - To akurat jest cały czas.

3. Konkurs FotoQuiz - To też już było , ale sie powolutku wykończyło.

4. Konkurs na ilość postów ? - Lepiej nie ...

5. Konkurs na Ilość tematów - Też imo odpada

6. Konkurs na Sygnature i Avatar ? - To też graficzne ....wiec lipa...

Jakieś inne innowacje ?

915802072594e34bce782c.jpg

Opublikowano

Może na posty/tematy w dyskusjach, ten kto zajmie 1 miejsce dostanie nagrodę extra ufundowaną przez Rydera :thumb:

EDIT:

Wpadłem na pomysł konkursu na reklamę forum w sieci, osoba która np. rozprowadzi najwięcej linków, czy coś w tym stylu otrzyma nagrodę w postaci rangi czy czegokolwiek innego. Hm ?

Opublikowano
  • Autor

Idealnym przykładem jest strona WeeMana :) Chodzi mi właśnie o takie konkursy jakie znajdują się na jego stronie, na przykład kilka pytań, na które trzeba odpowiedzieć. Odpowiedzi wyśle się na przykład na PW do Norbasa i np. 3 pierwsze osoby zgarną nagrody, na przykład jakieś płyty, albo coś podobnego związanego z wrestlingiem. Mógłby być jeszcze konkurs na najlepszy felieton dotyczący czegoś bądź konkurs na najlepszą kompilację. Pomysłów jest dużo...

undertaker14yp9.jpg
Opublikowano

IIL, ale będzie Ci się chciało czytać posty różnego rodzaju debili ?? Typu sina the best a orton jest gupi bo pokonał Johna ?? Tak by było gdyby doszło do konkursu takiego ... Może kilku porządnych userów dałoby radę odchować ale to byłyby przypadki 1/100 ??

Ryder, on te swoje konkursiwa będzie robił tylko po to żeby ściągać ludzi na swoją stronkę , userzy będą tylko wpadać na konkursy i dalej nara srają na tamtą stronkę i o to by chodziło ?? W sumie tam praktycznie nic nie ma w odwrotności do BGZ ale bez przesady ... Prędzej na jakiś felieton bo po pierwsze nad takim felietonem trzeba trochę posiedzieć ,a tam, jak ktoś trochę się zna to - rozgryzie pytania w 2 min , a porządny felieton to jest praca na dobre kilka godzin chyba że masz wenę to w kilkadziesiąt minut ale zawsze to coś takiej pracy się szybko nie zapomina ,a napisanie 3 zdań gdzie każde jest na 2-3 słowa z ring name'ami wrestlerów nie ma sensu ...

Opublikowano
3 pierwsze osoby zgarną nagrody, na przykład jakieś płyty, albo coś podobnego związanego z wrestlingiem.

Wszytko ok, pięknie i ładnie. Ma się jednak rozumieć, że to Ty będziesz fundatorem ? : ]

Opublikowano
  • Autor

Nie, o to powinien zadbać założyciel tego forum... O ile się nie mylę na wszystkich stronach tak jest...

undertaker14yp9.jpg
Opublikowano

Tak, a gogoplata jest prawdziwa 8)

Powiem Ci, że taką gadką udało Ci się mnie solidnie podkurwić. Chcesz konkursu ? Zorganizuj go, a nie narzekaj.

Opublikowano

Ryder, Ty piszesz że na wszystkich stronkach tak jest ale nasza jest orginalna 8) . A ty myślisz że Norbaland zarabia miliardy w sklepie z cukierkami . Przecież musi rodzinę utrzymać, dzieci a nie bawić sie w karitas . Bo te płyty nie kosztują 10 zł tylko 120 i te koszulki wszystkie też . A podróbę to ja se sam mogę ściągnąć . Także dla mnie to są za duże koszty . Lepszy byłby pomysł daniu jakiegoś upominku hall of fame albo coś . Wybrać najlepszego i dać mu nagrodę to by miało większy sens

Tak, a gogoplata jest prawdziwa 8)

=))

f6dfb83c87.png
Opublikowano

Przecież Weemek wysyła zwykłe płyty z tesco. Tak to ja też mogę :lol Tylko czy ktoś naprawdę chcę moją kolekcję impactów w NSV z 2007 roku? :lol

Można by zrobić koszulki BGZ do wygrania, lecz jakoś nie śpię na kasie :P

16476371734edf391100c30.jpg

Opublikowano

Ryder przecież ty myślisz nad jakimś konkursem... Jeżeli już chcesz konkurs to go stwórz i sam ufunduj nagrody... Ten kto jest pomysłodawcą powinien być i fundatorem...

Opublikowano
  • Autor

ok, jeśli nie chcecie nie róbcie, nikogo nie będę zmuszał, ale przecież istnieje takie coś jak sponsor, który funduje nagrody... Zapraszam na stronę http://www.realmadrid.pl, tam jest mnóstwo konkursów ufundowanych przez sponsorów, a jeśli to forum nie posiada sponsorów to oznacza, że nie jest profesjonalne...

P.S. Pewnie większość się ze mną nie zgodzi, ale niestety taka jest prawda odnośnie tego co napisałem...

undertaker14yp9.jpg