Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   991
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Nie sądzicie, że nadszedł już czas na zmianę loga na coś świeżego ? przydałaby się jakaś animacja w końcu, ten kto posiada konto na XWT ten wie o co mi chodzi.. jakie Wasze zdanie ? :)

• Odpowiedzi 36
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• kaszak

5

• IIL

4

• Norbas

3

• LegendKiller

3

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

No przydałoby sie nowe logo. Na XWT ten śnieżek fajnie wygląda. Poza tym to logo troche się przejadło. Ale decyzja należy głównie do adminów.

• Reputacja:   1

Logo nowe jak najbardziej by się przydało. Jakiś dodatek związany ze świętami może nieg jak właśnie na xwt. Sam mógłbym coś zrobić jednak nasz kochany admin i tak nie umieściłby mojego loga na bgz.

E tan Kaszak nie przesadzaj ;) jeżeli mógłbyś zrobić coś takiego jak na XWT to sie jakoś przekabaci Norbasa :)

• Reputacja:   3
  • Styl:  Jasny

jesli zrobisz odbre logo a wiekszosc userow i admin to zakaceptuja to pewnie bedzie widniec

ale cieka sprawa

ogolnie niema kto wykonac loga

ats-brak czasu

prezes-brak czasu

lk-len :rotfl: zart

dziko-len :rotfl:

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Sam jesteś leń michałku :P

Ja mam edukacje a ty sie bawisz w nowe swiatełka do swojego Punto :rotfl:

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   1

Nawet jakby moje logo byłoby zajebiste to norek sie nie przekabaci bo trzebaby zalizać

• Reputacja:   4

Tylu grafików na BGZ, a nie ma komu wykonać nowego logo.

Animacja również mile widziana.

Nawet jakby moje logo byłoby zajebiste to norek sie nie przekabaci bo trzebaby zalizać

Wybieraj co wolisz, prawą czy lewą rękę mam Ci upierdolić? :evil:

94370642845de365932a94.jpg

Kaszak nic do Ciebie nie mam, ale z tego co widzę z wpisów na ircu czy postów na forum to głównie sam się czepiasz Norbasa ;) Do tematu.. liczę na to, że w końcu coś z logiem się ruszy, bo jak na razie graficy forum nie są zbyt entuzjastycznie nastawieni.. :-/

• Reputacja:   4

W tym temacie możecie wrzucać nowe logo

na szerokość 874

wysokość - nie ograniczam, ale bez przesadyzmu

mile widziana jakaś animacja

94370642845de365932a94.jpg

• Reputacja:   8

Ja bym może nawet spróbował, tylko potrzebowałbym render loga BGZ.

[ Dodano: 2 Grudzień 2007, 22:25 ]

Sam napis ofkoz 8)

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone

• Reputacja:   9

• Reputacja:   0

Wchodząc powiedziałem : "Co jest Kur...cze" ale nie powiem chłopaki dobra robota :) Ta z tym mikołajem jest dobra ... czy to nie jest czasami Goldberg? xD

Samoa Joe

samoajoemo8.gif

!!Joe's gonna kill You!!

4yzcyg0.png

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone

Tak, to Goldberg :) Przecież nie umieściłbym zupełnie anonimowej postaci na logo forum wrestlingowego :t_up:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• MattDevitto
      Akurat dla Finlaya czas w NXT byłby czasem straconym - to gotowy produkt tu i teraz. Może nie w ME, ale na pewno w każdym rosterze będzie wartością dodaną. Szkoda, że New Japan traci kolejną ważną postać swojego rosteru.
    • Grok
      Następny specjalny Saturday Night’s Main Event WWE nadal jest zaplanowany za kilka miesięcy. Lokalizacja imprezy nie jest jeszcze potwierdzona, ale WrestleVotes zaznacza, że rozważane jest Nashville w Tennessee. Wydarzenie zostanie wyemitowane na żywo na platformie Peacock. Impreza ma się odbyć krótko przed startem wielkiej europejskiej trasy WWE .. Od 29 marca do 8 czerwca WWE zaplanowało eventy w Hiszpanii, Włoszech, Francji i Portugalii. Firma powróci do Europy 22 czerwca na odcinek Raw
    • Grok
      Ostatni konflikt między Tomem Bradym, Loganem Paulem i innymi gwiazdami WWE może być częścią większego planu łączącego WWE z największym futbolistą wszech czasów. W programie Thursday’s WrestleVotes Radio podano, że w niektórych działach WWE opracowywano „logotypy, specjalne gadżety i branding” z wykorzystaniem terminów „T-Bone” i „The Untouchable Tom Brady”. Podano też, że jeszcze w zeszłym roku WWE prowadziło rozmowy z ludźmi z otoczenia Brady'ego na temat jego występu na WrestleManii, k
    • Grok
      Gwiazda All Japan Pro-Wrestling, Yuma Aoyagi, wraca do akcji ringowej 15 marca po odbyciu trzy-miesięcznej dyskwalifikacji. Aoyagi miał wypadek samochodowy 23 listopada 2025 roku w mieście Numazu. Według doniesień, Aoyagi przejechał na czerwonym świetle, co doprowadziło do kolizji. Sam wrestler nie odniósł obrażeń, ale kierowca drugiego auta trafił do szpitala z urazem nogi. Ujawniono, że Aoyagi prowadził pojazd z wygasłym prawem jazdy. AJPW zareagowało błyskawicznie i zawiesiło go do 28 luteg
    • Grok
      MLW dołączyło do rosteru nowego zawodnika w ramach przygotowań do powrotu cotygodniowego show telewizyjnego. MLW ogłosiło dziś, że LaBron Kozone podpisał wieloletni kontrakt z MLW. Kozone pochodzi z Karoliny Północnej, zdobył złoto w Deadlock Pro Wrestling, wziął udział w niedawnym tryoucie WWE na początku roku, stoczył dwa mecze na AEW Dark i gościł w Niemczech na wXw. 33-letni Kozone jest też trenerem w Fire Star Pro Wrestling Training Center w Greensboro. MLW promuje Kozone'a jako „nową
  • Dodaj nową pozycję...