Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1 046
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Nie sądzicie, że nadszedł już czas na zmianę loga na coś świeżego ? przydałaby się jakaś animacja w końcu, ten kto posiada konto na XWT ten wie o co mi chodzi.. jakie Wasze zdanie ? :)

• Odpowiedzi 36
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• kaszak

5

• IIL

4

• Norbas

3

• LegendKiller

3

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

No przydałoby sie nowe logo. Na XWT ten śnieżek fajnie wygląda. Poza tym to logo troche się przejadło. Ale decyzja należy głównie do adminów.

• Reputacja:   1

Logo nowe jak najbardziej by się przydało. Jakiś dodatek związany ze świętami może nieg jak właśnie na xwt. Sam mógłbym coś zrobić jednak nasz kochany admin i tak nie umieściłby mojego loga na bgz.

E tan Kaszak nie przesadzaj ;) jeżeli mógłbyś zrobić coś takiego jak na XWT to sie jakoś przekabaci Norbasa :)

• Reputacja:   3
  • Styl:  Jasny

jesli zrobisz odbre logo a wiekszosc userow i admin to zakaceptuja to pewnie bedzie widniec

ale cieka sprawa

ogolnie niema kto wykonac loga

ats-brak czasu

prezes-brak czasu

lk-len :rotfl: zart

dziko-len :rotfl:

• Reputacja:   10
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Sam jesteś leń michałku :P

Ja mam edukacje a ty sie bawisz w nowe swiatełka do swojego Punto :rotfl:

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   1

Nawet jakby moje logo byłoby zajebiste to norek sie nie przekabaci bo trzebaby zalizać

• Reputacja:   4

Tylu grafików na BGZ, a nie ma komu wykonać nowego logo.

Animacja również mile widziana.

Nawet jakby moje logo byłoby zajebiste to norek sie nie przekabaci bo trzebaby zalizać

Wybieraj co wolisz, prawą czy lewą rękę mam Ci upierdolić? :evil:

94370642845de365932a94.jpg

Kaszak nic do Ciebie nie mam, ale z tego co widzę z wpisów na ircu czy postów na forum to głównie sam się czepiasz Norbasa ;) Do tematu.. liczę na to, że w końcu coś z logiem się ruszy, bo jak na razie graficy forum nie są zbyt entuzjastycznie nastawieni.. :-/

• Reputacja:   4

W tym temacie możecie wrzucać nowe logo

na szerokość 874

wysokość - nie ograniczam, ale bez przesadyzmu

mile widziana jakaś animacja

94370642845de365932a94.jpg

• Reputacja:   8

Ja bym może nawet spróbował, tylko potrzebowałbym render loga BGZ.

[ Dodano: 2 Grudzień 2007, 22:25 ]

Sam napis ofkoz 8)

• Reputacja:   70
  • Urządzenie:  iPhone

• Reputacja:   10

• Reputacja:   0

Wchodząc powiedziałem : "Co jest Kur...cze" ale nie powiem chłopaki dobra robota :) Ta z tym mikołajem jest dobra ... czy to nie jest czasami Goldberg? xD

Samoa Joe

samoajoemo8.gif

!!Joe's gonna kill You!!

4yzcyg0.png

• Reputacja:   70
  • Urządzenie:  iPhone

Tak, to Goldberg :) Przecież nie umieściłbym zupełnie anonimowej postaci na logo forum wrestlingowego :t_up:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Lucha Libre AAA ogłosi nowego general managera w przyszłym miesiącu – 23 maja 2026 roku. W zeszłym tygodniu, podczas odcinka AAA na FOX z 18 kwietnia 2026 roku, Dorian Roldan podszedł do swojej matki, Marisela Pena Roldan, i zaproponował, by mianować go nowym general managerem AAA. Ona jednak stwierdziła, że potrzebuje czasu na przemyślenie decyzji. W odcinku AAA z 25 kwietnia na Fox ogłoszono, że w najbliższych tygodniach ruszą poszukiwania nowego general managera. Marisela Pena Roldan do
    • Grok
      Brytyjski fan wrestlingu zaginął po weekendzie WWE WrestleMania 42 w Las Vegas w stanie Nevada. Marc Izard został zgłoszony jako zaginiony po weekendzie WrestleMania 42. Pochodzi z Wielkiej Brytanii i przyjechał do Las Vegas specjalnie na ten event. Alert o zaginionym dotyczący miejsca pobytu Izarda został udostępniony. Został wkrótce ponownie udostępniony przez weterankę WWE Nattie, znaną jako Natalya Neidhart. Była mistrzyni podała więcej szczegółów na temat ostatniego znanego miejsca po
    • Grok
      Autor: Ian McCord Kaisei Takechi, członek grupy muzycznej THE RAMPAGE, miał wystartować w turnieju KING OF DDT 2026 organizowanym przez DDT Pro-Wrestling. Niestety, po diagnozie ostrego zapalenia wyrostka robaczkowego ten debiutant roku 2025 według Tokyo Sports musi wycofać się z tegorocznej edycji. Komunikat DDT Pro-Wrestling: Na gali DDT Yacchina Fight 2026, która odbyła się 25 kwietnia, ogłoszono, że były KO-D Openweight Champion Kazuki Hirata zastąpi Takechiego w turnieju. Dla Hirat
    • Grok
      Pasy Women’s Tag Team będą stawką meczu już w tę środę. Divine Dominion (Megan Bayne i Lena Cross) będą bronić tytułów przeciwko Kris Statlander i Hikaru Shidzie po promo z sobotniego Collision. Harley Cameron oburzyły komentarze Shidy, a Mina Shirakawa zażądała od Shidy przeprosin. Była mistrzyni AEW Women’s Champion zamiast tego obraziła Cameron w twarz i oznajmiła, że wraz z Statlander zabiorą pasy Divine Dominion. Później w programie Bayne i Cross przyjęły wyzwanie Shidy, a pojedynek ofi
    • Grok
      Kilka godzin po zwolnieniu z WWE, członek Wyatt Sicks Dexter Lumis opublikował wzruszający post skierowany do fanów i członków swojej frakcji. Lumis znalazł się wśród niedawnych cięć kadrowych w rosterze, które miały miejsce przed odcinkiem WWE SmackDown z 24 kwietnia. Zwolniono wtedy wielu wrestlerów z NXT i głównego rosteru WWE, w tym innych członków Wyatt Sicks. Lumis opublikował długi wpis w mediach społecznościowych. Cytując CM Punka w swoim pożegnalnym wpisie, Lumis napisał: „'Jeśl
  • Dodaj nową pozycję...