Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Ground Zero - Karta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
beznazwy1gb3.jpg

Main Event

Freestyle

Pundżabi Najtmers vs LegendKojotos

Zasady: 20 pytań, po 4 z WWF/E, WCW, TNA, ECW i inne, jeżeli po nich będzie remis, następuje dogrywka z kategorii wybranej przez sędziego, w której wygrywa ten kto pierwszy poprawnie odpowie na pytanie.

Sędzia: Milos

Goldberg Questions Match

Norbas vs Andre

Zasady: 20 pytań dotyczących kariery Goldberga, jeżeli po nich będzie remis, następuje dogrywka, w której wygrywa ten kto poprawnie odpowie na pytanie.

Sędzia: IIL

WWF/E Match

Tomo vs Damian Dziki

Zasady: 15 pytań dotyczących federacji WWF/E, jeżeli po nich będzie remis, następuje dogrywka, w której wygrywa ten kto poprawnie odpowie na pytanie.

Sędzia: Kojot

4 Corner Stupidal

Willem vs IOOT_Dziko vs Cyc vs Alustriel

Zasady: 15 pytań z dziwnych, śmiesznych momentów w wrestlingu, jeżeli po nich będzie remis, następuje dogrywka, w której wygrywa ten kto poprawnie odpowie na pytanie.

Sędzia: Kojot

Freestyle

LA vs Milos vs Kieska

Zasady: 20 pytań, po 4 z WWF/E, WCW, TNA, ECW i inne, jeżeli po nich będzie remis, następuje dogrywka z kategorii wybranej przez sędziego, w której wygrywa ten kto pierwszy poprawnie odpowie na pytanie.

Sędzia: LK

TNA Freestyle Mash Match

The Sickman vs Jacek vs Avanger vs Johnny-A

Zasady: Wybrany przez sędziego uczestnik rozpoczyna walkę zadając pytanie z TNA, osoba, która odpowie zdobywa punkt i zadaje kolejne pytanie, wygrywa ten kto pierwszy zdobędzie 10 punktów. W tej walce uczestnicy sami układają pytania przed walką, a sędzia jedynie nadzoruje wszystko.

WWE 2004-Present Match

KinGpiN vs kondzio vs The_Icon

Zasady: 15 pytań dotyczących federacji WWE, z okresu od 2004 do 2007, jeżeli po nich będzie remis, następuje dogrywka, w której wygrywa ten kto poprawnie odpowie na pytanie.

Sędzia: Bobek1906

WWE Freestyle Mash Match

Bobek1906 vs Undertaker 4 Don vs Maxi vs IIL

Zasady: Wybrany przez sędziego uczestnik rozpoczyna walkę zadając pytanie z WWE, osoba, która odpowie zdobywa punkt i zadaje kolejne pytanie, wygrywa ten kto pierwszy zdobędzie 10 punktów. W tej walce uczestnicy sami układają pytania przed walką, a sędzia jedynie nadzoruje wszystko.

Edytowane przez Gość

• Odpowiedzi 43
  • Wyświetleń 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Karta dobra, powodzenia życze konkurentą, ale poster jest godny samego WWE ...

slipknotte1.jpg

userbar467027qt4.gif

Opublikowano

No, no, no mam ciekawą stypulacje xD Jaki termin wam pasuje? Mi oprócz poniedziałku po 20

Opublikowano

Gala zapowiada się znakomicie 8) W Main Evencie LegendKojtos pokażą innym miejsce w szeregu :t_up:

Opublikowano

Bracia Khali in da hałzzzz 8)

915802072594e34bce782c.jpg

Opublikowano
  • Autor

Co do Goldberg Questions Match, walka odbędzie sie wtedy gdy ułożę pytania, najlepiej w weekend, TNA i WWE Freestyle Mash może odbyć się w każdej chwili, zależy wszystko od tego kiedy będziecie mieć pytania.

Opublikowano

Co do mojej walki to mi pasuje o każdej porze...musicie tylko powiedzieć wcześniej, żebym pytania zrobił.

Co do mojej walki sędziowskiej to proponuje to rozegrać jutro albo pojutrze. Powiedzcie jak wam pasuje, to sie dostisuje do was ;)

910573292462b42a28a382.gif

Opublikowano

Trzeba było tak od początku ;)

No to sami ustalcie termin, ja sie dostosuje ;)

Opublikowano
  • Autor

Do walki WWE Freestyle Mash dodałem siebie, ponieważ jeden z uczestników nie mógł wziąźc udziału. Kojot LK już jest, czy będziesz walczył z Avasem ? Milos masz już pytania na main event ?

Opublikowano

Kingpin, Kondzio, Icon ja już mam pytania. Podajcie terminy o której wam pasuje ;)

Opublikowano

Mi nawet dzisiaj okolo 20 - 00

slipknotte1.jpg

userbar467027qt4.gif

Opublikowano

Teraz ?:P

Opublikowano

Kojto no to kiedy miażdżymy Khalasów ? :P

Opublikowano

Mi tam pasi codziennie po 20, byleby Milos pytania miał :t_up: