Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Robić dalej gale ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po tym jak Alustriel prowadził quiz systemem walkowym, ja zacząłem ubierać walki w gale, zrobiłem pięć czy cześć gal tygodniowych i jedną ppv, gale te jednak moim zdaniem odbywały się za często przez co nie było wielu chętnych, ostatnio zrobiłem Hard 10 Tournament z osobami, które ja wybrałem (również z zewnątrz). Zastanawiam się czy jest sens robić dalej takie gale ? tym razem odbywały się minimum raz na miesiąc - sądzę, że taki układ przyciągnąłby więcej osób, poza tym starałbym sie nie brać do quizu osób z zewnątrz, fajnie by było gdyby do quizu zaglądali: Norbas, pawelzak1976, pablo modjo, hellner czy inni userzy nie biorący udziału w poprzednich edycjach, wiem, że może wam sie to wydać głupie, ale jak raz na miesiąc zawalczycie to nic sie przecież nie stanie :)

Nie ograniczajcie się tylko do ankiety, piszcie posty.

• Odpowiedzi 23
  • Wyświetleń 490
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Damn! Fajnie byłoby znów robić gale. Na starcie piszę się jako sędzia, do walk z WWF/E.

Jeśli chodzi o gale.. Mój pomysł jest taki: PPV co 6 tygodni, gale mniejsze tak co około 2-3 tygodnie. Oczywiście potrzebni będą tez ludzie do układania pytań.. mam nadzieję, że zgłoszą się takie osoby, bo sami z IIL'em nie damy rady.

Liczę, że bedzie sporo uczestników, i że będzie zwała jak dawniej :D

Głos bezapelacyjnie na tak.

Opublikowano
  • Autor

Kojot dziękuje za poparcie ;) co do gal to nie chce podziału na ppv i zwykłe, powinno to wyglądać jak dawne gale RoH, jedna na miesiąc to minimum - zależy od chętnych, osób chętnych do pomocy itp zapomniałem wcześniej dopisać, tym razem Wy również będziecie sędziować pojedynki ja i Kojot nie pociągniemy wszystkiego na własnych barkach ;)

Opublikowano

Jestem za tym żeby robić dalej gale jak co to mogę pomagać wam :t_up:

Opublikowano

Oczywiście jestem za robieniem dalej gal. Mógłbym też coś po sędziować z WWE/F.

910573292462b42a28a382.gif

Opublikowano
Wy również będziecie sędziować pojedynki ja i Kojot nie pociągniemy wszystkiego na własnych barkach

Ogólnie ja moge wszystko z WWF sędziować.. praktycznie w każdy dzień tygodnia po 21. :t_up: Gorzej z pytaniami^^

Opublikowano

Nie pamiętam dokładnie, o co chodziło w tej zabawie, ale jak coś się ma dziać na forum, to głosuję na tak ;)

Chętnie też bym się pobawił, skoro to ma być tak raz na jakiś czas. Wszystko zależy oczywiście, jak "raz na jakiś czas" - czy terminy są w miarę ruchome, czy to ma być na przykład konkretnie 3.11.2007 o 21:03 i o żadnej innej porze..

chcelatooo.png

Opublikowano

hellner, terminy oczywiście, że będą w miarę ruchome, walki będą przeprowadzane tak, aby odpowiadało uczestnikom danej walki :t_up: Od razu zachęcam do ściągnięcia sobie programu MiRc, gdyż walki najlepiej przeprowadza się na.. Ircu. :) Jak coś to na forum jest poradnik.

Opublikowano

Jak coś Hell to zgłoś się do mnie jakbyś miał problemy z irciem ;)

No to IIL, kiedy gala :D

910573292462b42a28a382.gif

Opublikowano

Oczywiście zgłaszam się :) Moja prośba jest taka, by walki odbywały się w piątki bądź soboty, gdyż wtedy jest największy luz psychiczny i czasowy. Co do pytań, mogę czasem podrzucić coś z indysów. Oczywiście głos na "Tak" :)

2999686564ec3bcdf0a69b.jpg

Opublikowano
Jak coś Hell to zgłoś się do mnie jakbyś miał problemy z irciem
Oczywiście, z góry dzięki. Ale tak naprawdę IRC to pikuś, bo komp mi się resetuje cały czas i jestem w trakcie wymiany - dlatego też tak mało bywam na forum.

chcelatooo.png

Opublikowano

Ja jestem w 100% za. Fajnie będzie zniszczyć Willema :P

Opublikowano

No właśnie, z pytankami też mogę trochę pomóc :)

Opublikowano

Jestem za. Fajnie jest tak sobie powalczyc. Mogę pomóc z pytaniami z TNA.

11298115914c6aa0b9db48e.jpg