Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

RAW 10/09/2007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co tam Elijah ja sie bałem żeby czasem nie był to Trevor Wieśniak Murdoch, to by dopiero było :| Nowy WWE Champion :t_up:

Fajne było tez jak powiedzieli że zostają osoby w blond włosach i Murdoch został, rudy brzydki gamoń :rotfl:

• Odpowiedzi 24
  • Wyświetleń 589
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Na samym poczatku wyszedl Vince i oglosil ze jego nieslubnym synem jest....

5406354

Little Bastard

to było nakońcu... ale nieważne... po tym RAW załamałem się... kurde tak spiepshonego story już dawno nie widziałem... ale jest jeszcze nadzieja... chciałem podbudowac się No Surrender... i dobiłem sie jeszcze bardziej... fuck... tylko podbuduje mnie nowy champ... ale chyba złudne nadzieje, że Orton wygra w niedzielę... damn...

001ug2mo4.jpg
Opublikowano

Ci , którzy sądzą że Randy "da radę" to chyba dawno w bagażniku po lesie nie jechali 8)

(Jeśli przyleci ktoś will-opodobny z textem "..rozumiem że ty jechałeś." to nie będzie to smieszne) :P

Randy wtopi czyściutko z Cenotaurem po przeslicznym FUJ ze skontrowanej 7 nieudanej próby RKO :P

915802072594e34bce782c.jpg

Opublikowano
(Jeśli przyleci ktoś will-opodobny z textem "..rozumiem że ty jechałeś." to nie będzie to smieszne)
A jechałeś??

Myślę że Randy może wygrać bo Cena przechodzi heel turn (!) na to wygląda oczywiście

Opublikowano
A jechałeś??

Żart sceniczny Ajkon :roll:

Opublikowano

Pojąłem aluzję IJOT Dziko :)

Opublikowano
IJOT Dziko

A-Joł-Joł -Ti jak już ... 8)

To nie jest cały wyraz ...wyobraź sobie że tam są kropki ..I.o.O.T ... czyta jak sie RVD albo HBK ... no o chyba że czytasz ARVIDI i Habeka :roll:

Opublikowano
no o chyba że czytasz ARVIDI i Habeka :roll:

z HABEKA to mnie rozłożyłeś na łopatki :D

Jakoś w niku nie widzę kropek ale okej IIIIIIIIIIIIIIOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOTTTTTTTTTT to było akcentowanie kropek :)

Opublikowano

Dobre Ikono ...zwijamy sie z tąd bo zaraz wpadną norbasy i inne modje , to wyłapiemy poczętek czerwonej kreski pod avkiem za spam :P

Opublikowano

(Jeśli przyleci ktoś will-opodobny z textem "..rozumiem że ty jechałeś." to nie będzie to smieszne) :P

A liścia w twarz i kopa w swoją cipolowatą dupe to bys nie chciał cipol? :)

A potem oczywiscie rundka do lasu w jedną strone