Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

RAW 20/082007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
To jest mistrzostwo, daj mi numer swojej mamy, lol...napisz na drugi raz że nie zrozumiałes, a nie dajesz takie głupoty...

Sie nie podoba to nie czytaj jego raportów gamoniu, albo napisz lepszy (co oczywiście jest niemożliwe patrząc na jakośc twoich felietonów :rotfl: )

• Odpowiedzi 19
  • Wyświetleń 561
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jak zwykle wielkie THX za wytłumaczenie co w RAW słyachać

Opublikowano

w wielkim skrócie oglądałem rawa więc nie będę się wypowiadał na jego temat ... ale, że tak spierdo**li them Candice to im nie podaruje :-/

vegaskopiavr1.jpg

wweteamfv8.jpg

92372310444b3ddbb51eb5.jpg

Opublikowano

John oczywiście musiał wygrać, bo jakby to mogło inaczej wyglądać. Cody Rhodes pokonuje drugiego z WGTT. Następnie pewnie wygra z oboma naraz.

Dobre sprawozdanie dzięki :)

batistatf5.png

Opublikowano
By nie było tak jak w przypadku Dżona...Terminator, który niszczy wszystko, wszystkich i wszędzie

Niech trzyma jeszcze dłużej niż Cena. Trajpel to nie to samo co "Dżon" więc jakoś bym to przebolał. Co do Undertakera to jako Phenonim na RAW nie pasuje. Szczególnie że już szykują go do zemsty na Henryku. Więc pozostaje tylko Triple H. A trupka postów nie czytajcie bo źle wpływają na rozum.

Szkoda mi tylko Benjamina bo conajmniej powinien dostać IC title. Jak patrze na Codyego to mi się nie dobrze robi, w ringu prawie nic. Wolę oglądać Flaira jak robi swoje Woooooooooooo! Ale nazwisko robi swoje. Niestety :evil: