Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

1. Match

Mickie James & Candice Michelle pokonaly Meline & Beth Phoenix

2. Match

Cody Rhodes pokonal Sheltona Benjamin (w/ Charlie Haas)

3. Match

Paul London & Brian Kendrick pokonali Lanca Cade and Trevor Murdocha

4. Match

Nr. 1 contender o IC Titel naSummerSlam

Carlito vs. Ken Kennedy zakonczyl sie no contest

5. Match

John Cena pokonal Snitskiego
MichelleMcCool01.gif

• Odpowiedzi 19
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pawelzak1976

3

• Sejbla

3

• IOOT_DZIKO

2

• Willem

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

RAW 20 08 2007

Na ringu widzimy Randy Ortona.

RAndy Orton - Przypatrzcie się dobrze bo to ostatni moment aby zobaczyć mnie bez pasa. Ten tydzień to koniec Johna Ceny. RKO powali każdego to co zrobiłem na Snme jest podstawą aby wprowadzić mnie do hall of fame. Rozumiem, że John będzie zdolny na SS ale dziś go nie zobaczymy jeśli chcesz co zrobić masz szansę bo w niedziele nie będziesz miał pasa.

Wchodzi Vince McMachon

Vince - Twój mecz na SS jest ważny ale jest coś ważniejszego ktoś z WWE jest moim synem po wielu poszukiwaniach mój syn mógłby wyglądać jak ty ale znam twojego ojca i nie przestanę szukać swojego syna to dla mnie bardzo ważne nie ważne są pieniądze. Jeśli go znajdę i każe go przyjąć z otwartymi ramionami czy przejmujecie się losem innych co się z wami dzieje jesteście okropni myślicie, że wasze krzyki mogą mi przeszkodzić Randy mam nadzieje, że mój syn wygląda tak jak ty, a nie jak John Cena.

Na Backstage widzimy Johna. Wchodzi na ring

John - Ci ludzie nie lubią ciebie. Ja nie lunie ciebie jesteś arogancki bezczelny

Vince - I bogaty

John - Nawet jeśli to ja będę nie nazwę cię ojcem. Mam wiadomość do Randego powiem ci dlaczego tu jestem pokonam cię na SS i obronie mój tytuł.

Vince - Powiem ci coś jeśli ( Tutaj nie za bardzo zrozumiałem chodziło coś o pozbawienie tytułu) John teraz daj mi numer twojej mamy

John uderza Vinca

Vince - Dzisiaj będziesz walczył z niezwyciężonym Snitskym w Main Evencie

Tag Team Match

Melina & Beth Phoniex vs Candice Michelle & Mickie James

Pojawia się Regal i ogłasza, że na SS odbędzie się Divas Battle Royal wygrana dostanie title shota na Women Championship

Końcówka: Candice powala Meline i robi Roll up do 3 (Meczów pań nie będę opisywał)

Zwycięzca: Candice Michele & Mickie james

Po meczu Mickie atakuje Candice, a Beth atakuje Meline

Backstage: Do regala wchodzi Santino

Santino - jak to się stało moja Maria idzie na randkę z Ronem

Regal - Nie masz tu nic do gadania

Wywiad z bookerem

Booker - HHH ja jestem King Booker, wiem coś jesteś tutaj dzisiaj i nie widzę przeciwskazań dla których nie moglibyśmy się spotkać na ringu masz oficjalne zaproszenie.

backstage: Coach z Vincem nadal poszukują syna Vinca. Coach mówi, że Triple H może nim być. Val Venis uważa, że to on jest jego synem. Divari też chce być synem Vinca.

Vince - mój syn może być taki jak ja (Spotykają Mr.Kennednego) Charyzmatyczny, odważny........

Shelton Benjamin vs Cody Rhodes

Końcówka: Shelton pracuje nad plecami Codego ten zaczyna uderzać robi Clothesline dwa Dropkicki i kopie Sheltona w twarz Bulldog kolejne punche ale dostaje Backbreaker, Shelton chce założyć Boston Crab ale Cody robi Roll up 1...2...3

Zwycięzca: Cody Rhodes

Po meczu WGTT atakuje Codyego

Tag Team Match (No title)

Trevor Murdoch & Lance Cade vs Paul London & Brian Kendrick

Końcówka: Zamieszanie na ringu london i Kendrick czyszczą ring i skaczą na mistrzów wbiegają Crym Tyme kradną czapkę Murdocha i chcą ją sprzedać sprzedają za 2$. W międzyczasie London robi roll up po trzech

Zwycięzca: Paul London & Brian Kenderick

Randka Rona z Marią

Przychodzi Santiono z Jillian i psują całą randkę Ron jest zawiedziony

Na ringu widzimy Kinga Bookera

King - W zeszłym tygodniu Jerry Lawler miał mnie koronować ale to nie nastało. Za to wyznaczył mi przeciwnika na SS którym jest Triple H. Jerry dostał nauczkę nie miał dla mnie szacunku. Zapraszam Huntera Hearts Hamsleya aby pojawił się dla nas.

Widzimy postać ale to nie HHH tylko przebranego za niego kolesia. ]

King - Triple H dowiodłeś, że się nie boisz teraz dowiedź, że jestem królem

Przebieraniec dokonuje koronacji i kłania się przed bookerem

King - Na SS sprawię, że pokłonisz mi się na kolana teraz spadaj ale jeszcze mam jeden problem bardzo szybki tak James Ross, Tazz. Jim powiedziałeś na mnie brzydkie słowa, że nie jestem królem ale dam ci szansę pocałuj mój pierścień.

Jim nie zrobił tego. King zdejmuje koronę

King - uprzedzam cię podzielisz los swojego kolegi lepiej pocałuj mój pierścień.

Jim - Nie zrobię tego

Jim zostaje popchnięty przez Sharmell i przypadkiem całuje pierścień

Randka Mari i Ron

jillian zaczęła śpiewać chyba gorzej być nie może ale przychodzi kelner i chce autograf Santino i Mari na tej samej stronie w magazynie tworzą piękną parę.

Carlito Cabana

Carlito - Powitajcie Umage. Jesteś potworem w RAW ,IC Champ. Ale pogadajmy o mnie w niedziele jest SS, a ja nie mam meczu ale chce walczyć z tobą o IC. Co ty na to

Keeeeeennnnnnnneeeeeeeeddddddddddyyyyyyyy Pojawia się Ken

Kenedy - Wiesz z kim rozmawiasz ten człowiek zdobył 2 razy IC pokonał wszystkich na RAW oprócz mnie i Lashleya ja tego dokonałem więc widzę, że nikt nie zasługuje tak na mecz z Umagą na Summerslam tak jak Mrrrrrrr.Keeeeeeeeeennnnnnneeeeeedddddddddddyy :D

Umaga sprzedaje mu superkicka i demoluje dekoracje.

Wchodzi Regal

Regal - Panowie dzisiaj macie mecz o #1 Contender o IC na Summerslam

#1 Contender Intercontinental Championship

Carlito v Mr.Kennedy

Końcówka: Carlito robi Bodyslam i knee atak z narożnika jednak nie trafia. Ken powala Carlito pcha na liny ale dostaje kopniaka jeszcze raz Carlito atakuej Elobw ale nie trafia i Ken wbija go w narożnik aż ten wylatuje za ring ustawia przy schodach i kopie w ramię. Na ringu zakłada Arm locka pracuje w narożniku nad Carlito, Carlito nagle podrywa się i sprzedaje Clothesline i bije kena za ringiem. Po powrocie pacha Kena na ring i Dropkick, Neckbreaker. Carlito wchodzi na narożnik ale Ken podcina mu nogę i łapie na barki i ale Carlito ucieka Supersuplex obaj łapią się za nogi sędzia liczy do trzech i kończy mecz.

Zwycięzca: Remis ponieważ obaj z zawodników dotykali plecami ziemi

Wchodzi Regal

Regal - Mam dobry pomysł na Summerslam będzie Triple Treaht Match Carlito vs Kennedy vs Umaga

Promo Triple H

Kolejna wizyta w restauracji

Tym razem przychodzi kelner z pełną tacą Ron podcina mu nogę i cała zawartość tacy leci na Santino DAMN!

Backstage: Vince rozmawia z meliną przychodzi Snitsky mówi, że nigdy nie znał swoich rodziców. Mówi swój stały tekst ból Ceny to mój skarb.

(No title)

John Cena vs Snitsky

Końcówka: Snitsky robi Double Arm Lock ale John wychodzi jednak dostaje Clothesline wbija go w narożnik ale nie trafia Big Bootem zostaje podcięty Cena na narożniku Leg Drop łapie Snitskyego do FU ale wbiega Randy Orton i robi RKO sędzia kończy mecz.

Zwycięzca: John Cena przez DQ

Po meczu John robi jeszcze jedno RKO bierze pas Ceny i wpatruje się w niego jak głupi

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Dobry opis, przynajmniej wiem, co dzieje się na RAW (i że nie ma po co ściągać) :D

Kto im pisze te dialogi, początkowy speech Vince'a mnie rozwalił... :)

chcelatooo.png

• Reputacja:   3

Po meczu John robi jeszcze jedno RKO bierze pas Ceny i wpatruje się w niego jak głupi

chyba Randy ;)

ten text z głupim mnie rozbawił.

RAW taki sobie. Generalnie to story z dzieckiem nawet mi przypasowało (to ze śmiercią było trochę niesmaczne ale dawało sporo mozliwości kilku wrestlerom). Zastanawia mnie czy to odnalezione dziecko dostanie jakiś push, czy może bedzie miało jakiś feud ze Steph i Shanem. Chyba te wyniki DNA mają być podane na SS. Tak więc będzie dodatkowa atrakcja ;) Mam tylko nadzieję, że to nie będzie Cena lub jakiś face. mógłby to być Kennedy.

001ug2mo4.jpg

• Reputacja:   8

A mnie najbardziej rozwalił theme Trajpela, kiedy to Buka mówi, że jest "King" :D

Już się cieszyłem, że HHH zniszczy bukę, a tu wchodzi jakaś Mupeta na ring z bananem na twarzy. :D Zakłada koronę na łeb buki i składa mu pokłon. Suuuuper

Co do tego story z dzieckiem Vince'a...Uważam, że to dno. Vince'owi najwyraźniej brakuje pomysłów, więc katuje nas takim :censored: <- hehe, fajne

Po raz kolejny za to mamy Carlito Cabana. Na szczęście nie twa zbyt długo, bo wchodzi Umaga i robi "porządek".

Walka Jaśka ze Snitskim - nic specjalnego. Po raz kolejny wchodzi Orton i sprzedaje Dżonowi RKO w ilościach: 2

Jasiek niszczony na RAW = Jasiek wygrywający na SS ehhh, kiedy to się skończy...

• Reputacja:   9
  • Styl:  BGZ

Doobrze ci taqk spekulować ... ja już od dawna wiem kto jest MakManem juniorem i jakie sa z nim plany związane ... ale wydaje mi sie co raz bardziej że odgrzewany kotlecik schabowy - a'ka story z dzieckiem jest tylko Replacement'em za Śmierc McMahona , którą wręcz nie wypadało kontynuować pod każdym względem...

915802072594e34bce782c.jpg

Ale podupadłeś Dziko, to tak jakbyś przed każdym odcinkiem Prison Break wiedział co się w nim wydarzy... damn :|

001ug2mo4.jpg

• Reputacja:   2

Jasiek niszczony na RAW = Jasiek wygrywający na SS ehhh, kiedy to się skończy...

I tak jest postęp. Zwykle jest:

1) Jasiek niszczy na RAWach

2) Jasiek niszczy na PPV

3) Jasiek niszczy na house showach

4) Jasiek niszczy wszystko i wszędzie :t_up:

Na ringu widzimy Randy Ortona.

RAndy Orton - Przypatrzcie się dobrze bo to ostatni moment aby zobaczyć mnie bez pasa. Ten tydzień to koniec Johna Ceny. RKO powali każdego to co zrobiłem na Snme jest podstawą aby wprowadzić mnie do hall of fame. Rozumiem, że John będzie zdolny na SS ale dziś go nie zobaczymy jeśli chcesz co zrobić masz szansę bo w niedziele nie będziesz miał pasa.

Wchodzi Vince McMachon

Vince - Twój mecz na SS jest ważny ale jest coś ważniejszego ktoś z WWE jest moim synem po wielu poszukiwaniach mój syn mógłby wyglądać jak ty ale znam twojego ojca i nie przestanę szukać swojego syna to dla mnie bardzo ważne nie ważne są pieniądze. Jeśli go znajdę i każe go przyjąć z otwartymi ramionami czy przejmujecie się losem innych co się z wami dzieje jesteście okropni myślicie, że wasze krzyki mogą mi przeszkodzić Randy mam nadzieje, że mój syn wygląda tak jak ty, a nie jak John Cena.

Na Backstage widzimy Johna. Wchodzi na ring

John - Ci ludzie nie lubią ciebie. Ja nie lunie ciebie jesteś arogancki bezczelny

Vince - I bogaty

John - Nawet jeśli to ja będę nie nazwę cię ojcem. Mam wiadomość do Randego powiem ci dlaczego tu jestem pokonam cię na SS i obronie mój tytuł.

Vince - Powiem ci coś jeśli ( Tutaj nie za bardzo zrozumiałem chodziło coś o pozbawienie tytułu) John teraz daj mi numer twojej mamy

John uderza Vinca

Vince - Dzisiaj będziesz walczył z niezwyciężonym Snitskym w Main Evencie

Bez obrazy, ale podaruj sobie tłumaczenie....

Napisze w skrócie te dialogi:

Orton zachwycał sie tym, ze zrobił RKO bla bla bla, że John przegra na SS tralalala, wyszedł Vince i zaczął nawijać o swoim dziecku, nie mówił wcale że chciałby aby jego dziecko wyglądało jak Orcik, tylko że miałoby byc jak Orton...potem nadmienił że nie chiałby takiego dziecka jak Shane i Steph, bo oni lecą tylko na kasę...i na pewno nie chce dziecka jak Cena. Kiedy wyszedł Jan, Vince powiedział po tej wymianie zdań ja cie nie lubie itp., że jeżeli Jan nie pojawi się na SS to on "strip from the title" i potem powiedział cos takiego: (dam po polskiemu, bo jak widac nie każdy rozumie)..."nawiązując do "strip", nasuwa mi sie twoją mama", na to Jan "co powiedziałeś"...Vince: "za swojej młodości często bywałem w Angli i mogłem pyknąć twoją mamę...dokładnie brzmiało to tak, ze Vince użył sformuowania "do your mom", po czym Cena walnał mu sztukę, Vince się wytoczył z ringu do Orcika i powiedział, że się przekonamy czy Jan będzię na SS, bo zmierzy sie dzisiaj ze Snitsky'm.

To jest mistrzostwo, daj mi numer swojej mamy, lol...napisz na drugi raz że nie zrozumiałes, a nie dajesz takie głupoty...

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

Al cwaniaczku zrób za tydzień raport następnego RAWu i sobie porównamy te miszczostwo :t_up:

ja ostatnio palnąłem o wydarzeniu z 26 sierpnia w czasie przeszłym i żyje 8)

[ Dodano: 22 Sierpień 2007, 11:49 ]

Tylko, żeby nie było jak z tym pojedynkiem z Cycem na fotki :lol:

001ug2mo4.jpg

• Reputacja:   1

Wiało nudą na tym RAW

Praktycznie niczego nie potrafiłem zobaczyć w całości...

Żadnej walki, ani tego pieprzonego Santina na kolacjii dobrze, że przynajmniej z tej tacy z żarciem dostał jedyne konkretne co się tam działo.

Było pewne, że HHH się nie pokaże.

Zabawiają się jak na SD! wysyłają jakieś podróbki ehhh

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

Randy Orton będzie miał znowu szanse żeby walczyć o pas WWE Champion i wiadomo miał kiedyś ten pas i w dodatku był najmłodszym posiadaczem pasa mistrzowskiego, ale na SS nie zdobędzie pasa bo to John Cena go obroni nie ma innej możliwości. Na RAW pokazał już wiele razy że nie może się doczekać walki na SS to przez niego John C. przegrał z Carlito na poprzednim RAW. The Legend Killer nie zasługuje na ten pas. Jak wygra tn pas (co napewno się nie stanie) a Cena będzie powoli wstawał to napewno kopne Johna C. w głowę żeby ten już nie mógł walczyć przeciwko niemu żeby nie odebrać mu pasa WWE

Trupek

By skomentować to co napisał wyżej truperk, musiałbym zacytować CAŁY Jego post. Głupio by to trochę wyglądało, więc nie zacytuję :D Zacytuję jednak jedno zdanie, które aż bije po oczach...

The Legend Killer nie zasługuje na ten pas.

Hmmm...To według Ciebie KTO (w chwili obecnej) na ten pas zasługuje? Niech zgadnę...Dżon Sina? Tjaaa.... I jak ty masz 24 lata, to ja jestem papież :D

• Reputacja:   9
  • Styl:  BGZ

Sejbla, ojcze , czy moge ucałowac ci dłoń ? Możesz mnie Beatyfikować :D ?

Trupson - Ty to już wogóle i w szczególe the best jesteś 8) Ale z tobą sie zgodze w jednym wypadku ... RKO moze na pas zasługuje ...ale John'a Cen'y pokonac nie powienien... aktualnie są tylko dwie osoby , które wg. mnie mogą pokonać Janusza ....Undertaker i HHH ... dec oll :arrow:

915802072594e34bce782c.jpg

Ależ oczywiście IOOT, tylko poczekaj chwilę, już kończę mszę :D

aktualnie są tylko dwie osoby , które wg. mnie mogą pokonać Janusza ....Undertaker i HHH

I o to chodzi :t_up: Tylko zastanawiam się jakby wyglądał ten pas, gdyby zdobył go Undertaker. Pomalowałby go na czarno? :D

I jeżeli pas wygrałby HHH to pytanie: Na jak długo? By nie było tak jak w przypadku Dżona...Terminator, który niszczy wszystko, wszystkich i wszędzie :D