Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji. Zaloguj się Rejestracja
  1. KyRenLo
    KyRenLo odpowiedział(a) na Majesty temat w World Wrestling Entertainment
    Prawda. Turniej w zasadzie został ośmieszony, bo wygrywający Oba i tak wolał walczyć z Lesnarem, niż skorzystać ze swojej szansy, mimo że ją wywalczył. Głupkowate. Skoro od początku rzeczywiście planowano walkę Seth vs. Roman to mogli dać wygrać Rollinsowi turniej, a Femiemu mógł wtedy w wygranej przeszkodzić Lesnar i walka Femi vs. Lesnar 3 i tak byłaby grana. Szkoda, że już po balu, bo tak naprawdę obie przedstawione przez Ciebie wersje są lepsze od tego, co ostatecznie wybrano. Zobaczymy. WWE trochę samo się teraz zakiwało w tym momencie. SummerSlam, czyli najważniejsza gala lata dla WWE. Idealny moment, żeby Femi zawalczył o złoto. Jeżeli tak bardzo chcieli utrzymać Romana przy pasie, to można było przecież to rozegrać jakoś inaczej, chociażby tak, jak zasugerowałeś wyżej. Femi to taki gotowy produkt, że naprawdę chcę wierzyć, że jedynym powodem, dla którego poświęcono właśnie teraz tę szansę i odłożono ją na bok to WrestleMania moment, gdzie dopiero tam dostaniemy stracie Roman vs. Oba z wygraną tego drugiego. Sporo jednak tego czasu zostało i jest to ryzykowny krok. Jeszcze wiele może się zmienić. Tak czy inaczej, na dziś nie podoba mi się to, co wymyśliło WWE. Czas pokaże, czy wyjdą z tej sytuacji z twarzą w najbliższych miesiącach.
  2. KyRenLo
    KyRenLo odpowiedział(a) na Bonkol temat w Ogólna Dyskusja
    Jasna sprawa.
  3. Jeffrey Nero
    Jeffrey Nero odpowiedział(a) na IIL temat w Ogłoszenia
    Dokładnie mega postęp aż się banan na twarzy sam robi!
  4. Jeffrey Nero
    Jeffrey Nero odpowiedział(a) na MattDevitto temat w Sondy
    AEW bez zbędnych ceregieli!
Nowe style na forum

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Jacek_D Gallery

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem początkujący i niedawno zainstalowałem photoshopa ale pokaże wam moje prace. Wasze rady i krytyka pewnie mi pomogą.

undertaker22uq1.png

bigshowmn5.png

Narazie tylko dwie sygny ale będę dosyc często wrzucał coś nowego. Czekam na oceny i pomocne rady.

11298115914c6aa0b9db48e.jpg

• Odpowiedzi 123
  • Wyświetleń 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ze mnie też Grafik jak z koziej dupy trąba ale postaram sie coś Ci powiedzieć ...

Co do Big show'a Widać że robiłeś na szybko żeby tylko nie wstawiąć do galerii samotnej jednej sygi ...tej komentował nie bede ..

Na to miast Undertaker ..

Sygna jest na pierwszy rzut oka bardzo ładna ..widać różne filtry i mieszania o ile sie nie myle .. To jest cyba robione ze stock'a wiec mozna powiedzieć że bardzo udana kompzycja ...co do uwag żeby nie były same pochwały ... Zmień Czcionki - fontów w necie jest w ch*j i jeszcze ... i staraj sie aby podpis autora był albo ładnie wkomponowany albo prawie nie widoczny ... taki psuje efekty sygi ..

915802072594e34bce782c.jpg

Opublikowano

Jak już Ci mówiłem ta z Undertakerem jest świetna. Ma swój klimat, i według mnie jest to jedna z najlepszych sygien na forum (jedną z najlepszych jakie widziałem).

Ocena: 10/10

Opublikowano

ha z tego co widze na sygnie z takerem

tlo jest robiome z 2 roznych zdjec,a glowna postac to render :P

ogolnie sygna moze byc jak dla mnie za jasna,nie pasuje taka otoczka do tekera

ale skoro zaczynasz pracuj dalej

Opublikowano
  • Autor
tlo jest robiome z 2 roznych zdjec,a glowna postac to render :P

Chyba żartujesz. Tło jest zrobione ze stocka i c4d jeśli chcesz to tu masz fotke takera której użyłem

march5lc4.jpg

I jeszcze jedno jeśli ktoś chce (w co wątpie) to może wziąc sygne do podpisu.

Opublikowano

Prezo starzejesz sie ....IOOT miał racje :P

Opublikowano

sygna z takerem wyszła ci nawet fajnie klimatyczna tylko zmienił bym napis jak na początek to idzie ci nieźle :)

Opublikowano

Ta z Takerem jak na początek to całkiem dobra.. Mogłeś zmienić kolor bo ten błękit po lewej gryzie się z takerem.. Pościągaj czcionki itp. Czytaj tutki i ćwicz :D

Opublikowano
Czytaj tutki

Uznaj że tego nie czytałeś ...zepsujesz sie i uzaleznisz ...potem nie bedziesz w stanie zrobić nic własnego..bedziesz tylko szukał nowych tutków i powielał ...lepiej zrób gorzej ale po swojemu ..

Opublikowano
Uznaj że tego nie czytałeś ...zepsujesz sie i uzaleznisz ...potem nie bedziesz w stanie zrobić nic własnego..bedziesz tylko szukał nowych tutków i powielał ...lepiej zrób gorzej ale po swojemu ..

A ten k***a znowu swoje kaczprejsy o tutkach pierdoli :lol:

Opublikowano

Psisko do budy :twisted:

Opublikowano
  • Autor

Tutki już czytałem ale wole robic samemu. Poza tym tutki i tak są za trudne.

Opublikowano

A ten @#$%! znowu swoje kaczprejsy o tutkach pierdoli :lol:

Tutki już czytałem ale wole robic samemu. Poza tym tutki i tak są za trudne.

dziko masz racje

kojot lepiej nic nei mow :twisted:

Jacek ... rob sam, moze wypracujesz jakiś swój styl, jak juz zrobisz troche prac wtedy bedziesz kumal tutki ... traktuj je raczej jako szkolenie z nowych narzędzi niż wzór dla swoich prac.

powodzenia w dalszych grafikach.

vegaskopiavr1.jpg

wweteamfv8.jpg

92372310444b3ddbb51eb5.jpg

Opublikowano
  • Autor

Nie jest to jakaś super sygne ale postanowiłem wrzucic Stone Colda. Dodałem gifa.

steveaustinstonecold2ds2.gif

[ Dodano: 9 Sierpień 2007, 16:51 ]

Nowa sygna

mysterio2du4.png

Czekam na oceny i rady.

Opublikowano

Fajne ty sygnaturki a w szczególności ta z Stone'm Colde'm :D