Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wakacyjna przerwa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak widać w dziale już od jakiegoś czasu nie pojawiają się zapisy na gale, ponieważ obecnie jest czas letnich wakacji postanowiłem przerwać działanie quizu, przedtem miałem zamiar robić PPV w sierpniu jednak niestety wiele osób wyjeżdża, sam zresztą też w dodatku nie miałem dostępu przez 10 dni do komputera i internetu, oraz wyjeżdżam za ok. 10 dni na tydzień, więc zrezygnowałem z wakacyjnych rozgrywek, na początku września lub końcu sierpnia wrócimy do normalnego tępa - jedna gala na 1/2 tygodnie. Jeżeli ktoś ma ochotę na jakieś pojedynki niech pisze w temacie, a postaram się załatwić sędziego czy ułożyć pytania; tytuły w takich wolnych walkach nie będą bronione.

• Odpowiedzi 2
  • Wyświetleń 177
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jak będzie PPV organizuję DD Questions deadmatch gdzie tylko wiedza pomoże a google się chowa :) Szukam max czterech chętnych.

8363302634890420816486.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Quiz przestaje funkcjonować tak jak kiedyś, ja będę organizował raz na jakiś czas turnieje lub specjalne gale. Jeżeli ktoś chciałby prowadzić quiz w formie takiej jak poprzednio (gale tygodniowe, plus jedna ważna gala na miesiąc) proszę bardzo, daje pełne pole do popisu ;)