Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WST Weekly PPV #6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wstweeklyjq1.png

Zapisy na pierwszą tygodniową gale po PPV już ruszają! Oto przewidywane walki na gali, zapisy trwają do piątku, wtedy podam oficjalną kartę na gale.

Main Event

3 on 2 Handicap WWE & TNA Match

IIL & Johnny-A vs Euz & Damian Dziki & Hassio

Zasady: 20 pytań, 10 z WWE, 10 z TNA sędzia zadaje na przemian pytania z obu federacji, jeżeli po nich będzie remis następuje dogrywka w której wygrywa ten kto poprawnie odpowie na pytanie.

Mark vs Mark

IOOT_Dziko vs Hassio

Zasady: 15 pytań dotyczących Undertakera, jeżeli po nich będzie remis następuje dogrywka w której wygrywa ten kto poprawnie odpowie na pytanie.

TNA Match

*Avanger vs Stinge_r

Zasady: 12 pytań, jeżeli po nich będzie remis następuje dogrywka w której wygrywa ten kto poprawnie odpowie na pytanie.

WWE Match

Bobek1906 vs Undertaker_4Don

Zasady: 12 pytań, jeżeli po nich będzie remis następuje dogrywka w której wygrywa ten kto poprawnie odpowie na pytanie.

TNA Match

Jacek_D vs Milos

WWE Tag Team Match

KinGpiN & Andre vs kondzio & kaszak

Zasady: 15 pytań z WWE, jeżeli po nich będzie remis następuje dogrywka w której wygrywa ten kto poprawnie odpowie na pytanie.

Bobek Special #1 Contender Invitational

Hassio vs IOOT_Dziko vs Damian Dziki vs Andre vs KinGpiN vs Kondzio vs Kaszak

Zasady: Walka z federacji WWE. Pytania są podzielone na 5 działów: wyniki, stypulacje, wrestlerzy, tytuly, mieszane. W pierwszej części walki każdy 2 razy wybiera, z jakiej kategorii ma być pytanie. Po 14 pytaniach najlepsza trójka przechodzi do finału. Jeśli po nich nie będzie można wyłonić najlepszej trójki, następuje(ą) pytanie(a) dodatkowe. W finale występuje już zwykły Triple Threat do 10 dobrze odpowiedzianych pytań. Zwycięzca zmierzy się z LegendKiller`em na następnym WST Weekly PPV o szanse stanięcia do walki o tytuł WWE World Heavyweight na następnym PPV.

Walkę przeprowadzi Bobek, w piątek w godzinach 20-23.

Edytowane przez Gość

• Odpowiedzi 15
  • Wyświetleń 653
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Oczywiście potwierdzam swój udział. Pasuje mi w każdy dzień w godzinach popołudniowych.

Opublikowano

Potwierdzam mój udział :D

Opublikowano

potwierdzam mój udział ..

915802072594e34bce782c.jpg

Opublikowano

również potwierdzam, najlepiej w godzinach popołudniowych.

slipknotte1.jpg

userbar467027qt4.gif

Opublikowano

A ja wyzywam Willema i Pablo Modjo i Pawła na WCW&TNA&WWE match !!!!!

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

Opublikowano

Chcialbym wziąść udział najlepiej WWE

Opublikowano

Potwierdzam swój udział... Myślę, że KinGpiN zrobi to samo ;).

abaaac02cbde00d8.jpg

Na pochyłe drzewo i Salomon nie naleje.

Opublikowano

Równiez udział potwierdzam :)

Opublikowano

Ja tak samo potwierdzam swój udział.... :D

sygnastingc.png

10980.png

27704.jpg

11428.gif

Opublikowano
  • Autor
A ja wyzywam Willema i Pablo Modjo i Pawła na WCW&TNA&WWE match !!!!!

Alustriel bardzo dobry pomysł.. godny Main Event`u i nim zostanie.. ale na następnej tygodniowej gali :)

PS. Ale załatw sobie IRCa ponieważ wiesz jakie problemy są na konferencjach gg..

Opublikowano

Potwierdzam swój udział... Myślę, że KinGpiN zrobi to samo ;) .

No jasne, że potwierdzam swój udział ;) .

Opublikowano

Z Hassiem i Euz zrobimy z nich miazgę :twisted:

8363302634890420816486.jpg

Opublikowano

Bobek Special #1 Contender Invitational

Hassio vs IOOT_Dziko vs Damian Dziki vs Andre vs KinGpiN vs Kondzio vs Kaszak

Zasady: Walka z federacji WWE. Pytania są podzielone na 5 działów: wyniki, stypulacje, wrestlerzy, tytuly, mieszane. W pierwszej części walki każdy 2 razy wybiera, z jakiej kategorii ma być pytanie. Po 14 pytaniach najlepsza trójka przechodzi do finału. Jeśli po nich nie będzie można wyłonić najlepszej trójki, następuje(ą) pytanie(a) dodatkowe. W finale występuje już zwykły Triple Threat do 10 dobrze odpowiedzianych pytań. Zwycięzca zmierzy się z LegendKiller`em na następnym WST Weekly PPV o szanse stanięcia do walki o tytuł WWE World Heavyweight na następnym PPV.

Ponieważ jedyny okres, kiedy można zebrać taką ilość ludzi na walkę jest weekend, a mi nie pasuje ani sobota, ani niedziela, musimy rozegrac ten pojedynek juz jutro. Bede na was czekal mniej wiecej od godziny 20, a najlepiej, jakby walka odbyla sie o godzinie 21. mam nadzieje, ze wszyscy sie pojawia

910573292462b42a28a382.gif

Opublikowano

Raczej będę. IIL, JAF i Hass kiedy macie czas na walke :?:

8363302634890420816486.jpg