Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Cięcie kosztów w ECW, segment z Bushem, SDvsRAW07, Ratingi,

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

* Pozycja mid-carderów w ECW jest zagrozona. Przewiduje się, ze w najblizszej przyszłości kolejni wrestlerzy zostaną zwolnieni w związku z cięciem kosztów.

* Ochroniarzami fake prezydenta podczas segmentu z Bushem na ostatnim RAW byli Mike Tobin, Aden Chambers, Brian Soscia i Scotty Charisma.

* Smackdown vs RAW ...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/index.php?strona=viewnews&id=999
  • Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 3,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
I dobrze ze maja takie niskie ratingi wreszcie ludzie ogladajacy wrestling zauwazyli ze te ECW to gowno. Jezeli zmniejsza w tym rosterze wydatki na place to albo ci z ECW beda przechodzic na Raw, SD(w co nie wierze) i zatrudniane bede perelki z jobbolandi Rawa i SD lub Deep South, albo druga opcja mosowo beda uciekac do TNA za chlebem jak w WCW druga polowa 2000 r.

http://www.lastfm.pl/user/OaklandRaider

n W o 4 4 4 4 life

........new world order

.

512981594483bee67eb9e5.jpg

Opublikowano
NIe zgodze sie z moim przedmowca. Wiekszosc z tych gosci nie mialaby czego szukac w TNA. Co wiecej TNA z uwagi na swoje ograniczone zasoby antenowe nie ma mozliwosci, zeby wchlonac duza ilosc nowych zawodnikow. Oni co najwyzej moga starac sie podebrac kilku lepszych.
Opublikowano

Lil chyba miał na myśli zawodników z 'original ECW' - Sabu czy RVD daliby radę zrobić świetne walki w TNA, Dreamer czy Sandman dodaliby federacji splendoru, nawet jako non-wrestlerzy (lub walczący od święta)... wiadomo, że Hardcore Holly czy Test do TNA nie pójdą, bo ich tam wyśmieją...

PS: chociaż Test mógłby walczyć jako fake-Hoyt i byłby ciekawy storyline (oczywiście, jakby miał długie pióra :D)

Opublikowano
theGrimRipper ja sie zgodze z Lil'em :) i nie chodzi juz o "ECW original" ale tez osoby pokroju CM Punk'a (choc tego pewnie nie puszcza ) i osoby ktore "cos" soba prezentuja (nie chodzi mi o "produkty" WWE - Test, Hardcore Holly czy inne :P )

Niektórzy mówią, że jestem leniwy, inni, że po prostu jestem sobą,

Niektórzy mówią, że jestem szalony i chyba zawsze taki będę.

10705701947791dc706fc5.jpg

Opublikowano
Trzeba zauważyć, że ECW osiągnęło tak niski rating głównie ze względu na inną niż zwyczajowa porę emisji.
Opublikowano
ECW to jest Gówno przez duże G.. W ogóle ostatnio WWE obniżyło loty.. TNA rządzi..

164305289646824b56733d3.gif