Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

RAW 23/04/2007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

3 on 1 Handicap Match:

Vince McMahon, Shane McMahon & Umaga (w/ Estrada) pokonali Robbie Brookside

Trevor Murdoch pokonal Matta Hardy

Non-Titlematch:

Melina © pokonala Maria

The Great Khali pokonal Carlito

Non-Titlematch:

Shawn Michaels pokonal Johna Cena ©
MichelleMcCool01.gif

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 340
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Przed chwilą skończyłem oglądać tą galę. Main Event był świetny!!! Była to emocjonująca i efektowna walka, miejscami przypominała mi Shawn Michaels vs John Cena z WrestleManii 23, jednak tym razem HBK wygrał! Coś mi się wydaje, że na Backlash John Cena straci pas i będziemy mieli nowego Champ'a - Shawn'a Michaels'a!!! :D . Trzymam kciuki za The Show Stopper'a ;] .

Opublikowano

Generalnie to walka była za długa i za nudna... przez pierwsze 20 minut obmacywanie a potem leżenie... kurde, a ja myslałem, że to walka o pas! dopiero coś mi nie grało jak podczas meczu JR pitołił coś o walce o honor... pfff...

Mógłby ktoś mi wytłumaczyć o co chodziło Edgowi? bo byłem z deczka zaspany i nie cyknąłem... czyżby jakaś zmaiana ME na Backalash?

acha... nowy finiszer Murchocha... największy plus tej gali... chociaż na początku myślałem, że to Matt przeskakuje nad nim... :P

001ug2mo4.jpg
Opublikowano

ME świetny? O booooożeeee. Trzeci raz oglądam go i nie moge całego zobaczyć bo usypiam, ale tak to jest jak sie ma mistrza potrafiącego wyprowadzić 5 porządnych akcji na krzyż. Debile oczywiście nie pomyśleli o tym i zrobili 50 minutowe głaskanie sie po pupie a Michaels niestety dostosował sie do Jasia.

Już myślałem że WWE troche zmądrzało ale chyba sie pomyliłem. Matt Hardy który bije Kennedyego czy innych Kingów Bookerów pokonany przez Murdocha i to tak szybko w taki debilny sposób, porażka :evil:

Opublikowano

PFF!

I to miałbyć Wrestlemania rematch? B******T! A pas na szali to gdzie?

Kurde, od razu akcja... Wchodze na wwe.com... Patrze na fote, kop na Cenie a w głowie YEAAA! NEW CHAMPION! Potem wchodze w wyniki... Non-title match.... No po prostu sie wkurzyłem. Aż RAW sie odechciało ściągać...

acha... nowy finiszer Murchocha... największy plus tej gali... chociaż na początku myślałem, że to Matt przeskakuje nad nim...

Jaki ma ten finisher? :P

Opublikowano

Faktycznie gala jakaś taka ni w piz*e ni w oko! :(

Ale co do walk:

3 on 1 Handicap Match:

Vince McMahon, Shane McMahon & Umaga (w/ Estrada) Vs Robbie Brookside

Pfff szkoda słów i pisania na taki shit! :twisted:

Trevor Murdoch Vs Matta Hardy

Walka ogółem nudna, i powiem, tak samo jak moi poprzednicy, że najfajniejsze w niej to był ten nowy finisher! :) Tak samo myślałem, że to Matt walną czymś nowym, a tu niespodzianka, bo było całkiem na odwrót!

Non-Titlematch:

Melina © Vs Maria

Walka dla mnie słaba, jedyne co w niej dobre to jak Melina trzasła mordą Marii o glebę i wygrała! :P

The Great Khali Vs Carlito

Tu oczywiście nie mogło być inaczej! :( Nudne zwycięstwo Greata! :(

Non-Titlematch:

Shawn Michaels Vs Johna Cena ©

Co prawda walka za długa i dużo w niej ściemniania, ale jak dla mnie najlepsza na tej gali. No i wkońcu PrzeCena przegrała, co mnie niezmiernie ucieszyło! :D Ale nie zdziwiło za bardzo, gdyż według mnie Vince tą porażką swego pupila chce nam w serca wkraść trochę nie pewności, że może jednak Jaś nie da rady! Nie wiem jak wy ale ja się na to nie dałem!!! :twisted:

BGZ jest moją drugą rodziną!!! 

Opublikowano
kurde, a ja myslałem, że to walka o pas! dopiero coś mi nie grało jak podczas meczu JR pitołił coś o walce o honor... pfff...

Cholera właśnie obejrzałem gale i cały czas myślałem podobnie jak Paweł że to walka o pas, wiec myślę sobie wiadomo ze wygra Cena a tu patrze wygrywa HBK mysle co jest, czemu nie ogłaszają nowego mistrza? Co to ma być za Wrestlemania rematch skoro nie walczyli o pas tylko o honor, bezsens...