Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Conman

Avek - takie połączenie Reya z Boogeymanem. Ale i tak jest super.

Sygna - Rey na głowie Ortona bodajże...? Hmm co to może oznaczać? :D Toilet User- co ty gadasz ja tam mam kartę stałego klienta 8) .

Nick - Conman - pamiętam że był taki na ESC w Street Ball Extreme. Koszykówka cię interesuje? A może poprostu wymyśliłeś nick.

Ranga - Ciemna Strona Pomidora - śmieszna :D Lubisz pomidory czy co? :P Bardzo mądry user, jeśli pisze to mądrze. Boże dzięki ci za tego usera :D .

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

76

• IOOT_DZIKO

67

• Hardas

53

• IIL

50

Top użytkownicy w tym temacie

pietreqNH

Avek:Tutaj totalna klapa...Radzę ci jak najszybciej zmienic bo nie prezentuje się za dobrze ten avatar...

Sygna:Tu już lepiej lecz też nie do końca.Te napisy(chodzi o te mniejsze)przeszkadzają w tej sygnie o to nawet bardzo , a tak to reszta ok :t_up: .

Nick:Your name is Peter :P .Dosyc orginalny , co ja tam mogę pisac , podoba mi się.

Ranga:No od dzisiaj (chyba) to już active user :t_up: .Zasłużenie.Udziela się dużo w temacie o grze Sd vs Raw 09 to dobrze , bo chętnie oglądam filmiki które tam dodaje i czekam na następne .

User:Dzisiaj już Active , mądrze udziela się na forum , nie spamuje :8 i nie pali głupot chociaż kiedy napisałeś w WSF w temacie zajętych wrestlerów że chcez kogoś tam to...Uważaj...

website-profiled-pp.jpg

Hay gente que confunde la Lucha Libre con la Ucha Libre.

Steve Winters

thenextsuperstar

Avatar: Mi się nie podoba ale to tylko mój gust.

Nick: Nie wiem skąd ten pomysł ale może być. Bardzo oryginalny.

Sygna: Bardzo fajna ale jak dla mnie za dużo Jeffa.

User: Nikogo tu za bardzo nie znam ale po tym poście widzę że bardzo lubisz dawać uśmieszki. =))

Midey

Avatar: Taylor Wilde wykonuje jakiś skok... średni

Sygna: Trochę lapsza, ale też nie najlepsza.

Nick: Nie wiem co znaczy. Może jakaś ksywka?;> :D

Ranga: brak

User: Chyba świeżo zarejestrowany. Mało postów, a stosunkowo dużo tematów. Pisz więcej postów, ale pamiętaj!Nie spamuj!

rvwzyx.jpg

Archer93

Avatar: Świetna sprawa, bardzo mi się podoba. Taki wkurzony Big Show, zdaje się, że z czasów swojego niedawnego powrotu do WWE. Kiedy słyszę Archer, myślę: "wyczesany avek z Biggie'm. :) Dobre wykonanie, jak i pomysł.

Sygna: Tu już trochę gorzej, jednak nie jest źle. Wykonanie SE specjalnie dla pana Archera. Prosta Krawędź jest dopiero początkującym grafikiem, więc superowe to nie jest, ale mogło być gorzej. No i treść: Greatest Big Show Polish Fan, Archer93. And that's the truth :) Tylko ja bym napisał to po polsku. :P

Nick: Łucznik? Ciekawa sprawa, kojarzy mi się z gierkami z przeglądarki. 93 to pewnie rok urodzenia, 1993 - tak samo jak ja. Ogólnie nick spoko, kojarzy mi się bardzo pozytywnie.

Ranga: AU :P

Juzer: Miły gościu. Wielki fan BS, i fajnie, bo Paul miażdży :D Dużo pisze na WSF, ale niedawno zaczął się udzielać w dyskusjach... ale tylko WWE :P Pisze mądre i rozbudowane posty, pomyśli, zanim coś skrobnie, więc zdecydowanie tylko pozytywy :t_up:

.Danielsson

Avatar: Bardzo fajnie taki troszke wkurzony Christian, oparty na linach. Bardzo fajnie wykonany.

Sygna: Chris Sabin - bardzo podobają mi się czarno białe sygny wieć dla mnie bomba :t_up: . Ale cóż czy jakaś praca od CC może być zła? :D

Nick: Danielsson hmm... :thinking: - można wywnioskować że ma na imie Daniel :D . Coś w styl mojego DANIEL - DANIELSSON, PIOTREK - PIETREQ

Ranga: Active User

Juzer: Mój dobry znajomy :D . Przekonał mnie do oglądania TNA więc jest jakby moim mentorem =)) Ogólnie więcej takich userów.

pietreqNH

Avatar: Brak mi słów więc: :t_down:

Nick: Oryginalne

Sygna: Bardzo fajna. Takie samo tło jak na filmiku (Titantronie).

User: Dziwne że bawiłeś się w wrestling w wieku 6 lat. Pozatym kompletnie nie wiem kim jesteś.

Midey

Avek : Fajny gif , etrance talyor wilde . Cóż ciężko go ocenić jakiś za specjalny nie jest . Wolałbym tu widzieć jakiś ładny avatar :)

Nick : Nick fajny . Dość orginalny łatwy do za pamiętania

Sygna : Sygna jego wykonania . Jest początkującym grafikiem więc spoko ale na początek radziłbym wziąć jakąś na zamówienie :t_up: (jakby co nie chciałem cie uraźić ;) )

User : Nie dawno co dołączył na forum . Zaczął pisać newspacki i teraz zaczyna zabawę z photoshopem . Nie znam go zbyt dobrze ale myślę że znajdzie się jakaś okazja do rozmowy ;)

f6dfb83c87.png

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Straight Edge

Avatar : Randy z paskiem , fajnie wykonany avatar co tu dużo mówić.

Sygnatura : Nie wiem jak innym ale mi się bardzo podoba. Kreskówkowy typ ale bardzo fajnie wyglądający.

Nick : Cóż nie lubię aż tak Punka a wiadomo do kogo ten nick...ale lepsze to niż hardy 12 :D

Ranga : Tutaj wiadomo że fan Jeff'a Hardy'ego...ranga beznadziejna wybacz ale na prawdę nie pasuje.

User : Tutaj dużo by pisać...od spamowania którym zaczął na tym forum po zaczęcie się udzielać całkiem dobrze , lecz czasami denerwuje. Z WSF raz wyleciał za swoje zachowanie i z BGZ też był bliski. Ale jakoś udało mu się odkuć...zaczął udzielać się w miarę dobrze i miejmy nadzieję że ta tendencja idzie w górę. Jedna jeszcze ciekawa rzecz to jego częste zmienianie ulubionego wrestlera :D

The_Icon

Avatar : Tommy Dreamer. Najzwyklejszy avatar, bez udziwnień może być.

Sygnatura : Bardzo fajna sygna. Właśnie takie mi się podobają. Ten uśmiech Michaelsa jest powalający.

Nick : Icon, Ikona, HBK. Bardzo fajnie dobrany nick, może oznaczać parę słów/osób. :t_up:

Ranga : Serce i dusza BGZ. Nazwa zapożyczona od Dreamera. Ta ranga pasuje do niego :t_up:

User : Co by tu pisać... Z tego co wiem był kiedyś "szefem" WSF, pisze dużo Newsów, jednym słowem bardzo dobry, dojrzały user. Pozdro :waving: .

pietreqNH:

Avatar: Hmmm.... Orton i no Mercy... Troszkę nie wyraźny, mi nie przypadł do gustu, mamy przecież tylu wspaniałych grafików na BGZ :)

Sygna: Niektórym się podoba, mi po prostu nie... ale nie jest aż tak tragicznie...

Nick: Dość trudny, choć pozornie nic wielkiego, pewnie jakieś skróty ale nie wnikam do tego :)

User: pamiętam że chciał wejść od razu w WSF, coś się tam burzyli, więc trza było troszke popisać :) Pisanioe ci nawet wychodzi, na wrestlingu się z nasz, wię c fajnie że doszedłeś do BGZ :)

PS: SETA MOJA :D

Whitedruid

Avek - Evan Bourne wykonujący Shooting Star Press. Może być, chociaż zanim dopatrzyłem się twarzy Evana to zdążyłbym ... a nie ważne, w miarę ładna.

Sygna - Ja chce taką ;D CM jest moim ulubionym wraz z Randym, więc nie mam się czego czepiać. Szacun dla CC.

Nick - Żadna tibia, żadne MMO. Niech zgadne, masz białe włosy i jesteś wielkości druida. Tak trafiłem? Nie no bez jaj teraz.

Fajny nick zapamiętałem go od razu.

User - dzięki mojej ocenie nabił sobie 100 posta. Ale mam "zaszczyt" :D . Spoko user więcej takich prosze.

pietreqNH

Avatar : Słaby trochę . Normalne zdjęcie trochę pryciemniane i nick usera w rogu . Mnie się nie podoba

Sygna : Sygna fajna widać że ktoś nad nią pracował . Fajnie że jest Orton bo go lubię ale sygnaturka jest zrobiona w nie moim stylu . Ale tak ogólnie jest fajna

Nick : Nick nawet fajny . Może nie jest super ekstra orginalny ale mi jakoś nie przeszkadza i wpada w ucho :)

User : nie dawno co zagościł na forum więc nie mogę o nim dużo powiedzieć . Jest pewnie fanem Ortona i chyba lubi wrestle games co widać po udzielaniu się w temacie o SvR 09 . Na razie piszę fajnie nie strzela głupot oby się długo udzielał i pisał fajne posty :t_up:

f6dfb83c87.png

Straight Edge

Avatar : Bardzo fajny ale... Nie lubie Ortona z "Rated R Gej O".

Sygna : Styles (Dla mnie jest nie podobny =)) ) też mi nie pasi ale sygna akurat okej.

Nick : Jak dla mnie trudny do zapamiętania.

User : Chyba w każdym temacie się udzielasz bo ja pamiętam twojego AVA i range. Nic więcej nie wiem.

Midey

Avek: EEEEE szit i tyle, nie ma co się rozpisywać.

Sygna: A tutaj kupa jeszcze większa... Razi w oczy jak nic innego. Za czerwono, za brzydko i za nudno.

Nick: Prosty.... tylko co on ma oznaczać :thinking: Może chodziło o Meiden....

Ranga: Pracuj :t_up:

User: Nowy, tak więc chłopaka nie znam. Cuś tam się udziela (jak na razie) no i od czasu do czasu wystrzeli z jakimś tam news packiem.

Popracuj jeszcze trochę, a kiedyś może będziesz taki jak Willem.... bez urazy of korz :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Gwiazda WWE NXT Blake Monroe wypowiedziała się na temat swojej decyzji o dołączeniu do WWE NXT. Rok temu, po udanym okresie w AEW i rivalizacji z Toni Storm, Monroe (wcześniej znana jako Mariah May) zmieniła federację i dołączyła do WWE. W niedawnym wywiadzie w programie The Wrestling Classic Monroe wyjaśniła swoją decyzję i ujawniła, że dołączyła do WWE właśnie w poszukiwaniu wyzwania. Była mistrzyni WWE NXT Women’s North American Championship, Monroe, ma teraz zaplanowany pojedynek z J
    • Grok
      Obecnie poza ringiem z powodu kontuzji kostki, Chelsea Green podała niedawno ważny update dotyczący powrotu do WWE. W programie The Ghosts of Hollywood Green opowiedziała o swojej kontuzji kostki i ujawniła potencjalny termin powrotu. Mimo że nazwała ją „złamana”, podała optymistyczny update. Green doznała kontuzji w walce z odcinka SmackDown z 6 lutego przeciwko Tiffany Stratton i Lash Legend – kwalifikacji do Elimination Chamber. Uraz wykluczył ją też ze starcia o AAA Mixed Tag Team Cham
    • Grok
      22-letnia Bozilla poinformowała w czwartek w mediach społecznościowych, że niedawno przeszła udaną operację ACL. Doznała zerwania ACL na gali Stardom New Year Stars w Tokio 11 stycznia. Bozilla, córka niemieckiego wrestlera Ulf Hermana, zebrała wiele pochwał za występ w four-way o TBS title na AEW x NJPW Forbidden Door w sierpniu zeszłego roku. Mercedes Moné obroniła pas, pinekując Persephone w meczu z udziałem Alex Windsor. Dave Meltzer ocenił ten pojedynek na cztery i ćwierć gwiazdy. Boz
    • Grok
      Po latach nieobecności w grach z serii WWE 2K Jeff i Matt Hardy powracają. Kilka godzin przed premierą wczesnego dostępu oficjalne konto WWE 2K26 opublikowało na social mediach wideo, ogłaszając powrót The Hardys do serii. Matt Hardy ostatni raz pojawił się w WWE 2K20, podczas gdy Jeff Hardy był obecny w WWE 2K22. Choć dokładne daty nie zostały potwierdzone, Season 4 Ringside Pass do WWE 2K26 zaplanowano na lipiec 2026 roku. W tym roku gra zawiera również różnych nowych zawodników z
    • Grok
      Po kilku latach przerwy od WWE, Chelsea Green powróciła na Royal Rumble 2023, stając się potem stałym elementem rosteru. W podcaście The Ghosts of Hollywood Green zdradziła, że WWE pierwotnie planowało dla niej „cool grunge” gimmick – alternatywną postać, którą ostatecznie porzucono na rzecz roli „Karen”. Green weszła do Royal Rumble jako dwudziesta i została wyeliminowana po zaledwie 5 sekundach przez Rheę Ripley, która ostatecznie wygrała ten mecz. Źródło: Chelsea Green reveals WWE
  • Dodaj nową pozycję...