Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

The Icon

Avek:Jakoś nie podoba mi sie ten woreczek ;D

Sygna: Wymiata i to strasznie,zrobiona w mrocznym klimacie.GOOD !!

Nick:Mówi wszystko :D

User:Tak naprawdę to on wytłumaczył mi na początku co i jak w BGZ,pomocny zawsze pogada,

Very GOOD :D

pezetvi7.png
  • Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

76

• IOOT_DZIKO

67

• Hardas

53

• IIL

50

Top użytkownicy w tym temacie

baryla,

Awatar : Awatar może być ale wielkość mi sie nie podoba . HHH w więzieniu to był chyba jakiś plakat PPV chyba Jungment day . Ogólnie spoko

Sygna : Sygnaturka wymiata . Fajny jest ten krzyż w świetle napisu DX Efekty też fajne i zdjęcie bardzo pasuje . Dla mnie sygnaturka jedna z najlepszych na forum :t_up:

Nick : nick orginalny zupełnie nie wiem jak go ocenić

User: Usera zbytnio nie znam . Często pisze w dyskusjach przykłada się żeby napisać dobrego posta i jak wyidać wychodzi mu to . Będą z niego ludzie

f6dfb83c87.png

Awatar : Sluchasz metalu :twisted: ?

Sygna : CM Punk, czyli jeden z prekursorow ruchu sXe ;] podoba mi sie wykonanie obu.

Nick : Taki zwykly program Edge, kojarzy mi sie z uszczypliwoscia z wiazku z tym programem hehe.

User: Mloda krew BGZ, jak widac daje rade. NIe pisze glupot, a to najwazniejsze. Nie mialem okazji poznac, wiec nie wypowiem sie dokladnie . Poznam - ocenie.

slipknotte1.jpg

userbar467027qt4.gif

• Styl:  Jasny

kondzio,

Av: Zajebisty :8

Sygna: Nieeee.. za dużo tu wszystkiego, kolory się mieszają. Do wymiany :t_up:

Nick: Wszystko jasne :thumb: kondzio i już.

User: Kiedyś chyba mod, w końcu powrócił na BGZ, a tak to spoko gość. :t_up:

sygnastingc.png

10980.png

27704.jpg

11428.gif

Stinger

Avek: Niezła dupka.

Sygna: Kelly Kelly i......?

Nick: Krótki, Fajny ogólnie Cool. =))

User: Moim zdaniem świetny moderator.

Amarru,

Awatar: Nic, specjalnego, nie podoba, mi się/ :t_down:

Sygnatura: Tak samo, jak awek.

Nick: Hmm, trochę dziwny, nie wiem co znaczy, ale fajny, chociaż coś oryginalnego, a nie jakiś CenaJohn. :)

User: Nowy user, nic nie moge, o nim powiedzieć,

metallicabuy.jpg

melinaih3.jpg

kaneks5.jpg

18342.png

• Styl:  Jasny

Dexter,

Av: Pisałem już że ładny, tylko gdyby nie te 2 małe obrazki.. ale i tak wygląda przyzwoicie :t_up:

Sygna: Najlepsza z tych co do tej pory zrobiłeś :) Wszystko ładnie pasuje, czcionka, nawet kolor gradientu. :t_up:

Nick: Taki dziecinny :P

User: Porządny człek :) Daję radę, pracuje w Photoshopie poza tym widać, że da się z nim dogadać.

sygnastingc.png

10980.png

27704.jpg

11428.gif

• Reputacja:   1

Stinger,

Avek: Z fajną panienką nie trzeba się za dużo bawić, wystarczy obramowac i wygląda elegancko ;)

Sygna/y: Na wstępie powiem, że nie podoba mi się pomysł trzymania w podpisie dwóch prac... Jakoś to mnie tak w oczy razi... Bardziej podoba mi się ta górna. Sprawa ma się tak samo, jak z avatarem- jesli panienka jest fajna to nie trzeba wiele kombinowac, aby całość dobrze wyglądała. Bardzo fajnie wkomponowany napis w postaci dziary.

Ta druga z Becky też nie jest zła, ale ta babka już nie tak urodziwa... ;)

Nick: Nie za ciekawy... Założę się, że w sieci setki osób kryje się pod taką ksywką... No ale człowiek już się przyzwyczaił i chyba nie wypadałoby już zmieniać :roll:

User: Jeden z ważniejszych na forum. Jak dziki zarzuca różnymi panienkami i swoją grafiką, na które co tu nie mówić- miło jest popatrzyć. W sekcji wrestlingowej również nie próżnuje, a jego posty czyta się przyjemnie. Ostatni awans na modka IMO powinienbył nastąpić wcześniej.

kieska,

Av: Avatar że tak powiem przyrodniczy :8 . Ogólnie może być może nie jest z wrestlingiem związany ale spoko . Pewnie to twój ulubiony klub 8)

Sig: Sygna też spoko . Fajne białe tło z połączeniem różu fajnie to wygląda bo nie gryzie sie ze sobą. Czcionka też spoko taka normalna i różowa . Fajne te 3 zdjęcie jeszcze ten różowy biustonosz pasuje do tła .

Nick : Nick orginalny nawet nie wiem co on oznacza . Ale w każdym bądź razie fajnie brzmi :t_up:

User : Usera zbytnio nie znam . Nie mieliśmy czasu ze sobą pogadać BA nawet nie mam jego gg :D .Zna dobrze wrestlerów co można stwierdzić w temacie photo quiz :t_up:

f6dfb83c87.png

Straight Edge

Avek: Fajny, ogólnie to tylko troszkę związany z wrestlingiem ale może być.

Sig: Dla oka spoko, kolory nie gryzą się ze sobą.

Nick: Hmmmm dokładnie to nie wiem co on oznacza, ale może być.

User: Nie znam zabardzo, ale myślę że jest niezły. =))

Amarru

Avek: Za mały... tak to w sumie niezły, ale mały no i to dziwne obramowanie, zdałoby się lepszy :) nawet jakbyś chciał to mogę ci coś machnąć.

Sig: Jeszcze gorzej. Słaba, kolor za mocny, brak napisu, niedopracowana. 3/10.

Nick: Oryginalny, nie powiem. Mi się kojarzy z kabaretem "Ani Mru Mru".

User: Jest z nami krótko a sprawuje się dobrze, nie spamuje co się chwali. Jego posty trzymają poziom, często odwiedza Rookie Zone za co największy plus :)

jrthqr.jpg

Amarru

Avek:Nic specialnego ale , mi sie podoba.

Sig:Tak samo jak avek , podoba mi sie , ale nic ciekawego.

Nick:Nie wiem co to znaczy.Tu w Hiszpani to imie , ale nie wiem co znaczy to u ciebi.Najwazniejsze ze orginalny.

User:Nowy , nic na razie nie powiem.

website-profiled-pp.jpg

Hay gente que confunde la Lucha Libre con la Ucha Libre.

Steve Winters

thenextsuperstar,

Av : Avatar taki średni . Fajny rysuneczek HHH i tło też nie złe ale rozmiary i czcionka TWO jest do bani :t_down: .

Sygna : Pusto . Jak chcesz mogę ci jakąś dać :D

Nick: Może za orginalny nie jest ale jakoś mi za bardzo nie przeszkadza :)

User : Czasem sobie pogadamy na gg . User lubi takich wrestlerów jak ja za to duży plus dla niego . Pisze mądrze przynajmniej sie stara i żeby tak trzymał :t_up:

f6dfb83c87.png

Straight Edge,

Av:Mi się nie podoba:nie lubię zdjęć w tym stylu.

Syg:chyba narazie pusto.fajna była ta ze smiejącym sie Punkiem.

Nick:Nie mam nic przeciwko , ale lepszy był hardy12 :D .

User:Bardzo fajny , lubi ze mną pogadać , pisze mądre posty.Na gg też pogadamy.Naprawdę fajny user.

Ps.Jak byś mógł to chętnie bym przyjol jakąś Sygne :) .

website-profiled-pp.jpg

Hay gente que confunde la Lucha Libre con la Ucha Libre.

Steve Winters

thenextsuperstar

Avatar-Ot taki,malutki,ale fajny.Nie mam za bardzo jak go ocenić dokładniej,ale po prostu całkiem mi się podoba,ciekawie wmontowany motyw DX,przyjemnie się to prezentuje.

Sygnatura-Nie ma więc,nie mogę nic napisać.

Nick-A nawet ładny.Nie potrafię oceniać nicków,ale brzmi ok,podoba mi się.

User-Pisze,stara się być aktywny,a i nie pamiętam by jakąś głupotę trzasnął,więc jest naprawdę w porządku. :)

e916f7e946.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Jeden z najpopularniejszych Superstarów w rosterze WWE, Roman Reigns, został nazwany marzonym rywalem byłego mistrza NXT Tricka Williamsa. W niedawnym wywiadzie w programie Ebro Laura Rosenberg Show Williams został zapytany o marzonym rywalu do walki i bez wahania wskazał Reignsa. Reigns to jeden z filarów głównego rosteru WWE od debiutu w 2014 roku. Wielokrotny headliner WrestleManii i rekordowy champion, Reigns szykuje się do starcia z CM Punkiem na WWE WrestleMania 42. Choć Williams m
    • Grok
      Była mistrzyni Knockouts Rosemary podpisała kontrakt z Carlosem Silvą w TNA. W czwartek, podczas odcinka TNA Impact z 5 marca, kibice byli świadkami, jak prezydent TNA Carlos Silva czekał wraz z Tommy Dreamerem na wejście Rosemary. W trakcie segmentu fani zauważyli, że Dreamer zniknął, zanim Rosemary wyszła i usiadła obok Silvy. 41-letnia gwiazda wyjęła kontrakt, podała go Silvie, a potem ukłuła się długopisem w palec, by wypuścić krew. Rosemary wręczyła potem kontrakt i długopis Silvie, k
    • Grok
      Pomimo otrzymania paska zwolnienia w Feast or Fired na początku roku, Steve Maclin zawalczy o TNA World Championship na gali Sacrifice 27 marca w Westwego. W czwartkowym odcinku live TNA Impact z Atlanty The SUIT Daria Rae przywróciła Maclina do TNA. Chwilę później na rampie pojawił się TNA Director of Authority Santino Marella i oficjalnie ogłosił walkę o tytuł na Sacrifice. Santana zdobył pas 15 stycznia podczas debiutu TNA na AMC. Jak dotąd obronił go raz – przed byłym mistrzem Frankie Ka
    • Grok
      Dawniej znana jako Mariah May w AEW, Blake Monroe przeniosła się do WWE w zeszłym roku i dołączyła do NXT Shawna Michaelsa. Niedawno w podcaście The Wrestling Classic Monroe opowiedziała o doświadczeniu pracy pod jego wodzą. 27-letnia gwiazda była też zaangażowana w jedną z najgłośniejszych rywalizacji w AEW – z Toni Storm o AEW Women’s World title – zanim odeszła z tej federacji. Monroe to także była mistrzyni WWE NXT Women’s North American Championship, która trzymała ten pas przez
    • Grok
      Mistrzowie pasów TNA World Tag Team Jeff Hardy i Matt Hardy mają przed sobą nowe wyzwanie. W czwartkowym odcinku TNA Impact z 5 marca 2026 roku ekipa The System (Brian Myers & Bear Bronson) zmierzyła się z The Righteous (Vincent & Dutch), Sinner and Saint (Judas Icarus & Travis Williams) oraz Rich Swann i BDE w Four-Way tag team number one contenders match o miano pretendentów nr 1 do pasów TNA World Tag Team. W finałowych momentach Myers i Bronson skupili się na BDE, powalając g
  • Dodaj nową pozycję...