Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Dexter

Avatar: Lajtowy, ma klimat, oczywiście czerwony kolor, bo żaden inny nie pasuje tak zajebiście do Kane'a. No i sam Kane z woreczkiem mi się podoba, ogromy plus dla avka :thumb:

Sygna: Tutaj troszkę gorzej. Nie żeby mi się nie podobała, ale ten kolor nie pasuje do sygny z taką laską, jaka jest Melina. To powinno być weselsze, a tymczasem sygna jest ciemna i tak jakby mroczna. I nie wiem, co jest za tą Melinką...

Nick: Oczywiście kojarzy się z kreskówką i kujonem. Jak widzę twoje posty, to widzę małego rudego chłopczyka w okularkach :D

User: Mój rówieśnik, takie samo doświadczenie w temacie. Niestety cieniem na niego pada jeden warn i minusowe punkty reputacji. Mi jakoś nie podpadł ;)

100 post! Give me a Hell Yeah! :D

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

76

• IOOT_DZIKO

67

• Hardas

53

• IIL

50

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   2

Danielsson plus cyferki

Avatar: badziewny :twisted: nie dosyć że jakość pozostawia dużo do życzenia to jeszcze z burakiem w tle :P

Sygna: tu już lepsza, ładne wykonianie no i Storm też niezły zawodnik

Nick: gdyby nie cyferki nie można by było mieć większych zastrzeżeń, weź powiedz Norasowi żeby ci zmienił

User: nie znam, nowa krew jak to niektórzy lubią mówić ale widze że stara sie coś z sensem napisać czasem a to sie chwali. NIestety jak patrze na profil to jest jednym z dzieci miodzia i fan tej osiedlowej federacji mieniącej się jako "konkurencja dla WWE" a to już gorzej :x

Willuś pierdzi wiater

Avatar : taki fiutaśny xD , nie podoba mi sie ogołnie xD

Sygna : Boże WTF ? nie podoba mi sie , taka zwykła , i nic w niej specjalnego . , ale jedyny + ze wkoncu odswiezyles profil :P .

Nick : kojarzy mi sie nie wiem czym xD , ale wydaje sie być taki spokojny xD i utemperowany a tak nie jest xD

User: Aaaa , nie znam , ale wiem ze lubi robićsobie jaja i smiac sie a swoich żenujących czasami zartów . Teraz mało co sie udziela chyba ze w shoutboxie :)) . ale ogolnei nic nie mam.

sws.png

31576.png

SliverWolf

Av: Jeden z lepszych na forum :thinking: Klimat, wykonanie, jakaś pani w L. Sama liter L łączy się z A.

Sig: Co ty masz z tym LA ? Tak poważnie, to ładna, ale mało w nią autor włożył pracy, stock, kolorek, ten bajer z lewej i napis... ale ogólnie to fajna.

Nick: Co to za gra była :8 ? Fajny.

User: Zrobił "big return" i pokonał aktualnego BGZ Championa hardy'ego 12 by stać się spammerem miesiąca. Nieźle nadrabia zaległości. Niedawno poznałem faceta, więc jest tak :t_up:

jrthqr.jpg

>CC<

Avek: Ciągle zmienia, bo niezły z niego grafik to robi sobie avki i sygny na zawołanie :P Ten aktualny niezbyt mi się podoba, taki tradycyjny i avków z Chrisem Cage'm jest mnóstwo na forum, poprzedni dużo lepsze.

Sygna: Tu dużo lepiej. Edge w swoim stylu i ulubionej dla CC kolorystyce:P Sygna na +

Nick: Skrócona wersja Chris Cage. Lepsze to niż nazwa wrestlera :)

User: Spoko gośc - polubiłem go :) Przykłada się bardzo, zwłaszcza w dyskusjach dla początkujących. Wprawdzie czasem aż za bardzo, ale mimo wszystko aktualnie jeden z lepszych userów na forum.

Eddy

Avek: Dziwny, ale śmieszny. Jak go zobaczyłem po raz pierwszy to myślałem, że się zleję. Taką mam dziwną reakcję jak widze gdy króliki jakiegoś gościa obkładają

Sygna: Dużo lepsza od avka :roll: . Bardzo dobra praca , ale nie wyróżnia się wśród innych sygnatur

Nick: Eddy to bodajże jeden z bohaterów jednej z najbardziej pokręconych bajek, jakich w życiu widziałem. Nick jest prosty do zapamiętania i rozpoznawalny

User: Został moderatorem i bardzo dobrze ponieważ wrzuca ze sumiennością wszystkie gale. Posty również sensowne pisze więc oby tak dalej. Dla Eddy' ego duży pozytyw :t_up:

• Styl:  Jasny

Cpt. Charisma,

Av: Nowy, tylko troszkę za mały, poza tym twarz Trajpela ciemna. :)

Sygna: Moje wykonanie, więc bez komentarza.. :8

Nick: Fajnie, że zmieniłeś. Ten jest zdecydowanie lepszy od poprzedniego.. :t_up:

User: Wrzuca newsy oraz wyniki, więc przydatny człowiek. :) Poza tym wydaje się być miły itp. Jak narazie większych kontaktów nie mamy.. :)

sygnastingc.png

10980.png

27704.jpg

11428.gif

Stinger

Avatar: ładny napisk , i ogólnie , ladne tło , wszystko sie jak najlepiej zgrywa.

Sygna : juz o niej pisałem , wiec naspize jeszcze raz ze łaaaaadna xD

Nick : wiadomo , kojarzy mi sie z stingiem , moglby byc bardziej oryginalny. Ale nie jest źle :P

User : Bardzo wartościowy :) , dla mnie najlepszy grafik na forum ;). Od czasu do czasu gadamy sobie na gg :) ogólnie , nie mam zastrzeżen .

sws.png

31576.png

SilverWolf

Avatar-Bardzo ładny.Estetyczny,fajny napis i ogólnie widać,że przemyślana praca.Naprawdę duży plus.

Sygnatura-Też ładna.Lubię czarno-białe sygnatury,za co dodatkowy plus...Co by tu jeszcze-ładne ujęcie,więc sygna przyciąga oko.

Nick-Dźwięczny. :) Nie wiem co jeszcze o nim napisać,dobrze,że oryginalny...

User-Cóż,nie znam za bardzo-domyślić się mogę,że zafascynowany Zachodnim Wybrzeżem USA...Dosyć często widuję jego wypowiedzi,więc aktywny,głupot nie pisze,więc ogólnie jest okej. :)

e916f7e946.png

Avatar : Stone Cold Steve Austin w jak najodpowiedniejszej dla Niego pozie, bardzo fajny.

Sygnatura : To samo co avatar. Dobra robota.

Nick : Mast, kojarzy mi sie z duchem, wpada w ucho

User - Nie kojarze z wczesniejszego okresu na BGZ, nie mialem okazji poznac, jak widac wartosiowy skoro jest taki waaazny. ;] Pozdrawiam.

slipknotte1.jpg

userbar467027qt4.gif

Kondzio

Avatar: przepiękny , i te kolory , mysle ze jeden z lepszych na forum , podaj mi namiary na grafika :lol

Sygnatura : SLIPKNOT!!!!! , osobiscie mi sie nie podoba :/ , za duzo tego wszystkiego w niej i nie wiadomo na co zwrócić uwage.

Nick: Kondzio , no z czym ma mi sie kojarzyć , jak nie z Finlay'em , pamietam sygnature za starych czasów jak miałeś :):) i na dodatek ta ranga:] . ogólnie ujdzie.

User: wrocił sobie do nas :)) , pamietam go jescze przed moim odejsciem z BGZ :). Ogolnie nic nie mam:). Czasami pare zdań napiszemy na gygy jak wczoraj tlyko sie gadać troszku nie dało w moim stanie xD

:t_up:

sws.png

31576.png

Silver Wofl

Avek:Niezły pokazuje co tak naprawdę lubi i jaki styl Silver prezentuje

Sygna : Miasto Aniołów,moim zdaniem lepiej wyglądała by w kolorach,ale i tak dobra

Nick:Hmmm......sam nie wiem ;D

User: Ostatnimi czasy często z sobą piszemy na gygy,spoko koleś :D52 :D:P

pezetvi7.png

baryla

Avek: Widziałem ten plakat, i albo mi się wydaje, albo ten Triple H jest rozciągnięty... Hunter miał taki sam avek... coś innego by się zdało.

Sig: Długo go trzymasz, a to nie jest jedno z najlepszych wykonani Stingera... taki właściwie prosty... stock i jakieś duperele na około, wokół postaci reszta stocka nie naruszona... średnio.

Nick: Dziwny, ani w pozytywnym, ani w negatywnym tego znaczeniu... przede wszystkim brzmi "po polsku". Mi się trochę nie podoba, ale są gusta i guściki.

User: Fan Triple H'a, za co pewnie wiele traci u innych, ale jak już mówiłem, są gusta i guściki. Poza tym stara się pisać nowe tematy, ale różnie to wychodzi :roll: . Tak za całokształt to user na plus, lubi dyskutować a to jest najważniejsze. 8)

jrthqr.jpg

>CC<,

Awatar: Mmm, Traci Brooks. Awatar, prosty czysty, a najładniejszy jest w tym biust Traci.

Sygnatura: Trzech dobrych zapaśników, ładne wykonanie i oczywiście twoja ulubiona, kolorystyka. :t_up:

Nick: Fajny, krótki i łatwo zapamiętać.

User: Dobrze spełnia swoje obowiązki, świetny grafik, co tu dużo mówić, po prostu wszytko na +.

metallicabuy.jpg

melinaih3.jpg

kaneks5.jpg

18342.png

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Dexter

Avatar : Z Kane'm , mam cos podobnego wiec nie bede sie az tak wypowiadal. Avek jest wporzadku.

Sygnatura : Melina....i wszystko jasne , super Diva :)

Nick : Jak z bajki za ktora nigdy nie przepadalem , wiec nie podoba mi sie.

User : Stara sie , to akurat wazne , nie zawsze mu wychodzi lecz sie stara , troche jeszcze musi sie nauczyc o wrs. ale mysle ze bedzie dobrze.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Jeden z najpopularniejszych Superstarów w rosterze WWE, Roman Reigns, został nazwany marzonym rywalem byłego mistrza NXT Tricka Williamsa. W niedawnym wywiadzie w programie Ebro Laura Rosenberg Show Williams został zapytany o marzonym rywalu do walki i bez wahania wskazał Reignsa. Reigns to jeden z filarów głównego rosteru WWE od debiutu w 2014 roku. Wielokrotny headliner WrestleManii i rekordowy champion, Reigns szykuje się do starcia z CM Punkiem na WWE WrestleMania 42. Choć Williams m
    • Grok
      Była mistrzyni Knockouts Rosemary podpisała kontrakt z Carlosem Silvą w TNA. W czwartek, podczas odcinka TNA Impact z 5 marca, kibice byli świadkami, jak prezydent TNA Carlos Silva czekał wraz z Tommy Dreamerem na wejście Rosemary. W trakcie segmentu fani zauważyli, że Dreamer zniknął, zanim Rosemary wyszła i usiadła obok Silvy. 41-letnia gwiazda wyjęła kontrakt, podała go Silvie, a potem ukłuła się długopisem w palec, by wypuścić krew. Rosemary wręczyła potem kontrakt i długopis Silvie, k
    • Grok
      Pomimo otrzymania paska zwolnienia w Feast or Fired na początku roku, Steve Maclin zawalczy o TNA World Championship na gali Sacrifice 27 marca w Westwego. W czwartkowym odcinku live TNA Impact z Atlanty The SUIT Daria Rae przywróciła Maclina do TNA. Chwilę później na rampie pojawił się TNA Director of Authority Santino Marella i oficjalnie ogłosił walkę o tytuł na Sacrifice. Santana zdobył pas 15 stycznia podczas debiutu TNA na AMC. Jak dotąd obronił go raz – przed byłym mistrzem Frankie Ka
    • Grok
      Dawniej znana jako Mariah May w AEW, Blake Monroe przeniosła się do WWE w zeszłym roku i dołączyła do NXT Shawna Michaelsa. Niedawno w podcaście The Wrestling Classic Monroe opowiedziała o doświadczeniu pracy pod jego wodzą. 27-letnia gwiazda była też zaangażowana w jedną z najgłośniejszych rywalizacji w AEW – z Toni Storm o AEW Women’s World title – zanim odeszła z tej federacji. Monroe to także była mistrzyni WWE NXT Women’s North American Championship, która trzymała ten pas przez
    • Grok
      Mistrzowie pasów TNA World Tag Team Jeff Hardy i Matt Hardy mają przed sobą nowe wyzwanie. W czwartkowym odcinku TNA Impact z 5 marca 2026 roku ekipa The System (Brian Myers & Bear Bronson) zmierzyła się z The Righteous (Vincent & Dutch), Sinner and Saint (Judas Icarus & Travis Williams) oraz Rich Swann i BDE w Four-Way tag team number one contenders match o miano pretendentów nr 1 do pasów TNA World Tag Team. W finałowych momentach Myers i Bronson skupili się na BDE, powalając g
  • Dodaj nową pozycję...