Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Conman

Avek - takie połączenie Reya z Boogeymanem. Ale i tak jest super.

Sygna - Rey na głowie Ortona bodajże...? Hmm co to może oznaczać? :D Toilet User- co ty gadasz ja tam mam kartę stałego klienta 8) .

Nick - Conman - pamiętam że był taki na ESC w Street Ball Extreme. Koszykówka cię interesuje? A może poprostu wymyśliłeś nick.

Ranga - Ciemna Strona Pomidora - śmieszna :D Lubisz pomidory czy co? :P Bardzo mądry user, jeśli pisze to mądrze. Boże dzięki ci za tego usera :D .

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

76

• IOOT_DZIKO

67

• Hardas

53

• IIL

50

Top użytkownicy w tym temacie

pietreqNH

Avek:Tutaj totalna klapa...Radzę ci jak najszybciej zmienic bo nie prezentuje się za dobrze ten avatar...

Sygna:Tu już lepiej lecz też nie do końca.Te napisy(chodzi o te mniejsze)przeszkadzają w tej sygnie o to nawet bardzo , a tak to reszta ok :t_up: .

Nick:Your name is Peter :P .Dosyc orginalny , co ja tam mogę pisac , podoba mi się.

Ranga:No od dzisiaj (chyba) to już active user :t_up: .Zasłużenie.Udziela się dużo w temacie o grze Sd vs Raw 09 to dobrze , bo chętnie oglądam filmiki które tam dodaje i czekam na następne .

User:Dzisiaj już Active , mądrze udziela się na forum , nie spamuje :8 i nie pali głupot chociaż kiedy napisałeś w WSF w temacie zajętych wrestlerów że chcez kogoś tam to...Uważaj...

website-profiled-pp.jpg

Hay gente que confunde la Lucha Libre con la Ucha Libre.

Steve Winters

thenextsuperstar

Avatar: Mi się nie podoba ale to tylko mój gust.

Nick: Nie wiem skąd ten pomysł ale może być. Bardzo oryginalny.

Sygna: Bardzo fajna ale jak dla mnie za dużo Jeffa.

User: Nikogo tu za bardzo nie znam ale po tym poście widzę że bardzo lubisz dawać uśmieszki. =))

Midey

Avatar: Taylor Wilde wykonuje jakiś skok... średni

Sygna: Trochę lapsza, ale też nie najlepsza.

Nick: Nie wiem co znaczy. Może jakaś ksywka?;> :D

Ranga: brak

User: Chyba świeżo zarejestrowany. Mało postów, a stosunkowo dużo tematów. Pisz więcej postów, ale pamiętaj!Nie spamuj!

rvwzyx.jpg

Archer93

Avatar: Świetna sprawa, bardzo mi się podoba. Taki wkurzony Big Show, zdaje się, że z czasów swojego niedawnego powrotu do WWE. Kiedy słyszę Archer, myślę: "wyczesany avek z Biggie'm. :) Dobre wykonanie, jak i pomysł.

Sygna: Tu już trochę gorzej, jednak nie jest źle. Wykonanie SE specjalnie dla pana Archera. Prosta Krawędź jest dopiero początkującym grafikiem, więc superowe to nie jest, ale mogło być gorzej. No i treść: Greatest Big Show Polish Fan, Archer93. And that's the truth :) Tylko ja bym napisał to po polsku. :P

Nick: Łucznik? Ciekawa sprawa, kojarzy mi się z gierkami z przeglądarki. 93 to pewnie rok urodzenia, 1993 - tak samo jak ja. Ogólnie nick spoko, kojarzy mi się bardzo pozytywnie.

Ranga: AU :P

Juzer: Miły gościu. Wielki fan BS, i fajnie, bo Paul miażdży :D Dużo pisze na WSF, ale niedawno zaczął się udzielać w dyskusjach... ale tylko WWE :P Pisze mądre i rozbudowane posty, pomyśli, zanim coś skrobnie, więc zdecydowanie tylko pozytywy :t_up:

.Danielsson

Avatar: Bardzo fajnie taki troszke wkurzony Christian, oparty na linach. Bardzo fajnie wykonany.

Sygna: Chris Sabin - bardzo podobają mi się czarno białe sygny wieć dla mnie bomba :t_up: . Ale cóż czy jakaś praca od CC może być zła? :D

Nick: Danielsson hmm... :thinking: - można wywnioskować że ma na imie Daniel :D . Coś w styl mojego DANIEL - DANIELSSON, PIOTREK - PIETREQ

Ranga: Active User

Juzer: Mój dobry znajomy :D . Przekonał mnie do oglądania TNA więc jest jakby moim mentorem =)) Ogólnie więcej takich userów.

pietreqNH

Avatar: Brak mi słów więc: :t_down:

Nick: Oryginalne

Sygna: Bardzo fajna. Takie samo tło jak na filmiku (Titantronie).

User: Dziwne że bawiłeś się w wrestling w wieku 6 lat. Pozatym kompletnie nie wiem kim jesteś.

Midey

Avek : Fajny gif , etrance talyor wilde . Cóż ciężko go ocenić jakiś za specjalny nie jest . Wolałbym tu widzieć jakiś ładny avatar :)

Nick : Nick fajny . Dość orginalny łatwy do za pamiętania

Sygna : Sygna jego wykonania . Jest początkującym grafikiem więc spoko ale na początek radziłbym wziąć jakąś na zamówienie :t_up: (jakby co nie chciałem cie uraźić ;) )

User : Nie dawno co dołączył na forum . Zaczął pisać newspacki i teraz zaczyna zabawę z photoshopem . Nie znam go zbyt dobrze ale myślę że znajdzie się jakaś okazja do rozmowy ;)

f6dfb83c87.png

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Straight Edge

Avatar : Randy z paskiem , fajnie wykonany avatar co tu dużo mówić.

Sygnatura : Nie wiem jak innym ale mi się bardzo podoba. Kreskówkowy typ ale bardzo fajnie wyglądający.

Nick : Cóż nie lubię aż tak Punka a wiadomo do kogo ten nick...ale lepsze to niż hardy 12 :D

Ranga : Tutaj wiadomo że fan Jeff'a Hardy'ego...ranga beznadziejna wybacz ale na prawdę nie pasuje.

User : Tutaj dużo by pisać...od spamowania którym zaczął na tym forum po zaczęcie się udzielać całkiem dobrze , lecz czasami denerwuje. Z WSF raz wyleciał za swoje zachowanie i z BGZ też był bliski. Ale jakoś udało mu się odkuć...zaczął udzielać się w miarę dobrze i miejmy nadzieję że ta tendencja idzie w górę. Jedna jeszcze ciekawa rzecz to jego częste zmienianie ulubionego wrestlera :D

The_Icon

Avatar : Tommy Dreamer. Najzwyklejszy avatar, bez udziwnień może być.

Sygnatura : Bardzo fajna sygna. Właśnie takie mi się podobają. Ten uśmiech Michaelsa jest powalający.

Nick : Icon, Ikona, HBK. Bardzo fajnie dobrany nick, może oznaczać parę słów/osób. :t_up:

Ranga : Serce i dusza BGZ. Nazwa zapożyczona od Dreamera. Ta ranga pasuje do niego :t_up:

User : Co by tu pisać... Z tego co wiem był kiedyś "szefem" WSF, pisze dużo Newsów, jednym słowem bardzo dobry, dojrzały user. Pozdro :waving: .

pietreqNH:

Avatar: Hmmm.... Orton i no Mercy... Troszkę nie wyraźny, mi nie przypadł do gustu, mamy przecież tylu wspaniałych grafików na BGZ :)

Sygna: Niektórym się podoba, mi po prostu nie... ale nie jest aż tak tragicznie...

Nick: Dość trudny, choć pozornie nic wielkiego, pewnie jakieś skróty ale nie wnikam do tego :)

User: pamiętam że chciał wejść od razu w WSF, coś się tam burzyli, więc trza było troszke popisać :) Pisanioe ci nawet wychodzi, na wrestlingu się z nasz, wię c fajnie że doszedłeś do BGZ :)

PS: SETA MOJA :D

Whitedruid

Avek - Evan Bourne wykonujący Shooting Star Press. Może być, chociaż zanim dopatrzyłem się twarzy Evana to zdążyłbym ... a nie ważne, w miarę ładna.

Sygna - Ja chce taką ;D CM jest moim ulubionym wraz z Randym, więc nie mam się czego czepiać. Szacun dla CC.

Nick - Żadna tibia, żadne MMO. Niech zgadne, masz białe włosy i jesteś wielkości druida. Tak trafiłem? Nie no bez jaj teraz.

Fajny nick zapamiętałem go od razu.

User - dzięki mojej ocenie nabił sobie 100 posta. Ale mam "zaszczyt" :D . Spoko user więcej takich prosze.

pietreqNH

Avatar : Słaby trochę . Normalne zdjęcie trochę pryciemniane i nick usera w rogu . Mnie się nie podoba

Sygna : Sygna fajna widać że ktoś nad nią pracował . Fajnie że jest Orton bo go lubię ale sygnaturka jest zrobiona w nie moim stylu . Ale tak ogólnie jest fajna

Nick : Nick nawet fajny . Może nie jest super ekstra orginalny ale mi jakoś nie przeszkadza i wpada w ucho :)

User : nie dawno co zagościł na forum więc nie mogę o nim dużo powiedzieć . Jest pewnie fanem Ortona i chyba lubi wrestle games co widać po udzielaniu się w temacie o SvR 09 . Na razie piszę fajnie nie strzela głupot oby się długo udzielał i pisał fajne posty :t_up:

f6dfb83c87.png

Straight Edge

Avatar : Bardzo fajny ale... Nie lubie Ortona z "Rated R Gej O".

Sygna : Styles (Dla mnie jest nie podobny =)) ) też mi nie pasi ale sygna akurat okej.

Nick : Jak dla mnie trudny do zapamiętania.

User : Chyba w każdym temacie się udzielasz bo ja pamiętam twojego AVA i range. Nic więcej nie wiem.

Midey

Avek: EEEEE szit i tyle, nie ma co się rozpisywać.

Sygna: A tutaj kupa jeszcze większa... Razi w oczy jak nic innego. Za czerwono, za brzydko i za nudno.

Nick: Prosty.... tylko co on ma oznaczać :thinking: Może chodziło o Meiden....

Ranga: Pracuj :t_up:

User: Nowy, tak więc chłopaka nie znam. Cuś tam się udziela (jak na razie) no i od czasu do czasu wystrzeli z jakimś tam news packiem.

Popracuj jeszcze trochę, a kiedyś może będziesz taki jak Willem.... bez urazy of korz :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Chodzi o to co trzeba zrobić by zdobyć poderwać Cece.
    • -Raven-
      Jakaś podpowiedź?
    • Grishan
      Trochę trzeba było na ten tekst poczekać, ale mam wrażenie, że było warto. Jest po prostu fajny. Hania też jest fajna. "Dziadzio Szakal" też jak najbardziej daje radę. Zastanawiałem się, jak podejdziesz do tego tematu i nie rozczarowałem się: to wszystko po prostu ma ręce i nogi. Ciekawy projekt, bez dwóch zdań. I udany erp.  
    • Bastian
      Konkretny opener na początek NXT. Szkoda tylko, że nie było żadnej stawki, a w ringu mieliśmy gości ze Smackdown w postaci Fraxiom, świeżaka Moreno i Dara, o którym wielu już zapomniało   Great American Bash za kilkanaście dni. Bookerzy postawili na najmocniejsze na ten momenty karty. Tony d'Angelo kontra Naraku u panów i Lola Vice - Kendal Grey u pań. Świeżaki, czyli Rook i Hendrix pójdą na siebie, a co do Kelani Jordan ciekawi mnie, czy prędzej zdobędzie jeszcze jakiś tytuł w NXT czy może
    • Przemk0
      Ja już swój RP ukończyłem. Nie chciałem też dopisywać za dużo tylko po prostu wykonałem swój plan na IV rozdziały, aby to było uczciwe wobec tych co napisali na czas.
  • Dodaj nową pozycję...