Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

The Icon

Avek:Jakoś nie podoba mi sie ten woreczek ;D

Sygna: Wymiata i to strasznie,zrobiona w mrocznym klimacie.GOOD !!

Nick:Mówi wszystko :D

User:Tak naprawdę to on wytłumaczył mi na początku co i jak w BGZ,pomocny zawsze pogada,

Very GOOD :D

pezetvi7.png
  • Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

76

• IOOT_DZIKO

67

• Hardas

53

• IIL

50

Top użytkownicy w tym temacie

baryla,

Awatar : Awatar może być ale wielkość mi sie nie podoba . HHH w więzieniu to był chyba jakiś plakat PPV chyba Jungment day . Ogólnie spoko

Sygna : Sygnaturka wymiata . Fajny jest ten krzyż w świetle napisu DX Efekty też fajne i zdjęcie bardzo pasuje . Dla mnie sygnaturka jedna z najlepszych na forum :t_up:

Nick : nick orginalny zupełnie nie wiem jak go ocenić

User: Usera zbytnio nie znam . Często pisze w dyskusjach przykłada się żeby napisać dobrego posta i jak wyidać wychodzi mu to . Będą z niego ludzie

f6dfb83c87.png

Awatar : Sluchasz metalu :twisted: ?

Sygna : CM Punk, czyli jeden z prekursorow ruchu sXe ;] podoba mi sie wykonanie obu.

Nick : Taki zwykly program Edge, kojarzy mi sie z uszczypliwoscia z wiazku z tym programem hehe.

User: Mloda krew BGZ, jak widac daje rade. NIe pisze glupot, a to najwazniejsze. Nie mialem okazji poznac, wiec nie wypowiem sie dokladnie . Poznam - ocenie.

slipknotte1.jpg

userbar467027qt4.gif

• Styl:  Jasny

kondzio,

Av: Zajebisty :8

Sygna: Nieeee.. za dużo tu wszystkiego, kolory się mieszają. Do wymiany :t_up:

Nick: Wszystko jasne :thumb: kondzio i już.

User: Kiedyś chyba mod, w końcu powrócił na BGZ, a tak to spoko gość. :t_up:

sygnastingc.png

10980.png

27704.jpg

11428.gif

Stinger

Avek: Niezła dupka.

Sygna: Kelly Kelly i......?

Nick: Krótki, Fajny ogólnie Cool. =))

User: Moim zdaniem świetny moderator.

Amarru,

Awatar: Nic, specjalnego, nie podoba, mi się/ :t_down:

Sygnatura: Tak samo, jak awek.

Nick: Hmm, trochę dziwny, nie wiem co znaczy, ale fajny, chociaż coś oryginalnego, a nie jakiś CenaJohn. :)

User: Nowy user, nic nie moge, o nim powiedzieć,

metallicabuy.jpg

melinaih3.jpg

kaneks5.jpg

18342.png

• Styl:  Jasny

Dexter,

Av: Pisałem już że ładny, tylko gdyby nie te 2 małe obrazki.. ale i tak wygląda przyzwoicie :t_up:

Sygna: Najlepsza z tych co do tej pory zrobiłeś :) Wszystko ładnie pasuje, czcionka, nawet kolor gradientu. :t_up:

Nick: Taki dziecinny :P

User: Porządny człek :) Daję radę, pracuje w Photoshopie poza tym widać, że da się z nim dogadać.

sygnastingc.png

10980.png

27704.jpg

11428.gif

• Reputacja:   1

Stinger,

Avek: Z fajną panienką nie trzeba się za dużo bawić, wystarczy obramowac i wygląda elegancko ;)

Sygna/y: Na wstępie powiem, że nie podoba mi się pomysł trzymania w podpisie dwóch prac... Jakoś to mnie tak w oczy razi... Bardziej podoba mi się ta górna. Sprawa ma się tak samo, jak z avatarem- jesli panienka jest fajna to nie trzeba wiele kombinowac, aby całość dobrze wyglądała. Bardzo fajnie wkomponowany napis w postaci dziary.

Ta druga z Becky też nie jest zła, ale ta babka już nie tak urodziwa... ;)

Nick: Nie za ciekawy... Założę się, że w sieci setki osób kryje się pod taką ksywką... No ale człowiek już się przyzwyczaił i chyba nie wypadałoby już zmieniać :roll:

User: Jeden z ważniejszych na forum. Jak dziki zarzuca różnymi panienkami i swoją grafiką, na które co tu nie mówić- miło jest popatrzyć. W sekcji wrestlingowej również nie próżnuje, a jego posty czyta się przyjemnie. Ostatni awans na modka IMO powinienbył nastąpić wcześniej.

kieska,

Av: Avatar że tak powiem przyrodniczy :8 . Ogólnie może być może nie jest z wrestlingiem związany ale spoko . Pewnie to twój ulubiony klub 8)

Sig: Sygna też spoko . Fajne białe tło z połączeniem różu fajnie to wygląda bo nie gryzie sie ze sobą. Czcionka też spoko taka normalna i różowa . Fajne te 3 zdjęcie jeszcze ten różowy biustonosz pasuje do tła .

Nick : Nick orginalny nawet nie wiem co on oznacza . Ale w każdym bądź razie fajnie brzmi :t_up:

User : Usera zbytnio nie znam . Nie mieliśmy czasu ze sobą pogadać BA nawet nie mam jego gg :D .Zna dobrze wrestlerów co można stwierdzić w temacie photo quiz :t_up:

f6dfb83c87.png

Straight Edge

Avek: Fajny, ogólnie to tylko troszkę związany z wrestlingiem ale może być.

Sig: Dla oka spoko, kolory nie gryzą się ze sobą.

Nick: Hmmmm dokładnie to nie wiem co on oznacza, ale może być.

User: Nie znam zabardzo, ale myślę że jest niezły. =))

Amarru

Avek: Za mały... tak to w sumie niezły, ale mały no i to dziwne obramowanie, zdałoby się lepszy :) nawet jakbyś chciał to mogę ci coś machnąć.

Sig: Jeszcze gorzej. Słaba, kolor za mocny, brak napisu, niedopracowana. 3/10.

Nick: Oryginalny, nie powiem. Mi się kojarzy z kabaretem "Ani Mru Mru".

User: Jest z nami krótko a sprawuje się dobrze, nie spamuje co się chwali. Jego posty trzymają poziom, często odwiedza Rookie Zone za co największy plus :)

jrthqr.jpg

Amarru

Avek:Nic specialnego ale , mi sie podoba.

Sig:Tak samo jak avek , podoba mi sie , ale nic ciekawego.

Nick:Nie wiem co to znaczy.Tu w Hiszpani to imie , ale nie wiem co znaczy to u ciebi.Najwazniejsze ze orginalny.

User:Nowy , nic na razie nie powiem.

website-profiled-pp.jpg

Hay gente que confunde la Lucha Libre con la Ucha Libre.

Steve Winters

thenextsuperstar,

Av : Avatar taki średni . Fajny rysuneczek HHH i tło też nie złe ale rozmiary i czcionka TWO jest do bani :t_down: .

Sygna : Pusto . Jak chcesz mogę ci jakąś dać :D

Nick: Może za orginalny nie jest ale jakoś mi za bardzo nie przeszkadza :)

User : Czasem sobie pogadamy na gg . User lubi takich wrestlerów jak ja za to duży plus dla niego . Pisze mądrze przynajmniej sie stara i żeby tak trzymał :t_up:

f6dfb83c87.png

Straight Edge,

Av:Mi się nie podoba:nie lubię zdjęć w tym stylu.

Syg:chyba narazie pusto.fajna była ta ze smiejącym sie Punkiem.

Nick:Nie mam nic przeciwko , ale lepszy był hardy12 :D .

User:Bardzo fajny , lubi ze mną pogadać , pisze mądre posty.Na gg też pogadamy.Naprawdę fajny user.

Ps.Jak byś mógł to chętnie bym przyjol jakąś Sygne :) .

website-profiled-pp.jpg

Hay gente que confunde la Lucha Libre con la Ucha Libre.

Steve Winters

thenextsuperstar

Avatar-Ot taki,malutki,ale fajny.Nie mam za bardzo jak go ocenić dokładniej,ale po prostu całkiem mi się podoba,ciekawie wmontowany motyw DX,przyjemnie się to prezentuje.

Sygnatura-Nie ma więc,nie mogę nic napisać.

Nick-A nawet ładny.Nie potrafię oceniać nicków,ale brzmi ok,podoba mi się.

User-Pisze,stara się być aktywny,a i nie pamiętam by jakąś głupotę trzasnął,więc jest naprawdę w porządku. :)

e916f7e946.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Attitude
      Nazwa gali: NJPW 54th Anniversary Event & New Japan Cup 2026 - Dzień 3 Data: 06.03.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Ota City General Gymnasium Publiczność: 2.949 Format: Live Platforma: NJPWWorld.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Main Event #701 Data: 02.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Indianapolis, Indiana, USA Arena: Gainbridge Fieldhouse Publiczność: 9.499 Format: Taped Data emisji: 05.03.2026 Platforma: YouTube.com Komentarz: Blake Howard & Vic Joseph Official video: Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown
    • Grok
      Noah Leatherland NJPW uczciło 54. rocznicę w Ota City General Gymnasium, serwując fanom walki z New Japan Cup i starcia o pasy dywizji juniorów. Nie zabrakło specjalnego występu Tatsumiego Fujinami. Fujinami teamed up z Shotą Umino, Aaronem Wolfem, Satoshim Kojimą i jego synem LEONĄ, by stawić czoła House of Torture. Powrót Smoka do ringu NJPW zakończył się gorzkim smakiem porażki, bo heelowa ekipa zatriumfowała nad ekipą legendy. Fujinami zdążył jednak rozłożyć kilku rywali. W ramach Ne
    • Grok
      Dave Meltzer omówił konfrontację w mediach społecznościowych między Jade Cargill a Rheą Ripley w piątkowym wydaniu Wrestling Observer Newsletter [Wrestling Observer Newsletter]. W trakcie tej wymiany zdań Ripley, Chelsea Green i Piper Niven ostro krytykowały Cargill, a Ripley szczególnie punktowała jej umiejętności w ringu. Raporty z ostatnich dni sugerują, że cała ta sytuacja była albo czystym workiem, shootem, workiem, który przerodził się w shoot, albo ich miksem. „Not having fun. Not fri
    • Grok
      Carmelo Hayes wystawi kolejny open challenge o United States Championship na dzisiejszym odcinku WWE SmackDown. Tydzień po obronie pasa przeciwko Zackowi Ryderowi, WWE ogłosiło, że Hayes ponownie obroni United States Championship w formule open challenge na dzisiejszym SmackDown. Hayes zmierzył się już z Johnny'm Gargano, Shinsuke Nakamurą, Leonem Slaterem, Ilją Dragunovem, Reyem Fenixem i Cardoną podczas swojego panowania, które zbliża się do 80 dni. Hayes zdobył U.S. title od Ilji Dragun
  • Dodaj nową pozycję...