Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Raw 29.01.2007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

The World's Greatest Tag Team pokonal Cryme Tyme

Melina pokonała Marię

Umaga pokonał Val Venis'a

Carlito & Super Crazy pokonali Kenny'ego Dykstrę & Chris'a Masters'a

The Great Khali pokonał Intercontinental Championa Jeff'a Hardy'ego przez Count-out

WWE Champion John Cena & Shawn Michaels pokonali World Tag Team Champions Edge & Randy Orton i zostali nowymi Tag Team Championami

Edytowane przez Gość

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 220
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

What!? HBK i Cena championami? Co to ma być! Co tam robi Cena? Vince oszalał zupełnie! Orton i Edge powinni mieć jeszcze te pasy. No i mamy nowego członka DX. Shit! Do kitu. Przecierz oni wogule nie pasują do tego tytułu. Reszta walk do przewidzenia! Dzięki za wyniki. Zobaczymy co bedzie dalej

Opublikowano

Ja też się z tą Ceną nie zgadzam. DX = Eugene. Ale cieszę się, że mój najbardziej znienawidzony tag team stracił pasy :P

Khali najwidoczniej dostaje pusha. Khali akhbar!

Dzięki za wyniki.

2999686564ec3bcdf0a69b.jpg

Opublikowano
  • Autor

RAW był moim zdaniem średni.. oczywiście porażka Jeffa martwi .. na szczęscie nie stracił on pasu IC pffff

6/10 dla Rawu :twisted:

Opublikowano

WoooooW w zyciu nie przypuszczałbym że Cena bedzie TT champem. Nie podoba mi się,co to jeszcze IC mu dadzą? A Khali niech tego pusha dostanie ale w domu przy patelni a nie na ringu.

Dziki za wyniki

batektista.jpg

19052.gif

3333.gif

Opublikowano

Dziwny wynik pojedynku John Cena & Shawn Michaels Vs Edge & Randy Orton, myślę, że Shawn i przeCena długo nie będą mistrzami! No chyba, że nagle zaczną się kochać w co raczej nie wierze :twisted:

BGZ jest moją drugą rodziną!!! 

Opublikowano

Tylko walka teamów była godna zobaczenia reszta niestety kiepska. Cena i HBK mają pasy ciekawe jak długo to potrwa. Konkretnie wyglądało wejście Takera pod koniec. Khali tam też miota może i mu przypadnie coś większego.

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

Opublikowano

WTF?!

właśnie skończyle oglądać... :/

Cena i HBK chempami? NIE!

Jsa jeszcze rozumiem Cena... ale stary HBK?! Po jaka cholerę mu pas?! Dali by w końcu powalczyć True Crime albo The World's Greatest Tag Team... Taki pas mógłby też dostać Carlito.... to chyba największa kaszan od czasu jobowania CM PUNKA... :/

Mam nadzieję, że Rated RKO odbierze te pasy...

001ug2mo4.jpg