Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Attitude

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji. Zaloguj się Rejestracja
  1. falas2005
    falas2005 odpowiedział(a) na IIL temat w All Elite Wrestling
    ZJ na plycie
  2. Omnibus
    Omnibus odpowiedział(a) na Omnibus temat w Wrestling Quiz Arena
    ✅ Poprawna odpowiedź, vieiraa55!Zdobywasz 1 punkt do rankingu!Ranking uczestnikówUżytkownikPunkty🥇 IIL12🥈 KyRenLo11🥉 vieiraa559MattDevitto7Jeffrey Nero4Pełny ranking: !ranking Następne pytanie!Kto zainterweniował w walce Gunthera i Samiego Zayna przeciwko CM Punkowi i Cody'emu Rhodesowi na Saturday Night's Main Event XLV?
  3. vieiraa55
    vieiraa55 odpowiedział(a) na Omnibus temat w Wrestling Quiz Arena
    Pojawili się w umalowaniu twarzy ala Sting
  4. wcw4life
  5. VictorV2
    VictorV2 odpowiedział(a) na MattDevitto temat w World Wrestling Entertainment
    Chciałem wprowadzić jedną poprawkę do swojego posta: Danhausen V Dom spadło bardzo nisko w moich oczekiwaniach po tym jak zobaczyłem jaką stypulację dodali do tej walki. #VinceRussoIsBack
  6. BadNewsBarrett
    WWE ▪ WWE Raw z 27 lipca w Intuit Dome w Inglewood zakończyło się ważeniem Brocka Lesnara i Oby Femiego przed Hell in a Cell na SummerSlam. Oba Femi ważył 302 funty, a Lesnar zamknął rywala w klatce i odmówił wejścia do środka, co skomentował Paul Heyman. Ryan Garcia niespodziewanie dołączył do Judgment Day, rozbijając koncertową gitarą Joe Hendry'ego i Danhausena, po czym stajnia zaatakowała obu. The Vision pokonało Alpha Academy, a potem brutalnie zaatakowało Otisa stalowym krzesłem, przez co Byron Saxton ogłosił, że Otis będzie nieobecny na czas nieokreślony. Sol Ruca straciła Women's Intercontinental Championship na rzecz Raquel Rodriguez po ingerencji Roxanne Perez, a Rodriguez wygrała Tejaną Bombą. Roman Reigns i Seth Rollins zmierzyli się twarzą w twarz w segmencie zamykającym odcinek, gdzie Rollins zapowiedział, że chce doprowadzić rodzinę Reignsa do łez. Danhausen wymusił dodanie stypulacji human monies on a pole do walki z Dominikiem Mysterio na SummerSlam Night One. Tweet od @WWE Tweet od @WWE ▪ AJ Styles skrytykował booking Brona Breakkera i stwierdził, że wrestler powinien już walczyć o World Heavyweight Championship na SummerSlam, bo jest gotowy na największy push. CM Punk w programie WWE Radio wyjaśnił, że jego emerytura zależy wyłącznie od zdrowia i czuje się lepiej niż kiedykolwiek, więc nie zamierza kończyć kariery. WrestleVotes ujawnił, że Carmelo Hayes ominął SummerSlam, bo nie należy do faworytów WWE, podobnie jak Ilja Dragunov. Ricky Saints przyznał, że wciąż liczy na dodanie go do karty SummerSlam mimo braku meczu. Kevin Nash narzekał w podcaście Kliq This, że obecne zestawienia tantiem WWE są tak uproszczone, że zawodnicy nie wiedzą, ile naprawdę zarabia federacja na gadżetach. Tweet od @thep1podcast ▪ WrestleVotes zasugerował, że Charlotte Flair lub Jade Cargill wygrają ladder match o Interim WWE Women’s Championship na SummerSlam Night Two, co tłumaczy rezygnację z planowanych wcześniej pojedynków singlowych. AEW ▪ Podczas media scrum po AEW Redemption Maya World podziękowała Tony’emu Khanowi za wiarę w nią i wyraziła chęć walki z Atheną na All In, choć przyznała, że zmierzy się z kimkolwiek. Speedball Mike Bailey pokazał kontrakt na walkę o International Championship i powiedział, że jego celem jest bycie najlepszym na świecie, a nie tylko w Quebecu. Willow Nightingale w programie Countdown przed Redemption opowiedziała o rocznej walce z depresją i o tym, jak musiała nosić uśmiech mimo tęsknoty za rodziną i ważnymi wydarzeniami. ▪ AEW zapowiedziało specjalny odcinek Dynamite „Rebel Heart” 9 września w Akins Ford Arena w Atenach na rzecz badań nad ALS, z udziałem Rebel i darowiznami dla I Am ALS oraz Team Gleason Foundation.
  7. Kaczy316
    Kaczy316 odpowiedział(a) na Majesty temat w World Wrestling Entertainment
    Pora na ostatnie Raw przed SummerSlam i chętnie się przekonam jak wyszło! Zaczynamy dość mocno, bo od segmentu Brocka Lesnara i Oba Femiego z ważeniem, interesujące, że odbywa się to w klatce Hell In A Cell, zapewne, żeby nadać temu wszystkiemu klimat i potencjalnie jakiś większy brawl zrobić, pierwszy wychodzi Oba Femi, który od razu zostaję zważony i jako drugi wchodzi Brock Lesnar, który jednak nie wchodzi do klatki, tylko zamyka klatkę z Femim i oficjelami oraz ochroniarzami w środku, Heyman bierze mikrofon i mówi, że zaszły zmiany planów, mówi, że Brock Lesnar w klatce Hell In A Cell to nie jest dobry pomysł w tym momencie, psuję mu się trochę mikrofon i zwala winę na gościa z Kalifornii xD, mówi, że Oba Femi to underdog w starciu z Lesnarem i że Brock jest "Master Of The Brocktagon" i że Lesnar nigdy nie został pokonany w klatce Hell In A Cell i cały czas kręcimy się wokół tego, że Oba Femi nie może pokonać Lesnara w klatce Hell In A Cell. Oba chcę, żeby Lesnar wszedł do klatki, ale Lesnar mówi, że widzą się na SummerSlam "Bitch" Femi bierze mikrofon i mówi niech Lesnar ucieka tak jak zawsze to robi, Brock zawrócił, a Femi jeszcze mu powiedział, że to nie Oba będzie zamknięty w klatce z Brockiem tylko Lesnar będzie zamknięty w klatce z Femim! Lesnar zaczął pokazywać środkowe palce do Femiego i odszedł, a Oba zaczął robić demolkę w ringu z ochroniarzami i sprzętem i koniec segmentu, no ogólnie ciężko coś więcej wycisnąć już z tego feudu, a i tak wyszedł ten segment dość dobrze. Rozdział szósty historii Rollinsa i Reignsa, walka o tytuł Universal na Royal Rumble 2022 To była piękna walka z historią, ale także jedyna dobra walka na tamtym Royal Rumble z tego co pamiętam i jedyny pozytyw xD. Widzimy jak na parking podjeżdża całe Bloodline. The Vision vs Alpha Academy no i lecimy z tym feudem, Bron i Austin nie powinni mieć tutaj większych problemów, ale zobaczymy jak to zabookują. 8,5 minuty pojedynku i wygrywa The Vision, dobry wynik, Alpha Academy nie powinno tutaj wygrywać, z takimi zawodnikami jak Austin i Bron, pojedynek był dość dobry, po walce jeszcze Breakker i Theory atakują Tozawe, ale Otis sobie ładnie z Nimi radzi, jednak szybko Jego uwaga zostaję odwrócona przez Maxxine i też zostaję powalony przez Vision, Theory nawet uderzył krzesłem w głowę Otisa, która była akurat na wysokości ring postu, w sensie nie trafił prosto w głowę, widać to było, ale i tak nieźle to wyglądało i wiadomy był zamysł tego. Na backstage'u mamy wywiadzik z Knightem na temat Six Man Tag Team Matchu na SummerSlam. Wideo promujące dzisiejszy pojedynek pomiędzy Raquel Rodriguez i Sol Rucą o tytuł Women's Intercontinental, dobre wideo. Kolejne wideo promo tylko tym razem Gigachada Gable'a i widzimy Jego historię w pogoni za tytułem Interkontynentalnym i jak był dobry, stał się zły i stracił wszystko, bo czasem musisz stracić wszystko, żeby przypomnieć sobie co ma dla Ciebie znaczenie, piękne promo, podobało mi się. Kolejne wideo promo, teraz od Iyo Sky xD, dużo prom dzisiaj i to jednego po drugim, promo oczywiście na temat Jej walki z Liv na SummerSlam. Je'von Evans vs Rusev, oj tak ten pojedynek chętnie sobie obejrzę, ciekawi mnie kto tutaj wygra, na Evansa dość stawia WWE, ale Rusev ostatnio wszystko przegrywa i chętnie bym zobaczył Jego wygraną, no zobaczymy co się tutaj wydarzy. Po lekko ponad 11 minutach Je'von Evans pokonuję Ruseva! Pojedynek był bardzo dobry, Panowie mają ze sobą chemię moim zdaniem i to dużą, bardzo dobrze się oglądało ten pojedynek i ciekawe gdzie ta wygrana zaprowadzi Evansa, może gdzieś wyżej, bo gość daję sobie ładnie radę. Rozdział siódmy historii Rollinsa i Reignsa i widzimy powtórkę tego co wydarzyło się na WM 40 kiedy Reigns wygrał odwet na Rollinsie zamiast uderzenia Rhodesa i obrony swojego legendarnego Title Runu, też piękny i historyczny moment. Pora na koncert Joe Hendry'ego i Danhausena! Chętnie posłucham. Koncert był świetny, ale wszystko popsuł celebryta, który spoufalił się z Judgment Day i chwilę później Dominik oraz McDonagh zaatakowali Danhausena, Joe Hendry'ego i małe Danhausenki, to było spodziewane, ale jednak fajnie się słuchało tego koncertu mimo wszystko i szkoda, że został przerwany. Wideo promo Pentagona na temat Jego walki z Gigachadem podczas SummerSlam. Zapowiedź powrotu Big Cassa i odbędzie się to już za tydzień na Raw, przynajmniej według zapowiedzi. Rey Mysterio vs Ethan Page, kolejny pojedynek, który może wyjść całkiem nieźle, liczę tutaj na Ethana, ale wygrana Reya mnie nie zdziwi. Prawie 11,5 minuty pojedynku, który był mega dobry, mówiąc wprost to sam się nie spodziewałem tak dobrej walki i jestem mile zaskoczony, bo wyszło bardzo dobrze i dodatkowo wygrał Ethan Page po niezłym zagraniu z wykorzystaniem materiału z logiem Raw, który jest doczepiony do ringu, zapomniałem kompletnie jak się to nazywa, banner? Nie jestem pewny, jednak dobrze to wyglądało i mam nadzieję, że poprowadzi to Go gdzieś wyżej. Wideo promo od Liv na temat walki z Iyo na SummerSlam. Na backstage'u widzimy jak Danhausen i małe Danhausenki cierpią. Jey Uso i Jimmy Uso wchodzą do ringu, zobaczmy co mają Nam do powiedzenia, Jey jednak jeszcze raz yeetuję po swoim wejściu, ale tylko chwilę i przechodzimy do mówienia, Jimmy mówi bardzo fajny tekst, którego dawno nie słyszałem, a przynajmniej nie pamiętam, żebym go słyszał "Bloodline is now in your CITYYYYY!" Jey mówi, że to ostrzeżenie dla LA Knighta, ale wszystko przerywa Solo Sikoa w dość śmieszny sposób xD "piu piu piu BA!" xDDD śmiesznie to brzmiało, Sikoa wychodzi z publiczności. Solo zastanawia się czemu miałby wracać do rodziny i ma ostrzeżenie dla The Usos, takie, że Roman może go pocałować w tyłek, rozbrzmiewa theme song LA Knighta i wychodzi Knight we własnej osobie! Z mikrofonem na stage'u, trochę naśmiewa się z Usosów i mówi, że czas ucieka, bo do SummerSlam zostało pięć dni, chcę odejść na backstage, ale jednak się zatrzymuję i wraca w stronę ringu i lecimy z brawlem! Solo i Knight wchodzą do ringu i rozwalają Usosów! Ale pojawia się też Jacob Fatu! Który także wchodzi do ringu i rozwala Solo i Knighta i Usosi dołączają do atakowania Solo i Knighta, ale pojawia się też Royce Keys! Który na początek powala Usosów, a na sam koniec widzimy Jego face to face z Jacobem i mamy wymianę ciosów! Ostatecznie to Knight, Royce i Solo stoją w ringu jako zwycięzcy tego brawlu i to prawdopodobnie ostatniego brawlu przed SummerSlam pomiędzy tą szóstką, przyjemny segment, Solo wypadł tutaj bardzo dobrze i feud został podbudowany. Sol Ruca vs Raquel Rodriguez, walka o tytuł Women's Intercontinental, ciekawi mnie czy dojdzie do zmiany mistrzowskiej, w sumie bym chciał, bo widać, że nie mają kompletnie pomysłu na Sol Ruce, dwa miesiące title runu prawie, a Sol wychodzi tylko do obrony tytułu i nie ma żadnego feudu, zwyczajnie Raquel chciała walki o mistrzostwo Interkontynentalne kobiet i dostała ten pojedynek, już drugi raz w sumie, szkoda, bo Sol jest mega utalentowana, ale no jest jak jest, liczę na bardzo dobry pojedynek. No i dostałem to co chciałem, po prawie 10,5 minutach walki i chaosie poza ringiem, bo pojawiła się Roxanne, Liv oraz Iyo to dostałem zmianę mistrzyni i Raquel wygrała z Sol Rucą, może zacznie się coś dziać z tym mistrzostwem, chociaż patrząc po tym co dzieję się z Liv i Jej mistrzostwem to ciężko mieć pozytywne myśli odnośnie tej decyzji, ale nadzieję można mieć zawsze, walka dość przyjemna i czekam na to co wymyślą dla Raquel. Pora na ósmy rozdział historii Romana i Rollinsa, który mówi o WM 41 i Triple Threacie razem z Punksterem, także historyczny moment, w którym Seth odebrał Reignsowi Wisemana, a później sam został zdradzony przez Vision. Lecimy z ostatnim segmentem dzisiejszego show i będzie to segment Romualda i Rollinsa, zobaczmy co tutaj się wydarzy. Reigns już wszedł do ringu i ma mikrofon, ale czy zdoła coś powiedzieć czy od razu mu przerwie Seth? Dużo może się zdarzyć, zanim jednak coś powiedział to długo słuchał publiczności, a gdy tylko wymówił nazwę miasta to od razu rozbrzmiał theme song Setha Rollinsa! Nasz Wizjoner zmierza w kierunku ringu, wchodzi do kwadratowego pierścienia i bierze mikrofon i parodiuję Romana mówiąc "LOS ANGELES! Acknowledge Me!" I wznosi palec do góry, Reigns mówi, żeby dalej rujnował piękną rzecz i że Seth jest dupkiem, Rollins nazywa z kolei Reignsa wszystkimi Jego przydomkami i jest tym kim uważa, że jest, ale Seth jest lepszym profesjonalnym wrestlerem i ma w garści Romana i może go nazywać różnie, ale nie może go nazwać kłamcą, za każdym razem Rollins miał Reignsa w garści i Roman myśli, że na SummerSlam będzie inaczej? Zastanawia się co Reigns zrobi, doprowadzi do DQ jak na Royal Rumble 2022? Może zawoła Bloodline? Roman może zrobić cokolwiek, ale nie ma żadnych szans, Reigns przejmuję mikrofon i wciąż mówi, że musi pokonać Setha. Rollins z kolei wspomina, że miesiąc temu Roman powiedział, że Jego rodzina musi być przy tym jak Roman pokonuję Setha, wspomina też WM 31 jak Jego rodzina płakała kiedy Rollins cash inował swoją walizkę podczas Jego walki i że planuję sprawić ponownie to samo na SummerSlam i z tego co zrozumiałem, to zrobi z Romana ponownie swoją "Bitch" Reigns nie wytrzymuję i atakuję Rollinsa i mamy trochę powtórkę ze zdrady Shield, bo Rollins układa się na linach tak jak Reigns w 2014 i widać, że podziałało to na Romualda, wyszedł z ringu po krzesło, ale zbyt długo się nad tym zastanawiał i jak wrócił to otrzymał Curb Stompa prosto na to krzesło! Obsesja ponownie przeszkodziła Reignsowi w trzeźwym myśleniu i myślę, że to będzie kluczowe w Ich walce podczas SummerSlam, Roman nie ulegnie obsesji, zamiast czystej zemsty wybierze czystą wygraną nad Rollinsem co samo w sobie będzie zemstą i ostatnim rozdziałem w Ich wieloletniej historii, dobry segmencik, który podbudował rywalizację i feud przed SummerSlam. Podsumowanie: Przyjemny odcinek Raw, walki były w większości bardzo dobre, w sumie nie wiem czy był jakiś słabszy pojedynek, dostaliśmy fajne segmenty, które podbudowały kluczowe pojedynki jak Oba vs Lesnar i Seth vs Roman, fajny przerywnik w postaci koncertu Hendry'ego i Danhausena, a nawet zmianę mistrzowską przy tytule mid cardowym kobiet, dość przyjemne ostatnie Raw przed SummerSlam, można było oczekiwać czegoś więcej, ale już za czasów Vincenta to WWE niezbyt przykładało się do ostatnich tygodniówek przed PPV/PLE, takie giga dobre i mega hypujące tygodniówki przed PLE to mega rzadkość mam wrażenie, dlatego ja podchodzę do tego jak do zwykłej tygodniówki, bo już WWE bardzo dawno temu odeszło od tego, żeby ostatnia tygodniówka przed PLE, była jakaś mega hypująca czy wystrzałowa i dlatego bawię się dobrze zazwyczaj i to Raw mi się podobało, czekamy na SD oraz na SummerSlam!
  8. Attitude
    Attitude opublikował(a) temat w Rezultaty
    Nazwa gali:NJPW TAMASHII: Cold War Data:25.07.2026 Typ:Event Lokalizacja:Auckland Performing Arts Centre Arena:Western Springs, Auckland, New Zealand Karta: Wyniki: Spoiler Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna

Witaj na forum Attitude

Dołącz do istniejącej od 2001 roku społeczności polskich fanów wrestlingu. Dostęp do wszystkich funkcji forum wymaga zalogowania się.

Pożegnanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W związku z tym, że za niecały miesiąc przeprowadzam się na swoje śmieci chciałbym się z Wami pożegnać, bo później mogę nie znaleźć na to czasu. Nie będę miał dostępu do kompa (na razie :P) a tym bardziej do netu (przynajmniej codziennie, raz na jakiś czas Was odwiedzę) i w związku z tym chciałbym zrezygnować z posady Supermoderatora.

Mam nadzieję, że dobrze będzie mi się mieszkało w nowym miejscu, postaram się odwiedzać Was jak najczęściej, więc nie kasujcie mojego konta :D.

To by było na tyle.

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 312
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Życzę ci żeby ci się dobrze mieszkało na nowym miejscu. A co do posady super moderatora to możesz mi ją oddać :P

Opublikowano

Mysterio kurde będziemy za Tobą tęsknić!!! Mam nadzieje, że szybko do nas powrócisz na stałe!!! :mrgreen: Nigdy nie dopuścimy żeby ktokolwiek pozwolił na kasowanie Twojego konta!!! :P

Również życzę Ci tego, żeby Ci się dobrze mieszkało na nowym mieszkaniu!!!

Powodzenia!!! :D

BGZ jest moją drugą rodziną!!! 

Opublikowano

No pech, wielka strata dla BGZ, kto nam będzie walki wrzucał, najlepszego 3m się.

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

Opublikowano

Czekamy na Twój wielki powrót! :)

trzymaj się

16476371734edf391100c30.jpg

Opublikowano

Mysterio, nie pisz żegnam się - tylko do zobaczenia!

jak się przeprowadzisz to wrócisz... nie wiem po co miałby ktokolwek zabierać Tobie moda... ale to nie ode mnie zależy...

trzymaj się i powodzenia! :D

001ug2mo4.jpg
Opublikowano

Powodzenia w nowym mieszkanku i wracaj do nas szybko !!! :)

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

Opublikowano

Powodzenia ! Wracaj czym prędzej !

Postaram się godnie zastąpić ciebie z działach z mediami !

Trzymaj się :D

Opublikowano

No, powodzenia 8) Czekamy na powrót :)

2999686564ec3bcdf0a69b.jpg

Opublikowano

Eeee tam .nie gadaj głupot tylko wbijaj jak możesz najczęściej :twisted:

915802072594e34bce782c.jpg

Opublikowano

pozdrawiam, zycze powodzenia i czekam az great uploader zawita do Nas znowu na dobre :)

johncena4iryszi7ll8.gif
Opublikowano

pozdro mysterio i wpadaj jak najczęściej!

:)

vegaskopiavr1.jpg

wweteamfv8.jpg

92372310444b3ddbb51eb5.jpg

Opublikowano

To wielka strata dla BGZ, tracimy największego uplodera w dziejach naszego Forum :cry:

Ale cóż trzeba się z tym pogodzić :cry:

Wpadaj jak najcześciej na BGZ, kiedy tylko będziesz miał możliwość i pisz nam przy okazji co tam u Ciebie :D

Twoją rezygnację z funkcji Supermoderatora przyjmuję, ale zatrzymasz na stałe moda we wrestling media.

Pozdrawiam i powodzenia. :)

94370642845de365932a94.jpg

Opublikowano

najlepszego chlopie i wracaj do nas jak najszybciej