Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Pokój Zwierzeń - zadaj pytanie - REAKTYWACJA

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   4
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

illyv3.gif

IIL

1. Gdzie się uczysz i jakie plany na dalszą edukację?

2. Opisz jak trafiłeś na BGZ, Twoje pierwsze wrażenie?

3. Czemu nie wstawisz swoich fot do "Fotki użytkowników"?

4. Dlaczego wybrałeś BGZ?

5. Twoje 3 wady i zalety - uzasadnij.

94370642845de365932a94.jpg

• Odpowiedzi 965
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Zaq123

50

• Norbas

42

• patryniu

38

• Ulicznik Xeb

33

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Jasny

1. Mozesz spotkac sie albo z Aj albo z Kurtem, ktorego wybierasz i dlaczego?

2. Jakie zmiany chciałbys wprowadzić na BGZ?

3. Możesz zbanowac jednego usera bez powodu, kto to by był?

4. Twoja wymarzona kobieta?

5. Wchodzi do chaty a tam najebany Cyc lezy na twoim wyrze, co robisz?

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

• Reputacja:   9

1. Chciałbyś mieć klate jak Kurt angle ?

2. Napiłbyś sie z cycem ?

3. Czy Weemakowi udałoby sie wygrać "jaka to wędlina" ?

4. Podoba ci się Cherry ?

5. JBL Czy Cena , który prezentuje mnie ...and why ?

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   991
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

1. Gdzie się uczysz i jakie plany na dalszą edukację?

2. Opisz jak trafiłeś na BGZ, Twoje pierwsze wrażenie?

3. Czemu nie wstawisz swoich fot do "Fotki użytkowników"?

4. Dlaczego wybrałeś BGZ?

5. Twoje 3 wady i zalety - uzasadnij.

1. W Zespole Szkół Techniczno-Informatycznych w Gliwicach, na kierunku Technik Mechanik. Obecnie koncentruję się nad skończeniem szkoły, później będę się martwił co dalej.

2. Nie jestem całkowicie pewien, ale prawdopodobnie dostałem się tutaj dzięki googlom, pamiętam, że już dużo wcześniej chciałem się zarejestrować ale miałem problemy z jakimś kodem potwierdzającym.. ^^ wtedy nieprzyłożeniem większej uwagi do strony, za drugim podejściem też pewnie dzięki wyszukiwarkom dostałem się na forum, wtedy kod już zadziałał :)

3. Nie wstawiłem i nigdy nie wstawię swoich zdjęć w tak publiczne miejsca, tak samo jak nie mam podobnych na różnych fotkach itp. Mimo wszystko są takie osoby, którym posłałem fotkę osobiście.

4. Dobre pytanie, zanim zacząłem się tutaj porządnie udzielać odwiedziłem szereg innych for o tej tematyce. W grudniu 2006 trafiłem tutaj, urzekła mnie atmosfera i ciekawy klimat.. sam nie potrafię tego nazwać, coś tutaj jednak jest, skoro zauroczyło mnie i trzyma do teraz ;)

5. Hm, do zalet mogę zaliczyć pracowitość, jak już coś robię, to robię to dokładnie i starannie, a także póki nie skończę, poza tym oszczędność i punktualność, rzadko się spóźniam. Co do wad, gadatliwość, szczególnie na lekcjach, zebrałem za to kilka uwag, a także nie wiem czy mogę zaliczyć, ale mocny sen, mało co może mnie obudzić ;)

1. Mozesz spotkac sie albo z Aj albo z Kurtem, ktorego wybierasz i dlaczego?

2. Jakie zmiany chciałbys wprowadzić na BGZ?

3. Możesz zbanowac jednego usera bez powodu, kto to by był?

4. Twoja wymarzona kobieta?

5. Wchodzi do chaty a tam najebany Cyc lezy na twoim wyrze, co robisz?

1. Wybieram AJ Styles'a, ponieważ jest fenomenalny ;)

2. Obecnie żadnych, jeżeli widzę coś co trzeba zmienić, to zgłaszam to od razu.

3. Nie ma takiego usera.

4. Sam nie wiem, lubię jeżeli kobieta ma trochę ciała i jest za co złapać, chociaż chude również mi się podobają, z poczuciem humoru, o podobnych zainteresowaniach (o co niestety bardzo ciężko), chyba tyle..

5. Przyłączam się do niego i chlejemy razem :P

1. Chciałbyś mieć klate jak Kurt angle ?

2. Napiłbyś sie z cycem ?

3. Czy Weemakowi udałoby sie wygrać "jaka to wędlina" ?

4. Podoba ci się Cherry ?

5. JBL Czy Cena , który prezentuje mnie ...and why ?

1. Czemu nie :P

2. Pkt piąty pytań Alusia.

3. Ponoć ma głos jak baba, może z litości dadzą mu chociaż koszyk pasztecików.. :D

4. A co to jest ?

5. Obu na ringu widziałem, hohoho i dawniej.. ciężko powiedzieć, obecnie na bank Cena więcej pokazuje, ale w latach 2000 i Bradshaw miał dobre występy.. w ostateczności postawię na Jaśka.

• Reputacja:   1

1.Komu dałbyś admina a komu byś go odebrał?

2.Czemu skarżą się na Ciebie w sprawie WSF?

3.Uważasz że Vince jakby miał do dyspozycji Styles'a to schrzaniłby go?

4.Ulubiona potrawa?

5.Willem czy Sejbla który większy oszołom?

• Reputacja:   6

1. Jakie są Twoje wspomnienia z TNA wrestling blox?

2. Nagrywasz PPV na płyty?

3. Ulubiony rodzaj muzyki, zespół?

4. Masz jakąś konsole? Jakie gry lubisz?

5. Czytasz jakieś czasopisma? Książki? Jakie?

16476371734edf391100c30.jpg

1.Komu dałbyś admina a komu byś go odebrał?

2.Czemu skarżą się na Ciebie w sprawie WSF?

3.Uważasz że Vince jakby miał do dyspozycji Styles'a to schrzaniłby go?

4.Ulubiona potrawa?

5.Willem czy Sejbla który większy oszołom?

1. Nie do mnie należą awanse i degradacje. Admin to poważny stopień i dałbym go komuś, kto po prostu na niego zasługuje.

2. Ktoś się skarży ? nic o tym nie wiem.

3. Ciężko powiedzieć, np. Rey Mysterio po przejściu do WWE został main eventerem.. mimo wszystko cenzura, itp pewnie wykończyłaby Styles'a jakiego znamy obecnie.

4. Pierogi ruskie, albo naleśniki :t_up:

5. Willem, Sejbla przy nim jest nie groźny ^^

1. Jakie są Twoje wspomnienia z TNA wrestling blox?

2. Nagrywasz PPV na płyty?

3. Ulubiony rodzaj muzyki, zespół?

4. Masz jakąś konsole? Jakie gry lubisz?

5. Czytasz jakieś czasopisma? Książki? Jakie?

1. Korzystałem z tego bloxa kiedyś bardzo często, gdy nie miałem jeszcze internetu w domu i pisałem z kawiarenek. Nie znałem zagranicznych serwisów informacyjnych, więc był dla mnie jedynym źródłem informacji, zapisywałem sobie na płyty strony www z fotoraportów, itp żeby poczytać w domu.. ;) ogółem odwalałeś dobrą robotę.

2. Tak, nagrywam praktycznie wszystko co ściągnę, wystarczy spojrzeć do tematu "Twoja kolekcja" ;)

3. Hm, ostatnio zakochałem się w rock & metal, z tej dziedziny uwielbiam zespół Frontside.

4. Obecnie nie posiadam żadnej, kiedyś miałem poczciwego psx'a, na którego wymiatałem w wiele kultowych hitów.

5. Kiedyś regularnie czytałem PSX Extreme. Z książek lubiłem swego czasu Harry'ego Potter'a, a także cykl "Pan Samochodzik" Zbigniewa Nienackiego. Ostatnio mało czytam.

• Reputacja:   2
  • Styl:  Klasyczny

nie groźny

Pisze sie niegroźny :P

1. Co myslisz o obecnych modach, jak ich postrzegasz, czy uważasz że naprawde już z tym forum jest tak źle że gamonie na poziomie The Icon są modami a Alustriel czy Dziko nie?

2. Myslałes kiedyś o operacji plastycznej?

3. Mam nadzieje że Alustriel nie zapraszał cie do Bydgoszczy i nie myślicie o żadnym takim spotkaniu? :(

4. Jak myślisz czemu w 3/4 pytań pojawia sie słowo Willem, czy to rodzaj kompleksów?

5. Norbas czy Modjo, z którym na ring bokserski?

1. Co myslisz o obecnych modach, jak ich postrzegasz, czy uważasz że naprawde już z tym forum jest tak źle że gamonie na poziomie The Icon są modami a Alustriel czy Dziko nie?

2. Myslałes kiedyś o operacji plastycznej?

3. Mam nadzieje że Alustriel nie zapraszał cie do Bydgoszczy i nie myślicie o żadnym takim spotkaniu? :(

4. Jak myślisz czemu w 3/4 pytań pojawia sie słowo Willem, czy to rodzaj kompleksów?

5. Norbas czy Modjo, z którym na ring bokserski?

1. Odwalają dobrą robotę, świeża krew, która powoli staje się silnikiem forum. Osoby jak Ty, Alustriel i Dziko jak najbardziej zasługują i powinni pełnić na forum jakąś funkcję, chociażby mieć dostęp do Mod Area, by podejmować decyzję w sprawie kierowania forum.

2. Nie, a dlaczego miałbym o niej myśleć ?

3. Może i coś oferował, ale dawno.. boisz się, że przywiozę z sobą całe TNA ? :P

4. Nie zauważyłem, ale jeśli już, to pewnie jakaś forma kompleksów ^^

5. Modjo, tak jakoś :8

• Reputacja:   9

1. Czy wnerwia cie jak pisząc twój nick ludzie przekręcają na ILL ?

2. Czemu wywaliłeś poprzednią syge skoro była świetna ?

3. Lubisz laski z silokonowymi , nieproporcjonalnymi do ciała cycami ?

4. co myślisz o divach takich jak Beth , Natalya czy Victoria ?

5. Po krótce w jednym zdaniu o zawodnikach takich jak :

->The Undertaker

->Kane

->Mike Knox

->Andrew Test Martin

6. Willem ?

(pyt. nr. 6 tak w kwesti żeby Cipax miał sie potem o czym użalać :P)

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   1

1. Co tak właściwie znaczy "IIL"?

2. Kto ma lepsze cycki JBL czy Ashley? ;)

3. Co cię najbardziej wkurza w TNA?

4. A co w BGZ? :roll:

5. Czy gdyby zadzwonił do Ciebie Vince MakMan i zaproponował Ci zawodowy kontrakt z WWE wg. którego będziesz większym terminatorem niż Cena, i bardziej kochany niż Hardy, zgadzasz się?

1. Czy wnerwia cie jak pisząc twój nick ludzie przekręcają na ILL ?

2. Czemu wywaliłeś poprzednią syge skoro była świetna ?

3. Lubisz laski z silokonowymi , nieproporcjonalnymi do ciała cycami ?

4. co myślisz o divach takich jak Beth , Natalya czy Victoria ?

5. Po krótce w jednym zdaniu o zawodnikach takich jak :

->The Undertaker

->Kane

->Mike Knox

->Andrew Test Martin

6. Willem ?

1. Kiedyś strasznie, teraz nie zwracam już na to uwagi (musiałem się przyzwyczaić) :lol

2. Stwierdziłem, że za długo noszę ją na sobie i postanowiłem sprawić sobie coś nowszego.

3. Nienawidzę tych wypucowanych, rodem z photo shopa lasek z telewizorów .. kocham prawdziwe kobiety, które można spotkać na ulicy ;)

4. Nie znam ich.

5. Jedziem:

- Undertaker: mam do niego wielki sentyment, gdy oglądałem WWE markowałem jego postaci, poza Styles'em drugi "Phenom" ;) wszechstronny i utalentowany wrestler, potrafiący zrobić strawną walkę z każdym.

- Kane: podobnie jak z Panem w czarnym kapeluszu, jest pewien sentyment. Dobry wrestler i duży, ale spalony potencjał.

- Mike Knox: ledwo kojarzę go, walczył w "nowym" ECW na początku, w każdym bądź razie tylko z tamtych występów go pamiętam.. bydlak, podobny do Morgan'a, umiejętności ringowych nie skrytykuję, no ich po prostu nie znam ;)

- Test: mimo iż mięśniak cholerny, to lubię gościa.. podobały mi się jego walki z Lashley'em i krótki run w TNA. Umiejętności ringowe porównywalne z tymi Tomko, czyli dobry power i tyle na ten temat.

6. Cipol forumowy, jeden z tych very best na forum i w ogóle.. szkoda, że nie chce żadnego wyczesanego moda :8

1. Co tak właściwie znaczy "IIL"?

2. Kto ma lepsze cycki JBL czy Ashley? ;)

3. Co cię najbardziej wkurza w TNA?

4. A co w BGZ? :roll:

5. Czy gdyby zadzwonił do Ciebie Vince MakMan i zaproponował Ci zawodowy kontrakt z WWE wg. którego będziesz większym terminatorem niż Cena, i bardziej kochany niż Hardy, zgadzasz się?

1. Przypadkowy zbiór liter.

2. Ashley, nie muszę chyba uzasadniać ;)

3. Debilne gimmicki i degradacja czołowych postaci do jobberów, jak swego czasu Styles, czy Christiopher Daniels.

4. To, że niektóre osoby sobie odpuściły forum.

5. Nigdy.

• Reputacja:   4

Milos

milosje2.gif

1. Pytanie tak pod nowych użytkowników: imię, wiek, gdzie się uczysz, gdzie mieszkasz i plany na dalszą edukację

2. Jak trafiłeś na BGZ - rozwiń wypowiedź.

3. Co sądzisz o BGZ oraz Twoje propozycje zmian - rozwiń wypowiedź,

4. Wymień 5 najbardziej lubianych przez Ciebie użytkowników i napisz za co ich polubiłeś.

5. 3 Twoje wady i zalety - rozwiń wypowiedź.

94370642845de365932a94.jpg

• Reputacja:   2

1. Michał, 19 lat, Piotrków Tryb, Piotrków Tryb, może szkoła w stolicy polskiej inteligencji i mądrości - Gdańsku.

2. Przeszło półtora roku minęło od tamtego czasu, ale jeśli dobrze pamiętam, Google.pl.

3. Moje ulubione forum o unikalnej atmosferze. Co do zmian... hmm.. ciężko mi coś wymyślić. BGZ (identycznie jak TNA :shock: ) po słabszym 2007 w 2008 wróciło z pełną mocą. Jedynie troche mi brakuje takich inicjatyw jak Alusia i IOOTa "Bitwa o Aszerkę". Aczkolwiek jeśli chodzi o aspekty humorystyczne, Sejbla nie najgorzej zastępuję takie przedsięwzięcia dzięki talentowi poetyckiemu i kontrowersyjnym opiniom na tematy wrestlingowe. Także ja nie widzę potrzeby jakichś większych zmian, gdyż obecnie jest świetnie.

4. Żeby nikomu nie było przykro, wymienię IRC'ową bandę: IIL, Kojot, Avas, Hunter, LK, Euz, sinq, LA, Decha, Maxi, Szym, kuba (mam nadzieję, że o nikim nie zapomniałem). Tyle życia zmarnowałem wspólnie z nimi na kanale #begiezet, że nie mogłem ich nie polubić. Niektórych wręcz mogę nazwać przyjaciółmi :) Sorry, że trochę więcej niż 5.

5. Wady:

Słaba wola - uczciwie przyznaję, że uzależniłem się od internetu. No, ale chyba nie tylko ja mam ten problem :twisted:

W tzw. "realu" często mówiąc bez namysłu przekręcam słowa w zdaniach i przypomina to trochę tłumaczenie English Translatora. W internecie też mi się to zdarza, ale rzadziej i w mniejszym stopniu.

Łatwo się poddaję, ale pracuję nad tym.

Zalety:

Umiem wykręcić oczy o 90 stopni bez trzymania rękami powiek.

Dwa razy dziennie myję zęby.

Eee... macham hantelkami 3 razy w tygodniu :)

2999686564ec3bcdf0a69b.jpg

1. Ulubiony sport ?

2. Jak zainteresowałeś się wrestlingiem ?

3. Opisz swój początek w śledzeniu federacji niezależnych.

4. Pierwsza osoba z sceny wrestlingowej z którą załapałeś kontakt poza forum ?