Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Pokój Zwierzeń - zadaj pytanie - REAKTYWACJA

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

1. Czy zmieniłeś Avatar dlatego , że tamten wstawiony przez Norbasa w obgadywalni spowodował że nikt cie nie obgadał od 22 kwietnia ?

Odp: Robiłem porządki w folderze "modjo arts" i znalazłem tego awka :D Norbas już miał dawno dać inną osobę do obgadania w sumie nie wiem czemu tego nie zrobił.

2. Czy uważasz , że twoja popularność spadła , skoro obgadali Cię tylko Icon i CC ?

Odp: Byłem już obgadywany tyle razy że mi starczy :P

3. Czy widzisz jakieś powiązanie swojej osoby z Balcerowiczem ?

Odp: Tak, kiedyś była jakaś piketa na forum z hasłem "modjo musi odejść" :lol

4. Gdyby userzy mieli wybierać , kogo wydalić z forym Ciebie , czy Willema , jak myslisz , kogo by wyje**ali ? Odp: Willema =))

5. Czy uważasz że te pytania były cholernie aluzyjne ?

Odp: Kijowe raczej :P Ale Ty dziko chyba masz blisko do Kijowa? :waving:

16476371734edf391100c30.jpg

• Odpowiedzi 965
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Zaq123

50

• Norbas

42

• patryniu

38

• Ulicznik Xeb

33

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

IOOT_DZIKO

takerrycinaqs1zt2.jpg

1. Gdzie się uczysz? Czy i gdzie zamierzasz studiować?

2. Najsympatyczniejszy i najmniej sympatyczny użytkownik? Odpowiedź uzasadnij.

3. Wymień po 3 swoje główne wady i zalety i uzasadnij odpowiedzi.

4. W pięciu zdaniach opisz nam siebie.

5. Kiedy UW przestanie istnieć? :lol

94370642845de365932a94.jpg

• Reputacja:   0
  • Styl:  Jasny

1. Masz kobietę.?

2. Po ilu piwach padasz jak sznytka.?

3. Możesz rozpacząć kariere wrestlera w wybranej federacji z gwarancja WHC, rzucasz wszystko i wyjeżdżasz.?

4. Twoja idealna przyszłosć...?

5. Masz do wyboru: pocałowac Willema czy mnie, kogo całujesz?

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

• Styl:  Klasyczny

1. Dlaczego TNA ssie?

2. Kiedy wpadasz do Poznania?

3. Ile masz w bicu?

4. Czemu nie wchodzisz już na Irca?

5. Czy gogoplata jesr prawdziwa? =))

• Reputacja:   10

Norbas,

1. Gdzie się uczysz? Czy i gdzie zamierzasz studiować?

-Well , aktualnie jestem na drugim roku :) Liceum Ogólnokształcącego , klasa o profilu Matematyczno-Informatycznym. Jak samo za siebie mówi ,maj 2009 to maturka 4 the ioot. Co zamierzam , mam dosyć ryzykowny plan złożenia papirusów na Politechnike lubelską , kierunek informatyka lub zarządzanie , w tle chce wyrobić certyfikat na studium Grafiki Komputerowej (pozdro AtS^^)

2. Najsympatyczniejszy i najmniej sympatyczny użytkownik? Odpowiedź uzasadnij.

-Trudno wymienić najsympatyczniejszego , pewnie choćbym napisał nawet kane_wff , i tak wiadomo że nagrode zgarnie...hellner :) A Generalnie jesli już musiałbym wymienić , to zacelowałbym w tą tzw. Starą Gwardię Pierników forumowych , tych onych Norbasów , Atsów , Cyców Żaków i innych Never Die Ogórków. Co do mało sympatycznych ...hmm...Willem ? ...nie , on jest quite zabawany i dobrze sie z nim dogaduje , aktualnie chyba pozbyliśmy sie takich deliqentów....P.S ...tego ujemnego punktu reputacji nie zapomne Ci Norbasie :D

3. Wymień po 3 swoje główne wady i zalety i uzasadnij odpowiedzi.

-Well,jesli chodzi o zalety:

a) Pracowitość - imo jedna z wazniejszych moich zalet , jak sie rzuce na robote , schodze , dopiero jak już muszą mnie znosić. Taki po prostu jestem. Ale uważam że kiedyś wyjdzie mi to na dobre.

b) Szczerość - Nigdy nie olewałem i raczej nie zamierzam olewac w troki od kaleson. Jesli komuś coś mówiłem zazwyczaj jebałem prostu z mostu , ale uważam to bardziej za zalete niż wade. Cenie sobie jak ktoś "wali prosto z mostu". Gardze fałszywcami.

c) Wytrwałość - tu akurat szeroko rozumiana , nie tylko jako wytrwałośc w podejmowanych decyzjach , ale także w paru innych dziedzinach życia takich jak wytrzymałość psychiczna. Jestem dosyć twardych przykładem "skurwysyna" w przenośni of koz ...nie naleze do typu osób płaczących czy pieprzących że po tygodniu kogoś kocha itp.

Wady :

a) Nerwowość - no cóż , przede wszystkim wada zdrowotna , ale szkodzi otoczeniu równie mocno jak mnie samemu ;) Łatwo jest mnie wyprowadzić , ehh...te geny.

b) Cholernie honorowy ? - czy to wada czy zaleta ? Damn , chyba coś po środku , w kazdym razie jest to u nie mocno nasilone.

c) Mało uczuciowy - no to ewidentnie jest wada , ale rozwodził sie o niej nie bede :t_up:

4. W pięciu zdaniach opisz nam siebie.

- Ale masz Norbi wymagania , no cóż Jesli chodzi o wygląd zewnętrzny to jestem cholernym średniakiem , ale na ulicy równie cholernie rzucam sie w oczy. Generalnie jestem pewnie podobnie zawuażalny w Lbn jak we Wrzeszczu Ły-man. Co jeszcze ? Człowiek zawsze subiektywnie podchodzący do 90% spraw z jakimi ma stycznąć , olewający to co myśli otoczenie i robiący zawsze tak jak uwaza , raz łamiący stereotypy raz sie ich kurczowow trzymający , nie raz wulgarny , nie raz agresywny , nie raz nie dwa przykładny , totalnie inni , ale nie zupełenie wyalienowany , o szczególnych wymaganiach co do otoczenia i będacy zdania że Co by nie było ...zawsze może być k***a gorzej..

5. Kiedy UW przestanie istnieć?

- Damn , to to jeszcze Zipie ? :D

Alustriel,

1. Masz kobietę.?

- Aktualnie , tak , mam dziewczyne ; )

2. Po ilu piwach padasz jak sznytka.?

- A to jest ciekawe pytanie , bo mój organizm jest tak zryty , że po 3 piwach mam nie raz już schizol , i tzw. O zo chozi ? A nie raz waliło sie po 0,5 na łeb i było sie trzeźwiejszym niż po tych owych 3 bronXach. :lol

3. Możesz rozpacząć kariere wrestlera w wybranej federacji z gwarancja WHC, rzucasz wszystko i wyjeżdżasz.?

- Mysle że na 98 % Tak...kwestia czy sytuacja rodzinna by mi pozwoliła.

4. Twoja idealna przyszłosć...?

- Damn , It's simple ..Żona , dwójka dzieci , mieszkanie na spokojnym osiedlu , grupka znajomych trzymajacych sie razem , praca zarobkowo i that's f'n all.

5. Masz do wyboru: pocałowac Willema czy mnie, kogo całujesz?

- Willemowi zakłądam Gogoplate a potem robie mu Boleslny tombston , a tobie zboczuchu polece pare dorbych stronek ...ozwij sie na gg :D

Kojot,

1. Dlaczego TNA ssie?

- Total nonTop Angle , zrzynanie Gimmicków z WWE , Stone cold shark Boy ? Damn , That Sucks :D

2. Kiedy wpadasz do Poznania?

- Jak tylko zarobie na podróż :D

3. Ile masz w bicu?

-Na dzień dzisiejszy 38 cm

4. Czemu nie wchodzisz już na Irca?

-Brak ochoty lub czasu ...w miejsce rozmowy o wędlinach Arka z kootakami , można robić mase innych rzeczy :P

5. Czy gogoplata jest prawdziwa?

- Jest Devastating :!:

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   1 073

1. Opisz dokładniej swój początek z wrestlingiem

2. Kogo z sceny znasz najdłużej ?

3. Ulubiona walka Undertakera ?

4. Userzy forum, których darzysz największym szacunkiem ? uzasadnij

5. I coś mocnego na koniec ..podobają Ci się bolesne thombstone'y ? :D

• Styl:  Klasyczny

1.Co byś zabrał na prawię bezludna wyspę, wiedząc że będzie tam WWElem?

2.Opisz czym jest dla Ciebie BGZ..

3.Gdyby nagle wszystkie fora w Polsce i zagranicą przestałyby istnieć z wyjątkiem UW, udzielałbyś się tam? :P

4.Wypiłbyś piwo z Weemakiem wiedząc że przez cały czas będzie mówił ci o ile razy bardziej zna się na wrestlingu od Ciebie?

5.Założyłeś sobie kiedyś Gogoplatę żeby zobaczyć czy jest udawana? :D

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

IIL,

1. Opisz dokładniej swój początek z wrestlingiem

-Bynajmniej początek z Wrestlingiem nie jest zbyut oryginalny , wg. starego założonego już dawno tematu -> Jestem WCW Generation. Oglądałem to za małolata 6-7 lat na bodajże TNT ?! Ale głowy za to nie dam. Zazwyczaj siedziałem z Ojcem przed Starym "Trilux'em" i rozmyślaliśmy czy to jest prawdziwe czy nie , ja zawsze kibicowałem Hoganowi i Goldberg'owi (Damn , I was Stupid ;) )Ojciec to fan Stinga , głównie za jego wejścia ze zjeżdzaniem na linie I za to jak spuszczał łomot 15 innym w ringu. Piękne czasy markowania. Szczególnie jarałem sie i zapadła mi w pamięc walka , gdzie Ring otoczony był wielkim basenem , nie potrafie skojarzyć tej gali i okresu w którym była. wiem że oglądałem ją jeszcze już jako 16-17 latek , ale tak jak napisałem wyżej nie kojarze tej gali. Nie wiem czy to nie było przypadkiem Goldberg vs. Sandman ...prawdopodobne. Fajna była też walka z Raven'em ..chyba te walki jakoś najbardzij utkwiły mi w pamięci. z WCW bardzo lubiłem też RoadBlock'a ..zawsze szkodowałem że w przegrywał w 15 sekund.

2. Kogo z sceny znasz najdłużej ?

-Cała czołówke z którą startowało BGZ , Norbasa , modja , hellner'a , LK ...i całą reszte cyców ..LK i norbasa to jeszcze z WF pamiętam ...obecnego cmentarza i archiwum dla postów Weemaka ;)

3. Ulubiona walka Undertakera ?

Z całości kariery Wrestlemania X-Seven - Triple H vs. The Undertaker , Świetna obsada match'u , połączenie szybkości , poweru , dynamiki , przedewszystkim doświadczenia obu zawodników. Match poprzedzony świetnym feudem ...nie to co dziś. Warto z ówczesnych nadmienić też Wrestlemanie 23 i Mecz z Batistą. Jak na czasy obecne - bardzo dobry match , który wybił sie wiele ponad przeciętną.

4. Userzy forum, których darzysz największym szacunkiem ? uzasadnij

*LK - Rówieśnik , kumpel , właściwie Filar tego koloseum zwanego BGZ.

*Bracia M - no mimo wszystko wsadze ich tu żeby im smutno nie było :lol

*hellbi z cyckiem Żakiem - Te dwa gamonie to tak jak koła ....bez nich samochód nie pojedzie.

*IIL - dostało ci sie też gamoniu pomaranczowy ;)

A dalej długo by wymieniać ... pewnie znalazłyby sie tu tez osoby takie jak alustriel , mimo wszystko Płotka WeeLem i inne łajzy :t_up:

5. I coś mocnego na koniec ..podobają Ci się bolesne thombstone'y ?

Szczególnie jeśli sa przed Wrestlemania , ale tak około miesiąca :thumb:

Wronek,

1.Co byś zabrał na prawię bezludna wyspę, wiedząc że będzie tam WWElem?

-Weemana ....i pas cnoty...

2.Opisz czym jest dla Ciebie BGZ..

-ThAt's my F'n Nałóg. Realnie moje uzaleznienie ...chociaż żeby strone główną zobaczyć ...ale trzeba. A poza tym jest to chyba Subiektywne najprzyjaźniejsze mi forum na którym jest kupa ludzi z którymi można by sie naJ***ć. Krótko i definitywnie.

3.Gdyby nagle wszystkie fora w Polsce i zagranicą przestałyby istnieć z wyjątkiem UW, udzielałbyś się tam?

-A po co ?

4.Wypiłbyś piwo z Weemakiem wiedząc że przez cały czas będzie mówił ci o ile razy bardziej zna się na wrestlingu od Ciebie?

-damn , oczywiście , zaraz później rozbiłbym mu butelke na głowie....pewnie lubi taki eXtrim :twisted:

5.Założyłeś sobie kiedyś Gogoplatę żeby zobaczyć czy jest udawana?

- Sam sobie osobiście nie ...ale już około 2 godzin poświeciłem na oglądanie instruktarzu jak ją zakładać :lol

• Reputacja:   1

1. Pytanie podstawowe - skąd się wziął Twój nick?

2. Kto ma lepsze cycki Ashley czy JBL? A może Smalec V? :lol

3. Co takiego jest w Victorii że Ci się podoba, pomimo tego że 90% ludzi nazywa ją paszczakiem? ;)

4. Willem czy Sejbla? Który jest mniej normalny? :P

5. Nawiązując do pytania Alustriela - dostajesz gwarancje WHC itd. itp. ale musisz grać kolesia a'la Kwadrat Cena & Rey 619? Chęć wyjazdu wciąż ta sama? :thinking:

1.Pamiętasz naszą rozmowę o akcentowaniu twojego nicka?

2.Czemu przestałeś się udzielać w WSF?

3.Gdybyś miał wybrać moderatora z podanych userów : patro , hardy12 , trupek , kogo wybrałbyś?

4.Podoba Ci się Gail Kim?

5.Bad ass czy deadman ?

• Reputacja:   6

1. Pamiętasz jak bardzo chciałeś pomagać nam w WSFie i podrzucałem Ci jakieś tam ochłapo-walki do pisania? :D

2. Nadal się gniewasz za to, że Goldbas doje**ł Ci w BGZ STORIES? ;) PZ619 do dziś się nie otrząsnął :lol

3. Czemu zrezygnowałeś z tworzenia strony o Takerze? Była całkiem niezła. 8)

4. Co sądzisz o oglądaniu "wspólnie" gal przez IRCa? Czy to nie głupie? Bez obrazy dla zainteresowanych :)

5. Jak tam plakacik Takera na ścianie? Polerujesz antyramkę? :D

6. Masz jeszcze jakieś gadżety z Trupasem?

7. Masz może jakąś konsolę? Grałeś w gry wrestlingowe? Która wg Ciebie była najlepsza?

8. Skąd krew przy gogoplacie? :8

16476371734edf391100c30.jpg

DonCarlos,

1. Pytanie podstawowe - skąd się wziął Twój nick?

-Damn , ta historia , niedługo będzie słynniejsza niż sam słynny weeman. Otóż niektórzy może pamiętają. Norbas raczej na bank ;) ..Wzieła sie ona około 2005 roku. Kiedy oglądając wrestling nagle umysliłem sobie , że duża cześc wrestlerów ma skróty którymi się określają tu. Y2j , HBK , RVD ...coś koło tego , stwierdziłem że kurde bele stworze sobie coś w tym stylu ..padło na angielski , a wiec szukałem czegoś fajnego ...i stwierdziałem , że jako że moja osobowośc jest oryginalna ...ehh...przechodząc do rzeczy :D padło na "It's Only One Thing" ...piekne pierwsze litery utwórzyły magiczne skrót -> I.o.O.T ..który dodałem do mojego stałem przydomka nie-netowego -Dziko ...

2. Kto ma lepsze cycki Ashley czy JBL? A może Smalec V?

-Cycki Ashley są paskudne , równie jak ona sama. Of course z łózka bym nie wyrzucił ;) ..ale nie podoba mi sie style American Blond Barbie with XXXL Cyces. Głosuje na Smaltz'a V ,,,,ten dopiero ma racuchy !! :D

3. Co takiego jest w Victorii że Ci się podoba, pomimo tego że 90% ludzi nazywa ją paszczakiem?

-Paszczakiem nazywają ją głównie ludzie , których okreslić można jako "Fani Barbie" ...takiej typowej Amerykańskiej wizji laleczki z bimbałamia a'la Słoneczny Patrol. Ludzie ci na 90% mają w rubryce Diva wpisaną -> Kelly , Ashley , McCool czy Maryse. Vic ma specyficzny rodzaj urody , ale kurde z heelowaniem jej do twarzy ...jak na swoje lata jest zajebista , a do tego zawsze kręciły mnie brunetki z czerwonymi pasemkami. Plus cenie to że w ringu nie jest dla cycków ale dla walki ...

4. Willem czy Sejbla? Który jest mniej normalny?

-Obaj są siebie warci ...Rafałek pisze wielekrotności Setki w postach jakby sie napalił czegoś , a willowi nie trzeba rocznicy ..on pieprzy głupoty niczym Lejdi Spit Stik Invizibul 24/7 :P

5. Nawiązując do pytania Alustriela - dostajesz gwarancje WHC itd. itp. ale musisz grać kolesia a'la Kwadrat Cena & Rey 619? Chęć wyjazdu wciąż ta sama?

-Mysle , że jednak mozliwość zostania wrestlerem przed dużą publiką zjadła by niechęc do takiego gimmicku ...i tak bym poleciał ..

The_Icon,

1.Pamiętasz naszą rozmowę o akcentowaniu twojego nicka?

-wiesz , o moim niecku gadałem z tyloma osobami , że nie pamiętam :P

2.Czemu przestałeś się udzielać w WSF?

-Jakoś najpierwej nie było czasu , a potem straciłem wene. Poza tym przyznam ci sie szczerze , że troche więcej oczekiwałbym od tego fedu , nie żeby było źle ...jest bardzo dobrze. Ale są i nie dociągnięcia. Chcesz kiedys o tym pogadac , moje gg jest dla ciebie otwarte.

3.Gdybyś miał wybrać moderatora z podanych userów : patro , hardy12 , trupek , kogo wybrałbyś?

-Mysle , że dałbym szanse patro ..on po prostu pieprznął głupote jak mark ..każdemu sie z nas to zdarzyło .. ma jeszcze szanse sie "dorobić"...

4.Podoba Ci się Gail Kim?

-Nie lubie Azjatyckiej Urody ..kojarzy mi sie nieodzownie z prostytucją .. jedynie co ma fajne to tyłek ..

5.Bad ass czy deadman ?

-Odpowiedź może być jedna ... ja , jako Polish Bad Ass :D Wybieram Oczywiście Gimick ABA :D ...Rulz :t_up:

pablo modjo,

1. Pamiętasz jak bardzo chciałeś pomagać nam w WSFie i podrzucałem Ci jakieś tam ochłapo-walki do pisania?

-A apamiętasz jak tymi ochłapo-walkami kradłem wam show :8

2. Nadal się gniewasz za to, że Goldbas doje**ł Ci w BGZ STORIES? PZ619 do dziś się nie otrząsnął

-Only a joke , nie obrażam sie za to ..chociaż przyznam że TAK , to ZABOLAŁO !! :lol

3. Czemu zrezygnowałeś z tworzenia strony o Takerze? Była całkiem niezła.

-Strona taka wymagała ciągłych aktualizacji i masy wolnego czasu , ja cierpie na braki w czasie. Gdybym zebrał ekipe 3-5 osób chętnych mogli byśmy smiało ją prowadzić.

4. Co sądzisz o oglądaniu "wspólnie" gal przez IRCa? Czy to nie głupie? Bez obrazy dla zainteresowanych

-Gale przez Irc'a oglądałem z kotakami raz , szczerze mówiąc , jest to ich broszka ...lubią ...your wish , Głupie moze i nie jest , o ile faktycznie komentują gale a nie wklejają jakieś shity z winampa czy inne torrenty (jak mnie to VVqurvia :evil: ) Ja wole gale obejrzeć sam , wtedy moge sie skupić na analizowaniu walk i oprawki.

5. Jak tam plakacik Takera na ścianie? Polerujesz antyramkę?

- Plakacik jest po prostu mega wypasiony i nie żałuje że puściłem na to tyle kasy , jak sam widziałeś prezentuje sie mega i ciesze sie z zakupu :D

6. Masz jeszcze jakieś gadżety z Trupasem?

-Na równoległej ścianie mam jeszcze druga rame z Taker'em , w szafie wisi Koszulka ,(oryginalna metka WWF 97) ...nie nosze jej bo mi zwyczajnie szkoda. Okaz jest dla mnie bardziej kolekconerski , nie jakas tam zaprasowanka. Wciąż poluje w poszukiwaniu innych gadgetów.

7. Masz może jakąś konsolę? Grałeś w gry wrestlingowe? Która wg Ciebie była najlepsza?

-Póki nie zaczne własnej pracy zarobkowej o konsolce sobie pomarze.

8. Skąd krew przy gogoplacie?

-Przyznam się , że szukałem info wszedzie , i nie mogłem znaleźć , naprawde trudno jest sie wypowiedzieć w tej kwesti , damn , U sąsiadów czytałem ciekawostke ostatniego SD! mianowicie kolor krwi jaką zapluł sie Khali . Ale nie wiem ile w tym prawdy.

• Reputacja:   4

Mały offtop:

Szczególnie jarałem sie i zapadła mi w pamięc walka , gdzie Ring otoczony był wielkim basenem , nie potrafie skojarzyć tej gali i okresu w którym była. wiem że oglądałem ją jeszcze już jako 16-17 latek , ale tak jak napisałem wyżej nie kojarze tej gali. Nie wiem czy to nie było przypadkiem Goldberg vs. Sandman ...prawdopodobne.

Owszem Goldberg walczył z Sandmanem na takim Nitro (ring otoczony basenem), takie gale Nitro były organizowane co rok w marcu na Florydzie.

Można to ująć tak, że w marcu kończył się stary "sezon" i zaczynał nowy, a ostatnie Nitro organizowano przy tym basenie.

Tak było bynajmniej w 1998 i 1999 roku.

Oto wyniki tego Nitro z 1998:

Marzec 16, 1998: Bill Goldberg b Lodi, Ultimo Dragon b Dave Finlay, Scott Norton b Chris Adams, Davey Boy Smith and Jim Neidhart b Mike Enos and Wayne Bloom, Raven b Chris Benoit in a Number One United States Contender's Match, Ernest Miller b Yuji Nagata, Scott Steiner b Ray Traylor, World Television Champion, Booker T., b Chavo Guerrero Jr, .Juventud Guerrera b World Cruiserweight Champion, Chris Jericho, by Disqualification, Sting and Lex Luger b Hollywood Hogan and Randy Savage by Disqualification.

Oto wyniki tego Nitro z 1999:

Marzec 21, 1999: Van Hammer b Bull Payne...La Parka, Damien, Lizmark Jr., and Super Calo b Silver King, El Dandy, Psichosis, and La Cucharacha (Disco Inferno)...Rick Steiner b Fit Finlay...Juventud Guerrera b El Vampiro...Bill Goldberg b Hak...Vincent b Horace Hogan...World Tag Team Champions, Dean Malenko and Chris Benoit, b Raven and Perry Saturn...Scott Steiner b Chris Jericho...World Heavyweight Champion, Ric Flair, b World Cruiserweight Champion, Rey Mysterio Jr.

Willem

198rj2.jpg

1. Jako, że właściwie w profilu masz wszędzie popisane "Kojot" odpowiedz oficjalnie jak masz na imię, ile masz lat, oraz czym się obecnie zajmujesz

2. Skąd się znacie z Alustrielem?

3. Opisz nowemu pokoleniu jak trafiłeś na BGZ

4. Dlaczego wybrałeś BGZ a nie jakieś inne forum?

5. Wymień po 3 swoje wady i zalety i uzasadnij odpowiedź.

94370642845de365932a94.jpg

1.Nie zastanawiałeś się nigdy nad karierą Satyryka bądź polityka? W obu wersjach sprawdziłbyś się idealnie.

2.Co Ty masz do tego Kojota że wszędzie masz wpisane w profilu "Kojot"

3.Dlaczego tak nie lubisz TNA?

4.Co daje Ci że wyzywasz wszystkich jak leci?

5.Jakaś rada dla nowego pokolenia BGZ typu hardy12 ?

1. Dlaczego wszyscy uważaja, że jestes smieszny jak wcale nie jesteś?

2. Z która diva poszedłbys do łózka?? (ja z Maryse..:D)

3. Norbas czy Pablo - z którym na piwo?

4. Wymarzona kobieta?

5. Czy dajesz radę.?

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)