Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Pokój Zwierzeń - zadaj pytanie - REAKTYWACJA

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

1. Chodzisz z Marcinem vel Alusiem na piwo? Gadacie czasem o wrestlingu? Są akieś wrestlingowe spory między Wami?

2. To Ty studiujesz administrację czy Alustriel? Jeśli Ty to na którym roku jesteś i co sądzisz o tym kierunku, jakie przedmioty były dla Ciebie najtrudniejsze. Jeśli to Aluś, to napisz co obecnie porabiasz i czy Ci się to zajęcie podoba.

3. Jesteś gejem? :D ]

4. Skąd się bierze wszechobecna ironia w Twoich wypowiedziach?

5. Jak zaczeła się Twoja przygoda z wrestlingiem w internecie? Proszę o dłuższą wypowiedż z uwzględnieniem for, stron, które odwiedziałeś itp.

16476371734edf391100c30.jpg

• Odpowiedzi 965
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Zaq123

50

• Norbas

42

• patryniu

38

• Ulicznik Xeb

33

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

1. Gdzie leży miejscowość Kojot?

2. Jak trafiłeś na BGZ?

3. Dlaczego szydzisz z innych użytkowników?

4. Dlaczego WWE?

5. Maryse czy Torrie i uzasadnienie

1. Dlaczego nie wchodzisz na irca cipolu?

2. Dragon Gate czy ROH? Uzasadnij ;)

3. Dlaczego TNA ssie?

4. Czy do końca życia będziesz tak mierny z wiedzy o wrestlingu?

5. Czemu zawsze zgrywasz pajaca? =))

• Reputacja:   2

1. Jako, że właściwie w profilu masz wszędzie popisane "Kojot" odpowiedz oficjalnie jak masz na imię, ile masz lat, oraz czym się obecnie zajmujesz

2. Skąd się znacie z Alustrielem?

3. Opisz nowemu pokoleniu jak trafiłeś na BGZ

4. Dlaczego wybrałeś BGZ a nie jakieś inne forum?

5. Wymień po 3 swoje wady i zalety i uzasadnij odpowiedź.

1. A po co ktoś to czyta?

2. Szkoła Średnia, nie ta sama klasa ale niestety wspólni znajomi

3. Hmmm, a wy pamiętacie także rzeczy? Pierwsze podejście to pewnie było takie że oglądałem sobie telewzior zobaczyłem gówniany Impekt po czym zatęskniłem za prawdziwym wrestlingiem z lat 90-tych no i wpisałem WCW plus goldberg w googlach a drugie to regnąłem sie dla Alustriela bo mi dupe truł i dlatego nick miałem gruby a potem on dostał neta i regnął sie sam a ja zostałem w tym kontem i troche sie poudzielałem :)

4. bo mi to forum wyszło w googlach :P

5. nie wiem, zadaj to pytanie Alustrielowi

1.Nie zastanawiałeś się nigdy nad karierą Satyryka bądź polityka? W obu wersjach sprawdziłbyś się idealnie.

2.Co Ty masz do tego Kojota że wszędzie masz wpisane w profilu "Kojot"

3.Dlaczego tak nie lubisz TNA?

4.Co daje Ci że wyzywasz wszystkich jak leci?

5.Jakaś rada dla nowego pokolenia BGZ typu hardy12 ?

1. Wydaje ci sie, na realu jestem zupełnie inny niż tutaj, może prócz częstego obrażania innych ;)

2. bo tak mi sie podoba

3. federacja nie jest taka zła jak czasem twierdze ale jak widze jakie głupoty niektóre marki piszą to robie sie złośliwy

4. nie wyzywam wszystkich, widziałes kiedyś żeby Milosa wyzywał? Albo Atsa? Albo Jacka_D Albo sokół43? :P

5. nie martwcie się wrzutami, obecne pokolenie 16-19 latków dużo was nie przewyższa :)

1. Dlaczego wszyscy uważaja, że jestes smieszny jak wcale nie jesteś?

2. Z która diva poszedłbys do łózka?? (ja z Maryse..:D)

3. Norbas czy Pablo - z którym na piwo?

4. Wymarzona kobieta?

5. Czy dajesz radę.?

1. Nie wiem ich zapytaj

2. Pewnie połowa miałaby szanse by mnie zachęcić, najbardziej chyba nawet mimo wieku McCool no i słodka cipka barbie

3. z miodziem nigdzie bym nie poszedł :lol

4. głupio zadane pytanie, z gwiazd Nicole Scherzinger, a jak z życia wzięta to znalazłaby sie inna

5. nie, czuje elo

1. Chodzisz z Marcinem vel Alusiem na piwo? Gadacie czasem o wrestlingu? Są akieś wrestlingowe spory między Wami?

2. To Ty studiujesz administrację czy Alustriel? Jeśli Ty to na którym roku jesteś i co sądzisz o tym kierunku, jakie przedmioty były dla Ciebie najtrudniejsze. Jeśli to Aluś, to napisz co obecnie porabiasz i czy Ci się to zajęcie podoba.

3. Jesteś gejem? :D ]

4. Skąd się bierze wszechobecna ironia w Twoich wypowiedziach?

5. Jak zaczeła się Twoja przygoda z wrestlingiem w internecie? Proszę o dłuższą wypowiedż z uwzględnieniem for, stron, które odwiedziałeś itp.

1. a) widze go kilka razy w tygodniu conajmniej od 5 lat a piwa w jego ręku bym na palcach policzył

b) tak, kiedyś nawet sporo teraz mniej bo obu troche ten wrestling już nudzi

c) jak ktos gada głupoty to drugi napewno coś mu wrzuci, wiadomo że on jedzie Batiste ja jego Nasha itd

2. ja, on jest za głupi na to, 5 rok, kierunek z jednej strony fajny bo gamoń który miał w średniej szkole średnią 2,8 radzi sobie na nim ale z drugiej strony patrząc w przyszłość to chyba za dużo tych administratorów uczelnie powydawały. Co do przemiotów to zasada jest taka że fajne są te na które da sie dobre notatki skołować, pozatym łatwiejsze są dla mnie te przedmioty w których masz 100 regułek do wyklepania na pamięć niż takie bajkopisarstwo jak jakaś socjologia organizacji firmy

3. nie zastanawiałem sie nad tym

4. sam sie zastanawiam czemu głupieje jak widze to forum :) niestety do niczego konstruktywnego nie doszedłem

5. "Pierwsze podejście to pewnie było takie że oglądałem sobie telewzior zobaczyłem gówniany Impekt po czym zatęskniłem za prawdziwym wrestlingiem z lat 90-tych no i wpisałem WCW plus goldberg w googlach a drugie to regnąłem sie dla Alustriela bo mi dupe truł i dlatego nick miałem gruby a potem on dostał neta i regnął sie sam a ja zostałem w tym kontem i troche sie poudzielałem :) ". Co do kwestii forum to z tych 4 podstawowych nie byłem tylko na WF, zawsze chciałem sprawdzić ale nigdy jakoś nie udało sie tego zrealizować. Na hałturze z zasady mnie nie lubią bo jestem ponoć "żołnierz Snorbasa" i jak to mówił swego czasu LegendKiller "szpieguje i hakuje im forum" =)) więc dużo sie tam nie udzialałem, na attitude pierwsze podejście miało miejsce dawno temu gdzieś pod koniec 2005r ale potem przerwe miałem i nie pamiętałem hasła ani nawet nicku, potem regnąłem sie gdy Norbas zaczynał mnie wkurzać bo wydawało sie że w końcu nie wytrzymam i mu nawrzucam a że torrenty nie były wtedy tak powszeche to trzeba było gdzieś szybki dostęp do dowloadu zdobyć :D , trzecie podejście już normlanym nickiem nie było zbyt udane bo trafiłem akurat na jakąś wojne fanów indys z fanami TNA więc przestałem sie udzielać tam no i nie robie tego do dziś.

1. Gdzie leży miejscowość Kojot?

2. Jak trafiłeś na BGZ?

3. Dlaczego szydzisz z innych użytkowników?

4. Dlaczego WWE?

5. Maryse czy Torrie i uzasadnienie

1. Mała miejscowość obok Pacanowa :) , w sumei mówi sie że Pacan i Kojot to jeden ch... :applause:

2. bez jaj to już 7 razy było wcześniej

3. jedni lubią pisać głupoty o gogoplacie a inni o użytkownikach IOOT_Dziko :t_up:

4. bo pod względem wrestlingu w dosłownym tego słowa znaczeniu nie mają sobie równych

5. Maryse, Torrie po zmyciu makijażu wyglądała pewnie jak gówno w trawie, kiedyś fajna była ale niestety latka i solka robią swoje

1. Dlaczego nie wchodzisz na irca cipolu?

2. Dragon Gate czy ROH? Uzasadnij ;)

3. Dlaczego TNA ssie?

4. Czy do końca życia będziesz tak mierny z wiedzy o wrestlingu?

5. Czemu zawsze zgrywasz pajaca?

1. Co wejde to mi jakiś maxi sraksi czy inny gamoń grozi banem to po ch... mam tam wchodzić

2. ROH dlatego że tu widziałem więcej gal niż te moje dwie Dragon Gejtów i kilka doskonałych walk

3. mierny enterteiment plus mierne walki to jest powód, WWE ma walki słabsze ale chociaz ma enterteiment na dobrym poziomie, indysy mają choć walki a TNA ma gów... :waving:

4. Niektórzy będą mierni z wiedzy o wrestlingu a bedą nieźle zarabiającymi urzędasami a drudzy będzą dobzi a w życiu zostaną im śmietniki lub 12 godzinna tyrka na budowie za 1200 zł

5. Często dostosowuje sie do poziomu rozmówcy :waving:

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

1. Skąd wziął ci sie Ten "Cipol" ?

2. Jak to jest na forum pizgasz po każdym a na gg jesteś jeszcze zjadliwy do pogadania ?

3. Co masz do 17-latków ?

4. Kiedy Zrobisz norbasowi Wjazd na chate ?

5. wiesz że masz orta w Avku ?

6. Szczera opinia na temat Undertaker'a , nie biorąc pod uwage ile ma marków , jaka jest gogoplata , czy krew jest prawdziwa i jak bardzo jest davastating ?

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   6

1. Naprawdę myślisz, że będziesz "nieźle zarabiającym urzędasem"? Przecież to się wyklucza :lol

2. Zastanów się czy jesteś gejem? :D To ważne pytanie z punktu widzenia Weemana :lol

3. Jak myślisz czemu PZ619 ostatnio tak mało wpada na forum? To przez zaawansowany wiek? :lol4

4. Czy wizualizacja Twojego ryja w BGZ wrestling encore była adekwatna do rzeczywistości? :D

5. Kogo najwięcej lałeś w BGZ WE?

16476371734edf391100c30.jpg

1. Skąd wziął ci sie Ten "Cipol" ?

2. Jak to jest na forum pizgasz po każdym a na gg jesteś jeszcze zjadliwy do pogadania ?

3. Co masz do 17-latków ?

4. Kiedy Zrobisz norbasowi Wjazd na chate ?

5. wiesz że masz orta w Avku ?

6. Szczera opinia na temat Undertaker'a , nie biorąc pod uwage ile ma marków , jaka jest gogoplata , czy krew jest prawdziwa i jak bardzo jest davastating ?

1. Wiesz sam sie ostatnio zastanawiałem i nie pamiętam =))

2. już pisałem nie wiem, może mam zdolność dostosowywania sie do marginesu społecznego gdy widze kilku jego przedstawicieli :)

3. Nie wiem nie znam żadnego

4. o wyjeżdzie na wieś pomyśle na emeryturze

5. zawsze przypomina mi o markach TNA

6. Jeden z najlepszych jeżeli nie najlepszy prawdziwy heavywegiht w świecie wrestlingu szkoda tylko że ten gimmick robi z niego nieśmiertelnego boga a i nigdy nie pisałem że Batista jest lepszy o niego co mi ostatnio pare razy zarzuciłeś

1. Naprawdę myślisz, że będziesz "nieźle zarabiającym urzędasem"? Przecież to się wyklucza :lol

2. Zastanów się czy jesteś gejem? :D To ważne pytanie z punktu widzenia Weemana :lol

3. Jak myślisz czemu PZ619 ostatnio tak mało wpada na forum? To przez zaawansowany wiek? :lol4

4. Czy wizualizacja Twojego ryja w BGZ wrestling encore była adekwatna do rzeczywistości? :D

5. Kogo najwięcej lałeś w BGZ WE?

1. Korci mnie to. Nie mam dużych wymagań, żeby miec przed 40-tką ze 3000 zł miesięcznie, max. 8 godzin w robocie, etos pracy urzędnika tzn. w poniedziałek nic nie robimy bo jesteśmy zmęczeni po weekendzie tak samo jak w piątek kiedy przygotowujemy sie do weekendu, no i administracja to jednak dużo pewniejsze źródło niż reszta bo niezależne od sytuacji gospodarczej, popytu ludności, ogólnie motto "wyjebane na wszystko" mi bardzo odpowieda i dlatego będe sie starał a co z tego wyjedzie nie wiem :)

2. Nie jestem ale dla Łimusia mógłbym zrobic wyjątek :8

3. Myśle że odzwyczajenie od wrestlingu i lekkie przesycenie nim jak u wielu osób ostatnio

4. nie, tylko uszy ci sie udały

5. grałem z 5 razy zawsze z Łimkiem :thumb:

• Reputacja:   4

Kojot

kojotiu6.gif

1. Gdzie się uczysz, jakie plany na dalszą edukację?

2. Opisz jak trafiłeś na BGZ? Co sądzisz o BGZ? Rozwiń swoją wypowiedź.

3. Co sądzisz o swoim fanie który w swoim profilu powpisywał do wszystkich zakładek Twój nick? :lol

4. Wymień po 3 swoje wady i zalety i uzasadnij odpowiedź.

5. Dlaczego się wstydzisz i nie wstawisz do działu fotki użytkowników swojego zdjęcia?

94370642845de365932a94.jpg

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

1.Co sądzisz o pozycjach które wpisał w swoim profilu Willem? (Pytanie już było ale cóż)

2.Co sądzisz o nowych userach like patro czy hardy12 ?

3.Z kim walczyłeś najczęściej w WE(Wrs. Encore) z BGZ ?

4.Jakbyś miał wybrać admina spośród wszystkich userów (prócz siebie) komu byś go dał?

5.A komu byś odebrał admina ?

1. Austin/Rock/HBK, tak masz wpisane w profilu, ale gdybyś miał wybrać tylko jednego to kogo? Uzasadnij.

2. Podaj swoją ulubioną piosenkę ( nie z wrestlingu )

3. Oglądasz RAW'y na Extreme Channel.? :P

4. Skąd masz tyle gifów z divami.? :D

5. Cena vs Mysterio, który z nich mógłby zostać WWE Champem. Musisz wybrać :)

6. Ulubiony wrestler z Azji.?

7. Kto według Ciebie wygra Euro 2008

sygnastingc.png

10980.png

27704.jpg

11428.gif

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone

1. Mocno było ci wstyd jak Lechamica przegrało o ostatniej kolejce 1:2 z ŁKS ? :lol

2. Co sądzisz o TNA Impekt ?

3. Kiedy w końcu 'cross the line?'

4. Co widzisz pięknego w bazylach typu Velvet Sky czy Maryse ?

5. Golisz nosi , pod pachami itd. ?

1.Dlaczego nick Kojot?

2.Standardowe pytanie..Co byś zabrał na bezludną wyspę, wiedząc że będzię tam Willem :D

3.Jesteś za karą śmierci patrząc na posty niektórych userów?

4.Jak napisał, twój the best fan - WWElem - jesteś marną, kopią pieska preriowego..Zgadzasz się z tym?

5.Twój początek z wrestlingiem?

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

1. Czemu juz tak mało sie odzywasz na gadu?

2. Wstawisz w koncu swoja fote?

3. Możesz poznac jednego wrestlera, kogo wybierasz?

4. Masz rodzeństwo? (jak masz fajna siostre to ja podeslij)

5. Umówiłbys sie z siostra Willema?

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

• Reputacja:   9

1. Chciałbyś pracować w pogotowiu mięsnym ?

2. Czy sądzisz że jesteś w stanie wygrać Jaka to Melodia , jesli po prawicy masz weemaka ?

3. Czy pudzianowski powinien wygrac Taniec z Gwiazdami ?

4. Czy ty też uważasz że alek ma beznadziejną sygnę ?

5. Prawda , że Impekt Zasysa ?

6. Shark Boy & Curry Man - opinia ..

7. Gail Kim - opinia ..

8. Willem i Weeman zapraszają do trójkąta przyłączysz sie ?

915802072594e34bce782c.jpg

1. Jak myślisz czemu 3/4 osób które wcześniej zadały pytania chociaż raz użyło w nich słowo Willem? Czy to kompleksy niższości nakazują im za wszelką cenę obrazić Willusia? :)

2. Dragon Gejty czy ROH? Co lepsze na obecny dzień?

3. Który fajniejszy miś - IOOT The Cipol Dziko czy LegendCipol?

4. Norbas czy Modjo, z którym na ring bokserski? =))

5. Które większe ch***je - Francuzi żabole czy Anglicy głupole?