Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Pokój Zwierzeń - zadaj pytanie - REAKTYWACJA

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

1. Co się dzieje z tą slynną topmodelką Kamilą Jarecky? (minimum 3 zdania)

2. Czy już znaleźli na świecie mniejszy mózg niż Magdy Nichlas z Bydgoszczy (minimum 5 zdań)

3. Za co laski tak lubią Willema?

4. Jak to jest być rozstawianym za 3,50 zł za godzinę?

5. Kiedy przeniosą cię na dział z serami? :P

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

• Odpowiedzi 965
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Zaq123

50

• Norbas

42

• patryniu

38

• Ulicznik Xeb

33

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Jasny

1. Co się dzieje z tą slynną topmodelką Kamilą Jarecky? (minimum 3 zdania)

2. Czy już znaleźli na świecie mniejszy mózg niż Magdy Nichlas z Bydgoszczy (minimum 5 zdań)

3. Za co laski tak lubią Willema?

4. Jak to jest być rozstawianym za 3,50 zł za godzinę?

5. Kiedy przeniosą cię na dział z serami? :P

1. Pewnie ma jakis kontrakt.

2. Mysle ze tak.

3. hahahahahahaha

4. Fajnie ale nie za 3.50...jest wiecej...

5. Raczej nie, bo jestem kierownikiem...

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Odpytane osoby:

pawelzak1976

pablomodjo

IOOT_DZIKO

Willem

Kojot - nie raczył odpowiedzieć

IIL

Milos

AtS

Norbas

Cyc

The_Icon

Alustriel

88865541lh7.gif

LegendKiller

1. Pytania standardowe:

- Imię:

- Rok urodzenia:

- Miejsce zamieszkania:

- Wzrost:

- Waga:

- Kolor włosów:

- Kolor oczu:

- Rodzaj słuchanej muzyki:

- Ulubiony zespół:

- Ulubiona piosenka:

- Uprawiasz jakiś sport, jeśli tak to jaki:

- Twój idol:

- Ulubiona potrawa:

- Zainteresowania

2. Twoje plany na przyszłość - rozwiń wypowiedź

3. Jak trafiłeś na BGZ oraz co sądzisz o naszym forum - rozwiń wypowiedź.

4. Wymień po 3 swoje wady i zalety.

5. Wymień pięciu najbardziej lubianych userów i uzasadnij odpowiedź.

94370642845de365932a94.jpg

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

1.

Kamil

1990

Ruda Śląska

184

75

Trudno określić :lol

Zielono-Brązowe

Rock/Hip-Hop

Zbyt dużo ich :)

Kiedyś, zapasy.

Nie mam autorytetów.

Wszystko co niezdrowe.

Wrestling, kobieciarstwo, tankowanie.

2. Cóż .. w pierwszej kolejności mam zamiar ukończyć technikum w którym sie uczę (profil informatyka). Następnie planuję studia. Cóż, jako że informatyka okazała się średnio trafionym pomysłem, to raczej udam się na dziennikarstwo ew. filologię angielską. Plan poboczny to być może znalezienie jakiejś kobiety.

3. Na BGZ trafiłem jako jeden z pierwszych. Siedzieliśmy sobie na WF, wpadłeś Ty, modjo i zaczęliście siać borutę. Następnie wraz z mo i WKS stworzyliśmy WSF, a następnie jakoś prze emigrowaliśmy na BGZ. Co sądzę o BGZ ? Najciekawsze forum na którym się udzielam. Miałem punkt odniesienia w postaci UW i stwierdzam, że nigdzie nie ma takiego klimatu.

4. Zalety :

- poczucie humoru

- szczerość

- inteligencja

Wady :

- Lenistwo

- Arogancja

- Skłonność do złego

5. L.A - Wprawdzie na forum go mało, jednak nie widzę przeszkód by go tutaj umieścić. Od czasu gdy pierwszy raz gadaliśmy zaczęła nam się zajebiście kleić gadka i pozostało tak do teraz.

Kojot - Bez kitu człowiek z którym potrafimy wyśmiać wszystko i wszystkich.

Euz - Ircowy romantyk :lol Praktycznie zawsze zajebiście sie dogadujemy na praktycznie każdy temat.

Norbas/Modjo - Poza sprawami związanymi z forum idzie z nimi całkiem spoko porozmawiać na tematy bardziej przyziemne :)

Milos/IIL - Moje kOff@n3 marki TNA :lol

AtS - Za to, że nie raz ratował mi dupę w sprawach związanych z komputerem. Poza tym myślę, że całkiem dobrze się dogadujemy :)

IOOT - Mój partner do dyskusji. Nie raz przez długie godziny potrafimy zasypywać się argumentami :)

Tomo/Prezes - Chłopy ze Śląska :) Z Prezesem już piłem, to teraz tylko trzeba czekać aż Tomo do Polski wpadnie.

• Reputacja:   9

1. Wyjaśniaj nam swój popęd do azjatyckiej urody ? Czy nie kojarzy ci sie to jakoś z prostytuacją w ych regionach - gdzie jest ona w hooY popularna?

2. Wierzysz w możliwość ustawienia się w Sierpniu ? ;)

3. Gdybyś uczestniczył w zjeździe fanów wrs. wolałbyś :

a) oglądać gale/walki i dyskutować live

b) wyJ***ć do baru gdzieś na browar i pieprzyć bez porzadku :lol

4. Liczysz że utrzymasz tytuł Autobusa w quizie neext time ?

5. WWE - now - without "Old Duffer" The Undertaker - Krótka opinia :D

6. Co sie dzieje z Oscarem Knifer'em ?

915802072594e34bce782c.jpg

1. A wyjaśnij mi swój popęd do Victorii :8 Każdy ma swój własny, odmienny gust :) Z prostytucją mi się to nie kojarzy :)

2. Jak już Ci mówiłem, do Zabrza mam 5 minut drogi. W czym więc problem ?

3. Jeśli miałbym wybierać spośród podanych opcji, to wybrałbym opcję b :lol Najlepiej byłoby jednak połączyć obie rzeczy :)

4. Wątpię :) Chociaż nie powiem, byłoby fajnie.

5. Feud Edge vs Taker ,owszem, był zajebisty, aczkolwiek uważam, że feud HHH vs Edge może być równie dobry. Poza tym wydaje mi się, że Taker wróci wcześniej niż się spodziewamy.

6. Offten przegrał całą kasę w kasynie i wziął pożyczkę pod zastaw kontraktu Knifera ;)

• Reputacja:   6

Mam dziwne wrażenie że całkiem niedawno zadawałem pytania Elkowi :D No cóż, walne coś jeszcze:

1. Mijają dni, miesiące, lata ludzie się zmieniają, dorastają, starzeją (pozdro PZ619) a my nadal siedzimy na BGZ. Niektórzy nawet przestali oglądać wrestling a i tak wpadają na forum. Co Ty na to?

2. Lubisz być adminiem a nie tylko zwykłym niebieszczakiem? Dlaczego?

3. Słyszałeś o "spam"? (pogogluj :P) Co o tym sądzisz? :)

4. Czemu kiedyś miałeś nick "the Rock"? Markowałeś mu? ;)

5. Zauważyłeś, że ostatnio na forum jest sezon ogórkowy? Jak myślisz co na to wpływa :P (oprócz ofkoz mojej nieobecności i kilku innych userów :lol

16476371734edf391100c30.jpg

1. BGZ jest czymś w rodzaju magnezu ;) Wiesz, niekoniecznie trzeba się interesować wrestlingiem, żeby tutaj wpadać. Niektóre tematy z hyde parku mogą zadowolić nawet osoby które wrestling za przeproszeniem ch***j obchodzi ;) Swoją drogą ciesze się, że ja, Ty, Norbas czy IOOT po tych 3 (?) latach nadal jesteśmy na swoim miesjcu ;)

2. Powiem szczerze, że podczas obecnego runu na BGZ nie prosiłem ani o moda, ani tym bardziej o admina. Ciesze się, że w pewnym okresie moja praca została doceniona. Czy to lubię ? Szczerze mówiąc, tak. Fajną sprawą jest, gdy możesz pomóc ludziom przyklejając temacik czy zmieniając rangę, bez kitu.

3. I Orton, I Cena są tak na dobrą sprawę przyszłością tego biznesu. Każdy musi znaleźć sobie ziomka w szatni :)

4. Gdy zacząłem używać nicka TheRock to tak na dobrą sprawę nie znałem jeszcze zbyt dobrze Ortona. Było to ok. roku 2003 i wtedy rzeczywiście, markowałem dla the The Gr8 One'a.

5. Wakaaaacje i znowu są wakacjeeeeeeee :)

• Reputacja:   2

1. GKS Katowice czy Polonia Bytom, który klub bardziej lubisz?

2. Noras czy Miodzio, który lepszy admin?

3. IOOT Cipol Dziko czy CipolKiller, który lepszy? =))

4. UW, opisz swoją przygode z tym forum, feudy, znajomości, haturi, ssianie itd

5. Najbardziej perspektywyczny z obecnym modów?

1. GKS Katowice :)

2. Na chwile obecną Norbas.

3. CipolKiller rzecz jasna :D

4. Zacznijmy od tego, że na UW zostałem przyjęty niesamowicie gorąco. Po kilku dniach otrzymałem status vipa, a po następnych paru tygodniach byłem już global modertorem. Ogólnie wszystko nie wyglądało tak źle jak mogło się wam tutaj wydawać, jednak w pewnym momencie niesamowicie wkurwiać zaczął mnie haturi i to był mój początek końca na tym forum. Jeśli chodzi o kosy, to miałem je z kilkoma szaraczkami, brayo i haturi. Najlepsze kontakty z tamtego okresu mam zdecydowanie z Euzem i Maxi4. Pozostali których bardzo dobrze wspominam to Dr.Qźniak, N!KO i mimo wszystko ElKoyote.

5. CC, chociaż potrafi być wkurwiający :)

• Reputacja:   4

tomods0.jpg

tomo

1. Pytania standardowe:

- Imię:

- Rok urodzenia:

- Miejsce zamieszkania:

- Wzrost:

- Waga:

- Kolor włosów:

- Kolor oczu:

- Rodzaj słuchanej muzyki:

- Ulubiony zespół:

- Ulubiona piosenka:

- Uprawiasz jakiś sport, jeśli tak to jaki:

- Twój idol:

- Ulubiona potrawa:

- Zainteresowania

94370642845de365932a94.jpg

• Reputacja:   0

5. CC, chociaż potrafi być wkurwiający :)

Zapamiętam to sobie.

1. Dlaczego masz taki duży avek? (Przez co się deformuje i dziwnie wygląda :8 )?

2. Za co lubisz Klocka Batistę?

3. Czy Ashley jest dobra w ringu?

4. Czy Evolution to była najlepsza stajnia w historii Sports Entertainment? Dlaczego tak lub dlaczego nie?

5. Czy masz coś przeciwko Emo? :8 Dlaczego ?

jrthqr.jpg

• Reputacja:   1

NORBAS

1. Pytania standardowe:

- Imię: Tomek

- Rok urodzenia: 1977

- Miejsce zamieszkania: obecnie Hamm kolo Dortmundu

- Wzrost: 190

- Waga:101

- Kolor włosów: ciemny blond

- Kolor oczu:niebieskie

- Rodzaj słuchanej muzyki: rozna

- Ulubiony zespół: Queen

- Ulubiona piosenka: jest ich wiele

- Uprawiasz jakiś sport, jeśli tak to jaki: kiedys pilke nozna a teraz to juz tylko sporadycznie pikla i wyskok na kort

- Twój idol: jest ich paru

- Ulubiona potrawa: to co jest ostre

- Zainteresowania:

Wygrac w lotto i wyjechac gdzies na bezludna wyspe.(lecz niestety to sa tylko marzenia)

Wycieczka tropem Inkow lub Majow czyli innymi slowy kraina tequili MEKSYK

Na attidute dostalem PW od niejakiego Norbasa ktory zapraszal na bgz. Wszedlem , obejrzalem i zostalem.

Wady: czasami nieslownosc, nieporzadek, niedbalstwo

Zalety: powinni je wymienic inni

Nie bede wymienial bo moglbym o kims zapomniec.

CC

1. Dlaczego masz taki duży avek? (Przez co się deformuje i dziwnie wygląda )?

Moim zdaniem moj avek jest standartowy. U mnie wyglada normalnie

2. Za co lubisz Klocka Batistę?

Po prostu zastalo mi to jeszcze z czasow gdy byl w evolution.

3. Czy Ashley jest dobra w ringu?

Dawno jej w ringu nie widzialem ale mi sie podoba. Jest pare innych div lepszych od niej ale jakos ja lubie.

4. Czy Evolution to była najlepsza stajnia w historii Sports Entertainment? Dlaczego tak lub dlaczego nie?

I tak i nie!!!! Powiem tak: Evolution byla jedna z 2 najlepszych stajni w historii(oczywiscie moim skromnym zdaniem) Druga jest nWo. Dlaczego TAK: a no dlatego ze grupa 4 ludzi miala swego czasu wszystkie pasy jakie byly do zdobycia i rzadzili na RAW. Dlaczego NIE: bo bylo ich tylko 4. Ja widzialbym ich w troche innym skladzie- HHH, Randy Orton, Batista, Edge, Rob van Dam,Christian,...

5. Czy masz coś przeciwko Emo? Dlaczego ?

Nie mam nic przeciwko ale sam uzywam ich rzadko.

MichelleMcCool01.gif

• Reputacja:   2

1. Dlaczego TNA jest i będzie osiedlową federacją z sali gimnastycznej przy SP dla odrzutków z WWE?

2. Chodzisz czasem na Westfalenstadion czy jak to sie tam teraz nazywa? Czy wolisz moze morusów z Schalke?

3. Edge czy Christian, który lepszy, wszechstronniejszy itd?

4. Noras czy modjo, który lepszy admin?

5. IOOT Cipol Dziko czy CipolKiller, który lepszy? =))

• Reputacja:   9

1. Willem czy Willem , który głupszy ?

2. Dalej pracujesz z posiekanymi krowami wiszącymi na hakach ?

3. Undertaker - w dwóch zdaniach.

4. Opinia na temat modyfikacji : Punkty Reputacji

5. Uważasz sie za członka "starej gwardi" :t_up: ?

915802072594e34bce782c.jpg