Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Pokój Zwierzeń - zadaj pytanie - REAKTYWACJA

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   2
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

1. Jeśli wrestlingu nie uznamy za sport to: zapasy, piłka nożna, koszykówka (ale tylko uprawianie, bo żadnych mistrzostw nie chce mi się śledzić) no i skoki narciarskie

2. Przez TNA na Eurosporcie. Z pierwszej walki pamiętam tylko Christophera Danielsa i Missile Dropkick.

3. Dawno dawno temu, jeszcze w 2006 roku, ściągnąłem kilka pojedynczych walk CZW. Ale już wtedy, znając wcześniej tylko TNA i WWE, olśniło mnie piękno indy wrestlingu. Widząć olbrzymie umiejętności nie znanych mi wcześniej wrestlerów jak Kevin Steen, El Generico czy Sexxxy Eddy postanowiłem się bardziej w to zagłębić. Niedługo później, na początku 2007, zacząłem ściągać ROH, potem Dragon Gate, no a obecnie jestem otwarty na wszystko.

4. kaszak, na GG pomagał mi przy mi problemie z ładowaniem tekstur w PJ64, a przy okazji trochę pogawędziliśmy np. na tematy wrestlingowe.

PS: w wcześniejszej wypowiedzi zapomniałem o Jacku i Hogacie :P

2999686564ec3bcdf0a69b.jpg

• Odpowiedzi 965
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Zaq123

50

• Norbas

42

• patryniu

38

• Ulicznik Xeb

33

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

1. Czy uważasz, że nasze Wsf było najlepsze?

2. Wymarzona kobieta?

3. Twoja przyszłośc....?

4. Maryse czy Gail Kim - ktorej (do) buzi??

5. Wracasz do domu a tam Cyc bez spodni lezy na twoim łóżku co robisz:

a) Bierzesz to na luz , w końcu to tylko Cycu

b) Sciągasz spodnie ileżycie razem

c) Wspomagasz Łimena w "Jaka to wędlina"?

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

1. Oczywiście Alusiu, rządziliśmy :)

2. Blondynka, delikatne rysy twarzy, z kobiecymi wypukłościami. No i miło by było, gdyby interesowała się wrestlingiem, byłby jakiś temat do rozmów :D

3. Takie moje marzenie: na razie ćwiczenia siłowe. Za kilka lat wyjazd do Anglii i trening w jakiejś szkole wrestlingu np. LDN. Potem skopać parę tyłków i zdobyć sławę na trzech kontynentach - Europie, Ameryce i Azji (Japonia). Na koniec kontrakt z TNA i poprowadzenie tej federacji do prześcignięcia WWE w ratingach i buyrate'ach... a jak nie wyjdzie to normalne życie.

4. Zdecydowanie Gail. Bardzo urodziwa Koreanka, a Marysa to dla mnie zwykły WWE'owy wychudzony silikon.

5. a) Bierzesz to na luz, w końcu to tylko Cycu

• Styl:  Klasyczny

1. Jaki okres życia BGZ chciałbyś wymazać z pamięci?

2. ROH czy Dragon Grejty, które lepsze, krótkie uzasadnienie?

3. Pobijecie mnie jak kiedyś wejde na irca? =))

4. Kto miał/ma największy wpływ na fakt że BGZ prezentuje wysoki poziom? (Odpowiedź wszycy równo to nie odpowiedź)

a) LegendKiller

b) IOOT Cipol Dziko

c) miodzio

5. Norbas czy Modjo, z którym na ring bokserski?

P.S -

Zdecydowanie Gail. Bardzo urodziwa Koreanka, a Marysa to dla mnie zwykły WWE'owy wychudzony silikon.

Komu niedawno silikony popękały =))

1. Kilka miesięcy po tym, jak Paweł nazwał Norbasa "pionkiem".

2. ROH - kilku bardzo lubianych przeze mnie wrestlerów, przywiązanie do tej federacji.. no i rozumiem co gadają w segmentach :) Jeśli chodzi o poziom walk, ciężko mi tu porównywać, gdyż obie federacje preferują zupełnie różne style.

3. Pobić to nie, ale ze_Slap_owania możesz się spodziewać ^^

4. Jeśli chodzi o obecny poziom, to LK, bo wspólnie z IIL'em wyprowadzili BGZ z dołka.

5. Nie ma znaczenia, obaj równo zasmakowaliby Chuumera :D

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

atsba9.jpg

AtS

1. Opowiedz:

- Imię:

- Rok urodzenia:

- Miejsce zamieszkania:

- Wzrost:

- Waga:

- Kolor włosów:

- Kolor oczu:

- Rodzaj słuchanej muzyki:

- Ulubiony zespół:

- Ulubiona piosenka:

- Uprawiasz jakiś sport, jeśli tak to jaki:

- Twój idol:

- Ulubiona potrawa:

- Zainteresowania

2. Twoje plany na przyszłość - rozwiń wypowiedź

3. Dlaczego nie pokażesz swoich fot BGZ?

4. Wymień po 3 swoje wady i zalety.

5. Wymień pięciu najbardziej lubianych userów i uzasadnij odpowiedź.

ps. mój 2000 - czny post! :D

94370642845de365932a94.jpg

1. Czy nie uważasz, że za duzo pracujesz?

2. Cs bardzo cię wciągnął?

3. Wymarzona kobieta?

4. Dziewictwo straciłeś w i z ?

5. Przychodzisz do domu po pracy i widzisz taki obrazek: Łimen gra w twoim pokoju na wielkim kibordzie w dresie w kreszu co robisz:

a) wyciągasz swój dres i gracie razem

b) proponujesz mu mielonke z puszki

c) po prostu sie załamujesz i dzwonisz po mnie

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

• Styl:  Klasyczny

Norbas

- Imię: Kamil

- Rok urodzenia: już nie pamiętasz, że jesteśmy z tego samego roku ;) ... 1980

- Miejsce zamieszkania: Warszawa

- Wzrost: 188

- Waga: 80

- Kolor włosów: blond

- Kolor oczu: niebieski

- Rodzaj słuchanej muzyki: house, D&B

- Ulubiony zespół: nie mam

- Ulubiona piosenka: nie mam

- Uprawiasz jakiś sport, jeśli tak to jaki: taaaaa strzelanie do wiiilla :t_up: , a z bardziej ruchowych to basen

- Twój idol: eeetam idol to ściema, bo albo to jakaś postać z kreskówki albo jakaś gwiazda filmu lub muzyki która w prywatnym życiu pije, ćpa i rucha gdzie popadnie. ale jeśli mam odpowiedzieć to chciałbym umieć latać jak supermen (wtedy zaoszczędził bym duuużo czasu na stanie w korkach)

- Ulubiona potrawa: ostatnio kebab ale tylko od turków, oraz owoce morza

- Zainteresowania : muzyka, ogólnie pojęty internet

2. Twoje plany na przyszłość - jako, że pokończyłem już wszystkie szkoły jakie się tylko dało i zostało mi jeszcze pól roku żeby nie iść do woja więc na razie jedynym planem jest dobre zagospodarowanie swojego własnego mieszkania do którego wprowadzam sie za ok miesiąc, i teoretycznie powinienem coś myśleć o rodzinie ... ale to chyba jeszcze nei dla mnie ;)

3. Dlaczego nie pokażesz swoich fot BGZ? - może i dla tego, że za dużo wiem na temat internetu i sposobów manipulacji danymi które się w nim znajdują. dla wyjaśnienia powiem, że moich fot nie ma prawie nigdzie dostępnych w necie ... przynajmniej nie za moją zgodą.

4. Wymień po 3 swoje wady i zalety. - nigdy nie lubiłem takich pytań :P - szczerze to wątpię żeby ktoś znał i chciał się dzielić swoimi prawdziwymi wadami ... to tak jak na rozmowie o nową pracę nie powiesz, że jesteś leniwy bo niby kto się przyjmie :P --- z wad to na pewno lenistwo (no jak by mnie nikt nie męczył o cokolwiek to mógłbym i pewnie tydzień spędzić na nic nie robieniu :D, uzależnienia - i nie mówie tu o np. szlugach ... po prostu jak się w coś wkręcę to nic innego nie widze na oczy tylko aktualne zainteresowanie ... tak mam przez dłuższy czas do póki nie znajdę sobie nowego zajęcia, więcej wad nie pamiętam :P ... z zalet to spokój, trzeźwe spojrzenie na świat, robienie tego co mi wydaje się słuszne a nie to co wypada - te 3 rzeczy doprowadziły mnie daleko w życiu i myślę, że są moimi atutami

mo i norbas - z nimi zawsze miałem mniejszy lub większy kontakt w końcu jestem już tyle adminem na bgz, że sam nie pamiętam jak długo

alus i wiiil - wieeele godzin spędziliśmy na ganianiu się na dust2

lk i ioot - tu za to wiele godzin spędziliśmy na rozmowach o grafice i wrestl

(dla was pozdro panowie!)

1. Czy nie uważasz, że za duzo pracujesz?

2. Cs bardzo cię wciągnął?

3. Wymarzona kobieta?

4. Dziewictwo straciłeś w i z ?

5. Przychodzisz do domu po pracy i widzisz taki obrazek: Łimen gra w twoim pokoju na wielkim kibordzie w dresie w kreszu co robisz:

a) wyciągasz swój dres i gracie razem

b) proponujesz mu mielonke z puszki

c) po prostu sie załamujesz i dzwonisz po mnie

1. w moim przypadku praca miesza się z wolnym czasem i z przyjemnościami ... więc ciężko powiedzieć. na pewno brakuje mi wolnego czasu więc przydało by się troche ograniczyć pracę.

2. co tu dużo mówić, jedno z moich aktualnych uzależnień

3. nieosiągalna, więc po co o niej marzyć. w dodatku jestem zadowolony z aktualnej wybranki.

4. mineła dekada, z kobietą :P

5. omijam temat weemana dalekim łukiem

vegaskopiavr1.jpg

wweteamfv8.jpg

92372310444b3ddbb51eb5.jpg

23068376ml1.jpg

Norbas

Przyszła kolej na mnie, także czekam na pytania :t_up:

• Reputacja:   1

1.Co Ci się podoba takiego w Goldbergu?

2.Czemu jeszcze nie byłem w pokoju zwierzeń ani obgadywalni ;) ?

3.Czemu BGZ portal jest tak pokręcony? :/

4.Jak często przesiadujesz na Begiezet?

5.Jakbyś miał wybrać jedną postać z TNA która miałaby przejść do WWE i zostać od razu mistrzem WWE kto to by był? (Angle , Booker i inne odpadki z WWE odpadają)

• Reputacja:   9

1. Czy sądzisz że Moje Zapatrzenie w Taker i twoje w goldberg'a są porównywalne ?

2. Czy sądzisz że BGZ potrzeba tych starych wyjadaczy czy raczej młoda krew spokojnie pociągnie forum ?

3. Czy uważasz koniec UW za jakiś przełom , czy raczej przesżło ci to koło nosa obojętnie ?

4. Jak planujesz dalsze stosunki z portalem Razor'a , Przemka i Spółki ?

5. Króciótkie porównanie "BGZ at fora.pl and Today"

6. Teraz po latach twoje opinia o pierwszej fali odejść na UW ?

7. Teraz po latach twoja opinia na temat "Afery Pionkowej" , czy obecnie postąpiłbyś tak samo jak wtedy , czy raczej zmieniłbyś coś ?

8. Jakich dawnych użytkowników BGZ chciałbyś ponownie zobaczyć na forum ?

A teraz po prywacie pojeciemy :twisted:

9. Katowaliśmy cie kiedyś o ślub, przynajmniej ja nic nie wiem , czy idziesz w końcu pod pantofel czy nie :P

915802072594e34bce782c.jpg

1.Co Ci się podoba takiego w Goldbergu?

Najbardziej Goldberga lubię za siłowy, niesamowicie efektowny styl walki.

2.Czemu jeszcze nie byłem w pokoju zwierzeń ani obgadywalni

Bo nie ma dżemu. Są śliwki robaczywki. :lol A tak na poważnie zaczynaliśmy od najbardziej aktywnego użytkownika i tak po kolei, na Ciebie jeszcze nie przyszła pora.

I niestety najprawdopodobniej nie przyjdzie, bo nie chce mi się dłużej prowadzić Obgadywalni i Pokoju Zwierzeń, w sytuacji kiedy osobie w Pokoju Zwierzeń zadają pytanie dwóch użytkowników, a obgaduje jeden. I to po moich trzykrotnych prośbach o udział w tych tematach w shoutboxie. Userom nie chce się napisać kilka zdań w obgadywalni, ale to nie przeszkadza im wciąż pisać w temacie Oceń Usera, gdzie ostatni punkt też jest przecież jak Obgadywalnia.

Prowadzone przeze mnie Pokój Zwierzeń i Obadywalnia są olewane, to mnie wkurwia i jeśli sytuacja nie ulegnie zmianie tematy te zostaną zamknięte.

3.Cze

mu BGZ portal jest tak pokręcony? :/

Nie wiem co masz na myśli pisząc "pokręcony". Uważam, że portal obecnie najlepszy spośród wszystkich poprzednich odsłon.

Chyba, że pisząc pokrecony miałeś na myśli, że nie umiesz dodać sam newsa na portal? =))

4.Jak często przesiadujesz na Begiezet?

Jak siedzę na necie to albo przesiaduje na BGZ albo też poszukuję na necie różnych rzeczy mogących udoskonalić naszą witrynę.

5.Jakbyś miał wybrać jedną postać z TNA która miałaby przejść do WWE i zostać od razu mistrzem WWE kto to by był? (Angle , Booker i inne odpadki z WWE odpadają)

5. Produkt TNA mnie nie interesuje, także ciężko mi odpowiedzieć na to pytanie. Może Samoa Joe, ale nie chciałbym żeby od razu dostał w WWE tytuł.

1. Czy sądzisz że Moje Zapatrzenie w Taker i twoje w goldberg'a są porównywalne ?

Można ująć to tak, Ty jesteś największym fanem Undertakera a ja największym fanem Goldberga w Polsce. Jest więc to porównywalne.

2. Czy sądzisz że BGZ potrzeba tych starych wyjadaczy czy raczej młoda krew spokojnie pociągnie forum ?

Oczywiście, że potrzeba bo jak to ująłeś "starzy wyjadacze" to oni w głównej mierze tworzą ten niepowtarzalny klimat, który wyróżnia BGZ. Ale też "młoda krew" jest potrzebna. I jedni i drudzy są niezbędni. Bez "starych wyjadaczy" BGZ jako forum bardzo wiele by straciło, natomiast bez "młodej krwi" nasze forum by się nie rozwijało. A jak wiadomo, kto stoi w miejscu ten się cofa. ;)

3. Czy uważasz koniec UW za jakiś przełom , czy raczej przesżło ci to koło nosa obojętnie ?

Owszem to przełom. 24 maja 2008 roku to dzień w którym ostatecznie przekonaliśmy się które z for okazało się najlepsze. ;)

4. Jak planujesz dalsze stosunki z portalem Razor'a , Przemka i Spółki ?

Pomiędzy BGZ a Attitude od dawna już panują przyjacielskie stosunki i chciałbym po prostu by tak zostało. :t_up:

5. Króciótkie porównanie "BGZ at fora.pl and Today"

Wiem, że każdy jest skłonny do sentymentów. Wspominając okres tuż przed pierwszym włamem na fora.pl, przede wszystkim olbrzymi ruch na forum, setki postów dziennie. Ale spójrzmy prawdzie w oczy - jakie to były posty? Przeważnie jednozdaniówki. Żeby nie powiedzieć spam. Natomiast obecne BGZ, to rozbudowane dyskusje i zaawansowany technicznie skrypt forum. Krótko mówiąc obecnie jest o niebo lepiej niż wtedy.

6. Teraz po latach twoje opinia o pierwszej fali odejść na UW ?

Coż, można było wtedy tego uniknąć. Nie ma sensu jednak rozdrapywać starych ran. Było, minęło. I tak praktycznie wszyscy co wtedy odeszli, do chwili obecnej wrócili już na BGZ. Wiele osób mówiło mi później. że żałują tego ruchu, który był błędem.

7. Teraz po latach twoja opinia na temat "Afery Pionkowej" , czy obecnie postąpiłbyś tak samo jak wtedy , czy raczej zmieniłbyś coś ?

Cóż, przyznam, że wtedy trochę jednak przesadziłem, nie postąpiłbym tak samo. Uważam, że była to całkiem niepotrzebna sytuacja, która niepotrzebnie wprowadziła kłót nie i niezdrową atmosferę na forum.

. Jakich dawnych użytkowników BGZ chciałbyś ponownie zobaczyć na forum ?

Przede wszystkim kilka osób które udzielało się jeszcze na fora.pl a potem ślad po nich zaginął. Np kilY, CanadianCrippler, The Blunt.

9. Katowaliśmy cie kiedyś o ślub, przynajmniej ja nic nie wiem , czy idziesz w końcu pod pantofel czy nie :P

We wrześniu biorę ślub. :waving:

1, Rzuciłeś w końcu to palenie ? :) Jeśli tak, to w jaki sposób ?

2. Która z fal odejść na UW była dla Ciebie najboleśniejsza ?

3. Miewałeś momentami ochotę zwinąć interes, zamknąć BGZ i po prostu powiedzieć papa ?

4. Z którymi z użytkowników forum wybrałbyś się na browar i z jakich względów ?

5. Czy zdecydowałbyś się kiedykolwiek na powierzenie Willemowi posady admina ?

1. Czy modjo ma duży wpływ na podejmowane przez ciebie decyzje? Czy kiedyś np. z braku czasu zrobiłeś jakiś ważny krok opierając sie tylko na tym co on mówi?

2. Czy był jakiś admin na uw którego byś przywitał na forum w miare ciepło?

3. Czy ślub równa się od razu webmaster Miodzio czy bedzie jakiś okres przejściowy?

4. Masz ochote czasem jechać do Pawelżaka1976 i sprzedać mu lepa na odmulenie? =))

5. Którego swojego wychowanka (moda bądź admina) cenisz najbardziej (niby każdy dostał funkcje z twojej ręki ale chodzi o tą młodszą krew BGZ)? Wszystkich to nie jest odpowiedź!!!

Nie tylko modem i adminem byłem ale nawet webmasterem więc co sie trzęsiesz =))

1. Czy miałbyś coś przeciwko zbanowaniu Willema przeze mnie w najbliższej przyszłości? :D

2. Dlaczego nie obejrzałeś nigdy PPV TNA ani też żadnego iMPACTa? :roll:

3. Dlaczego wracając do domu z pracy zawsze "siadasz na kompa" i tkwisz tak aż do pójścia spać? :lol

4. Dlaczego w tym posiedzeniu na kompie ZAWSZE siedzisz TYLKO na BGZ lub na stronach z których mogłbyś wyczytać jak coś zmodyfikować na forum :P

5. Uważasz się za największego modyfikatora na PSW?

:D

1. Dlaczego WWE > TNA?

2. Kto ma lepsze cycki JBL czy Ashley? ;)

3. Dlaczego założyłeś BGZ?

4. Mówisz że nie oglądasz TNA, czy zmieniłoby się to gdyby Goldi wrócił właśnie tam?

5. Co sprawiło że zostałem wyróżniony zaszczytną funkcją jedynego moda w P25? :lol

1, Rzuciłeś w końcu to palenie ? :) Jeśli tak, to w jaki sposób ?

Nie palę już ponad rok, tj od 20 kwietnia 2007 roku. W jaki sposób rzuciłem palenie? Dzięki tabletom Niqutin.

Do wyboru są dwa rodzaje tabletek, zawierające 2 i 4 miligramy nikotyny. Do wyboru w zależności od stopnia uzależnienia. Jeśli wypalasz pierwszego papierosa szybciej niż 45 minut po przebudzeniu, wybierasz 4 mg, jesli później niż po 45 minutach, wystarczą tabletki 2 mg.

Kuracja trwa 12 tygodni. Przez pierwsze 6 tygodni bierzesz jedną tabletkę co 2 - 4 godziny nie więcej jednak niż 8 na dobę. Od 6 do 10 tygodnia zmiejszasz dobową dawkę do 4 tabletek. I przez ostatnie 2 tygodnie do dwóch na dobę. Po zakończeniu kuracji możesz zawsze użyć tabletki w sytuacji kiedy napadnie Cię trudna do opanowania chęć na papierosa.

Kiedy spróbujesz rzucić palenie przekonasz się, że jedna tabletka w zupełności zaspokoi Twój głód nikotynowy. Mało tego szybko przestaniesz mieć ochotę na papierosy bo przekonasz się, że tabletki Niqutin zawierające czystą nikotynę są po prostu lepsze od fajek. A później kiedy nie będą już Ci potrzebne papierosy stopniowo zredukujesz ilość zażywanych tabletek do zera.

Tak naprawdę to najtrudniej chyba poradzić sobie z własnymi przyzwyczajeniami. Przykład:

- kiedy wstawałem odruchowo sięgałem po papierosa, wręcz nie mogłem się dobudzić dopóki nie wypaliłem szlugi, dla mnie były lepsze niż poranna kawa. W drodze do pracy obowiązkowo papierosek. Kiedy wychodziłem z pracy, już na schodach moja ręka odruchowo sięgała do tylnej kieszeni spodni, gdzie zawsze wkładałem paczkę fajek.

Z takimi przyzwyczajeniami z początku trudno sobie poradzić. Ale to kwestia kilku tygodni.

Jeden listek tabletek Niqutin kosztuje 12 złotych i zawiera 12 tabletek. Z początku jeden listek wystarczał mi na dwa dni. Prosty rachunek, wydawałem tyle ile płaciłbym gdybym codziennie kupował paczkę fajek. Nic nie straciłem więc na tej kuracji.

2. Która z fal odejść na UW była dla Ciebie najboleśniejsza ?

Właściwie, to była tylko jedna taka fala - w listopadzie 2006 roku. Wcześniej też może i odeszło kilka osób - po włamach, ale to są sprawy wręcz nieporównywalne.

W listopadzie 2006 roku była największa fala, ja zresztą wtedy najbardziej się wkurzylem na te osoby usuwając ich konta z BGZ. To był błąd, bo stworzyło to posty widmo, posty bez autorów, czyli bałagan na forum.

Później te osoby wrócily, a nie było już możliwości by przywrocić im konta wraz z postami. A chodziło o konta z ponad 1000 wpisów.

3. Miewałeś momentami ochotę zwinąć interes, zamknąć BGZ i po prostu powiedzieć papa ?

Przypominam sobie jeden taki moment, właśnie przed falą odejść na UW w listopadzie 2006 roku. Kiedy Ty i modjo wyskoczyliście z tym Evo, ja się wkurwiłem i założylem temat, że zamykam BGZ. Później modjo odpisał, że z Evo to był tylko żart, a ciąg dalszy już znamy. Ale nawet wtedy kiedy założyłem tamten temat, nie miałem na poważnie zamiaru zamknięcia forum. Nasze forum nigdy nie zostanie zamknięte. Z prostego powodu, zbyt wielu naszych użytkowników włożyło zbyt wiele swojej pracy w forum by ot tak je sobie zamknąć.

4. Z którymi z użytkowników forum wybrałbyś się na browar i z jakich względów ?

Np z Tobą bardzo chętnie, z tego wzgledu, że jesteś spoko gość, wystarczy taki argument? :lol

Na pewno też z pawłemzakiem, z hellnerem z AtSem z tomo, z montoya, z Cycem, z IOOT DZIKO, z mysterio82 z IILem. Znalazło by się pewnie jeszcze parę osób ale już nie chce mi się wymieniać. Dlaczego oni? Należą do najbardziej przeze mnie lubianych.

Adminem może być tylko osoba niekonfliktowa, tymczasem Willem znany jest z tego, że lubi różne spory wywoływać. Tak więc raczej nie. Ale jak to w przysłowiu: "Nigdy nie mów nigdy". :lol

1. Czy modjo ma duży wpływ na podejmowane przez ciebie decyzje? Czy kiedyś np. z braku czasu zrobiłeś jakiś ważny krok opierając sie tylko na tym co on mówi?

Czasami zanim podejmę jakąś ważną decyzję pytam go opinię na dany temat. Ostateczna dezyzja zawsze jednak należy do mnie.

2. Czy był jakiś admin na uw którego byś przywitał na forum w miare ciepło?

Quźniak był chyba najnormalniejszy z nich. Osobiście nic do niego nie mam także jego obecność na BGZ by mi nie przeszkadzała.

3. Czy ślub równa się od razu webmaster Miodzio czy bedzie jakiś okres przejściowy?

Na pewno będę miał mniej czasu na BGZ. Możesz się spodziewać, że pozycja pablo modjo na forum wzrośnie, gdyż to on przejmie moje obowiązki pod moją nieobecność.

4. Masz ochote czasem jechać do Pawelżaka1976 i sprzedać mu lepa na odmulenie?

Dobrze powiedziane. :lol Sam się zastanawiam co do cholery dzieje się z Pawłem. Praktycznie przestał udzielać się na forum, pamięta tylko by wpaść raz na miesiąc do typera. Myślę, że konieczne będzie przeprowadzenie z nim poważnej rozmowy. :lol

5. Którego swojego wychowanka (moda bądź admina) cenisz najbardziej (niby każdy dostał funkcje z twojej ręki ale chodzi o tą młodszą krew BGZ)? Wszystkich to nie jest odpowiedź!!!

Nie odpowiem na to pytanie, ponieważ nie chcę żeby było tak, że kogoś wymienię, a kogoś nie i ktoś znowu poczuje się urażony. Rzeczywiście cenię wszystkich swoich adminów i modów. Zapewniam was, że gdybym was nie cenił, nie pelnilibyście tych funkcji.

1. Czy miałbyś coś przeciwko zbanowaniu Willema przeze mnie w najbliższej przyszłości?

Raczej jestem przeciwny banowaniu czołowych użytkowników. Wyjątek stanowi sytuacja kiedy taki user naprawdę sobie na to zasłuży. Willem wg mnie jeszcze na tyle nie przeskrobał. ;)

2. Dlaczego nie obejrzałeś nigdy PPV TNA ani też żadnego iMPACTa?

Zapomniałeś dopisać "w całości", bo niektóre co ważniejsze walki oglądałem. Odpowiedź na pytanie brzmi: Nie interesuje mnie produkt TNA.

3. Dlaczego wracając do domu z pracy zawsze "siadasz na kompa" i tkwisz tak aż do pójścia spać?

Bo mam na to ochotę? 8)

4. Dlaczego w tym posiedzeniu na kompie ZAWSZE siedzisz TYLKO na BGZ lub na stronach z których mogłbyś wyczytać jak coś zmodyfikować na forum

Patrz poprzednia odpowiedź. 8)

5. Uważasz się za największego modyfikatora na PSW?

A co masz jakieś wątpliwości? :lol

1. Dlaczego WWE > TNA?

Dlaczego WWE nie TNA? Nie od dziś wiadomo, że TNA jest skierowane do osób, które chcą oglądać czysty wrestling i nie przeszkadza im, że np gale są nagrywane w hali wielkości sali gimnastycznej. Natomiast WWE jest dla osób dla których ważny jest też entertainment. Zaliczam się do tej drugiej grupy.

2. Kto ma lepsze cycki JBL czy Ashley?

Oczywiście, że Ashley, jeśli masz jeszcze jakieś wątpliwości to podaj mi namiary na swojego dealera bo musi być dobry. =))

3. Dlaczego założyłeś BGZ?

Pisałem już o tym w temacie Historia BGZ.

4. Mówisz że nie oglądasz TNA, czy zmieniłoby się to gdyby Goldi wrócił właśnie tam?

Gdy Bill pojawił się w TNA oglądałbym wszystkie gale na których by wystąpił.

5. Co sprawiło że zostałem wyróżniony zaszczytną funkcją jedynego moda w P25?

Zapewne to, że regularnie wstawiałeś Power 25? =))

______________________________________________________________________________________________________

cycmx9.jpg

Cyc

1. Pytania standardowe:

- Imię:

- Rok urodzenia:

- Miejsce zamieszkania:

- Wzrost:

- Waga:

- Kolor włosów:

- Kolor oczu:

- Rodzaj słuchanej muzyki:

- Ulubiony zespół:

- Ulubiona piosenka:

- Uprawiasz jakiś sport, jeśli tak to jaki:

- Twój idol:

- Ulubiona potrawa:

- Zainteresowania

2. Twoje plany na przyszłość - rozwiń wypowiedź

3. Jak trafiłeś na BGZ oraz co sądzisz o naszym forum - rozwiń wypowiedź.

4. Wymień po 3 swoje wady i zalety.

• Reputacja:   9

1, Masz auto , jesli tak to jakie ?

2. Okocim czy Warka ?

3. Ile masz na łapie ;)

4. Dalej "Trzepiesz skórwysyna po staremu" =)) ?

5. Dalej wrzucasz zboczone filmiki na ju tuba ? =))

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   1

1. Ile razy urwał Ci się film? ;) (Tylko nie mów że nie pamiętasz)

2. Ulubiony alkohol? Why?

3. Co tak rzadko Cię widać?

4. Skąd wziąłeś ten nick?

5. Kto ma lepsze cycki JBL czy Ashley? Why? :roll:

1. Zlot BGZ - mega impra czy totalna klapa?

2. Wymarzona kobieta?

3. Czy podanie do buzi to zdrada?

4. Dlaczego tak czesto robisz spierdolke?

5. 3 userow z ktorymi smigasz na browar - dlaczego?