Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Pokój Zwierzeń - zadaj pytanie - REAKTYWACJA

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   2
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

1. Onet, wp czy interia?

2. Czy chciałbyś zostać adminem na BGZ? Nie ma to oczywiście nic wspólnego z żebraniem o ten tytuł. :P

3. Hamburger czy Cheesburger?

4. Barca, Real, Juventus, Man.Utd, Chelsea. Ustaw od najbardziej do najmniej lubianych.

5. Czy chciałbyś aby twój syn został wrestlerem?

6. Modjo czy Irys który lepszy typer? Bez ściemy :P

7. Co sądzisz o ilości modów i adminów na BGZ, nie masz czasem ochoty zmniejszyć ich liczby?

8. Najlepsza strategia w jaką grałeś?

9. Wakacje w górach czy nad morzem?

10. Ustaw od najładniejszej do najbrzydszej - Doda, Mandaryna, Scherzinger, Aguillera, Zeta Jones?

6. Co sądzisz o pushu Johna Ceny? Kto według ciebie bardziej zasługuje na pas?

Musiałby 3/4 rosteru WWE przepisać :lol: :lol:

• Odpowiedzi 965
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Zaq123

50

• Norbas

42

• patryniu

38

• Ulicznik Xeb

33

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

1.Onet

2.Takie pytanie zadał już Norbas

Jeżeli dostałbym taką propozycje to pewnie bym ją przyjął ale nie traktuje tego jako swój cel, na forach denerwuje mnie właśnie to ze ktoś cos robi na forum tylko po to żeby dostać moda lub admina ja taki nie jestem

3.Hamburger

4.Numerem jeden dla mnie zawsze była Barca, od wielu lat jestem jej kibicem. A o to kolejność podanych przez ciebie Man.Utd, Juventus, Chelsea no i oczywiście na samym końcu Real :wink:

5.Jeżeli by go to bawiło to ja nie miałbym nic przeciwko

6.Jak dobrze pamiętam to modjo opuścił jedną czy dwie kolejki więc on jest minimalnie lepszy

7.Rzeczywiście do wczoraj było ich troszkę za dużo

8.Nie lubię strategi wole rpg

9.Nad morzem

10.Doda, Aguillera, Scherzinger, Mandaryna, Zeta Jones

Przepraszam że odpowiedziałem dopiero dzisiaj ale naprawdę nie miałem czasu

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

kaszak

kanebykaszakpk4fu4.jpg

1. Gdzie się uczysz, pracujesz?

2. Skąd ten nick - kaszak/

3. Czy mówiłeś kolegom, że interesujesz się wrestlingiem, czy zaprosiłeś kogoś z nich na BGZ?

4. Kogo z BGZtowiczów uważasz za najsympatniejszego? Dlaczego?

5. Kogo uważasz za osobę najbardziej konfliktową?

6. Jak trafiłeś na BGZ? Opisz dokładnie.

7. Co sądzisz o BGZ? Czy jesteś aktywny także na innych forach o tematyce wrestlingu.

8. Masz dziewczynę? Jeśli tak, to czy oglądacie razem wrestling i czy pokazywałeś jej BGZ? :P

9. Czy masz coś wspólnego z Kanonem?

10. W pięciu zdaniach opisz nam siebie.

94370642845de365932a94.jpg

• Reputacja:   1

1. Pracuje dorywczo na budowie.

2. Powstał bardzo dawno temu. Jak dobrze pamiętam to chyba od 3 klasy podstawówki ktoś na mnie powiedział kaszka, potem ktoś przerobił na kaszak i zostało tak do dzisiaj.

3. Mówiłem, ale większość z nich wrestling nie interesuje.

4. Niema takiej osoby. Jest wiele sympatycznych userów z którymi lubię pogadać.

5. WeeMan

6. Kiedy założyłem internet to szukałem jakiejś fajnej bijatyki na kompa. Znalazłem WWE RAW, które bardzo mi się spodobało. Potem zacząłem szukać walk, i natrafiłem na fora.pl i BGZ. Zarejestrowałem się, ale tylko sporadycznie się wypowiadałem.

7. BGZ ma najlepszą atmosferę ze wszystkich for o wrestlingu. Zaklimatyzowałem się już tu i nie mam zamiaru przenieść się. A aktywny na innych forach nie jestem, tzn. nie udzielam się.

8. Miałem, ale wcześniej BGZ jej nie pokazywałem.

9. Z Kanonem nie mam nic wspólnego. Nie jest moim bratem, ani krewnym. Nie znam Go.

10. Wysoki ciemnowłosy facet. Nie lubie chamów, i ludzi którzy się chwalą. Troche nieśmiały.To wystarczy :P

1. Onet, wp czy interia?

2. Czy chciałbyś zostać adminem na BGZ? Nie ma to oczywiście nic wspólnego z żebraniem o ten tytuł. :P

3. kaszka, kaszol czy kaszkens, które z nich najbardziej ci sie podoba?

4. Barca, Real, Juventus, Man.Utd, Chelsea. Ustaw od najbardziej do najmniej lubianych.

5. Kiedy wreszcie zaczniej znaczki zbierać zamist siedziec na forum?

6. Modjo czy Norbas który lepszy admin? Bez ściemy :P

7. Naprawde chce cie sie pisać te raporty czy robisz bo userzy czekają?

10. Ustaw od najładniejszej do najbrzydszej - Doda, Mandaryna, Scherzinger, Aguillera, Zeta Jones?

1. wp

2. Nie

3. kaszol

4. Man. Utd, Juventus, Chelsea, Barca, Real

5. Już niedługo

6. Norbas

7. Różnie bywa

8. AOE 2 + dodatek

9. Nad morzem

• Styl:  Jasny

1.Twój cel w życiu?

2.Chokeslam by Kane,Taker czy Big Show ?

3.Gdybyś miał wybierać gdzie mieszkać poza Europą,oprócz USA gdzie byś chciał mieszkać?

4.The Rock,Stone Cold,Mick Foley który najlepszy ?

5.Opisz siebie jednym słowem.

6.Wolałbyś dostać drabiną czy zostać wrzucony w stół?

7.Jakiej muzyki słuchasz?

8.Batista czy The Grejt Khali ?

9.Christina Aguilera czy Shakira ?

10.Undertaker - American Bad Ass czy Deadman ?

1. Założyć rodzine.

2. Bez wątpienia chokeslam Kane

3. Nigdzie

4. The Rock

5. Kane :lol:

6. Na stół

7. Hard Rock

8. Batista o sto razy lepszy

9. Christina Aguilera

10. American Bad Ass!

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Hawk

hawknw0.jpg

1. Gdzie są Twoje raporty kurde bele? :evil:

2. Z tego co pamiętam mieszkasz chyba w USA w New York City :D Jak tam trafiłeś?

3. Czy byłeś na jakiejś gali wrestlingu?

4 Twój cel w życiu?

5. Twój cel na BGZ?

6. Jak sobie wyobrażasz BGZ za rok?

7. Jak sobie wyobrazasz swoje życie za 10 lat? :D

8. Co sądzisz o BGZ? Czy jesteś aktywny także na innych forach o tematyce wrestlingu. Które z for jest najlepsze i dlaczego to BGZ? :P Jak trafiłeś na BGZ.

9. Kto jest Twoim idolem i dlaczego to Goldberg? :P

10. Podaj nam po 5 swoich wad i zalet :twisted:

94370642845de365932a94.jpg

1.Kiedy konkretnie będziesz w Gdyni :P

2.Piwko czy wódka, a może obydwa? :D

3.Masz jakieś hobby?

4.Twój ulubiony film?

5.Czego słuchasz na co dzień i dlaczego?

6.Jak bardzo mnie lubisz? :P

7.Boisz się czegoś, tzn masz jakąś fobię?

8.Kibicujesz jakieś drużynie piłkarskiej?

9.Kogo nie lubisz na forum?

10.Jak jest w USA? :mrgreen:

BGZ jest moją drugą rodziną!!! 

1. Kiedy wg. Ciebie nastąpi koniec świata?

2. Myślisz, że reinkarnacja istnieje?

3. Asia ma 4 pomarańcze, a Tomek 5. Nie lepiej, żeby przestali się kłócić i zaczęli jeść?

4. O czym teraz pomyślałeś?

5. Dużo przeklinasz?

6. Ulubiona gala?

7. Kto wg. Ciebie odbierze pas termimarine'owi?

8. Ulubiony zespół?

9. Polska aktorka, która według Ciebie ma najlepsze cycki to...

10. Fajne pytania?

Gość Hawk1674325898
1. Gdzie są Twoje raporty kurde bele?

2. Z tego co pamiętam mieszkasz chyba w USA w New York City Jak tam trafiłeś?

3. Czy byłeś na jakiejś gali wrestlingu?

4 Twój cel w życiu?

5. Twój cel na BGZ?

6. Jak sobie wyobrażasz BGZ za rok?

7. Jak sobie wyobrazasz swoje życie za 10 lat?

8. Co sądzisz o BGZ? Czy jesteś aktywny także na innych forach o tematyce wrestlingu. Które z for jest najlepsze i dlaczego to BGZ? Jak trafiłeś na BGZ.

9. Kto jest Twoim idolem i dlaczego to Goldberg?

10. Podaj nam po 5 swoich wad i zalet

1. Chetnie bym je pisal ponownie, lecz nikt ich nie czyta, no moze 2-3 osoby... w Sobote napisze raport SD! i zobaczymy ile bedzie komentarzy. 8)

2. Juz to chyba kiedys pisalem, ale napisze jeszcze raz w skrocie : Wiec wyjechalem z Polski gdy mialem 17 lat, jestem juz tutaj prawie 3 lata, a tak to losowalem zielona karte i jakos mi sie udalo ja wylosowac i to by bylo na tyle.

3. Bylem chyba na 2 albo 3, mialem sie wybierac na ten ECW ONS ale niestety biletow juz zabraklo.

4. Pewnie to co kazdy, miec dobrze platna prace ( Najbardziej bym chcial na Archeologie i chyba sie uda :) )

5. Co ty z tymi celami :P, jak narazie to napisalem to w 1 pytaniu.. napisze raport i ma byc kilka komentarzy czy dobrze czy zle napisany, a pozniej zacznie sie powazniej myslec :wink:

6. Napewno kilka osob odejdzie i kilka nowych przyjdzie, liczba moderatorow sie zwiekszy, chyba, ze Jasiu bedzie jeszcze trzymal pas to wtedy kazdemu znudzi sie forum i wrestling.

7. Ponoc w 2012 ma byc koniec swiata :P, albo bede mial wypasione zycie, albo bede czyscil kible, zobaczymy jak to bedzie.

8. Jak dla mnie to BGZ jest najlepsze, a na innych forach sie nie udzielam. A jak trafilem na BGZ? szukalem pewnych informacji o Goldbergu i jakos trafilem na forum.

9. Goldberg jest naprawde bardzo dobrym wrestlerem, mowi to tez jego strike 172:0, kazda jego walka mi sie podobala, ale pozniej jakos go zabraklo i wpadl mi w oko Matt Hardy.

10. Wady : nieczuly, chamski, czesto przeklina i to chyba tyle z wad :D a Zalet hmm.... przyjacielski, czasami pomoze... kurde ale to pokrecilem :lol:

1.Kiedy konkretnie będziesz w Gdyni

2.Piwko czy wódka, a może obydwa?

3.Masz jakieś hobby?

4.Twój ulubiony film?

5.Czego słuchasz na co dzień i dlaczego?

6.Jak bardzo mnie lubisz?

7.Boisz się czegoś, tzn masz jakąś fobię?

8.Kibicujesz jakieś drużynie piłkarskiej?

9.Kogo nie lubisz na forum?

10.Jak jest w USA?

1. Moze 14 Lipca.

2. Piwo.

3. Wrestling, Wedkarstwo.

4. Nie mam

5. Ostatnio nie mam czasu sluchac muzyki.

6. Tak po przyjacielsku :D

7. Nie mam zadnych fobii.

8. Od 2 lat nie jestem w temacie pilki noznej, a na typera to stawiam byle jak.

9. Nie ma takiej osoby.

10. Na poczatku bylo troche dziwnie, idziesz sobie na ulice a tu wpada jakis nigga ( czarnuch ) co wyglada jak sraczka, ale teraz juz jest spoko i jakos da sie zyc.

1. Kiedy wg. Ciebie nastąpi koniec świata?

2. Myślisz, że reinkarnacja istnieje?

3. Asia ma 4 pomarańcze, a Tomek 5. Nie lepiej, żeby przestali się kłócić i zaczęli jeść?

4. O czym teraz pomyślałeś?

5. Dużo przeklinasz?

6. Ulubiona gala?

7. Kto wg. Ciebie odbierze pas termimarine'owi?

8. Ulubiony zespół?

9. Polska aktorka, która według Ciebie ma najlepsze cycki to...

10. Fajne pytania?

1. Gdzies pod koniec 2012r.

2. Na poczatku myslalem, ze chyba istnieje ale pozniej, zdalem sobie sprawe, ze to taki bajer :P

3. To niech jedza :mrgreen:

4. O pytaniu nr. 7

5. Troche zaduzo ostatnio.

6. Wrestlemania 18.

7. Narazie brak Vincowi pomyslow, jeszcze te kontuzje wszsytkich zawodnikow.. ale moze oderac ktos kogo jeszcze nie znamy... Tak samo bylo z Umaga, rok temu nie wiedzielsmy kto to jest a nie az tak dawno prawie zdobyl WWE Championship, chodzi mi o debiut jakiegos zawodnika i zrobienie z niego main event'a.

8. Korn, S.O.A.D

9. Teraz zabardzo nie wiem kto tam wystepuje :P wiadomosci nie ogldalem juz z rok, wiec zabardzo nie wiem co tam sie dzieje.

10. A nawet fajne.

1.

Pewnie to co kazdy, miec dobrze platna prace ( Najbardziej bym chcial na Archeologie i chyba sie uda :) )

Lubisz historie czy kopać w piachu?

2. Jak bardziej lubisz byc nazywany - hołek czy jarząbek? :P

3. Jak byś spotkał Weemana to co byś mu zrobił?

4. Barca, Real, Juventus, Man.Utd, Chelsea. Ustaw od najbardziej do najmniej lubianych?

5. Myślisz że wygram następny nasz mecz w WST?

6. Modjo czy Norbas który lepszy admin? Bez ściemy :P

9. Wakacje z czarnuchem czy z pińczykiem?

Gość Hawk1674325898
1. Lubisz historie czy kopać w piachu?

2. Jak bardziej lubisz byc nazywany - hołek czy jarząbek?

3. Jak byś spotkał Weemana to co byś mu zrobił?

4. Barca, Real, Juventus, Man.Utd, Chelsea. Ustaw od najbardziej do najmniej lubianych?

5. Myślisz że wygram następny nasz mecz w WST?

6. Modjo czy Norbas który lepszy admin? Bez ściemy

9. Wakacje z czarnuchem czy z pińczykiem?

1. Raczej wole Historie.

2. Smyrdaj dropsa Wilhelm :lol: a tak powaznie to zadne z tych.

3. Pozabieral wszystkie autografy.

4. Juventus, Barcelona, Man.Utd, Real, Chelsea

5. W sumie masz tam jakies marne szanse, jak bobek dzisiaj napisal, ze go nie bedzie w sobote ani w niedziele, wiec zagracie sobie w piatek a mnie nie bedzie.

6. Chyba Norbas.

7. W domu zawsze mam jakies 4 godziny wolnego i nie mam co robic, wiec bym je chetnie pisal.

8. Commandos 2.

9. Z eskimosem :P

10. Nie wiem jak wygladaja te 3 ostatnie :D

• 3 tygodnie później...

1.Gdzie pracujesz i na jakim stanowisku? - w szkole jako licealista :P poszlem o rok wczesniej do szkoly a wiec powinienem chodzic do 3gim. ale jestem w 1lic.

2. Masz dzieci? nie ale planuje :D

3. Jeśli nie ( a z tego co pamiętam chyba nie :) ) to czy planujesz w najbliższym czasie? :D - no wlasnie jak odpowiedzialem - tak

4. Czy Twoja żona wścieka się na Ciebie za to, że tyle czasu poświęcasz na BGZ? - moja zona ? :lol: nie ...

5. Czy masz rodzeństwo, jeśli tak napisz coś krótko na ich temat. - mam brata ma 8 lat jest glupi :lol:

6. Czy w pracy chwaliłeś się kolegom, że oglądasz wrestling? hmmm w pracy ? czyli jak dla mnie w szkole oczywiscie ze sie chwalilem u mnie prawie cala klasa oglada wwe nawet dziewczyny - glownie lubia divy :lol: i wszystkie kochaja edge'a :twisted:

7. Jak poznałeś swoją żonę? - y... tak ...

8. Opisz jak trafiłeś na BGZ? - niech sobie przypomne - aha na poczatku bylem na innym forum ( nie na UW błeee ) - lecz na innym no i w googlach se chcialem sprawdzic czy jest jescze jakas podobna no i byla wasza :)

9. Co sądzisz o BGZ? - no forum jest the best lepsze i bardziej ,, wyposazone '' niz moje poprzeznie brawo dla stworcow :)

10. Kogo z BGZtowiczów uważasz za najsympatyczniejszego i dlaczego? - jeszcze zabardzo to nikogo nie znam a nawet nie znam wcale ale z gg to uwielbiam gadac z hunterem i avangerem :)

Proszę o wyczerpujące odpowiedzi. :D

[ Dodano: 14 Czerwiec 2007, 09:39 ]

. Onet, wp czy interia?

3. Hamburger czy Cheesburger?

5. Czy chciałbyś aby twój syn został wrestlerem?

6. Modjo czy Irys który lepszy typer? Bez ściemy :P

7. Co sądzisz o ilości modów i adminów na BGZ, nie masz czasem ochoty zmniejszyć ich liczby?

. Onet, wp czy interia? - interia zdecydowanie :lol:

2. Czy chciałbyś zostać adminem na BGZ? Nie ma to oczywiście nic wspólnego z żebraniem o ten tytuł. :P - oczywiscie ze tak ale na co mi to jak admini sa chyba bardzo doswiadczeni ;]

3. Hamburger czy Cheesburger? hamburger chyba ja tam nie odrozniam

4. Barca, Real, Juventus, Man.Utd, Chelsea. Ustaw od najbardziej do najmniej lubianych. najbardziej z tegoo to lubie real - manu - barca - juve - chelsea - ale i tak rzadzi Wisełka !!

5. Czy chciałbyś aby twój syn został wrestlerem? jakby mial taki push jak kali to tak :lol: ale takiego syna z wygladu to bym nie chcial

6. Modjo czy Irys który lepszy typer? Bez ściemy :P - nie wiem jeszcze nie przeczytalem typerow ale chyba modjo tak mi sie cos zdaje

7. Co sądzisz o ilości modów i adminów na BGZ, nie masz czasem ochoty zmniejszyć ich liczby? - nie kazdy ma swoja robote i dobrze ja wykonuje kazdy ma cos przydzielone na frm nikt nie wlazi se w droge nikt nie usuwa na zlosc postow wszystk jest ok niech tak zostanie

8. Najlepsza strategia w jaką grałeś? - no chyba ... nie wiem :)

9. Wakacje w górach czy nad morzem? - morze zdecydowanie

10. Ustaw od najładniejszej do najbrzydszej - Doda, Mandaryna, Scherzinger, Aguillera, Zeta Jones? - doda (cudo) , mandaryna , aguillera , zeta jones , scherzinger ( ktorej wcale nie znam :P )

hardybykaszakce8.png

Jeff Hardy