Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Pokój Zwierzeń - zadaj pytanie - REAKTYWACJA

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

1. Giertych czy Kaczyński - Który gorszy? A może obai są do niczego?

2. Uważasz, że 10 pytań to za dużo?

3. Noc z Meliną, czy autograf ulubionego wrestlera?

4. Jakby to napisał Kojot: Umiesz Moonsaulta? ;)

5. Jak myślisz, czy jakaś WM pobije rekord fanów zgromadzonych na gali? (Rekord to WM III, jakieś 93,500 fanów)

6. Który THPS najlepszy?

7. Przyjmujesz kartę Struttera?

8. Kupiłeś ciągnik, nie działa. Co robisz?

9. Byłeś za granicami naszego kraju?

10. Jeśli tak, to podobało ci się? Jeśli nie, to gdziechciałbyś lecieć?

dop : Kojot - Ty mendo moje czołowe pytanie zabrałeś :mrgreen:

Edytowane przez Gość
  • Odpowiedzi 965
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Zaq123

50

• Norbas

42

• patryniu

38

• Ulicznik Xeb

33

Top użytkownicy w tym temacie

1. Czemu jesteś taki "spoko"

2. Czy chciałbyś być modem

3. Kogo z BGZ najbardziej lubisz

4. Ulubiona diva z WWE

5. Z kąt bierzesz te walki które wrzucasz na BGZ

6. Od kiedy interesujesz się wrestlingiem

7. Najlepszy mod na BGZ ?

8. Ulubiona gala

9. Najlepszy Admin na BGZ ?

10. Umiesz Swanton Bomb :wink:

npcopymp9kh3.png

68249684dh4.gif

1. Ile znasz języków ? :mrgreen: 8)

2. Dlaczego TNA jest duuuużo słabsze od WWE ? :twisted:

3. Kto wygra MITB Match :P ? :P

4. Umiesz Nekbrejker ? :idea:

5. Która z moich sygn jest najlepsza ? :wink:

6. Kiedy chlejemy ? :twisted:

7. Ustaw w kolejności od najładniejszej do najbrzydszej divy :

Maria, Kelly Kelly, Torrie Wilson , Maryse, Trish Stratus, Lita .... oraz z którą z nich najbardziej chciałbyś spędzić noc (tylko 1) :twisted: :mrgreen:

8. Co powiesz o Weemanie ?? :twisted:

9. Która Wrestlemania była najlepsza? :idea:

10. łot du ju fink ebałt mi ? :mrgreen:

• Reputacja:   991
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

1. Co znaczy Twój nick?

2.

IIL napisał/a:

niewiedziałem o istnieniu tego forum jak narazie bardzo mi sie tu podoba jest wiele ciekawych działów których na innych forach niema.

Jakie to działy? :P

3. Gdzie się uczysz?

4. Jak trafiłeś na BGZ?

5. Masz rodzeństwo? Jeśli tak, napisz coś o nim.

6. Twój ulubiony dział na Forum - odpowiedź uzasadnij

7. Które działy uważasz za niepotrzebne.

8. Z kim z BGZ się zakumplowałeś.

9. Czy znasz angielski. Jeśli tak to czy chcesz się podjąć tłumaczenia newsów z zachodnich stron dla BGZ.

10. Jak byś usprawnił Forum?

1. To przypadkowy zbiór liter używam go od dawna i jakoś tak się do mnie przyczepiło :P

2. Hm... na BGZ jest rozbudowany dział z dyskusjami, galeria, dział z divami w którym znajdują się również filmiki oraz rozbudowany offtopic.

3. W Technikum Informatycznym.

4. Szukając w googlach informacji nt Goldberg`a :P

5. Tak, cztery siostry :P trzy mieszkają już osobno a jedna jest od mnie rok starsza... obydwoje oglądamy wrestling i tak samo pasjonujemy się TNA :P

6. Download dlatego ponieważ bardzo lubię upload`ować multimedia związane z wrestlingiem.

7. Te które stoją w miejscu lub są nie aktualizowane czyli: Archiwalne wyniki i Wrestler Miesiąca.

8. Moim kumple na forum: Maciek, Kojot, Stinger, Kingpin, Kondzio, Milos, Aluś, The_Icon, Kaszak i Crow.

9. Znam angielski ale niestety nie na tyle by się tego podjąć...

10. Hm... usprawniłbym portal, przywróciłbym do życia dział Wrestler Miesiąca i to już chyba wszystko 8)

1. Giertych czy Kaczyński - Który gorszy? A może obai są do niczego?

2. Uważasz, że 10 pytań to za dużo?

3. Noc z Meliną, czy autograf ulubionego wrestlera?

4. Jakby to napisał Kojot: Umiesz Moonsaulta? ;)

5. Jak myślisz, czy jakaś WM pobije rekord fanów zgromadzonych na gali? (Rekord to WM III, jakieś 93,500 fanów)

6. Który THPS najlepszy?

7. Przyjmujesz kartę Struttera?

8. Kupiłeś ciągnik, nie działa. Co robisz?

9. Byłeś za granicami naszego kraju?

10. Jeśli tak, to podobało ci się? Jeśli nie, to gdziechciałbyś lecieć?

1. Giertych gorszy... :P

2. Może być.

3. Autograf Kurt`a Angle... :twisted:

4. Pytasz a wiesz :P

5. Tak, sądzę, że może to być jakaś jubileuszowa WM np 30 czy 50...

6. THPS 4

7. Nie...

8. Idę do sprzedawcy wypłacam mu Stunner`a i biorę kase :P

9. Tak.

10. Podobało mi się ale chciałbym polecieć do USA na gale TNA...

1. Czemu jesteś taki "spoko"

2. Czy chciałbyś być modem

3. Kogo z BGZ najbardziej lubisz

4. Ulubiona diva z WWE

5. Z kąt bierzesz te walki które wrzucasz na BGZ

6. Od kiedy interesujesz się wrestlingiem

7. Najlepszy mod na BGZ ?

8. Ulubiona gala

9. Najlepszy Admin na BGZ ?

10. Umiesz Swanton Bomb :wink:

1. A bo ja wiem? :P

2. Tak, chciałbym nim zostać.

3. Ciebie :twisted:

4. Torrie...

5. Szukam w googlach i na zagranicznych forach.

6. Gdy byłem mały oglądałem WCW... jednak tak na serio od 2003 roku.

7. Kojot.

8. TNA iMPACT! Prime Time Debut 16.11.2006

9. Pawelzak1976

10. Szczerze... kiedyś próbowałem na basenie do wody i raz mi wyszedł :twisted:

1. Ile znasz języków ? :mrgreen: 8)

2. Dlaczego TNA jest duuuużo słabsze od WWE ? :twisted:

3. Kto wygra MITB Match :P ? :P

4. Umiesz Nekbrejker ? :idea:

5. Która z moich sygn jest najlepsza ? :wink:

6. Kiedy chlejemy ? :twisted:

Maria, Kelly Kelly, Torrie Wilson , Maryse, Trish Stratus, Lita .... oraz z którą z nich najbardziej chciałbyś spędzić noc (tylko 1) :twisted: :mrgreen:

8. Co powiesz o Weemanie ?? :twisted:

9. Która Wrestlemania była najlepsza? :idea:

10. łot du ju fink ebałt mi ? :mrgreen:

1. Jeden i to jeszcze nie dokońca :P

2. TNA robi duuuużo lepsze walki i prowadzi styl przypominający federacje indy a WWE to jedne, wielkie, duże SHOW!

3. Jeff Hardy :twisted:

4. No ba! :twisted:

5. Pamiętam kiedyś miałeś taką z prawdziwym Kojotem... ta mi sie najbardziej podobała :P

6. Kiedy chcesz możemy i dziś :P

7. Torrie Wilson, Lita, Maria, Kelly i Maryse... chętnie przespałbym się z Torrie... :twisted:

8. Nic do niego nie mam... spoko koleś 8)

9. WrestleMania XX.

10. Spoko koleś... wprawdzie zarobiłem od ciebie już warna :P :P lubię z tobą pisać po nocach i jesteś wartościowym userem :twisted:

• 2 tygodnie później...

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

mysterio82

stinger2hfrb4lu3.gif

1. Pisałeś ostatnio, że będziesz się przeprowadzał i w związku z tym, będziesz mniej niż dotychczas aktywny na Forum. Jak obecnie wygląda sytuacja?

2. Co studiujesz, na którym jesteś roku?

3. Masz rodzeństwo, jeśli tak, napisz nam coś o nim.

4. Czy na uczelni mówiłeś kolegom, że interesujesz się wrestlingiem, czy zaprosiłeś kogoś z nich na BGZ?

5. Kogo z BGZtowiczów uważasz za najsympatniejszego? Dlaczego?

6. Kogo uważasz za użytkownika, który obecnie wnosi najwięcej pracy w Forum?

7. Kogo uważasz za osobę najbardziej konfliktową?

8. Jak trafiłeś na BGZ? Opisz dokładnie.

9. Co sądzisz o BGZ? Czy jesteś aktywny także na innych forach o tematyce wrestlingu.

10. W pięciu zdaniach opisz nam siebie. :mrgreen:

94370642845de365932a94.jpg

• Reputacja:   2

1. Dlaczego Mysterio, jakoś nie zauważyłem u ciebie takiego markowania temu konusowi jak u innych Reyofili?

2. Czy chciałbyś zostać adminem na BGZ?

3. Hamburger czy Cheesburger?

4. Dlaczego nominowałeś mnie do spamera roku w Goldbergach? :evil:

5. Czy chciałbyś aby twój syn został wrestlerem?

6. Modjo czy Norbas który lepszy? Bez ściemy :P

7. Łazisz sobie czasem po innych forach wrestlingowych?

8. Najlepsza strategia w jaką grałeś?

9. Wakacje w górach czy nad morzem?

10. Ustaw od najładniejszej do najbrzydszej - Doda, Mandaryna, Scherzinger, Aguillera, Zeta Jones?

• Reputacja:   991
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

1. Dlaczego TNA jest takie zajebiste? :P

2. Ulubiony dział na forum to?

3. Najlepszy kolega z forum?

4. Dlaczego 82?

5. Najlepszy uploader?

6. Masz jakieś zwierzęta w domu?

7. Który styl BGZ lepszy: nowy czy ten stary?

8. Najbardziej utalentowany wrestler w rosterze TNA?

9. Który lepszy technicznie: Kurt Angle czy Chris Benoit?

10. Masz jakieś inne zainteresowania poza wrestlingiem? jeśli tak to jakie?

• 2 tygodnie później...

mysterio82

Obrazek

1. Pisałeś ostatnio, że będziesz się przeprowadzał i w związku z tym, będziesz mniej niż dotychczas aktywny na Forum. Jak obecnie wygląda sytuacja?

2. Co studiujesz, na którym jesteś roku?

3. Masz rodzeństwo, jeśli tak, napisz nam coś o nim.

4. Czy na uczelni mówiłeś kolegom, że interesujesz się wrestlingiem, czy zaprosiłeś kogoś z nich na BGZ?

5. Kogo z BGZtowiczów uważasz za najsympatniejszego? Dlaczego?

6. Kogo uważasz za użytkownika, który obecnie wnosi najwięcej pracy w Forum?

7. Kogo uważasz za osobę najbardziej konfliktową?

8. Jak trafiłeś na BGZ? Opisz dokładnie.

9. Co sądzisz o BGZ? Czy jesteś aktywny także na innych forach o tematyce wrestlingu.

10. W pięciu zdaniach opisz nam siebie. :mrgreen:

1. Przeprowadzka dobiegła końca, nareszcie mieszkam na swoim z moją ukochaną niunią. Było trochę pracy przy remoncie ale na szczęście nie pochłonęło to całych naszych oszczędności.

2. Studiuję Zarządzanie i Marketing w zamiejscowym ośrodku dydaktycznym UMK, jestem na drugim roku, za miesiąc rozpoczyna się sesja, więc będzie ostro :mrgreen:

3. Mam brata, jest starszy ode mnie o 4 lata, jest zastępcą lidera w jednym z grudziądzkich marketów. Jeździ Tico. :P

4. Niestety nikt z moich znajomych na uczelni nie interesuje się wrestlingiem, więc nawet nie próbowałem kogoś zwerbować. Zastanawiam się nad prośbą do grafików tego forum o stworzenie jakiegoś ciekawego loga na koszulkę by móc reklamować nasze forum w Grudziądzu. BTW nosząc koszulki, których loga przygotował mi ATS, jak do tej pory to tylko jedna osoba na nie zareagowała.

5. Chyba Modja, jest trochę kontrowersyjny, ale mówi co myśli, nieraz robi to w bardzo zabawny sposób. Przyjemnie czyta się jego posty.

6. Trudno jest mi się wypowiedzieć na ten temat, z racji tego, że pojawiło się wielu nowych jak i starych użytkowników, pojawiło się sporo awansów na moderatorów jak i na adminów, więc się nie wypowiem.

7. Nie wiem jak teraz, kiedyś to był Weemek.

8. To już jest historia. Nie za bardzo pamiętam, ale chyba zaczęło się od poszukiwania walk z WCW w necie, po kolei trafiałem na różne fora, w tym również na BGZ, które miało chyba dopiero miesiąc i kliku użytkowników. Znalazłem tu coś dla siebie, dowiedziałem się w jaki sposób wrzucać walki różne serwery. Pozakładałem klika tematów w dziale Media i zostałem zauważony przez Admina czyli Ciebie Norbas. Później zaczęło napływać coraz więcej nowych użytkowników, forum się rozwijało, a ja nadal robiłem swoje, czyli wrzucałem walki i wyszukiwałem ciekawe linki w necie.

9. Najpierw odpowiem na drugą część pytania - nie jestem aktywny na innych forach o tematyce wrestlingowej. A co do mojej opinii na temat BGZ, to jest to forum, które ciągle się rozwija, co można zauważyć po liczbie użytkowników którzy są aktywni, jest tutaj wielu marków, laików oraz speców w tej dziedzinie.

10. Jestem mało konfliktową osobą. Staram się nie wyróżniać z tłumu, chociaż nieraz mi się to nie udaje. Jestem fanem TNA, chociaż ostatnimi czasy mam coraz gorsze zdanie na temat tej federacji (może to się zmieni). Uwielbiam gry hack&slash oraz serial CSI Kryminalne zagadki Las Vegas. Czytam dużo książek (chociaż ostatnio są to tylko moje podręczniki).

1. Dlaczego Mysterio, jakoś nie zauważyłem u ciebie takiego markowania temu konusowi jak u innych Reyofili?

2. Czy chciałbyś zostać adminem na BGZ?

3. Hamburger czy Cheesburger?

4. Dlaczego nominowałeś mnie do spamera roku w Goldbergach? :evil:

5. Czy chciałbyś aby twój syn został wrestlerem?

6. Modjo czy Norbas który lepszy? Bez ściemy :P

7. Łazisz sobie czasem po innych forach wrestlingowych?

8. Najlepsza strategia w jaką grałeś?

9. Wakacje w górach czy nad morzem?

10. Ustaw od najładniejszej do najbrzydszej - Doda, Mandaryna, Scherzinger, Aguillera, Zeta Jones?

1. Fajne określenie - Reyofili :D Jestem wielkim fanem Stinga więc na początku chciałem używać tej ksywki. Jednak nie wtajemniczeni pytali się czy jestem fanem tego piosenkarza. Dlatego też wybrałem sobie ksywkę, która nie będzie się laikom z niczym kojarzyła. Padło na Mysterio (zresztą co tu ukrywać byłem również jego fanem za czasów WCW). Dodałem do tego 82, czyli rok moich urodzin i tak już pozostało.

2. Cheesburger.

3. Niestety nie mam na stałem dostępu do neta, więc moja odpowiedź brzmi nie - nie chciałbym zostać adminem.

4. Za stary jestem, żeby to pamiętać :P Gdy będziesz tak stary jak ja to też będziesz miał luki w pamięci :P

5. Po pierwsze to chciałbym mieć córeczkę, ale gdyby trafił się syn, to nie chciałbym żeby został wrestlerem. Uważam, że ten sport staje się coraz bardziej niebezpieczny, coraz więcej krwi się leje, żeby tylko publika miała dobrą zabawę, a coraz mniej możemy zobaczyć prawdziwego wrestlingu.

6. Modjo - fan TNA tak jak ja, dobrze mi się z nim gada.

7. Kiedyś wędrowałem to tu, to tam, teraz już nie.

8. Od początku jak tylko dostałem kompa to byłem wielkim fanem Settlersów i uważam tą strategię za najlepszą.

9. Oczywiście że nad morzem, słoneczko grzeje, szum fal i pełno gorących laseczek dookoła (PS. nie mówcie mojej niuni że to napisałem :P)

10. Scherzinger, Doda, Zeta Jones, Mandaryna, Aguilera

1. Dlaczego TNA jest takie zajebiste? :P

2. Ulubiony dział na forum to?

3. Najlepszy kolega z forum?

4. Dlaczego 82?

5. Najlepszy uploader?

6. Masz jakieś zwierzęta w domu?

7. Który styl BGZ lepszy: nowy czy ten stary?

8. Najbardziej utalentowany wrestler w rosterze TNA?

9. Który lepszy technicznie: Kurt Angle czy Chris Benoit?

10. Masz jakieś inne zainteresowania poza wrestlingiem? jeśli tak to jakie?

1. Kiedyś odpowiedziałbym w ten sposób: TNA prezentuje świetne i efektowne pojedynki. Dzisiaj jestem coraz bardziej zniechęcony pomysłami osób, które piszą walki (patrz Elevation X czy pojedynek Cowboya z Wildcatem z ostatniego ppv).

2. Dyskusje o TNA.

3. Niestety z nikim nie nawiązałem bliższej znajomości, może dlatego że jestem trochę skryty.

4. Rok moich urodzin.

5. czyt. odp. na 8 pytanie Norbasa + kiedyś większość linków oraz walk w dziale media była wrzucana przez mnie.

6. Psa, mieszańca, który wabi się Alik.

7. Nowy bardziej mi się podoba.

8. AJ Styles i Christopher Daniels.

9. Trudno jest mi ocenić który lepszy. Zawsze Benoit był uważany za najlepszego technicznie wrestlera i ja pozostanę przy tej opinii.

10. Uwielbiam układać puzzle (im bardziej skomplikowane tym lepiej), lubię też rozwiązywać krzyżówki i czytać książki. A żeby się zrelaksować to włączam sobie Sacreda i młócę przeciwników.

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

montoya

Xpert of the Divas

montoyaga6.jpg

friendzd8.gif

1. Gdzie pracujesz/ uczysz się?

2. Masz rodzeństwo, jeśli tak, napisz nam coś o nim.

3. Czy w pracy mówiłeś kolegom, że interesujesz się wrestlingiem, czy zaprosiłeś kogoś z nich na BGZ?

4. Kogo z BGZtowiczów uważasz za najsympatniejszego? Dlaczego? Kogo uważasz za użytkownika, który obecnie wnosi najwięcej pracy w Forum? Kogo uważasz za osobę najbardziej konfliktową?

5. Jak poznałeś swoją dziewczynę?

6. Chciałbyś zostać adminem?

7. Jak trafiłeś na BGZ? Opisz dokładnie.

8. Co sądzisz o BGZ? Czy jesteś aktywny także na innych forach o tematyce wrestlingu.

9. Jakie masz wady a jakie zalety? Wymień po 3.

10. W pięciu zdaniach opisz nam siebie.

94370642845de365932a94.jpg

1. Podobnie jak ty pracuje w ochronie, nic wielkiego sklepy, budowy itp.

2. Jestem jedynakiem

3. Moi znajomi patrzą z przymrużeniem na moje zainteresowanie wrestlingiem, niestety nie udało mi się do niego zachęcić żadnego z nich.

4. Najsympatniejszy według mnie to Hassio zawsze lubiłem jego poczucie humoru. Co do największego wkładu jest to chyba Cyc. Konfliktowy wydaje mi się Willem ale osobiście nic do mnie nie mam. Ciężko mi odpowiedzieć na te pytanie ponieważ miałem za długą przerwe.

5. Z Anetką wychowałem się na jednym osiedlu lecz zacząłem z nią utrzymywać jakiekolwiek kontakty dopiero jak obydwoje dorośliśmy i zaczęliśmy mieć wspólnych znajomych (Anetka jest młodsza odemnie o 4 lata)

6. Jeżeli dostałbym taką propozycje to pewnie bym ją przyjął ale nie traktuje tego jako swój cel, na forach denerwuje mnie właśnie to ze ktoś cos robi na forum tylko po to żeby dostać moda lub admina ja taki nie jestem

7. Jeszcze na fora.pl szukałem jakiegoś fora sportowego i znalazłem własnie BGZ, tam nic nie pisałem tylko przeglądałem laski, dopiero po przeprowadzce na inny serwer napisałeś do mnie że skoro przesiaduje tyle na forum to może bym cos również napisał no i tak się zaczęła moja przygoda z BGZ

8. Bardzo fajne miejsce z wieloma ciekawymi osobami, niestety BGZ nie ustrzegło się jednej rzeczy która dopada wiele internetowych for, mianowicie co kilka miesięcy wybuchały tu kłótnie i przez to odeszło wiele wartościowych osób, niektóre wróciły ale jednak mnie żal że do takich często bezsensownych sporów dochodziło. Mimo tego oraz kilku przeprowadzkach na inne serwery BGZ się rozwija oraz ma sporo użytkowników, oby tak dalej. Udzielam się tylko na BGZ.

9. Zalety to bez konfliktowość, poczucie humoru i uczynność. Największą moją wadą jest to że jestem zbyt nerwowy co pewnie wam się wyda sprzeczne z bez konfiktowośćią ale tak jakoś jest, jestem również strasznym leniem zagonić mnie do zrobienia czegoś to prawdziwy cud.

10. Jestem spokojną osobą. Lubie wrestling i piłke nożną, przez lata jeździłem na mecze GKS-u Katowice teraz niestety robie to rzadko z braku czasu. Moje ulubione seriale to Prison Break i Lost. Jestem fanem gier lecz wyłącznie konsolowych na kompie jakoś mi się nie chce grac. Zapomniałbym dodać że bardzo kocham moją Anetke i niech nikogo nie zmyli moja fascynacja Stacy.

1. Ile znasz języków ?

2. Co sądzisz o Jeff'ie Hardy'm ?

3. WCW czy ECW ?

4. Jaki jest twój ulubony High Rick Move's ?

5. Co sądzisz o moich sygnaturkach ?

6. Czy zamienimy kiedyś słówko na gg ?

Maria, Kelly Kelly, Torrie Wilson , Maryse, Trish Stratus, Lita .... oraz z którą z nich najbardziej chciałbyś spędzić noc (tylko 1)

8. Co powiesz o Weemanie ??

9. Która Wrestlemania była najlepsza?

10. łot du ju fink ebałt mi ?

• Reputacja:   1

1.Piłka nożna czy siatkówka a może coś innego?

2.Piwko czy wódka, a może obydwa? :D

3.Masz jakieś hobby?

4.Twój ulubiony film?

5.Czego słuchasz na co dzień i dlaczego?

6.Lubisz mnie? :P

7.Boisz się czegoś, tzn masz jakąś fobię?

8.Kibicujesz jakieś drużynie piłkarskiej?

9.Kogo nie lubisz na forum, a kto jest spoko?

10.Kogo najbardziej lubisz z adminów? A dlaczego On? :)

BGZ jest moją drugą rodziną!!! 

1. Ile znasz języków ?

2. Co sądzisz o Jeff'ie Hardy'm ?

3. WCW czy ECW ?

4. Jaki jest twój ulubony High Rick Move's ?

5. Co sądzisz o moich sygnaturkach ?

6. Czy zamienimy kiedyś słówko na gg ?

Maria, Kelly Kelly, Torrie Wilson , Maryse, Trish Stratus, Lita .... oraz z którą z nich najbardziej chciałbyś spędzić noc (tylko 1)

8. Co powiesz o Weemanie ??

9. Która Wrestlemania była najlepsza?

10. łot du ju fink ebałt mi ?

1. Rozumiem trochę niemiecki i angielski ale z mówieniem miałbym problem

2. Świetny zawodnik, chyba najlepszy technik w WWE, jeden z moich ulubionych zawodników.

3. WCW mam do tej federacji ogromny sentyment, starego ECW nie znałem a nowe jest co najwyżej średnie.

4. Swanton Bomb

5. Niezłe, troche jeszcze musisz nad nimi popracować ale nie jest zle

6. Oczywiście bardzo chętnie

7. Dla mnie numerem jeden jest oczywiście Stacy i to z nią bym chciał spędzic noc i to nie jedną ale z podanych przez ciebie jest to Maria dalej Torrie, Trish, Lita, Kelly, Maryse

8. Powrócił na forum kiedy ja miałem przymusową przerwe więc praktycznie nic o nim nie wiem, z tego co mówią inni to jest bardzo kłótliwą osobą, dodam od siebie że teraz nie potrzebnie wiele osób po nim jedzie a on nic praktycznie nie zrobił, nie za bardzo mi się to podoba.

9. WM 17

10. Wydajesz się spoko

1.Piłka nożna czy siatkówka a może coś innego?

2.Piwko czy wódka, a może obydwa? :D

3.Masz jakieś hobby?

4.Twój ulubiony film?

5.Czego słuchasz na co dzień i dlaczego?

6.Lubisz mnie? :P

7.Boisz się czegoś, tzn masz jakąś fobię?

8.Kibicujesz jakieś drużynie piłkarskiej?

9.Kogo nie lubisz na forum, a kto jest spoko?

10.Kogo najbardziej lubisz z adminów? A dlaczego On? :)

1. Zdecydowanie piłka nożna za siatą nie przepadam

2. Obydwa, co lepsze zależy od okazji

3. Piłka nożna, granie na PS2, Internet i TV

4. Psy

5. Hip hop choc ostatnio mało słucham

6. Pewnie że lubie

7. Nie mam żadnych fobii

8. GKS Katowice od wielu lat

9. Nie ma na forum osoby której nie lubie a lubie najbardziej : pawelzak1976, irys, bobek1906 LegendKiller Hassio

10. Pawła ma fajne poczucie humoru

1. Sprawiasz wrażenie osoby bardzo twardo stąpającej po ziemi :P, a moze to tylko pozory?

2. Opisz w skrócie swój wybrany dzień.

3. Czemu tak rzadko uzywasz buziek?

4. Z jakim bohaterem Prison Break moglbys sie porownywac i dlaczego?

5. Masz jakis autorytet, wzor do nasladowania?

6. Co sądzisz o pushu Johna Ceny? Kto według ciebie bardziej zasługuje na pas?

7. Wymarzone wakacje?

8. Czy dziesięć pytań to wedlug ciebie nie za duzo? :P

9. Kto zostanie mistrzem Polski w piłke nożną?

10. Wpisz pierwsze słowo ktore przyjdzie ci na myśl :mrgreen:

johncena4iryszi7ll8.gif

1. Ciężko mi odpowiedzieć na to pytanie ponieważ różnie to zemną bywa, raz postępuje rozważnie i rozsądnie a czasami zrobię w momencie taką głupotę że aż wstyd

2. Od środy do niedzieli mój każdy dzień wyglądał tak:5:00 pobudka. 6:00 melduję się w pracy gdzie nudzę się przed tv12 godz, potem jechałem do Anetki na 2 godz, następnie z 2-3godz przed kompem i spać, wyjątkiem był wczorajszy dzień ponieważ po pracy trochę z kolegami popiliśmy. Ten tydzień na szczecie będzie wyglądał inaczej ponieważ prawie cały tydzień mam wolny więc będę mógł się odstresować przy czymś mocniejszym.

3. Fakt rzadko używam bużek, jakoś nie są mi niezbędne żeby pokazać co czuję pisząc cos na forum, choć nie mogę powiedzieć że ich nie używam wcale

4. Raczej nie ma takiej postaci w serialu do której mógłbym się porównać, na pewno chciałbym mieć taką inteligencje jak Michael

5. Szczerze powiedziawszy to nie mam autorytetu, jest wiele osób które szanuje za to co osiągnęli ale nie traktuje ich jako autorytet

6. Trwa stanowczo za długo, nie zrozum mnie żle ja go nawet lubie po prostu jest to cholernie nudne patrzeć jak wciąż wygrywa ten sam zawodnik . Najbardziej na pas zasługuje moim skromnym zdaniem Edge który jest świetnym zawodnikiem i bardzo dobrze sprawuje się przed mikrofonem co dla mnie jest we wrestlingu tak samo ważne jak umiejętności techniczne.

7. Podróż do dokoła świata luksusowym statkiem, pewnie nigdy się nie zrealizuje ale cóż pomarzyć zawsze wolno

8. Nie w sam raz

9. Stawiam na Bełchatów, powinni utrzymać pierwsze miejsce, wydaje mi się że mają odrobinę łatwiejszy kalendarz meczów do rozegrania niż Zagłębie

10. Rozpisałem się :wink: